- ΘΕΩΡΙΑ ΧΟΡΔΩΝ-ΜΠΟΖΟΝΙΟ Ζ-ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
AdminΟ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ δεν συμμετέχει ανώνυμα, zip, και θα πρέπει να λάβουμε μάλλον ως αληθή αυτά που συμπεριλαμβάνει στο Προφίλ του.
Οk, δεν είδα το προφίλ του. Ανακαλώ σχετικά με την ανωνυμία και ζητώ συγνώμη. Παρά τούτο, η αρχική μου διαπίστωση για το επίπεδο ενός ανθρώπου που μιλάει τόσο απαξιωτικά για έναν - υποτίθεται - συνάδελφό του, τον Ν. Ι. Γκόσδα, (όταν κάποιος του προτίνει να διαβάσει ένα βιβλίο του) παραμένει η ίδια.
Όσον αφορά το άλλο που λες :
quote:
Admin"Εσύ συμφωνείς" μεν zip όπως λες, αλλοιώνεις δε, τη Συζήτηση!
δεν νομίζω ότι αυτή η προσθήκη :
quote:
zip - Όταν κάποια στιγμή σου πρότεινα - έχοντας κάθε καλή διάθεση να κουβεντιάσω μαζί σου - να διαβάσεις ένα βιβλίο, ένα βιβλίο δηλ. που το εκδίδει η Ε.Ε.Φ - η οποία, αν ξέρεις, δεν εκδίδει ότι να' ναι -, μου απάντησες απαξιωτικά :ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ- Τι λες εσυ φιλε Ζιπ? Να μην το εχω μελετησει? Για εξυπναδα το ποσταρεις? Τι ειναι αυτο στο βιβλιο που πρεπει να μελετησω εγω? [ ώπα ρε μεγάλε, χαλάρωσε ... ] Το οτι αφαιρει απο την κινηση τον χρονο? Αυθεραιτα αποφασιζει να στηριξει μια θεωρια σε αυτο ακριβως,σε αυτη την αφαιρεση.
zip - [ Τoν Γκόσδα τουλάχιστον τον έχει εκδόσει η Ε.Ε.Φ. Εσένα και τις απίστευτες ιστορίες σου, βρέθηκε κανένας άνθρωπος να τις εκδόσει ή επειδή εδώ, στο esoterica.gr, βρήκες χώρο είπες άϊντε, θα τα γράψω εγώ κι όποιον πάρει ο χάρος ; ]
Αυτή και μόνο - χωρίς να χρειάζονται άλλες απαντήσεις σου δηλ. - η απάντησή σου δείχνει πολλά πράγματα. Το σπουδαιότερο από αυτά που δείχνει ; Ό,τι δεν μπορείς να συγκαταλέγεσαι όχι στο σύνολο των Πανεπιστημιακών, αλλά ούτε καν στο σύνολο των ανθρώπων που έχουν μια στοιχειώδη παιδεία. Όταν ένας άνθρωπος μιλάει τόσο απαξιωτικά για έναν - υποτίθεται - συνάδελφό του, τι άλλο να μας πει για να καταλάβουμε πως πίσω από την ανωνυμία & το απρόσωπο του διαδικτύου ο καθένας μπορεί να δηλώσει ότι θέλει να είναι ή ότι δεν μπόρεσε να γίνει ;
Έτσι λοιπόν κι εγώ τι να σου πω σχετικά με αυτήν την "θεωρία" σου ; Να σου πω πως κι εσύ αυθέραιτα παίρνεις ό,τι να 'ναι και τα κάνεις μια ωραία ζεστή σούπα ;
αλλοίωσε κάτι από την συζήτηση. Το δικό σου μήνυμα, αυτό που ακολουθούσε δηλ. απευθυνόταν ούτως ή άλλως στον ΝΙΚΟΜΑΧΟ νομίζω - όχι σε μένα δηλ. για να υπάρχει κάτι από την συζήτησή μας που θα μπορούσα να αλλοιώσω - και έχει και μια αναφορά στη wikipedia.
