ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/03/2013, 21:01:41
ουτε οι επιστημονες δεν εχουν βρει τι ακριβως ειναι η μορα και ο βραχνας γιατι ειναι κ αυτος μες το παιχνιδι.Ειναι 50 50..Μαρια μην το φωβασαι ..αοσο το φοβασαι τοσο χειροτερα ειναι. Αααα κ μην κοιμασαι ποτε ανασκελα αλλα μπρουμητα η πλαγιος ετσι δεν σε πιανει..Μου το λεγε η μαμα.

χχχ

20/03/2013, 21:04:36
quote:

Ήταν γυμνή.. Να ήταν και κούκλα καλά θα περιουσίες! Χιχιχι.. πέρα από την πλάκα όντως πολύ ανατριχιαστικό. Πόσο μάλλον για ένα μικρό παιδί! Εμένα η πεθερά μου δεν το πίστευε. Την είχε δει και η δική της πεθερά αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Ωσπου ένα βράδυ ξύπνησε για να πάει τουαλέτα και εκεί που πήγε να σηκώσει το κεφάλι της από το μαξιλάρι έρχεται σαν αέρας και την πετάει πάλι στο μαξιλάρι. Εκλεισε για δευτερόλεπτα τα μάτια της και μόλις τα άνοιξε είδε μια μαύρη σκιά πάνω στο στήθος της και προσπαθούσε να την πνιξει. Αυτήν προσπαθούσε να φωνάξει τον πεθερό μου αλλά δεν της ευγενε φωνή. Μετά άρχισε να την σπρώχνει μέχριπου φώναξε πήγαινε εκεί από όπου ήρθες και η σκιά εφυγε. Περιτο να σας πω πως τώρα ότι και να της περί δαιμόνων και τέτοια τα πιστεύει.

..First learn and then try..

Απο τους ωμους κ πανω την ειδα..παλι καλα..

χχχ

Find meΜέλος
21/03/2013, 14:35:55
Πες μου δύο λόγια για τον βραχνά! Για την Μόρα ήξερα απο ιστορίες που μου έλεγαν αλλά για το βραχνά δεν ξέρω τίποτα!

..First learn and then try..

21/03/2013, 16:10:46
Δεν το χω ψαξει.Το μονο που γνοριζω ειναι οτι ειναι το ιδιο πραγμα.αλλοι το.λενε μορα κ αλλοι βραχνα

χχχ

Chrisa26Νέο Μέλος
22/03/2013, 19:58:08
Ego den tin eho dei tin mora alla tin eho aisthanthei. 2 fores sinebi ayto otan imoun idi ksipnia kai imoun sto krebati. klassika paralisi eniotha san kapoios na prospathouse na me skotosei tin proti fora kanonika. Den porousa oute anapnoi na paro oute na fonakso oute tpt. itan mesimeri kai itan i mana mou sto domatio. Episis itan san o hronos na ehei pagosei giro mou. ekana me tin glossa mou to simeio tou stayrou kai amesos eksafanistike. Tin deyteri fora itan allios. apla ena plakoma alla ohi san kapoios na thelei na me skotosei. Sas leo tin proti fora ayto to prama ithele na me dolofonisei!!!!!!!!!!!!! Eiha alles dio metafisikes empeiries. Prin simvoun ayta ta plakomata imoun se katastasi metaksi ipnou kai ksipniou. eniosa i mesi mou na kanei keno me to krebati diladi kapoios prospathouse na me sikosei pros ta pano giati eida mia skoteini kapnia meta na eksafanizete, alla mia dinami taytoxrona na prospathei na me prostatepsei. Telos, prosfata prin ta xristougena imoun sto spiti enos filou filoxenoumeni kai se kapoia fasi ksipnisa mes ti nihta. Eno iprhe to apolito skotadi kai oute periptosi na mpei apo kapia xaramada fos opote den ipirhe kai periptosi na iparhoun pehnidia fotos, eida mia aspri amorfi maza mes to skotadi na pernei morfi pano ap to krebati mou. kai pire ti morfipos ntinonte sta karnabalia fantasmata me sentoni kai dio trypes gia matia etsi. alla den ekane tpt apla itan sto tabani. tin fotiza me fako mpas kai figei alla otan trabousa to fako ayto itan pali ekei. anapsa ta fota tipota. otan ta ksanasvisa pali ekei. doste mia idea ti ginete akribos giati den gnorizo an eimai apo ta atoma pou 'blepoun'. kai an eimai pos mporo na to kontrolaro?

