ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

dimitris230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/09/2005, 07:28:51
quote:
Ήθελα να 'ξερα τέλος πάντων τι σας ταίζουν πια σε αυτό το σχολείο και δεν λέτε να το πάρετε χαμπάρι πως το μυαλό σας δεν φαίνεται στο να κοροιδεύετε, αλλά στο να εργάζεστε.
Αλλά τι λέω τώρα: αν ο άλλος νομίζει πως ο Πατέρας της Αγίας Τριάδας είναι ο Αλλάχ και ο Γιαχβέ, φαντάσου πόσο παρακολούθαγε θρησκευτικά.

Φίλε μου, ούτε εγώ παρακολουθούσα τα Θρησκευτικά.
Αλλά έγραφα πάντα άριστα επειδή ήταν θεωρητικό μάθημα.
Έχω κάνει δηλαδή κάποιο έγκλημα που έγραφα στα παλιά μου τα παπούτσια ένα μάθημα το οποίο διδασκόμουν από την Γ' Δημοτικού και διαφωνούσα κάθετα με τα όσα έλεγε?
Δε νομίζω οτι τον άνθρωπο τον κάνει η προσοχή του ή μή στο συγκεκριμένο μάθημα...
Τον κάνει η παιδεία γενικότερα...

quote:
Και που να πάμε και στα βαριά περί Σεκινά και τέτοια περίεργα. Εκεί να δεις μπέρδεμα που έχει να πέσει!

Μιάς κι έχω διαβάσει για την Σεκινά και σε προηγούμενα μηνύματα μου αναφέρθηκα σε αυτήν, πές μου λίγο τι εστί Σεκινά για σένα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

19/09/2005, 11:35:34

quote:
Φίλε μου, ούτε εγώ παρακολουθούσα τα Θρησκευτικά.
Αλλά έγραφα πάντα άριστα επειδή ήταν θεωρητικό μάθημα.
Έχω κάνει δηλαδή κάποιο έγκλημα που έγραφα στα παλιά μου τα παπούτσια ένα μάθημα το οποίο διδασκόμουν από την Γ' Δημοτικού και διαφωνούσα κάθετα με τα όσα έλεγε?
Δε νομίζω οτι τον άνθρωπο τον κάνει η προσοχή του ή μή στο συγκεκριμένο μάθημα...
Τον κάνει η παιδεία γενικότερα...

Κοίταξε να δεις, το ότι το μάθημα αυτό είναι "η ώρα του παιδίου" που λένε, το γνωρίζω και εγώ, γιατί και εγώ μια παρόμοια αντιμετώπιση του είχα.
Βασικά πράγματα όμως, αν θέλουμε να μιλάμε για θρησκεία, θα πρέπει να τα γνωρίζουμε.
Το συγκεκριμένο περί Τριαδικότητας του Θεού πιστεύω πως μπορώ να το βρω σε βιβλίο γυμνασίου στάνταρ.

quote:
Μιάς κι έχω διαβάσει για την Σεκινά και σε προηγούμενα μηνύματα μου αναφέρθηκα σε αυτήν, πές μου λίγο τι εστί Σεκινά για σένα...

Μια ακόμα λέξη που δημιούργησαν οι Εβραίοι για να αποφέυγουν να αναφέρονται στον Θεό κατευθείαν με το όνομά του. Δεν είναι ακριβώς όνομα, αλλά "Θεική παρουσία", και κατά συνέπεια την "Θεική Δόξα".
Η Σεκινά μπορεί να θεωρηθεί σαν μια ξεκάθαρη οντότητα, σαν ένα φως το οποίο έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να μεσολαβεί μεταξύ του Θεού και το κόσμου. Επίσης μπορεί να θεωρηθεί η "ουσία" του κόσμου όπως παρουσιάζεται με μια ξεκάθαρη μορφή. Με άλλα λόγια συμβολίζει την παρουσία του Θεού ανάμεσα στον λαό του.
Με άλλα λόγια μια έκφραση για τον Θεό στα κομμάτια της βίβλου, στα οποία δεν μπορεί να αποδωθεί κατευθείαν ένας ανθρωπομορφισμός, οπότε και χρειάζεται κάτι το ενδιάμεσο.

Πολλά μπορούν να συμπληρωθούν.

19/09/2005, 12:08:30
Δηλαδή το οτι μπορεί να εκλαμβανόταν ως η αντίστοιχη ισότιμος του Γιαχβέ στην προχριστιανική εποχή και η θηλυκή Θεά το αποκλείεις, σωστά...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

GDS1Μέλος
19/09/2005, 12:49:25
Wwalker
“ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ!?!?!”

