ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μικροτερη των περιστασεων η εκκλησια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μικροτερη των περιστασεων η εκκλησια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Think_Math30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Think_MathΜέλος
02/10/2010, 22:15:02

dimitris2:

quote:

Με κάτι σαν κι εσένα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας θα χτίζαμε πολυκατοικία.
Έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο ο Πλάτων περί αρετής.

Μίλησα εγώ για τον Πλάτωνα συνδικτυε τσιμεντόλιθε ?
Οπως ειδες ανέφερα 2 μαθηματικούς .
Εισαι στραβός η τον στραβό παριστάνεις ?

02/10/2010, 22:35:16
quote:
europaios2
Ας δούμε τι λέει ο αγράμματος αυτός μοναχός.....που δεν ήξερε καν Ελληνικά....., αλλά που στα ελληνικά διασώζονται οι Παραινέσεις του, περί Ήθους και Χρηστής Πολιτείας

Αν ήταν Αύγουστος , θα έλεγα ότι εκτέθηκες πολύ στον ήλιο . Όμως σχεδόν Οκτώβριος , όση σχετική ζέστη και αν κάνη δεν δικαιολογείσαι....Για να μη λες λοιπόν ότι κατεβάζει η γκλάβα σου , σου ξαναγράφω αυτό που έγραψα στην kapodistria δίχως τα δικά μου σχόλια , για να μη μπερδεύεσαι .

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας
Ο πρώτος ασκητής – Ο θεμελιωτής του «υγιούς» μοναχισμού που εξύψωσε την απλυσιά και την αγραμματοσύνη
Γεννήθηκε περί το 250 στην Κομά , κώμη της Αιγύπτου κοντά στην Μέμφιδα, από γονείς εύπορους. Από παιδί ήταν ολιγαρκής και αυτάρκης, ουδεμία όμως έτρεφε κλίση προς τα γράμματα, τα οποία «μαθείν ουκ ηνέσχετο»
Αγνοούσε ακόμα και αυτή την γραφή και την ανάγνωση της μητρικής του γλώσσας που ήταν η κοπτική. Την ελληνική γλώσσα την αγνοούσε εντελώς. Καθ’ όλον τον ερημικό βίο του ο Αντώνιος ουδέποτε άλλαξε ένδυμα και ουδέποτε ένιψε το σώμα του ή καν τα πόδια του με νερό ! (Βίος κεφ. 47 και 95) .

Ελπίζω ότι τώρα θα μπορέσης να καταλάβης ότι ο ίδιος δεν ήταν δυνατόν να γράψη οτιδήποτε , και δη στα ελληνικά !

*

dimitris2Μέλος
02/10/2010, 23:30:05
quote:

Μίλησα εγώ για τον Πλάτωνα συνδικτυε τσιμεντόλιθε ?
Οπως ειδες ανέφερα 2 μαθηματικούς .
Εισαι στραβός η τον στραβό παριστάνεις ?

Δε πα να φέρεις και 50 μαθηματικούς.
Με την Καποδρίστια και τον Μακεδόνα μιλάω.
Think_MathΜέλος
03/10/2010, 04:54:03

dimitris2:

quote:
Δε πα να φέρεις και 50 μαθηματικούς.
Με την Καποδρίστια και τον Μακεδόνα μιλάω.

Βρε Δημητράκη αυτο :

quote:
Βέβαια οταν δεν κατανοείς τον Πυθαγόρα και τον Αρχιμήδη επειδή είσαι τούβλο , προσπαθείς να τους απαξιώσεις .

Το έγραψα εγώ .
Δεν το έγραψε ουτε ο Μακεδόνας ουτε η καποδίστρια .
Να με τρελάνεις θέλεις ?

Με αλλους μιλάς αλλα σχολιάζεις και αλλου αναφέρεσαι ?
Χαμένα τα έχεις ?

geostatΜέλος
03/10/2010, 11:11:22
quote:
συνδικτυε

βλεπω οτι κυνηγαει κι αλλους,την ασπαζονται κιολας...
Εγω χρησιμοποιω connx,οποτε ο ατυχης αυτος χαρακτηρισμος ας χρησιμοποιητε μονο απο τους αντιστοιχους συνδικτυους...
οκ συνκυβερνοχωριτες;

Edited by - geostat on 03/10/2010 11:13:18

geostatΜέλος
03/10/2010, 11:12:33
.