Όπως και να 'χει, πολλές φορές διορθώνω τα μηνύματά μου, κάνω προσθήκες, αφαιρώ κάτι, σβήνω κάτι κτλ. και ο λόγος που το κάνω δεν είναι ασφαλώς για να αλλοιώσω την κουβέντα, αλλά αφ' ενός επειδή θέλω να κάνω οικονομία στον χώρο και στον αριθμό των μηνυμάτων μου, αφ' ετέρου επειδή διαπιστώνω εκ των υστέρων πως έχω κάνει κάποια λάθη είτε στην ορθογραφία, είτε στη σύνταξη, είτε κάποια λάθη νοηματικά που μπορεί να παρερμηνευθούν από τους αναγνώστες, είτε γιατί δεν έχω γράψει κάτι που το σκέφτηκα εκ των υστέρων.
Νομίζω πως με κατηγορείς άδικα σχετικά δηλ. με αυτό που λες ότι αλλοιώνω την συζήτηση. Αλλοίωση θα ήταν αν εγώ πήγαινα τώρα και έσβηνα την αναφορά που κάνω σχετικά με την ανωνυμία, και φαινόσουν εσύ ότι σχολιάζεις κάτι που εγώ δεν θα φαινόταν ότι έγραψα. Αυτό νομίζω θα ήταν αλλοίωση. Να "κρεμόταν" δηλ. μια απάντηση δική σου ή κάποιου άλλου μέλους σε δικά μου γραφόμενα που εγώ θα τα διόρθωνα ή θα τα έσβηνα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβει. Εγώ προσέθεσα κάτι, δεν έσβησα κάτι που έγραψα ενώ αυτό είχε απαντηθεί μετά. Τέλος πάντων, αν νομίζεις πως αλλοίωσα την συζήτηση, με συγχωρείς και γι' αυτό αλλά δεν είχα τέτοιο σκοπό.
Edited by - zip on 07/03/2011 20:27:34
Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το να ανοίγουμε ένα θέμα, να κάνουμε μια "εισαγωγή" - πυροτέχνημα και μετά να μην υποστηρίζουμε αυτό το θέμα, να μην το συνεχίζουμε [ ασχέτως των διαφωνιών που μπορεί να υπάρξουν κατά την διάρκεια ] νομίζω θα πρέπει να το δείτε λίγο με την ομάδα του esoterica.gr. Κι αυτό το λέω, γιατί όταν κάποιος έχει ένα θέμα και θέλει να το κουβεντιάσει, αφ' ενός θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί ερωτήσεις, διαφωνίες ή - γιατί όχι ; - και καρφώματα μερικές φορές, αφ' ετέρου δεν νομίζω πως μπορεί να περιορίζεται σε μια "φτωχή" εισαγωγή, αλλά θα πρέπει όσο εξελίσσεται το θέμα του να το εμπλουτίζει.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση και για το συγκεκριμένο θέμα, για το οποίο ο ίδιος ο συγγραφέας του το παρουσιάζει ως θεωρία που "παντρεύει", όπως ο ίδιος ομολογεί, Φυσική - Επιστήμη δηλ - και Μεταφυσική, δηλ. μια Επιστήμη με κάτι άλλο - οτιδήποτε κι αν είναι η Μεταφυσική - θα πρέπει τουλάχιστον στην εισαγωγή του να είναι πάρα πολύ προσεχτικός. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να σεβαστεί τουλάχιστον την ίδια την Επιστήμη στην οποία αναφέρεται είτε αυτή λέγεται Φυσική, είτε Βιολογία, είτε Ψυχολογία.
quote:
Το δικό σου μήνυμα, αυτό που ακολουθούσε δηλ. απευθυνόταν ούτως ή άλλως στον ΝΙΚΟΜΑΧΟ νομίζω - όχι σε μένα δηλ. για να υπάρχει κάτι από την συζήτησή μας που θα μπορούσα να αλλοιώσω - και έχει και μια αναφορά στη wikipedia.
Παρολαυτά, απάντησα σε σένα εν συνεχεία(07/03/2011, 19:38:48) όπως είδες αμέσως παραπάνω... δηλαδή απάντησα σε κείμενο το οποίο πρόσθεσες εκ των υστέρων, το οποίο δεν έχει νοηματική σχέση με τα αρχικά τμήματα που κατέθεσες -και το οποίο κάποιος θα μπορούσε να μην το παρατηρούσε καν έχοντας θεωρήσει το μήνυμά σου τελειωτικό.
