- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
Ljusalfheim...? (Aum...)
quote:
αν ηταν οι δερβισηδες στο ιερο των μεγαλων θεων...
Asgard...? (Αμάν...)
quote:
εξαλλου, ολοι εχουμε εναν κηπο να διαμορφωσουμε.
Vanaheim...? (Αμήν...)
============= % % % % % =============
Παρακαλώ, μην ενοχλείτε... εξ-ασκούμεθα στην εν-θύμηση...
quote:
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Guttenacht...
The day of assembly©M_oz
.
ενα φοντανακι, κι ας το σερβιρω σε αλλη φοντανιερα
(δια τυχον παραπονα απευθυνθητε στον Διονυσο - υπο την σκεπη του αραβωνιαστηκαν (και δεν θα παντρευτουνε - ο αραβωνας φτανει) δυο καλοι φιλοι - ο παρευρισκομενος παπας, λογω καταγωγης εκ την νησου της Κυρας των Οφεων εδωσε την ευχη του: Μαρακι μου δεν απαιτω να αγαπας τον Μιχαλη αλλα να τον σεβεσαι - Μιχαλη μου δεν απαιτω να σεβεσαι την Μαρια, αλλα να την αγαπας - ειμαστε το μονο ειδος μαλλον που κλαιει απο χαρα)
.
ο κηπος εξαρταται απο το εδαφος του.
αν το εδαφος δεν ειναι ζωντανο, ο κηπουρος το ζωντανευει με ζωη - κοκκινα σκουλικια - call the experties - the broken necks, the broken harts
μετα προσθετει πνευματικη τροφη, οργανικα σκουπιδια, ειδη προς μεταστοιχειωση, οπως αποφαγια, σταχτες, σκατα (στην καθαρευουσα κοπρα) κτλ - other man's stuff εις στην ελληνικην
οταν το χωμα ζωντανεψει, δεν τριβεται ευκολα, σπαει σε συμπαγη κομματια και μυριζει Ζωη - αν το μυρισεις μια φορα, το αναγνωριζεις για παντα
.
ο καλος κηπουρος δεν φοραει Ποτε γαντια - πιανει το χωμα σαν γυναικειο στηθος - με τρυφεροτητα και με δυναμικοτητα συναμα
αν βρεθουν γυαλια και τον τραυματισουν, φταιει ο ιδιος και κανενας αλλος
προσεχουμε τι βαζουμε στον κηπο μας...
.
μια προσφορα αυτηνης της σχολης και Της Υπηρεσιας (Υ.Α.Π.)
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Lesson One
Κάγκελα κάγκελα κάγκελα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού. Όπου κάγκελα αντικαταστήσατε παρακαλώ με κέρατα (άιντε πάλι σας πονήρεψα). Τον αόρατο εχθρό δεν θα σας τον πω σήμερα. Εν καιρώ, εν καιρώ. Μην τα περιμένετε κι όλα έτοιμα. Βάλτε το και λίγο να δουλέψει.
Lesson Two
Ο κρεμασμένος καρβέλι ονειρεύεται. Οχι αυτός των ΤΑΡ-Ωωωωωω!!!!. Ο άλλος ο υπερβόρειος.
Lesson Three
Αχ να μπορούσα να σε ξεχνούσα. Αλήθεια συναντήθηκαν ποτέ ο Daniel (όχι ο Daniel son, ο άλλος ντε ο προφήτης) με τον Pythagoras? Ρδε-λο-μπου τα κάνανε για άλλη μιά φορά τα γράμματα σπουδάματα του Θεού τα πράματα.
Lesson Four
Λόγω νούμερου (4) δεν θα μπορούσα παρά να κάνω ένα αφιερωματάκι στη ΘΥΡΑ 4. Ναι βρε. Αυτή της Σαλονίκης κατά Τούμπα μεριά. Τούμπα είπα και μου 'ρθε στο πτωχό πλην τίμιο μυαλουδάκι μου η τούμπα που 'φαγε το ζεύγος από τη μπανανόφλουδα. Τί ποιό ζεύγος? Ένα είναι το ζεύγος κι ας μην είναι απαραίτητα αλλόφυλο. Συνθηματάκιον επαναστατικόν(ε) και εσωτεριστικόν(ε) Τούμπα-Καμπότζη-Βιετνάμ ΑΜ ΑΜ ΑΜ (μαντράμ).
