- ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν λέω πουθενά ότι ο Εβραίος Θεός σου είναι άνθρωπος.
Δεν θα μπορούσε να είναι διότι δεν υπάρχει Θεός.
Εσύ όμως πως μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν ήταν άνθρωπος αυτό που πιστεύεις?
Γκε κε?
Βασίλης
quote:
WWalkerΔεν λέω πουθενά ότι ο Εβραίος Θεός σου είναι άνθρωπος.
Δεν θα μπορούσε να είναι διότι δεν υπάρχει Θεός.Εσύ όμως πως μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν ήταν άνθρωπος αυτό που πιστεύεις?
Γκε κε?
Γιατι δεν γραφεις βιβλιο με θεμα "η λογικη και πως να την χρησιμοποιειτε";δεν θα γινοταν μπεστ σελλερ αλλα δεν πειραζει..
δεν με εκπλήσει καθόλου ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα απ'όσα λέω.
Βασίλης
quote:
Εσύ όμως πως μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν ήταν άνθρωπος αυτό που πιστεύεις?
Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι είσαι άνθρωπος και όχι HOAX ή ένα πάαααρα πολύ "έξυπνο" bot, του οποίου ο κώδικας μπάζει αγρίως στο θέμα των συλλογισμών;
Όχι, δεν μπορείς.
Γκε κε;
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Η εκκλησία σου με τέτοιους υποστηριχτές, μπορεί να κοιμάται ήσυχη.
Βασίλης
ΥΓ: Στις εξυπνάδες είσαι πρώτος. Κανένα λογικό επιχείρημα δεν βλέπω.
«Κοίτα να δεις, αν είναι να λέω και τον εκτυπωτή που έχω στο σπίτι μου "Άγγλο" και τα CD μου "γιαπωνεζάκια", ε τότε είμαι για χοντρό φάσκελο.»
Μου αρέσει το…μέτρο που χρησιμοποιείς για να συγκρίνεις τις δυο «αξίες»: Θρησκεία και…….εκτυπωτές!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε WWalker, τέτοια λες και θα μείνεις ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!![]()
WWalker:
«Δηλαδή έλεος πια! Αν είναι να λέμε τέτοιες ασυναρτησίες εδώ μέσα πίσω στο δημοτικό να μάθετε επίθετα!»
Αντί να λες αστεία (που δεν σου βγαίνουνε κιόλας..) καλύτερα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τι στα κομμάτια εννοείς.
Αν, λέω ΑΝ, τελικά ξέρεις περί ποίου ο λόγος…..![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να πει κανεις...
Αυτή τη στιγμή στο Μύθο & Θρησκεία υπάρχουν αρκετά θέματα στα οποία επικρατεί η χάβρα των Ιουδαίων.
Όλο αυτό πρόκειται να βγάλει κάπου?
Ο ένας θα σφαχτεί με τον άλλον και το αποτέλεσμα ποιό είναι?
Το ζητούμενο σας είναι να κάνετε προσωπική επίθεση στον άλλον ή να συνομιλήσετε για τον Χριστιανισμό και την αληθινή του υπόσταση ή όχι?
Διαβάζω για τον Εβραίο Θεό, άλλος λέει Θεό των Εβραίων, άλλος λέει σε κάποιον να βγάλει βιβλίο, άλλος λέει σε κάποιον αν νομίζει πως είναι ο admin κτλ.
Είναι η μοναδική κατηγορία συζητήσεων που μέσα σε μία μέρα έχουν δοθεί αναρίθμητες απαντήσεις οι οποίες στην ουσία δε λένε τίποτα.
Η κατηγορία αυτή δεν υπάρχει για να μιλήσουν οι Χριστιανοί με τους μή Χριστιανούς.
Υπάρχει για να φιλοξενεί συζητήσεις για τους μύθους και τις θρησκείες διαφόρων λαών και πολιτισμών.