Edited by - geostat on 03/10/2010 11:13:42

dimitris2Μέλος
03/10/2010, 13:49:04
quote:

[quote]

Με αλλους μιλάς αλλα σχολιάζεις και αλλου αναφέρεσαι ?
Χαμένα τα έχεις ?

Πολύ χαμένα φίλε μου.
06/10/2010, 01:48:49
http://www.youtube.com/watch?v=s4uW28jlXhI&feature=player_embedded#!

Η αθλιότητα της εκκλησίας φίλοι μου , σε όλο της το μεγαλείο . Δεν σέβονται ούτε αρχές ούτε νόμους ! Να δώ τώρα τι έχουν να πούνε οι υποστηρικτές των ρασοφόρων καρκινωμάτων της πατρίδας μας , προκειμένου να δικαιολογήσουν και αυτό το ανοσιούργημα των καλογήρων . Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα αυτή προκλητική ενέργεια των ασύδοτων κηφήνων της κοινωνίας .

*

06/10/2010, 11:04:03
Βρέ Σωτήρη...βρέ Σωτήρη...εξηγεί ξεκάθαρα τον λόγο για τον οποίο κτίσθηκε εκεί η εκκλησία...ορίστε δές...

-Η συγκεκριμένη εκκλησία έχει χτιστεί σε δασική περιοχή που απαγορεύεται δια ροπάλου η οικοδόμηση. Mάθαμε ότι εκεί βρέθηκαν τα…κόκαλα του Αγ. Ιωάννου του…Μακρινού…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=3794#ixzz11Z0ViOaT

Βρέθηκαν τα κόκαλα του Μακρινού , προσωπικά δεν τον γνωίζω τον "Κύριο" μα αφού τα βρήκαν..τι να κάνουμε τώρα δηλαδή..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
makforΜέλος
06/10/2010, 15:01:46
και πως ξεραν οτι ηταν του μακρινου και οχι του κοντινου ρε συ εαρινε ? ειχε σφραγιδα στα κοκκαλα ? γκουχ :) :) :) :)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

06/10/2010, 15:45:24
quote:

και πως ξεραν οτι ηταν του μακρινου και οχι του κοντινου ρε συ εαρινε ? ειχε σφραγιδα στα κοκκαλα ? γκουχ :) :) :) :)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

Βλακείες φίλε μου , βρήκαν τα κόκαλα και τους έκαναν -D.N.A- test και διαπιστώθηκε ότι ήταν του Πατρινού ...Μακρινού -ξέρω γώ πως διάολο τον λένε- και αποφάσισαν να κάνουν εκκλησία...σε ξένα οικόπεδα...!!!

Με αυτές τις βλακείες και τις επιλογές τους αλλα και με την γνώση που πλέον υπάρχει περί πολλών Θεμάτων , κάποια στιγμή θα φύγουν "νύχτα"...όπως ήρθαν...!!!

Καλά το επίσημο κράτος -πολιτεία- δεν μπορεί να τους μαντρώσει..???

06/10/2010, 16:02:55
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=s4uW28jlXhI&feature=player_embedded#!

Η αθλιότητα της εκκλησίας φίλοι μου , σε όλο της το μεγαλείο . Δεν σέβονται ούτε αρχές ούτε νόμους ! Να δώ τώρα τι έχουν να πούνε οι υποστηρικτές των ρασοφόρων καρκινωμάτων της πατρίδας μας , προκειμένου να δικαιολογήσουν και αυτό το ανοσιούργημα των καλογήρων . Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα αυτή προκλητική ενέργεια των ασύδοτων κηφήνων της κοινωνίας .