Τέλος πάντων όμως, υπάρχει σίγουρα κάτι παραπάνω από το βασικό επίπεδο συνεννόησης στα περιφερικά αυτά σημεία και μπορούμε κάλλιστα νομίζω να συνεχίσουμε επί του κυρίως θέματος της Συζήτησης. ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
AdminΠαρολαυτά, απάντησα σε σένα εν συνεχεία(07/03/2011, 19:38:48) όπως είδες αμέσως παραπάνω... δηλαδή απάντησα σε κείμενο το οποίο πρόσθεσες εκ των υστέρων, το οποίο δεν έχει νοηματική σχέση με τα αρχικά τμήματα που κατέθεσες -και το οποίο κάποιος θα μπορούσε να μην το παρατηρούσε καν έχοντας θεωρήσει το μήνυμά σου τελειωτικό.
Ναι, την είδα την απάντηση.
Αυτό που σου λέω εδώ :
quote:
zipΒέβαια, εδώ που τα λέμε, το να ανοίγουμε ένα θέμα, να κάνουμε μια "εισαγωγή" - πυροτέχνημα και μετά να μην υποστηρίζουμε αυτό το θέμα, να μην το συνεχίζουμε [ ασχέτως των διαφωνιών που μπορεί να υπάρξουν κατά την διάρκεια ] νομίζω θα πρέπει να το δείτε λίγο με την ομάδα του esoterica.gr.
δεν το λέω ως υπόδειξη, μην το πάρεις έτσι. Καλοπροαίρετα το λέω.
Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το να ανοίγουμε ένα θέμα, να κάνουμε μια "εισαγωγή" - πυροτέχνημα και μετά να μην υποστηρίζουμε αυτό το θέμα, να μην το συνεχίζουμε [ ασχέτως των διαφωνιών που μπορεί να υπάρξουν κατά την διάρκεια ] νομίζω θα πρέπει να το δείτε λίγο με την ομάδα του esoterica.gr. Κι αυτό το λέω, γιατί όταν κάποιος έχει ένα θέμα και θέλει να το κουβεντιάσει, αφ' ενός θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί ερωτήσεις, διαφωνίες ή - γιατί όχι ; - και καρφώματα μερικές φορές, αφ' ετέρου δεν νομίζω πως μπορεί να περιορίζεται σε μια "φτωχή" εισαγωγή, αλλά θα πρέπει όσο εξελίσσεται το θέμα του να το εμπλουτίζει.
--ΖΙP θα συμφωνησω μαζι σου και σε μερικα θα διαφωνησω (δεν αντιδικω),αυτη ειναι η αποψη σου και σεβαστη ,αλλα δεν μπορεις εσυ να θετεις τους κανονες ή τα καλουπια σε αλλους το πως θα δεσουν ενα θεμα τι αναπτυξη θα δωσουν και τι συνεχεια στο θεμα που θα ανοιξουν.Δεν ειναι ολοι επιστημονες ή δεν εχουν την πλουσια παιδεια ,οπως καποιοι αλλοι.Αυτο σημαίνει οτι οποιος εχει λιγες ή περιορισμενες γνωσεις δεν θα πρεπει να συμμετεχει στο esoterica.gr δεν ειναι λιγο ρατσιστικο? ή επειδη δεν θα μπορει να αναπτυξει ενα θεμα και να το ανατροφοδοτεί - εμπλουτίζει συνεχεια? ειναι σαν να λες η μη Επιστημονες στην απ΄ξω.Νομιζω πως με αυτο τον τροπο απομονώνονται μερικα μελη για το λογο μη νοιοωσουν μειωμενοι απο τους αλλους.Ο Καθενας μας μπαινει για να πει την αποψη του ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος.Συμφωνω με την αποψη σου οτι πρεπει να δεχεται ερωτησεις και επεμβαίνουμε να τον διορθωσουμε κ.τ.λ. αλλα με τροπο κοσμιο σεβασμιο και προ παντων να μην υποτιμούμε το αλλον.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση και για το συγκεκριμένο θέμα, για το οποίο ο ίδιος ο συγγραφέας του το παρουσιάζει ως θεωρία που "παντρεύει", όπως ο ίδιος ομολογεί, Φυσική - Επιστήμη δηλ - και Μεταφυσική, δηλ. μια Επιστήμη με κάτι άλλο - οτιδήποτε κι αν είναι η Μεταφυσική - θα πρέπει τουλάχιστον στην εισαγωγή του να είναι πάρα πολύ προσεχτικός. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να σεβαστεί τουλάχιστον την ίδια την Επιστήμη στην οποία αναφέρεται είτε αυτή λέγεται Φυσική, είτε Βιολογία, είτε Ψυχολογία.
