- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Περίμενε! Να μη σε κεράσουμε κάτι;
("επικίνδυνους βλάκες"; Τι να ήθελε άραγε να πει;)

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Κρίμα ρε παιδιά (koukou1, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ), τέτοιο (συγγραφικό) ταλέντο να πηγαίνει χαμένο, θα είχατε κάνει μεγάλη καριέρα σε τέτοιου είδους περιοδικά…Για σκεφτείτε το λίγο σοβαρά.
Εγώ πάντως δηλώνω από τώρα ως “θαυμαστής” της συγγραφικής σας πένας (φαντασίας)…
elo έλα παραδεξου, αρχ........ια συντονιστής είσαι
και καταξιωμένο ανδρ....ελο του φόρουμ,
Σταμάτα τις παπατζες και κανε τίποτε χρήσιμο βγες από το φόρουμ και σπάσε τις αλυσίδες που σε δένουν
quote:
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 30/11/2011, 22:47:27:admin, η λέξη που θα χρησιμοποιούσα για το πρώτο μου πμ προς την αμαλία είναι...προκλητικό!
εσύ πάντως, σου το λέω για τη περίπτωση που δεν το κατάλαβες, παραδέχτηκες... πως δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης, μιας και δεν φέρνεις στη δημοσιότητα τα επίμαχα e-mail.
Πρώτα από όλα κ. Γαραντζώτη.
Σε εμένα στείλατε τo προσβλητικότατο email, εγώ σας απάντησα, δύο φορές, μου ανταπαντήσατε, σας ανταπάντησα.
Γιατί λοιπόν ζητάτε τα email από τον Admin, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τα ζητήσετε από εμένα και να περιμένετε εμένα (αν συμφωνώ) να τα ανεβάσω;
Δεύτερον.
"προκλητικό"!
Ε όχι και προκλητικό το email σας κύριε Γαραντζώτη:
quote:
****@gmail.com wrote:Γεια σου amalia
Έλαβες το ακόλουθο μήνυμα από το Μέλος : γαραντζώτης γιάννης (****@gmail.com)
Στη Διεύθυνση: http://www.esoterica.gr/forums/
εγώ θα ντρεπόμουν αν έκανα κάτι τέτοιο! Εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα ? οσκοπός αγιάζει τα μέσα...
Χωρίς να με γνωρίζετε καν προσωπικά, μου απευθύνεστε στο email μου με αγοραίο και ιδιαίτερα αγενή τρόπο, με προσβάλλετε, με κατηγορείτε. Δεν ξέρω σε ποιον πιστεύατε ότι απευθύνεστε στο email αυτό ώστε να έχετε λάβει αυτόκλητα το δικαίωμα του αυταρχικού ενικού: σε κάποιον υποτελή σας, σε κάποιο μαθητούδι σας που του τραβάτε το αυτί;
Και βέβαια ήταν υβριστικότατο το email σας, το λιγότερο που θα μπορούσε να πει κανείς.
Δεν επικοινωνούνε με τον τρόπο αυτό οι σοβαροί και αξιοπρεπείς άνθρωποι κ. Γαραντζώτη! Αν εσείς εκλάβατε αρνητικά την ευγενικότατη σύσταση που σας είχα κάνει στο παρόν θέμα, δεν σας φταίω σε τίποτε να εισβάλλετε στον προσωπικό μου χώρο και να μου κάνετε... αγενείς επιπλήξεις!!!
Όσο για την αλληλογραφία μας, αφού νομίζετε ότι θα σας δικαιώσει, δεν θα σας χαλάσω το χατίρι και θα την παραθέσω
:
(Σημ: Με μωβ γράμματα παραθέτω τα δικά μου email και με πράσινο τα δικά σας)
______________________________________________________________________________________________
****@gmail.com wrote:
Γεια σου amalia
Έλαβες το ακόλουθο μήνυμα από το Μέλος : γαραντζώτης γιάννης (****@gmail.com)
Στη Διεύθυνση: http://www.esoterica.gr/forums/
εγώ θα ντρεπόμουν αν έκανα κάτι τέτοιο! Εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα ? οσκοπός αγιάζει τα μέσα...