We ain't gonna be treated like trash
We got one thing
We are the Clash
Don't take no ****
We are the Clash
Do ya hear me?
It's like a patch
You can strike that match
Lesson Five
Μετά από πολλούς στροβιλισμούς εντός κοτέρου (έρωτας με τις κότες) κατάλαβα πολλά. Ποιοί είναι μασόνοι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας μεταλλαγμένοι?
Lesson Six (six-six the number of the beast)
Κάθε esoteristis και σχολή. Κάθε Σχολή και Χολή. Μας πρήξατε ρεεε τη χολή και όχι μόνο.
Lesson Seven
Θύρα 7, 7 τα θαύματα, 7 τα κέντρα (ποιά κέντρα?), 7 οι σοφοί. Τα έργα στην παιδική χαρά κρατούνε καλά. Ενα πρόβλημα έχουμε με την τραμπάλα-καμπάλα αλλά everything is under control.
Lesson Eight
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει lesson eight όπως δεν υπάρχει και nine και ten. Αλλά κάθε σοβαρή σειρά μαθημάτων που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να είναι δεκάλογος. Αλήθεια, θα τρώγατε ποτέ ένα ψάρι που λέγεται σούσι και είναι και ωμό? Άκου σούσι. Ω Σούσι Q. Ω Σούσι Kiou.
Lesson Nine (προτελευταίο)
Κακό πράγμα η α-γαμία. Δημιουργεί προβλήματα σ' εσάς και τους γύρω. Κι όπως λέει κι ένας ραδιοφωνικός παραγωγός...... Η μπουγάτσα και η μπάλλα είναι αθλήματα ομαδικά. "Και πάνω που ήμουν έτοιμος να σου σερβίρω λούτσο μου βάζεις Καρπετόπουλο Πανούτσο".
Lesson Ten
Σας ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε εμάς (και όχι τους άλλους) για την ενημέρωσή σας. Είθε ο Κο-χου-ντα ντα ιστής και μέγας κομμουνιστής (με δύο Μ παρακαλώ) να είναι πάντοτε μεθ' ημών και υμών.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
.
σουσι τρωτε αφοβα.
προσοχη στο φιλετο απο τετροδοντα - μπορει να γινετε ζομπι! ![]()
.
.
quote:
και τα μυαλά στα κάγκελα
quote:
Τούμπα-Καμπότζη-Βιετνάμ ΑΜ ΑΜ ΑΜ (μαντράμ).
και Aum... Αμάν-Ζαμάν!
quote:
We are the Clash
Don't take no ****
Lost in the supermarket?.../Maalesh... /Know your Rights & Stay Free/Jimmy Jazz!
quote:
Είθε ο Κο-χου-ντα ντα ιστής και μέγας κομμουνιστής (με δύο Μ παρακαλώ) να είναι πάντοτε μεθ' ημών και υμών.
Everything is under control! (Πάντα...)
quote:
οταν το χωμα ζωντανεψει, δεν τριβεται ευκολα, σπαει σε συμπαγη κομματια και μυριζει Ζωη - αν το μυρισεις μια φορα, το αναγνωριζεις για πανταο καλος κηπουρος δεν φοραει Ποτε γαντια - πιανει το χωμα σαν γυναικειο στηθος - με τρυφεροτητα και με δυναμικοτητα συναμα
Αδερφέ μου! ...αυτή η μυρωδιά μου θυμίζει κάτι παλιές ασκήσεις...
((Λες να τους φάμε την πελατεία?... χαχαχα!))
quote:
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
((Μ «έφτιαξες» πρωινιάτικα/Να σαι καλά, φίλε, ΕΑ! //Μην απομακρυνθείς... !))
M©Z code
quote:
σουσι τρωτε αφοβα.
προσοχη στο φιλετο απο τετροδοντα - μπορει να γινετε ζομπι!
Πρόσεξε... Τζώνυ... γιατί ΙΣΩΣ κατηγορηθείς ως «Μέγας Δια-φθορέας» της νεολαίας και μετά... ούτε ο Κούδας! χαχαχα! (Έχουνε γνώση οι Φύλακες... προτιμάνε Σούσι Κιου με Αι Κιου 400!)