--------ΖIP και αν την <<ειδε ετσι>> ο Νικομαχος ή ας υποθεσουμε οτι ειναι λαθος σε καποιες ερμηνειες του ,μιας και εισαι Επιστημονας στην ιδια ειδικοτητα γνωριζεις περισσοτερο απο μας,κ.τ.λ θα πρεπει να του παρουμε το κεφαλι! και παλι λεω χωρις παρεξηση απλα μια επισημανση εκανα.
[/quote]
Συγνωμη αν σας κουρασα ,τα ειπα ετσι οπως τα ένοιωθα και οσο μπορουσα απλα και κατανοοητα
Το μέλος ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ δεν μπορεί να δημοσιεύει ένα θέμα που ασχολείται με μποζόνια, με γκραβιτόνια, με την θεωρία των χορδών και με το καθιερωμένο μοντέλο της Σωματιδιακής Φυσικής σε μια ενότητα που ονομάζεται "Η ΣΟΦΙΑ" [ ακόμη κι αν αυτό θεωρηθεί ως σύγχρονος στοχασμός ΕΝΩ υπάρχει η ενότητα "Η Γνώση" που πεντακάθαρα αναφέρει "Επιστήμη και Εσωτερισμός" ] και να έχει την απαίτηση από τους αναγνώστες να εννοήσουν πως αυτό το έκανε τυχαία και δεν υπάρχει τουλάχιστον η σκοπιμότητα της αυτο-προβολής του τύπου "να, εγώ ο σοφός, σας παραθέτω μία σοφή θεωρία στην ενότητα του φόρουμ που ονομάζεται "Η Σοφία"".
Να σημειωθεί επίσης πως το μέλος ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έχει και ακόμη μία φορά δημοσιεύσει ένα θέμα με τίτλο "ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ", [βλ. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10811 ][ θέμα το οποίο είναι αμιγώς έκφραση προσωπικής γνώμης και άποψης ] στην ενότητα του φόρουμ του esoterica.gr "Η Γνώση"! Δηλ. μια δική του προσωπική άποψη την κάνει Γνώση και την δημοσιεύει στην ανάλογη ενότητα. [ Αυτή την παρατήρηση την κάνω για να μην θεωρηθεί πως "πιάστηκα" μόνο από το συγκεκριμένο θέμα και να σκεφτεί κανείς : να, τώρα βρήκε ο zip "πάτημα" και σ' αυτό δηλ. ]
Θα ήθελα κάποιο σχόλιο πάνω σ' αυτά Admin, παρ' όλο που δεν έχουν σχέση με το θέμα.
Edited by - zip on 07/03/2011 22:37:08
quote:
stivθα συμφωνησω μαζι σου και σε μερικα θα διαφωνησω [ Μπράβο και καλά θα κάνεις. Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που διαφωνούν μαζί μου και φαίνονται από τις πρώτες κιόλας λέξεις τους πως δεν το κάνουν κακοπροαίρετα ] (δεν αντιδικω),αυτη ειναι η αποψη σου και σεβαστη ,αλλα δεν μπορεις εσυ να θετεις τους κανονες ή τα καλουπια σε αλλους το πως θα δεσουν ενα θεμα τι αναπτυξη θα δωσουν και τι συνεχεια στο θεμα που θα ανοιξουν.
