- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αντιλαμβάνεσαι ότι λες ότι είσαι Χριστιανός και μετά μας λες για γεννοκτονίες και άλλα Γαλλικά;
Τι συζήτηση και κουραφέξαλλα; Ενα και ένα κάνει δυο ρε φίλε,εσύ λες ένα και ένα κάνει πέντε.
Δέκα άτομα είμαστε εδώ μέσα, και οι εφτά σου λένε ότι δεν παλεύεσαι.
Εχεις δει να μην έχω υπερασπιστεί τη γνώμη σου όταν συμφωνώ;
Αλλά κατά πλειοψηφεία δεν εκφέρεις τέτοια, απλά λες ότι να ναι.
Απλά τα πράματα ΤΑ ΠΑΜΕ. Σταματάς το τρολλάρισμα.
https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0
Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...
Ε
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
"Ο φασισμός των παγανιστών ενάντια στους Έλληνες χριστιανούς."
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Είσαι ψεύτης. Δεν είπα ότι δεν το κουνάω με τίποτα. Ρώτησα ξεκάθαρα πως θέλω να μάθω αν οι απόψεις μου προσβάλλουν έναν ΧΩΡΟ. Κατάλαβες;;; Μιλάμε για ΧΩΡΟ. Δεν με ενδιαφέρει αν σε πειράζουν εσένα οι απόψεις μου, αλλά ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει ο διαχειριστής.
quote:
Αν ο διαχειριστής αποφασίσει πως είμαι ανεπιθύμητος, θα σημαίνει πως δεν θέλει τις απόψεις μου στον ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ αυτό το φόρουμ, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα φύγω οικειοθελώς γιατί δεν γουσταρώ να γράφεις βλακείες για αντί και ρύπανση.
Σκυλοδιαστρεβλωτή,
άμα θες να παίζεις, να παίζεις τίμια, για να σε αντιμετωπίζουν έτσι και οι άλλοι.
Τα πουστριλίκια σου σε άλλη παραλία.
Ποτέ και κανενός απόψεις δεν πρoκάλεσαν πρόβλημα για την παρουσία εδώ (εκτός από πολύ ακραίες περιπτώσεις που μπορεί να απτονται εγκληματικών ή άλλων καταστάσεων)
και μην πας να κάνεις μπαγαπόντικους συσχετισμούς
ότι σε στοχοποιήσαμε΄,ότι τα χουμε με τις απόψεις σου (οι οποίες είναι ποιες? εδώ που τα λέμε....),κλπ,κλπ
Αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι πρώτον ότι δεν ξερεις να κάνεις διάλογο, δεύτερον δεν σέβεσαι καθόλου το χώρο , τα θεματα, τη ροή τους , τους θεματοθέτες, τους συμμετέχοντες κλπ,
και γενικώς κάνεις τους εκάστοτε "κουτσουλιστές" του είδους να φαίνονται ....τσικό μπροστά σου.
Οπως κατάλαβες χεστήκαμε αν πιστεύεις στο Γιαχβέ, στο Χαμουραμπί ή στις ....Ερυθρές ταξιαρχίες
αλλά έλεος με τις εμμονές σου κυρίως και τον τρόπο που τις σερβίρεις και τις πραγματεύεσαι μπαγλαμά!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
To "cosmos" (του Κάρλ Σαγκάν; ) έχει μεγάλη διαφορά, από αυτά που ισχυρίζεται κατα καιρούς ο Μ.Δ. Για παράδειγμα παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, είναι πολύ αποκαλυπτικό για τις μεταφυσικές θέσεις του:https://www.youtube.com/watch?v=Ir-IW4SoGz4
Δεν νομίζω ότι ασπάζεται ο ίδιος την μεταφυσική, αλλά προσπαθεί να παντρέψει (με πονηρό τρόπο θα έλεγα) την Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία με την επιστήμη.
Προτείνει λοιπόν, ο Δανέζης, η ορθόδοξη σύγχρονη Θεολογία, να ασπαστεί την σύγχρονη επιστήμη, ακολουθώντας την τακτική του Δούρειου Ίππου.
Οι Έλληνες Θεολόγοι δηλαδή, να πάρουν ότι αφηρημένο και ακατανόητο έχουν πει στο παρελθόν οι Άγιοι και οι Πατέρες του Χριστιανισμού (τάχα επιστήμονες) και να προσπαθήσουν να το ερμηνεύσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι συμφωνούν με την σύγχρονη επιστήμη. Το ίδιο να κάνουν με την Θεολογία γενικότερα.
Φαίνεται, ότι αυτή η ιδέα, έχει φίλους και ανάμεσα στους Έλληνες Θεολόγους.
Τώρα βέβαια, πως θα καταφέρουν οι Έλληνες Θεολόγοι να υιοθετήσουν τους "εξωγήινους" του Δανέζη και να τους παρουσιάσουν ως μέρος της Ελληνορθόδοξης χριστιανικής αντίληψης, μένει να το δούμε.
Ο ίδιος πάντως, δίνει το καλό παράδειγμα, αφού πιστεύει και στον Χριστό και στους εξωγήινους, ταυτόχρονα.
Εκτιμώ ότι η προσπάθειά του αυτή, είναι μάλλον κακή.

Οταν θα πας για μπάχαλο θα σου ανάβω τη λάμπα.
Τη γερμανική ξέρεις.
Καλό σου βράδυ.
quote:
Κάθομαι και ασχολούμαι με παλαβούς και καμμένους νυχτιάτικα...
Πάνω που θα το λέγαμε αυτό....
quote:
Ε
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Αμήν και πότε!
(Να φορέσεις παντελόνια αυτή τη φορά,
ναι?)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Δεν ενοχλεί.
Ο Ελ κάνει τα νεύρα τσατάλια. Γιατί προσβάλλει με όρους όπως "καλές δολοφονίες" χωρίς κανένα φραγμό. Και το κάνει τελείως πονηρά. Οταν του το πετάς πίσω κλαίγεται.
quote:
Συνοδινος1
Ο ίδιος πάντως, δίνει το καλό παράδειγμα, αφού πιστεύει και στον Χριστό και στους εξωγήινους, ταυτόχρονα.
Εκτιμώ ότι η προσπάθειά του αυτή, είναι μάλλον κακή.
Συνοδινε, θεωρείς πως ο Δανέζης ανακάλυψε ξαφνικά τον...Χριστό?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.