*

Από μια πρώτη ματιά στο βίντεο:
από το βίντεο που μας παραθέτεις μιλά για "άδεια ναοδομίας".
Δεν γνωρίζω, αλλά για να εκδοθεί μια τέτοια άδεια, δεν προϋποθέτει να έχουν γίνει κάποιοι πρότεροι έλεγχοι;

Η άποψη της Μονής δεν ακούγεται στο βίντεο, τυχαίο;

Η Μονή ισχυρίζεται πως ο χώρος που κτίζεται το εκκλησάκι της ανήκει, στο βίντεο δεν γίνεται λόγος για διάψευση.

Τα πλάνα που δείχνει το βίντεο, καθώς και όλη η εξιστόρηση των γεγονότων (με τους διάφορους που μιλάνε) είναι σαφώς έτσι φτιαγμένα για να στηρίξουν το μήνυμα του σταθμού.

Έχει και άλλα που θέλουν ψάξιμο αλλά .....
Ας κρίνουν οι "υπεύθυνοι".

Εσύ πάντως, ο καλός και άξιος χριστιανομάχος, την υποχρέωσή σου την έβγαλες.

06/10/2010, 17:21:33
Ψηλός

quote:
Δεν γνωρίζω, αλλά για να εκδοθεί μια τέτοια άδεια, δεν προϋποθέτει να έχουν γίνει κάποιοι πρότεροι έλεγχοι;

Η Ναοδομία, ένα κράτος εν κράτει στο Ελλαδιστάν, δεν χρειάζεται κανέναν έλεγχο και καμία άδεια από κανέναν για να εκδόσει άδεια οικοδόμησης... Απλά υποβάλλει κατόπιν την άδεια στην Πολεοδομία για την τυπική επικύρωση.

Μάλιστα, η αυθαιρεσίες που γίνονται μέσω της Ναοδομίας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, ωφελώντας κάποιους κυρίους με χοντρό πορτοφόλι και προσκείμενους στην εκκλησία. Έτσι οι κύριοι αυτοί, παρακάμπτοντας την Πολεοδομία (που ζητάει συμβόλαια, άδειες, γεωλογικές μελέτες, κτλ. κτλ.) απευθύνονται στη Ναοδομία η οποία βγάζει μια άδεια οικοδόμησης "ναϊδρίου μετά βοηθητικών χώρων". Οι βοηθητικοί χώροι είναι συνήθως μια μεζονέτα στην αυλή της οποίας βρίσκεται και το εκκλησάκι.

Καταγράφτηκε μάλιστα περίπτωση όπου οι "βοηθητικοί χώροι" ήταν ένα τριώροφο κτίσμα με το εκκλησάκι να βρίσκεται στην ταράτσα του κτίσματος.

quote:
Η Μονή ισχυρίζεται πως ο χώρος που κτίζεται το εκκλησάκι της ανήκει, στο βίντεο δεν γίνεται λόγος για διάψευση.

Δεν κατάθεσε τίποτε συμβόλαια ιδιοκτησίας η μονή... Και οι δορυφορικές φωτογραφίες δεν πιστοποιούν τους ισχυρισμούς της.

quote:
Τα πλάνα που δείχνει το βίντεο, καθώς και όλη η εξιστόρηση των γεγονότων (με τους διάφορους που μιλάνε) είναι σαφώς έτσι φτιαγμένα για να στηρίξουν το μήνυμα του σταθμού.

Εχουμε καταφανή καταπάτηση δημόσιας δασικής έκτασης που ανήκει στον ελληνικό λαό. Έχουμε αυθαίρετη και παράνομη δόμηση από ανθρώπους που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Κι έχουμε και τους συνήθεις χειροκροτητές και υπερασπιστές του κάθε απατεώνα και κάθε παραβάτη του κοινού ποινικού δικαίου, αρκεί αυτός να φοράει μαύρο ριχτό φόρεμα με χαϊμαλιά κρεμασμένα και καθήκι στο κεφάλι.