[ Οι παρατηρήσεις που κάνω, δεν γίνονται γιατί θέλω να θέσω εγώ κανόνες σε κάποιους για το πως θα αναπτύξουν ένα θέμα που επιλέγουν. Είναι δικαίωμά τους. Εγώ δεν διαφωνώ στο πως αναπτύσσουν το θέμα τους. Εγώ διαφωνώ σ' αυτά που λένε, σ' αυτά που γράφουν δηλ. Όταν ο άλλος έρχεται και γράφει πως "παντρεύει" την Φυσική Επιστήμη με την Μεταφυσική, ε, συγνώμη αλλά δεν θα πρέπει να κάνει μια εισαγωγή αντάξια αυτού που λέει από τις πρώτες κιόλας σειρές ; Διαφορετικά, πως θα "κερδίσει" τον αναγνώστη του ; Πως θα ασχοληθεί ο άλλος σοβαρά μαζί του ; ]
Δεν ειναι ολοι επιστημονες ή δεν εχουν την πλουσια παιδεια ,οπως καποιοι αλλοι.Αυτο σημαίνει οτι οποιος εχει λιγες ή περιορισμενες γνωσεις δεν θα πρεπει να συμμετεχει στο esoterica.gr δεν ειναι λιγο ρατσιστικο? [ Σαφώς και δεν λέω αυτό ]
ή επειδη δεν θα μπορει να αναπτυξει ενα θεμα και να το ανατροφοδοτεί - εμπλουτίζει συνεχεια? ειναι σαν να λες η μη Επιστημονες στην απ΄ξω. [ Όχι, ούτε αυτό λέω. ]
Νομιζω πως με αυτο τον τροπο απομονώνονται μερικα μελη για το λογο μη νοιοωσουν μειωμενοι απο τους αλλους.Ο Καθενας μας μπαινει για να πει την αποψη του ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος.Συμφωνω με την αποψη σου οτι πρεπει να δεχεται ερωτησεις και επεμβαίνουμε να τον διορθωσουμε κ.τ.λ. αλλα με τροπο κοσμιο σεβασμιο και προ παντων να μην υποτιμούμε το αλλον.
ΖIP και αν την <<ειδε ετσι>> ο Νικομαχος ή ας υποθεσουμε οτι ειναι λαθος σε καποιες ερμηνειες του ,μιας και εισαι Επιστημονας στην ιδια ειδικοτητα γνωριζεις περισσοτερο απο μας,κ.τ.λ θα πρεπει να του παρουμε το κεφαλι! και παλι λεω χωρις παρεξηση απλα μια επισημανση εκανα. [ Όχι βρε φίλε μου, αλίμονο. Τόσα ξέρει, τόσα λέει ο άνθρωπος. Όμως νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια, ε ; Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. ]
Edited by - zip on 07/03/2011 22:34:22
quote:Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. ][/red]
Edited by - zip on 07/03/2011 22:34:22
[/quote]
Αυτή όντως είναι η άποψη που επικρατεί Zip , εσύ την δέχεσαι..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Εχω αποφασισει μετα απο αυτο το ποστ δεν θα αναφερθω
πλεον σε προκλησεις του Ζιπ.Αν η γνωση του περιοριζεται
σε καποιο σημειο,δεν ειμαι αναγκασμενος να εξηγω.
Δεν μπηκα στο φορουμ να διδαξω φυσικη.Οποιος νομιζει
οτι γραφω παραμυθια,μπορει απλα να αγνοησει τα γραπτα.
Φαινεται αλλωστε εμφανως η προσπαθεια του Ζιπ να υποτιμησει
τον γραπτο μου λογο.Αγνωστο γιατι.Αν υπαρχουν αλλοι φυσικοι
στο φορουμ,δεν μπορει να μην βλεπουν αυτη την συγκαλυμενη
εστω,προσπαθεια του.Και δεν περιοριζεται σε καθαρα επιστημονικες
θεσεις,αλλα εξαπολυει προσωπικες επιθεσεις,με προσβλητικους
χαρακτηρισμους.Ενδειξη επιπεδου μορφωσης.
Στο θεμα:
1
ΖΙΠ: Χαιρω πολυ για την αδρανεια.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Αρα την γνωριζες και επιτηδες στο πιο πανω ποστ με
βριζεις επειδη αποκαλω αμαζα τα σωματιδια και μαλιστα μου λες
και την μετρησιμη μαζα τους.Ειναι αυτο μικροτητα και προσπαθεια
παγιδευσης ή οχι?