ΠΡΩΤΟ email ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ:
Re: Αποστολή Μέσω των ESOTERICA.gr Forums ! από το Μέλος γαραντζώτης γιάννης
17/11/2011 8:57 μμ
Καλησπέρα "γαραντζώτη γιάννη"
Δεν κατάλαβα, για ποιο πράγμα θα έπρεπε να ντρέπομαι;
amalia,
για το esoterica
ΔΕΥΤΕΡΟ email ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ:(αφότου δεν είχα λάβει καμιά απάντηση για 2 μέρες)
Στις 19 Νοεμβρίου 2011 11:19 π.μ., ο χρήστης amalia <****@yahoo.gr> έγραψε:
Καλημέρα κ. "γαραντζώτη γιάννη"
Την Πέμπτη το απόγευμα μου στείλατε μήνυμα κι εγώ σας απάντησα, ζητώντας σας να διευκρινήσετε τι εννοείτε.
Έκτοτε, αν και με το μήνυμά σας με προσβάλλατε, δεν αποκριθήκατε στην απάντησή μου.
Θα ήταν σωστό βέβαια, εφόσον κιόλας με προσβάλλατε, να απαντήσετε σ' αυτό που σας ρώτησα.
amalia,
για το esoterica
19/11/2011 8:37 μμ γιαννης γαραντζωτης wrote:
Αμαλία γεια σου. Καλά το έπιασες το πρόβλημα. Είναι θέμα λεπτότητας.Όπως, με το δίκιο σου αγανακτείς που δεν σου απάντησα στο προσωπικό σου μήνυμα, έτσι και εγώ αγανάκτησα με την έλλειψη λεπτότητας σου , με το να σταματήσεις τον διάλογο στο θέμα της ΝΑ. Έγραψες αυτά που έγραψες, σου απάντησα και μετά εξαφανίστηκες... Είδες πόσο ενοχλητικό και πόσο χωρίς λεπτότητα είναι ?
Τέλος πάντων, ξεκινήσαμε άσχημα. Σου ζητώ συγνώμη. Μάλλον και εγώ είμαι λίγο προκατειλημμένος με το φόρουμ. Είμαι και από την φύση μου λίγο επιθετικός. Ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα και να βάλουμε λίγο μέσα τα νύχια μας...Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι καλοπροαίρετος συνομιλητής , αρκεί να μη δεχτώ κάποια επίθεση και μάλιστα παράλογη.Για μια βδομάδα δεν θα γράψω για το θέμα της ΝΑ και αυτό επειδή τρέχω για την επανεκλογή μου στο ΔΣ του βιοτεχνικού επιμελητηρίου θεσσαλονίκης. Αν θες κάποια στιγμή να επικοινωνήσεις πιο προσωπικά μαζί μου, το τηλέφωνό μου είναι...2310 *** *** 8-4μμ. Χαίρομαι πάντως που επέμεινες με το μήνυμά σου...
19/11/2011 10:23 μμ, amalia <****@yahoo.gr> έγραψε:
Γεια σας Κ. Γαραντζώτη
Από τη δική μου πλευρά δεν "βγήκαν νύχια", οπότε θεωρώ ότι είναι περιττό να εμφανίζετε ως αμοιβαία τη στάση αυτή της επιθετικότητας, όπως καταλαβαίνουμε ότι εννοείτε.
Εσείς στη συζήτηση για τη Νέα Ακρόπολη παραπληροφορήσατε αναφερόμενος για υποτιθέμενη παράδοση του forum στην εν λόγω οργάνωση, μου προσάψατε ότι προσβάλλω όσους συμμετέχουν στο θέμα, κατηγορείτε ότι θα πρέπει να "μυηθεί" κάποιος ώστε να μπορεί να γράψει την άποψή του και τέλος, μας απειλήσατε κιόλας με εισαγγελική παρέμβαση. Όλα αυτά, τα ερμηνεύουμε ως προσπάθεια δημιουργίας καταστάσεων στις συζητήσεις, δεν ξέρουμε για ποιο λόγο βέβαια. Ως εκ τούτου, όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, θα κρίνουμε μετά από επαρκή μελέτη και συζήτηση μεταξύ μας στην ομάδα των υπευθύνων του esoterica, κατά πόσον χρειάζεται κάποια απάντηση σε κάτι και αν κρίνουμε έτσι, ποια θα είναι αυτή.