((Εεε, κάνε πιο κει με πατάς.... δεν μπορώ να γράψω!... I saw it first! χαχαχα!))
Μ©Ζ code
κατοπιν ενημερωσης απο τον Ε.Α. στο φορουμ εικονων
μαθαμε και τι απεγινε με τον απεργο πεινας..
http://athens.indymedia.org/display.php?articleId=2149

cprtght@tm@2005
Mozzz φιλτατε εχεις σκεφτει οτι απο αυτα που γραφονται εδω μεσα καποιος τα βγαζει χοντρα;
Δες λοπον το παρακατω,το βρηκα στο ΒΗΜΑGAZINO Κυριακη 3 Ιουλιου αρ.246/σελ.40:

δες το και απο πιο κοντα.

βλεπεις;Και υπαρχουν ανθρωποι ακομα μεσα στο φορουμ που κοροιδευουν οσους χρησιμοποιουν copyright.Βεβαιως αν ηταν καλλιτεχνες και ειχαν δημιουργησει κατι θα καταλαβαιναν ποσο σκληρο ειναι να βλεπεις τα "παιδια" σου σε αλλη αγκαλια..
Λυπαμαι πολυ![]()
quote:
Mozzz φιλτατε εχεις σκεφτει οτι απο αυτα που γραφονται εδω μεσα καποιος τα βγαζει χοντρα;
Πολυ χοντρα...για να μην πω για τους φιλοσοφικουαζ και εσωτερικοτετοιους...των φυλλαδων...
copyright?ΜΑΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;
--Εδω Ελλαντα και η κουτση μαρια δηλωνει ..Μα-ρια---
Βρε δεν ειναι δω το Σουλι,θα γινει ομως..--Ωρε θα κλαψουν μανουλες..--
Σουσι και λοιπα ξερασα μολις,κατι αλλο;

cprtght@tm@2005
Αγαπητε κηπουρε εντοπισα χθες στην γαρδενια μου ενα ειδος μολυνσης...
ειναι κατι σαν κουκουλια κολωδη και ασπρα που εμφανιζονται στις βασεις των νεων κλαδιων με αποτελεσμα να τρεφονται απο το νεο κλαδι δημιουργωντας με την αφαιμαξη του ζωτικου υγρου του φυτου πληγες προς τα μεσα.
τι ακριβως ειναι τουτο το αντιπαθητικο νεοφερθεν ζιζανιο;
προλυπτικα του εριξα ισχυρη πουδρα--ουχι παιδικη ΄η μαγικη--και μαλλον το εξουδετερωσα...παραυτα θαθελα να μου πεις πως ονομαζεται κλπ..
οσο για τα ροδα μου κατοπιν κλαδεματος και λοιπων οδηγιων σου ειναι μια χαρα με τα καινουργια ανθη.)
τα δεοντα

cprtght@tm@2005
τα λόγια, ίσως.
Η δημιουργία και ο δημιουργός,
είναι ένα και το αυτό.
Η μεγαλύτερη ομορφιά έρχεται στο δημιουργό,
την στιγμή της έμπνευσης.
Είναι ο ίδιος έμπνευση...
τελειώνοντας,
πεθαίνει… στο αθάνατο.
Το αθάνατο,…αέναα… δημιουργεί.
Φίλοι,
το θέμα δεν είναι
ποιος, τι, και γιατί...
μα η ομορφιά,
τόσο, απλά..

Χαίρε φόρουμ! ![]()
quote:ερωτηση προς τον αγαπητο μας κηπουρο:
Αγαπητε κηπουρε εντοπισα χθες στην γαρδενια μου ενα ειδος μολυνσης...
ειναι κατι σαν κουκουλια κολωδη και ασπρα που εμφανιζονται στις βασεις των νεων κλαδιων με αποτελεσμα να τρεφονται απο το νεο κλαδι δημιουργωντας με την αφαιμαξη του ζωτικου υγρου του φυτου πληγες προς τα μεσα.
τι ακριβως ειναι τουτο το αντιπαθητικο νεοφερθεν ζιζανιο;
προλυπτικα του εριξα ισχυρη πουδρα--ουχι παιδικη ΄η μαγικη--και μαλλον το εξουδετερωσα...παραυτα θαθελα να μου πεις πως ονομαζεται κλπ..