2
ΖΙΠ:Σου προτεινω να διαβασεις το βιβλιο του Γκοσδα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Το εχω διαβασει πριν απο σενα και δεν απαξιωσα πουθενα
τον Γκοσδα οπως επιτηδες λες.Εκανα μια αληθινη παρατηρηση.Αφαιρεσε
ή οχι ο Γκοσδας την κινηση?Το εκανε.Αυτο μονο παρατηρησα.Που τον απαξιωσα?Οπως θελεις τα παρουσιαζεις με σκοπο την προβολη σου.
Ειτε σου αρεσει ειτε οχι Ζιπ,δεν εισαι ο μονος φυσικος στο φορουμ.
Δικαιωμα του ειναι του Γκοσδα να κανει οτι θελει την θεωρια του
και δικαιωμα μου εμενα να αναφερω αυτο που κανει και χωρις σχολια.
3
ΖΙΠ:Ο χρονος ζωης ενος σωματιδιου ειναι τοσο μικρος που δεν
προλαβαινει η σκεψη να το καβαλησει!Που στηριζεις την θεωρια σου?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Και εδω ο Ζιπ προσπαθει να μειωσει τον λογο μου λεγοντας
το 1/3 της αληθειας.Οχι πως δεν το ξερει,αλλα στηριζεται στο οτι
οι μη φυσικοι δεν θα το ξερουν.Αλλη μια ηλιθια παγιδα ή εσκεμενη
προσβολη.
Ο χρονος ΗΜΙ-ζωης των σωματιδιων,ειναι ο χρονος μεταξυ δημιουργιας
και διασπασης τους.Μπορουμε να μετρησουμε τον ΜΕΣΟ χρονο ζωης σε
μια σιασπαση ενος δειγματος ενος σωματιδιου.
ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο χρονος ζωης ενος σωματιδιου ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να προβλεφθει.
Αρα λοιπον αυτα δημιουργουνται συνεχως στο συμπαν και τρεχουν για
παντα ελευθερα,εως οτου διασπασθουν και μετα ισως συνεχιζουν τα
παραγωγα τους σε μια ατερμονη διαδικασια γεννησης και θανατου.
Πανω σε αυτα,θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ λεω,να μεταφερεται η σκεψη.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ,
οχι οτι ειναι ετσι.Υποθετικα αναρωτιεμαι,αν θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
Ακους ΖΙΠ?
4
ΖΙΠ:Δωστε του σωματιδια και οτι να ναι,δεν τον απασχολει αν ειναι
ανιχνευσιμα,υποθετικα ανυπαρκτα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Καλα που το καταλαβες βρε Ζιπ.Μυαλο ξυραφι φιλε μου.
Οχι δεν με απασχολει αν ειναι ανιχνευσιμα,υποθετικα ή ανυπαρκτα.
Δεν ποσταρα το θεμα να κανω διαλεξη σωματιδιων υψηλων ενεργειων.
Το ταξιδι της ΣΚΕΨΗΣ ειναι το θεμα μου και μου αρκει,οτι τα
σωματιδια αυτα περιλαμβανονται στις επιστημονικες θεωριες επιφανων
φυσικων.Εγω προσθετω μονο οτι θα μπορουσαν να μεταφερουν την σκεψη.
Παψε να κανεις τον βλακα,πως δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Και σταματα τις αντιεπιστημονικες σου παραθεσεις επειδη απαντηση
επι επιστημονικου θεματος δεν θα ξαναπαρεις.
Φανηκε η ταση σου προς μειωση θεματων που ειναι υπερανω του
αντιληπτικου σου πεδιου,απο την θεση σου προ καιρου για το
σακκιδιο.Απορω πως δεν με ρωτησες αν φοραγα μποτες ή σαγιοναρες!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Λυπαμαι που δεν μπορω να ακολουθησω την προτροπη σου για
ηρεμο διαλογο,ωστε να ειναι κατανοητος απο ολους.
Ειναι σαν να περναω απο πλατεια με ενα τεραστιο ρολοι
και να με σταματανε να με ρωτησουν την ωρα!!!
Και οπως θα καταλαβαινεις και εσυ,δεν μπορω να ανεχθω πλεον
το υφος του Ζιπ,ωστε να κανω συζητησεις μαζι του.
Αν απο την πλευρα του φορουμ αυτο εχει επιπτωσεις,τοτε
ευχαριστως να τις υποστω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.