Στη συνέχεια, μου στείλατε ένα email στο οποίο αναφέρατε ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι (γιατί θα έπρεπε να ντρέπομαι;), γράψατε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, κ.λπ. Και όλα αυτά, διότι στα forums έδρασα (με ευγένεια) όπως θα δρούσε οποιοσδήποτε σοβαρός διαχειριστής ενός σοβαρού χώρου συζητήσεων; Αυτή είναι η νοοτροπία μας κ. Γαραντζώτη, ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες και καταβάλλουμε πολύ κόπο για να διατηρήσουμε το επίπεδο των forums. Επίσης, κανέναν διάλογο δεν σταμάτησα, σας ανέφερα μονάχα τη νοοτροπία των forums του esoterica, την οποία θα πρέπει να σεβαστεί κάθε άνθρωπος που θέλει να συμμετάσχει στις συζητήσεις.
Δεκτή η συγνώμη. Παρολαυτά, δεν καλύφθηκα και δεν καλυφθήκαμε από την απάντηση που δώσατε με το παρόν email σας και ελπίζουμε πραγματικά να έχει εδώ τέλος αυτή η αναίτια επιθετική στάση από την πλευρά σας.
Με το forum γιατί γράφετε ότι είσαστε "λίγο προκατειλημμένος";
amalia,
για το esoterica
______________________________________________________________________________________________

quote:
koukou1 - Απεστάλη: 01/12/2011, 00:54:10elo έλα παραδεξου, αρχ........ια συντονιστής είσαι
Σταμάτα τις παπατζες και κανε τίποτε χρήσιμο βγες από το φόρουμ και σπάσε τις αλυσίδες που σε δένουν
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ (οποιουδήποτε είδους) ΚΑΤΗΧΗΣΗ
ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ!
Και που σαι, koukou1!
Το ότι βάζεις αστεράκια στις βρισιές και στις προσβολές δε σημαίνει ότι δεν βρίζεις κιόλας.
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό έτσι;
Κάνε τώρα μια μετάνοια να "λεπτύνουν οι αλυσίδες" ![]()

quote:
Μα κάτσε Δάσκαλε, που πας;
Περίμενε! Να μη σε κεράσουμε κάτι;
("επικίνδυνους βλάκες"; Τι να ήθελε άραγε να πει;)
Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
admin σου τελείωσαν η ατάκες τις δεκάρας από ότι φαίνεται εεεε;;;
Για διαχειριστής πάντως δεν περνιέται, να είσαι σίγουρος.
quote:quote:
koukou1 - Απεστάλη: 01/12/2011, 00:54:10elo έλα παραδεξου, αρχ........ια συντονιστής είσαι
Σταμάτα τις παπατζες και κανε τίποτε χρήσιμο βγες από το φόρουμ και σπάσε τις αλυσίδες που σε δένουνΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ (οποιουδήποτε είδους) ΚΑΤΗΧΗΣΗ
ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ!
Και που σαι, koukou1!
Το ότι βάζεις αστεράκια στις βρισιές και στις προσβολές δε σημαίνει ότι δεν βρίζεις κιόλας.
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό έτσι;Κάνε τώρα μια μετάνοια να "λεπτύνουν οι αλυσίδες"
amalia σίγουρα κάτι ξέρεις για βρισιές παραπάνω από εμένα, έχεις εξειδικευτεί και στις φωτογραφίες εξάλλου,
Αστό κοπέλα μου, έχετε γίνει ρεντίκολο, το έχετε καταλάβει η όχι?