χαρε ΑΤΜΑ...
θα σου πω αν μου πεις τι ισχυρη πουδρα χρησιμοποιησες και αν η γαρδενια σου ειναι ευχαριστημενη (οχι με την πουδρα, γενικα)
quote:οσο για τα ροδα μου κατοπιν κλαδεματος και λοιπων οδηγιων σου ειναι μια χαρα με τα καινουργια ανθη.)
επειδη ειναι στη μεση και το επιλεκτικο αλτσχαϊμερ, δεν θυμαμαι αν σου ειπα να κοβεις τα ανθη μολις μαραθουν.
...χαρε χαρε
.
.
quote:
Χαίρε φόρουμ!
Το καταλαβες κι εσυ φιλοσοφε...ολα απο δω περνουν...--και με ..-αι--
quote:
Το αθάνατο,…αέναα… δημιουργεί.
.)
και μιας και μιλησαμε για αθανατα...
quote:
δεν θυμαμαι αν σου ειπα να κοβεις τα ανθη μολις μαραθουν
καλε μας κηπουρε εσυ μπορει να μην μου τοπες--θυμαμαι δεν τοπες- μου τοπε ομως η καλη μου γειτονισσα που με φροντιζει ωσαν μητερα και το εκανα ηδη.)
το ονομα της πουδρας;
---θα σου στειλω μειλ με το ονομα αυτης--μην μας πουνε πως διαφημιζουμε και πουδρες φυτων...--αληθεια τωρα δεν θυμαμαι πως λεγεται-παντως βρωμαει τα μαλλα,να ρωτα και το γατο μου...--
της αρεσε; αν της αρεσε λεει....εχμ..δεν ξερω..θα δω αυριο που θαχει και ηλιο...παντως μπουμπουκια τελικα καταφερε να ξεπεταξει.)
τι ομορφο αγερι... καθαρισε γενικως
την ατμοσφαιρα απο τη μποχα που επικρατουσε.-
satyat nasti pari dharmah

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/07/2005 01:41:38
*(χανόμαστε)...στη μετάφραση!
Η δημιουργία και ο δημιουργός,
είναι... ένα και το αυτό.
Δημιουργει! *(ΤΕΛΟΣ)
Ο Αυγουστίνος,
έγραψε στα έργα του,
αρκετα…. Κύριε, Κύριε,
(επάγγελμα… η φόβος,
....όπως το πάρεις…..)
στο βάθος ηταν
*(Φιλοσοφικα)...δημιουργικος,
που ειναι,
κοντα
στο...
δημιουργο/ω
ειμαι εδω,
ειμαι εκει,
ειμαι αυτο,
ειμαι εκεινο..
ειναι..παντου
.......παντου
.......παντου
.......παντου
.......παντου
.......παντου
.......παντου
Δεν….. κόλλησε!![]()
ΜοΖ!![]()
quote:
δημιουργο/ω.......παντου
Καλημέρα έσω!
quote:
Φίλε μου ryche, έχουνε γνώση οι Φύλακες (και το κολλητάρι μου η Επιστήμη).
quote:
βλεπεις;
Βλέπω... να τελειώνει πιο σύντομα η Βίλα !
quote:
Και υπαρχουν ανθρωποι ακομα μεσα στο φορουμ που κοροιδευουν οσους χρησιμοποιουν copyright.Βεβαιως αν ηταν καλλιτεχνες και ειχαν δημιουργησει κατι θα καταλαβαιναν ποσο σκληρο ειναι να βλεπεις τα "παιδια" σου σε αλλη αγκαλια.