In anticipation of my resurrection...
quote:Αγαπητέ Βασίλη. Το ποιοι είναι φανατισμένοι μπορεί να το διαπιστώσει κανείς βλέποντας ποιοι χρησιμοποιούν φορτισμένες με φανατισμό εκφράσεις - που δεν έχουν δικό τους περιεχόμενο - και ποιοι μιλούν άσχημα για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν. Είπαμε ότι το θέμα δεν είναι στο "Εβραίος". "Θεός των Εβραίων" είναι σωστό, "Εβραίος Θεός" δεν είναι. Απλή κατανόηση των Ελληνικών, και στοιχειώδης ευγένεια αρκούν.
Dear Anchor,
αδόκιμο το "Εβραίος Θεός" είναι μόνον για τους φανατισμένους μουτζαχεντίν του Χριστιανισμού.
Αυτοί μόνον αρνούνται την Εβραική καταγωγή του Θεού τους.
Γιατί σας "την δίνουν" οι "συμπαθείς" Εβραίοι και ο Θεός τους?
Αφού τον μοιραζόσαστε από κοινού, κοιτάξτε να τα βρείτε με κάποιον τρόπο. Βασίλης
Το θέμα μας τώρα:
quote:
πιστευεται πως ο Θεος ειναι αιμοδειψης,κακος και εκφυλος?
και να σας πω γιατι τα λεω αυτα.
προσφατως ενας καθηγητης μας ανεφερε τα παραπανω,κρατωντας ουδετερη σταση για το αν τα πιστυει,φερνοντας παραδειγματα απο την καινη διαθηκη.ειπε πως:
1)στην καινη διθηκη αναγραφεται πως ο Θεος εστειλε αγγελο για να σκοτωσει τα παιδια των αιγυπτιων(10 πληγες του φαραω)
2)και οτι ο Θεος κεραυνοβολησε τον ανανια(ο οποιος θελησε να δωσει ενα μερος της ιδιοκτησιας του στους φτωχους)και τη γυναικα του(η οποια του προτεινε να κρατησουν κατι απο αυτα που θα εδιναν μηπως βρεθουν σε καμια δυσκολια)
Τονιζω πως δεν εχω διαβασει καποιο βιβλιο θρησκευτικου περιεχομενου γι'αυτο και δε γνωριζω κ ζητω τη γνωμη σας..μεχρι τωρα στα σχολεια διδασκονταν τον μυθο(για μερικους) περι αδαμ κ ευας.περιμενω τις απαντησεις σας
ευχαριστω εκ των προτερων
quote:Άρα ξέρεις την απάντηση αγαπητέ φίλε. Το ζητούμενο θα έπρεπε να είναι οι συζητήσεις, αλλά συνήθως είναι η "προσωπική επίθεση" κατά του χριστιανισμού. Και με απαράδεκτα συνήθως επιχειρήματα και γλώσσα. Οπότε, μπροστά σε τόση αντίδραση, υπάρχει δράση και αυτή ανατροφοδοτεί την αντίδραση και πάει λέγοντας... Πως να γίνει κουβέντα όταν το θέμα βγαίνει συνεχώς εκτός...
Μπορώ να κάνω μία ερώτηση που ακόμα δε μου έχει απαντηθεί όταν την έχω ξανακάνει?
Αυτή τη στιγμή στο Μύθο & Θρησκεία υπάρχουν αρκετά θέματα στα οποία επικρατεί η χάβρα των Ιουδαίων.
Όλο αυτό πρόκειται να βγάλει κάπου?
Ο ένας θα σφαχτεί με τον άλλον και το αποτέλεσμα ποιό είναι?
Το ζητούμενο σας είναι να κάνετε προσωπική επίθεση στον άλλον ή να συνομιλήσετε για τον Χριστιανισμό και την αληθινή του υπόσταση ή όχι?
...
Υπάρχει για να φιλοξενεί συζητήσεις για τους μύθους και τις θρησκείες διαφόρων λαών και πολιτισμών.