Τόσα πολλά γραμμάτια έχεις προς την εκκλησία πιά; Πότε θα καταδικάσεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ παράνομη πράξη των ρασοφόρων, χειροκροτητή της συμφοράς;

macedon

06/10/2010, 18:08:41
quote:

Ψηλός

quote:

Η Ναοδομία, ένα κράτος εν κράτει στο Ελλαδιστάν, δεν χρειάζεται κανέναν έλεγχο και καμία άδεια από κανέναν για να εκδόσει άδεια οικοδόμησης... Απλά υποβάλλει κατόπιν την άδεια στην Πολεοδομία για την τυπική επικύρωση.

Αν πρόκειται απλώς για «τυπικότητες», τότε τι θέλετε και ασχολείστε με αυτό το θέμα;
Γιατί τόση δημοσιότητα;

Αν δεν πρόκειται για μια απλή τυπική διαδικασία, τότε τι κάνουν οι υπηρεσίες που ξοδεύουν και συντηρούνται με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου; Γιατί ολιγωρούν;
Που είναι οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης που τους έχετε εμπιστευθεί να σας αντιπροσωπεύουν;
Εσείς τους εμπιστευθήκατε και μάλιστα πολλές φορές τους ίδιους, άρα ..... γιατί ανησυχείτε τόσο;

quote:

Μάλιστα, η αυθαιρεσίες που γίνονται μέσω της Ναοδομίας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, ωφελώντας κάποιους κυρίους με χοντρό πορτοφόλι και προσκείμενους στην εκκλησία. Έτσι οι κύριοι αυτοί, παρακάμπτοντας την Πολεοδομία

Αφού εσύ πιο πάνω είπες πως η υποβάλλεται η άδεια κατόπιν στην Πολεοδομία, έστω και γι’ αυτή την «τυπική επικύρωση», τώρα λες πως παρακάμπτεται η Πολεοδομία;
Αποφάσισε τελικά τι συμβαίνει.

quote:

quote:

Δεν κατάθεσε τίποτε συμβόλαια ιδιοκτησίας η μονή...

Αυτό δεν το γνωρίζουμε γιατί στο βίντεο δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο και δεν γνωρίζω το λόγο για τον οποίο αποφεύγουν να επεκταθούν περισσότερο σε αυτό το θέμα. Τυχαίο;

Εσύ, ως παντογνώστης, μάλλον κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις …….
Στο βίντεο αναφέρει πως «έχουν ζητήσει από τη Μονή να τους καταθέσει τον πλήρη φάκελο της οικοδομής» και «σύμφωνα με πληροφορίες» «στην Πολεοδομία μέχρι τώρα έχει παραδοθεί μόνο η άδεια της ναοδομίας …….»

quote:

Και οι δορυφορικές φωτογραφίες δεν πιστοποιούν τους ισχυρισμούς της.

Από πότε είναι αυτές οι δορυφορικές φωτογραφίες; Πριν ή μετά την κατάρρευση που έγινε με το σεισμό του 1981? Γιατί δεν αναφέρουν την ημερομηνία των φωτογραφιών αυτών; Τυχαίο;
Ακόμη και αν υπήρχαν τα ερείπια από το εκκλησάκι, είσαι ικανός να τα διακρίνεις κάτω από τα δένδρα;
Αλλά, αν δεις καλά, εκεί που κάνει τον κόκκινο κύκλο, στο κάτω μέρος του κύκλου, φαίνεται αμυδρά μια λευκή κηλίδα. Δεν μπορώ να διακρίνω τι είναι, αλλά ….. γιατί να μην είναι τα ερείπια από το εκκλησάκι;

quote:

quote:

Εχουμε καταφανή καταπάτηση δημόσιας δασικής έκτασης που ανήκει στον ελληνικό λαό. Έχουμε αυθαίρετη και παράνομη δόμηση από ανθρώπους που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Μωρέ ξέρω εγώ τι έχουμε!!
Έκαναν μαλακία οι μοναχοί, θα έπρεπε να κάνουν και αυτοί ό,τι κάνει και ο «ελληνικός» λαός!!
Να τσούξουν μια φωτιά, να καούν κάποιες χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης, να πάνε και να περιφράξουν ό, τι προλάβουν, να αποχαρακτηριστεί ο τόπος και να χτίσουν με την ησυχία τους!
Μόνο έτσι λειτουργεί η μπανανία!!!