23/03/2013, 05:00:04
Αγαπητή Chrisa26 καλωσόρισες στο Esoterica και καλή συνέχεια να έχεις.

Να σου επισημάνω πως στις συζητήσεις του forum πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματά σου.

Ευχαριστώ.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

panaosΝέο Μέλος
06/04/2013, 16:21:44
kalispera .. EIMAI APO KYPRO KAI TIXENEI NA EIMAI FANTAROS. XTHES TA XIMEROMATA KATA TES 5:15 TO PROI OTAN TELIOSA TO NOUMERO PIGA GIA YPNO OTAN 3APLOSA EIXA EPIKINONIA PISTEVW ITAN LIGW PRIN APOKIMITHW KAI SE MIA FASI AKOUSA KATI KAMPANES NA XTIPANE LIPIMENA KAI AFTES XTIPOUSA OLLO KAI PIO DINATA , SE MIA STIMI ENIOSA KATI APO PANO MOY KAI PIGA NA KITAXW ME TO KEFALI MOY KAI DEN MPOROUSA ITAN KATI SAN PARALIMA OUTE TA XERIA MOU MPOROUSA OUTE TA PODIA M ALLA KATALAVENA POS ASKOUSA POLI DINAMI. AFTO KRATISE PERIPOU GIA 4-5 DEFTEROLEPTA KAI META IPA PANAGIA MOU KAI EFYLE OLO TO VAROS APO PANW MOU KAI EXW AKOUSI KAI ENA THORIVO OTAN EFIGE TO VAROS APO PANW M SAN KAPIOS NA XTIPOUSE TO STROMA 3 FORES
ETIXE KAPIOU NA AKOUGI KAMPANES NA XTIPANE ??

CamelotΜέλος
10/04/2013, 13:56:10
Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Άκου, αυτό που λες είναι πιθανή επίθεση από δαίμονα. Μου θύμησες ένα όνειρο που έβλεπα πολύ μικρός και με τρείς χτύπους μιας καμπάνας, έχανα τη μιλιά μου...

Είσαι σίγουρος πως ήταν καμπάνες; Μήπως ήταν κουδούνια; Το θέμα στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθείς δεν είναι ο ήχος αλλά η επίθεση. Ένας χτύπος μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε. Με τι έχεις ταυτίσει τον ήχο που άκουσες; Ποιος είναι ο προσωπικός του συμβολισμός για σενα;

Our seasons are reversed... My spring... Your fall...

maria3Μέλος
10/04/2013, 13:58:52
εγώ άκουγα π.χ σάλπιγγες όταν είχα επίθεση από την μόρα ή από τον δαίμονα έτσι το είχα συνδυάσει, κάθε βράδυ στις τέσσερις για πόσο καιρό.

psykickΝέο Μέλος
24/05/2013, 15:04:31
http://magicbook.forumotion.com/t76-topic Για παν ενδεχόμενο δοκιμάστε το

24/05/2013, 15:11:02
quote:

http://magicbook.forumotion.com/t76-topic Για παν ενδεχόμενο δοκιμάστε το

Ή καθώς το ξέρει το κόλπο τα'χει ήδη μετρημένα και την πάτησες (μπορεί και η απάντηση στο πόσα είναι: "πολλά" να είναι έγκυρη!)