Aν η αγκαλιά δεν είναι... της κακιάς μητριάς του παραμυθιού, μην ανησυχείς! Πίστεψέ με, ryche, όσες φορές εμπιστεύτηκα τα «παιδιά» μου σε ξένη αγκαλιά, αυτή δεν με πρόδωσε. Γιατί ευθύς εξαρχής ήταν στο ίδιο μήκος κύματος και κυρίως γιατί σεβόταν τη διαδικασία/διαδρομή της δικής μου «τεκνοποίησης». Σίγουρα το αποτέλεσμα εξαρτάται από το προσωπικό γονίδιο/φίλτρο του καθενός, αλλά αν το μήνυμα/ουσία δεν σκοντάφτει στην λεπτομέρεια (που ένα έμπειρο μάτι εντοπίζει/κρίνει αν είναι πρωτεύουσας ή όχι σημασίας) τότε όλα καλά. Σε ένα γενικό, (ασχέτως «χοντρών ή ψιλών») είτε ως «Δάσκαλος», είτε ως «Οδηγός» ή ό,τι άλλο, είναι απόλαυση να βλέπεις γύρω σου φτερά να ανοίγουν για άλλα ταξίδια και να ξέρεις ότι αποτελείς σημείο αναφοράς ή πηγή έμπνευσης... ή σπόρο ιδέας. Τώρα αν κάποιο «νεογνό» δαγκώσει το δάχτυλο... ε, τι να πω; Μικρό είναι, θα μάθει... ότι τα δάχτυλα ενίοτε βγάζουν και μάτια! (Η ερώτηση είναι αν ο χρόνος που θα σπαταληθεί για «χειρουργικές επεμβάσεις» αξίζει τον κόπο...)
Ευχές σε όλους/έσω και όξω
AuM_©Z
.
ΣΥΝΤΟΜΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ:
ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ Τ.Ν. ΚΥΡΙΩΝ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΩΝ Τ.Ν. ΚΥΡΙΩΝ ΝΤΕΝΥ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ, ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ - ΣΕ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΗ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
υπο την αιγιδα του υπουργειου πολιτισμου και Της Υπηρεσιας οφκορς!
.
.
Υπενθυμίζω βέβαια ότι υπάρχουν και αρπακτικά πτηνά που είναι παμφάγα.
Δια τους αστακούς ιδιαιτέρως θα υπενθυμίσω και τον κίνδυνο των δίποδων ανθρωποϊδων που έχουν αδυναμία στην αστακομακαρονάδα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
παντως αγαπητη ΚΚΒ-ΓΙΑ ο νεος τροπος συντονισμου..χριζει πρωτιων...βεβαιως βεβαιως...
---να φανταστω πως from now on .. ο συντονιστης Πλωτινος θα μιλαει στα αρχαια ελληνικα...ο Aβαταρ θα κανει συτονισμο μεσω πνευματικων πεδιων...exm..και ο JeJeJe;.....χμ...εδω θα παρω τη βοηθεια του κοινου...(ο Βουτσας και ο Τζανετακος μου 'ρθαν σε κλιμα seventies.)
--εχουμε αλλους; δεν θυμαμαι πια..---μου αρεσε αυτο που εγραψε ο κηπουρος μας,σε διπλανο τοπικ...:ολοι τρεμουν την κυρα που κλειδωνει..!
anyways...
quote:
ΣΥΝΤΟΜΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ:ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ Τ.Ν. ΚΥΡΙΩΝ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΩΝ Τ.Ν. ΚΥΡΙΩΝ ΝΤΕΝΥ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ, ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ - ΣΕ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΗ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Αγαπητε μας κηπουρε ...εγω παλι διαβλεπω...να πεφτουν επι του λασπορινγκ οι σουλα-μουλα και οι τσουτσουδες της γειτονιας, να γινονται ρομπα all together...και η Nτενυ να παρακολουθει απο την οθονη ..ενω η Μαρουσκα θα σημειωνει...![]()
χμ;---ετσι ειναι καποτε το καρναβαλι τελειωνει...οχι τιποτε αλλο δεν θα προλαβουν το ερχομενο..---
satyat nasti pari dharmah

cprtght@tm@2005
.
ο κηπουρος ειναι προβληματισμενος τα μαλα...
οταν γραφω σε 2 και 3 επιπεδα δεν βλεπω ανταποκριση συνηθως - με το χουμορ των Τ.Ν. ομως πολλοι βρηκαν υπονοουμενα και εξηγησεις που εγω δεν εβαλα στο κειμενο.
"οποιαδηποτε ομοιοτης με προσωπα και πραγματα ειναι συμπτωματικη" παιδια!
.
το θεμα ανηκει δικαιωματικα σε αυτο το τοπικ μιας και το προβλημα εντοπιζεται παντα στην μεταφραση... ga%%to...
.
ανυ γουεϊ, παω να αλειψω με γρασο τις αθλητριες! ![]()
.
.
Αμήν αμήν λέγω υμίν,
Deva