Έχουν άδικο όσοι λένε πως αν πας με το σταυρό στο χέρι σε έχουν χέσει;

quote:

Τόσα πολλά γραμμάτια έχεις προς την εκκλησία πιά; Πότε θα καταδικάσεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ παράνομη πράξη των ρασοφόρων, χειροκροτητή της συμφοράς;

macedon

Λυπάμαι που σου το χαλάω, αλλά θα πρέπει να μάθεις να συγκρατείσαι και να έχεις λιγάκι υπομονή, αφήνοντας τα πράγματα να έλθουν στον καιρό τους.

***Για κοίτα από ποιον έρχεται το κήρυγμα!!!!!!!!
Βρε σα δεν ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ ....

Edited by - Ψηλός on 06/10/2010 18:16:05

06/10/2010, 19:24:01
Ψηλός

Πω πω... Δεν μπορούμε να μην σε καμαρώσουμε με τέτοιες δηλώσεις. Άξιος ο μισθός σου...(σε όποιον κι αν τον οφείλεις)

Όμως... καλά...δεν υπάρχει ούτε ένας απατεώνας που να μην τον υποστηρίξεις;

quote:
Αν δεν πρόκειται για μια απλή τυπική διαδικασία, τότε τι κάνουν οι υπηρεσίες που ξοδεύουν και συντηρούνται με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου; Γιατί ολιγωρούν;

Γιατί αν, σύμφωνα με το νόμο, συνταχθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης και πάει η μπουλντόζα, θα βρεθούν ένα μάτσο ασπόνδυλα (μέχρι κι απο Βρυξέλλες, που λέει ο λόγος) για να διαμαρτυρηθούν και να μιλήσουν για διωγμούς...

quote:
Αφού εσύ πιο πάνω είπες πως η υποβάλλεται η άδεια κατόπιν στην Πολεοδομία, έστω και γι’ αυτή την «τυπική επικύρωση», τώρα λες πως παρακάμπτεται η Πολεοδομία;
Αποφάσισε τελικά τι συμβαίνει.

Να πάρει, έχεις δίκιο. Ξέχασα πως μιλούσα με σένα και πως στα ελληνικά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά. Κάτσε να στα πω πιο αναλυτικά (θα σου βάλω και αρίθμηση για να μην μπερδεύεσαι).

1. Για όλα τα οικήματα στην Ελλάδα (εκτός των ναών) απαιτείται να εκδοθεί άδεια από την οικεία πολεοδομία. (Εύκολο αυτό, ε;)

2. Για τους ναούς δεν χρειάζεται άδεια από την Πολεοδομία. Την άδεια την εκδίδει η Ναοδομία με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς ελέγχους. (Με παρακολουθείς; Κάτσε να στο ξαναπώ, γιατί το 2 είναι δύσκολο)

2. Για τους ναούς δεν χρειάζεται άδεια από την Πολεοδομία. Την άδεια την εκδίδει η Ναοδομία με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς ελέγχους. (Εντάξει τώρα; Πάμε παρακάτω!)

3. Από τη στιγμή που η οικοδομική άδεια (είναι η "άδεια" που αναφέρεται στα 1 και 2) δεν εκδίδεται από την Πολεοδομία, η υπηρεσία αυτή παρακάμπτεται. (κι αυτό εύκολο, ε; Αν δεν το καταλαβαίνεις, ρώτα κάποιον να στο εξηγήσει)

4. Μετά την έκδοση της άδειας από τη Ναοδομία, αυτή υποβάλλεται στην Πολεοδομία (η άδεια που έχει ήδη βγει από τη Ναοδομία).

Δηλαδή, η Πολεοδομία παρακάμπτεται στην έκδοση της οικοδομικής άδειας.

quote:
Αυτό δεν το γνωρίζουμε γιατί στο βίντεο δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο

Φυσικά και αναφέρεται. Η Ναοδομία ήταν υποχρεωμένη να στείλει μαζί με την άδεια που εξέδωσε και τίτλο ιδιοκτησίας του οικοπέδου (όπου στήθηκε το ακίνητο). Αλλά δεν έστειλε.

quote:
Μόνο έτσι λειτουργεί η μπανανία!!!