NAI

Wwalker
“Είναι δυνατόν να μου ζητάς να δεχθώ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ;”

Μερικά πράγματα δεν τα παίρνουμε κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά. Στο κάτω κάτω της σωβρακογραφής δεν χρειάζεται αποδείξεις αρκεί να ψάξεις κάτω από την μέση και εκεί θα βρείς αυτό που ψάχνεις να έχει κουρνιάσει σε μια σωβράκα

wwalker
“ ΠΑΡ'ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!”

Θέλεις και απόδειξη!!!!! Σου την δίνω από τον ίδιο τον ξεβρακολάγνο Ψηλό

Ψηλός
«Θα τους πάρουμε και τα σώβρακα!!!»

Γιατί να κάνει μια τέτοια δήλωση ο αριστεροδιεθνιστής;;;;;;

wwalker
«ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!»

Δεν υπήρχε τέτοια ξεβρακολάγνε, εσύ ξέχασες που στην αρχή του δόγματος μας κυνηγάγατε και σταυρώσατε τον ΣΩΒΡΑΚΟ και τον αφήσατε τσίτσιδο. Ύστερα που στέλνατε τους μάρτυρες στο ΚΟΛΟΣΑΙΟ ξεβράκωτους να πολεμήσουνε με λιοντάρια το θυμάσαι;;;; Αλλά τι να πεις τα σκοτεινά συμφέροντα σας έχουν κάνει μια πλήρη πλύση εγκεφάλου και έχετε γίνει ανθέλληνες χωρίς να το ξέρετε

Wwalker
“ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΩΒΡΑΚΟ; ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ; ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΕΣΧΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ!!!!”

τι άλλο θα πείτε, ποιον άλλο θα σπιλώσετε με αυτές τις λάσπες που πετάτε. Μα δεν βλέπεις.... η κιλότα έγινε κιλοτάκι και ύστερα στρινγκάκι.... η σώβρακα μποξεράκι και σύντομα μόνο παντελονάκι .... αλλά δεν θα περάσει ο Αρχιεπίσκοπος μας Σωβρακόδουλος θα πατάξει κάθε ανθελληνική πράξη ξεβρακωσίας

wwalker
“Δεν έχεις ακούσει ποτέ αγαπητέ για την ειδική ισοθερμική π@π@ροθήκη, που φοριέται σε όλα τα χρώματα χειμώνα καλοκαίρι από τους απανταχού γρ@ψ@ρχίδες του κόσμου; Ακόμα και ειδικό διακόπτη για αυτόματο ξύσιμο έχει!
Αλλά τι σας λέω τώρα! Ζώα, κουτοί! Αυτό είστε! Σας δουλεύουν οι παπάδες για να σας παίρνουν τα λεφτά! Μια ζωή στο μεσαίωνα θα ζείτε να κρυώνουν τα π@π@ρια σας! Παρτε το χαμπάρι ΡΕΕΕΕ!!!! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!

Παγκοσμιοποιημένα σκουλήκια η Ελλάδα δεν παρατάει τα σώβρακα δεν πάει να βγάλετε και κομπρέσες...η Ελλάδα είναι σωβρακοφορημένοι εδώ και 2000 χρόνια από την αρχή του Ελληνικού Σωβρακοφορεμένου έθνους.

wwalker
«Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά. Αφού διαβάζεις ιστορία από το βιβλίο του Λυκείου, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ.»

δεν έχεις διαβάσει μου φαίνεται τα ΣΩΒΡΑΚΟΝΤΙΚΑ διάβασε τα και πες μου
wwalker
«ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ»
Ψέμα μεγάλο ο πατέρας είναι ο ΣΩΒΡΑΚΟΣ που σταυρώθηκε στα Ιεροσόλυμα και μάλιστα οι Ρωμαίοι κοροϊδευτικά του βάλανε ένα πανί γύρω γύρω από την μέση του ....!!!!!

Ευτυχώς που το έθνος αφυπνίζετε και ξέρει ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΩΒΡΑΚΟΦΟΡΕΜΕΝΗ

dimitris2
"Μιας και μιλάτε για σώβρακα,
ποιό είναι πιο in το σλιπάκι ή το μποξεράκι?"

μην ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης σε παρακαλώ....!!!!!

και αφήστε άπιστοι τα τρέντι και ιν!!!!! Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΩΒΡΑΚΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...!!!!