Είναι γιατί στέλνει αγράμματους σε ευρωπαϊκές θέσεις, με μόνο προσόν τους το ότι είναι καλοί χριστιανοί.

quote:
Έχουν άδικο όσοι λένε πως αν πας με το σταυρό στο χέρι σε έχουν χέσει;

Μπορεί να φταίει ο σταυρός για την ενέργεια που περιγράφεις. Δοκίμασε κάτι άλλο και πες μας.

quote:
Για κοίτα από ποιον έρχεται το κήρυγμα!

Κανένα κήρυγμα. Απλή διαπίστωση:

Όπου απατεωνιά της εκκλησίας, ο πρώτος που χειροκροτάει τους απατεώνες και λοιδωρεί τους επικριτές των απατεώνων είσαι εσύ. Βέβαια, εγώ σε δικαιολογώ, έχεις τους λόγους σου, οι οποίοι μάλιστα πρέπει να είναι πολύ σοβαροί.

Αλλά βρε παιδί μου, κάντο πιο... διακριτικά...

Αλλωστε δεν μπορούν να σε πειράξουν τώρα που τακτοποιήθηκες...

quote:
Βρε σα δεν ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ ....

E, ναι... είναι κι αυτό. Θα μας δείξεις πώς γίνεται;

macedon

06/10/2010, 21:59:27
quote:

Να πάρει, έχεις δίκιο. Ξέχασα πως μιλούσα με σένα και πως στα ελληνικά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά. Κάτσε να στα πω πιο αναλυτικά (θα σου βάλω και αρίθμηση για να μην μπερδεύεσαι).

1. Για όλα τα οικήματα στην Ελλάδα (εκτός των ναών) απαιτείται να εκδοθεί άδεια από την οικεία πολεοδομία. (Εύκολο αυτό, ε;)

2. Για τους ναούς δεν χρειάζεται άδεια από την Πολεοδομία. Την άδεια την εκδίδει η Ναοδομία με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς ελέγχους. (Με παρακολουθείς; Κάτσε να στο ξαναπώ, γιατί το 2 είναι δύσκολο)

2. Για τους ναούς δεν χρειάζεται άδεια από την Πολεοδομία. Την άδεια την εκδίδει η Ναοδομία με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς ελέγχους. (Εντάξει τώρα; Πάμε παρακάτω!)

3. Από τη στιγμή που η οικοδομική άδεια (είναι η "άδεια" που αναφέρεται στα 1 και 2) δεν εκδίδεται από την Πολεοδομία, η υπηρεσία αυτή παρακάμπτεται. (κι αυτό εύκολο, ε; Αν δεν το καταλαβαίνεις, ρώτα κάποιον να στο εξηγήσει)

4. Μετά την έκδοση της άδειας από τη Ναοδομία, αυτή υποβάλλεται στην Πολεοδομία (η άδεια που έχει ήδη βγει από τη Ναοδομία).

Δηλαδή, η Πολεοδομία παρακάμπτεται στην έκδοση της οικοδομικής άδειας.

macedon

Δηλαδή , αν θέλω να χτίσω ένα "εκκλησάκι" σε μια κορυφούλα...-έχω μια υπ'οψιν μου...-...μπορώ να απευθυνθώ στην Ναοδομία και τελείωσε η υπόθεση...???

Τι θα μου κοστίσει το "πακετάκι"...???

06/10/2010, 22:14:54
quote:
macedon

Δεν είναι η πρώτη φορά φίλε macedon που οι ρασοφόροι ασχημονούν και καταστρέφουν το περιβάλλον , γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και κράτος και νόμους . Μη ξεχνάς ότι εμείς και το Ιράν είμαστε οι μοναδικές χώρες στον κόσμο που τα ιερατεία τους είναι κράτος εν κράτει .
quote:
macedon
Κι έχουμε και τους συνήθεις χειροκροτητές και υπερασπιστές του κάθε απατεώνα και κάθε παραβάτη του κοινού ποινικού δικαίου, αρκεί αυτός να φοράει μαύρο ριχτό φόρεμα με χαϊμαλιά κρεμασμένα και καθήκι στο κεφάλι.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες χειροκροτητών και αβανταδόρων των ρασοφόρων φίλε Κώστα . Αυτοί που χάρη στην διαπλοκή τους με το ιερατείο έχουν βρει τη λύση στα οικονομικά τους και βολεύτηκαν , και τα μόγκολα όπως θα έλεγε και η μακαρίτισσα η Μαλβίνα , που πιστεύουν ότι υποστηρίζοντας τα λαμόγια , υποστηρίζουν την θρησκεία τους .

*

06/10/2010, 22:33:12
quote:
Εαρινός
Δηλαδή , αν θέλω να χτίσω ένα "εκκλησάκι" σε μια κορυφούλα...-έχω μια υπ'οψιν μου...-...μπορώ να απευθυνθώ στην Ναοδομία και τελείωσε η υπόθεση...???

Βεβαίως ! Και με τριόροφη βίλα σαν βοηθητικό χώρο του ναϊδρίου .
quote:
Εαρινός

Εξαρτάται ! Αν για παράδειγμα θάψεις μερικά κόκαλα και ισχυριστείς ότι είναι του Οσίου Κονόμιου , και ότι τον είδες στον ύπνο σου και σου είπε πού είναι θαμμένος και πρέπει να του χτίσης εκκλησάκι , δεν πιστεύω να σου κοστίση , γιατί τα έξοδα θα αποσβεστούν από το παγκάρι . Για περισσότερες πληροφορίες όμως μπορείς να απευθυνθης στις...κατά τόπους επισκοπές .

*

06/10/2010, 22:49:11
Εαρινός

quote:

Τσατ πατ. Βέβαια, να προσέξεις τους "βοηθητικούς χώρους". Είναι πολύ σημαντικοί.

quote:

Αν είσαι καλός χριστιανός, τίποτε απολύτως. Ούτε καν τα χαρτόσημα της αίτησης. Αν δεν είσαι πολύ καλός χριστιανός, τότε φρόντισε να πας με έναν καλό χριστιανό (να, πάρε τον Ψηλό μαζί σου).

Α, και δε χρειάζεται να έχεις δικό σου οικόπεδο. Πάρε ένα όποιο σ'αρέσει, από το δάσος

ΥΓ. Εξέτασε σοβαρά και την πρόταση του Σωτήρη. Αυτό με τα κόκκαλα είναι Α-ΠΑΙ-ΧΤΟ!

macedon

Edited by - macedon on 06/10/2010 22:51:29

06/10/2010, 22:50:28
quote:

quote:
Εαρινός

Βεβαίως ! Και με τριόροφη βίλα σαν βοηθητικό χώρο του ναϊδρίου .
quote:
Εαρινός

Εξαρτάται ! Αν για παράδειγμα θάψεις μερικά κόκαλα και ισχυριστείς ότι είναι του Οσίου Κονόμιου , και ότι τον είδες στον ύπνο σου και σου είπε πού είναι θαμμένος και πρέπει να του χτίσης εκκλησάκι , δεν πιστεύω να σου κοστίση , γιατί τα έξοδα θα αποσβεστούν από το παγκάρι . Για περισσότερες πληροφορίες όμως μπορείς να απευθυνθης στις...κατά τόπους επισκοπές .

*

Νά'σαι καλά ρε Σωτήρη...
Η αλήθεια είναι ότι είχα δεί κάτι κοκαλάκια...αλλα μάλλον πτηνού ήταν , παίζει ρόλο αυτό..???

Απο όνειρα υπάρχει ολόκληρη βάση...έχω δεί εγώ κάτι Θεές...πάνω στις βουνοκορφές...

Τώρα για Αγίες τι να σου πώ...δεν μου πολυ-φαινόντουσαν...αλλα με ανάλογο ντυσιματάκι και λίγο φροντιστήριο , έχω την αίσθηση ότι θα διορθωθεί το πράμα...

Επισκοπές είπες ε???