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

---------------------------------------------------------------------------
Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
amalia

19/09/2005, 13:43:15
quote:
Δηλαδή το οτι μπορεί να εκλαμβανόταν ως η αντίστοιχη ισότιμος του Γιαχβέ στην προχριστιανική εποχή και η θηλυκή Θεά το αποκλείεις, σωστά...?

Misconception εώς heresy. Ή μιλάμε για μονοθεία, ή κοροιδευόμαστε.

19/09/2005, 14:17:14
quote:
Wwalker
“Είναι δυνατόν να μου ζητάς να δεχθώ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ;”
Μερικά πράγματα δεν τα παίρνουμε κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά. Στο κάτω κάτω της σωβρακογραφής δεν χρειάζεται αποδείξεις αρκεί να ψάξεις κάτω από την μέση και εκεί θα βρείς αυτό που ψάχνεις να έχει κουρνιάσει σε μια σωβράκα

Κλασσική απάντηση ανθρώπου που φοράει σώβρακο! (Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά την είπες πάλι την μαλακία σου)
quote:

wwalker
“ ΠΑΡ'ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!”
Θέλεις και απόδειξη!!!!! Σου την δίνω από τον ίδιο τον ξεβρακολάγνο Ψηλό

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΠΑΡ’ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ, Ο ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΟΛΑΓΝΩΝ, ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΑΝΕΡΑΣΤΩΝ, ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΩΒΡΑΚΟΠΑΠΑΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΞΕΡΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΥΤΟΙ ΡΕ!!!! ΖΩΑ, ΧΑΖΟΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ!!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΩΒΡΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!!!

quote:
Ψηλός
«Θα τους πάρουμε και τα σώβρακα!!!»
Γιατί να κάνει μια τέτοια δήλωση ο αριστεροδιεθνιστής;;;;;;

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΟΑΙΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!
quote:
wwalker
«ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!»
Δεν υπήρχε τέτοια ξεβρακολάγνε, εσύ ξέχασες που στην αρχή του δόγματος μας κυνηγάγατε και σταυρώσατε τον ΣΩΒΡΑΚΟ και τον αφήσατε τσίτσιδο. Ύστερα που στέλνατε τους μάρτυρες στο ΚΟΛΟΣΑΙΟ ξεβράκωτους να πολεμήσουνε με λιοντάρια το θυμάσαι;;;; Αλλά τι να πεις τα σκοτεινά συμφέροντα σας έχουν κάνει μια πλήρη πλύση εγκεφάλου και έχετε γίνει ανθέλληνες χωρίς να το ξέρετε

ΞΕΒΡΑΚΟΛΑΓΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΣΩΤΗΡΙΟΛΑΓΝΟΔΟΛΟΦΟΝΟΑΝΩΜΑΛΟΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ! Κουτέ! Ε κουτέ! Ζώο! Να!! ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!! ΩΡΣΕ ΖΩΟ!!!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ, ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ, ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!
ΕΧ ΠΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ΣΟΥ ΡΕ GDS1!!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΙΑΝΗΣ ΤΟΝ **** ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΑΙΟ; ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΤΟ ΚΟΛΟΣΑΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΟΥΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΑΜΕ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.
quote:

Wwalker
“ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΩΒΡΑΚΟ; ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ; ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΕΣΧΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ!!!!”
τι άλλο θα πείτε, ποιον άλλο θα σπιλώσετε με αυτές τις λάσπες που πετάτε. Μα δεν βλέπεις.... η κιλότα έγινε κιλοτάκι και ύστερα στρινγκάκι.... η σώβρακα μποξεράκι και σύντομα μόνο παντελονάκι .... αλλά δεν θα περάσει ο Αρχιεπίσκοπος μας Σωβρακόδουλος θα πατάξει κάθε ανθελληνική πράξη ξεβρακωσίας

ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑ!!!!
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ! ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΠΙΑ, ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ.
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ Η ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ!!! ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΙΩΝΑ ΖΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ!!!!
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛλΟΠΟΥλΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟ Π******Σ ΟΙ ΒΡΑΚΟΦΩΡΟΙ!!!!

quote:

wwalker
“Δεν έχεις ακούσει ποτέ αγαπητέ για την ειδική ισοθερμική π@π@ροθήκη, που φοριέται σε όλα τα χρώματα χειμώνα καλοκαίρι από τους απανταχού γρ@ψ@ρχίδες του κόσμου; Ακόμα και ειδικό διακόπτη για αυτόματο ξύσιμο έχει!
Αλλά τι σας λέω τώρα! Ζώα, κουτοί! Αυτό είστε! Σας δουλεύουν οι παπάδες για να σας παίρνουν τα λεφτά! Μια ζωή στο μεσαίωνα θα ζείτε να κρυώνουν τα π@π@ρια σας! Παρτε το χαμπάρι ΡΕΕΕΕ!!!! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!

Παγκοσμιοποιημένα σκουλήκια η Ελλάδα δεν παρατάει τα σώβρακα δεν πάει να βγάλετε και κομπρέσες...η Ελλάδα είναι σωβρακοφορημένοι εδώ και 2000 χρόνια από την αρχή του Ελληνικού Σωβρακοφορεμένου έθνους.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΣΚΟΠΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 1821!!!!! ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ ΕΙΧΕ ΑΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ!

quote:

wwalker
«Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά. Αφού διαβάζεις ιστορία από το βιβλίο του Λυκείου, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ.»
δεν έχεις διαβάσει μου φαίνεται τα ΣΩΒΡΑΚΟΝΤΙΚΑ διάβασε τα και πες μου

ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ!!!!
ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!!!!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΣΥΖΗΤΗΤΕΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣΕΣΧΑΤΟΛΑΓΝΟΥΣΣΩΒΡΑΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΕΙ ΠΡΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΜΕΡΙΑ.
ΓΙΑΤΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΩΣ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΩΒΡΑΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΦΟΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΒΡΑΚΩΝ;;;;;;;;
quote:

Ευτυχώς που το έθνος αφυπνίζετε και ξέρει ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΩΒΡΑΚΟΦΟΡΕΜΕΝΗ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΑΡΣΕΝΙΚΑ-ΘΗΛΥΚΑ ΣΤΟ ΤΑΝΓΚΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΟΕΣΧΑΤΟΛΑΓΝΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ «ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΕΛΟΦΥΛΙΑ.

quote:

dimitris2
"Μιας και μιλάτε για σώβρακα,
ποιό είναι πιο in το σλιπάκι ή το μποξεράκι?"
μην ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης σε παρακαλώ....!!!!!
και αφήστε άπιστοι τα τρέντι και ιν!!!!! Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΩΒΡΑΚΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...!!!!

ΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ!!!! ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΙΩΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia

GDS1Μέλος
19/09/2005, 14:31:36
Αυτά να τα πεις στον Pascal, Java, Bell, Ring, ACDDC και πολλούς άλλους επιστήμονες που ερευνούσαν πάντα σωβρακοφορεμένοι

Αλλά τα συμφέροντα που εκπροσωπεις - και σε έχω μυριστεί εγώ από άλλες απαντήσεις - δεν θα περάσουν. Η χώρα αφυπνίζετε κάτω από τον πραγματικό ηγέτη της τον Σωβρακόδουλο.

amalia

VELISSARIOSΜέλος
19/09/2005, 14:53:30
ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ?????ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΔΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ TREDY ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
GDS1Μέλος
19/09/2005, 15:34:58
Εγκάθετοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

666 666 666 666 666 666 666

satans satans satans

ουξ'απο'δω ουξ'απο'δω ουξ'απο'δω

Παλιο πληρωμένοι με IQ -1500, πιόνια παγκοσμιοποιημένων συμφερόντων με σύνθημα

"αφήστε τα σωβρακάκια και πιάστε τα στρινγκάκια "

δεν πάτε πουθενά....

το κορδόνι συγκέει ενώ η σωβράκα όχι....!!!!!

πάρτε λινκ να δείτε τι παίζει ανεγκέφαλα πλάσματα που η τσου τσου σας θα κρυοπαγίσει!!!!

www.mavrogeni.gr/apogm1a.htm
www.kairatos.com.gr/afieromata/kritikiforesia.htm
www.cretan-music.gr/meteora_vimata.htm
http://www.phigita.net/answers/145
http://www.skiathos.gr/html/culture/gr/gr_04_foresies.html
www.imerisia-ver.gr/qu_article/021125005/darticle
www.aegean.gr/culturelab/proffesions1_gr.htm

θα αχρηστεύσετε τα σασμάνια σας ωρε!!!

amalia

VELISSARIOSΜέλος
19/09/2005, 16:38:31
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣ????ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ?ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΑΝΓΚΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΛΟΙ!!!!!!!!ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΤΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΟΛΑ ΕΞΩ!!!!!!