- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Heretic :quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Το σύμπαν μπορεί να αναδυθεί χωρίς καμία εξωτερική επέμβαση , από το απόλυτο τίποτε .--------------------------------------------------------------------------------
Στην ουσία έχει ήδη (επιστημονικά) φανεί ότι το απόλυτο τίποτα δεν υφίσταται, τουλάχιστον στο δικό μας σύμπαν. Ούτε φυσικά το απόλυτο κενό. Επίσης υπάρχει το σενάριο της δημιουργίας του κόσμου (σαν τη μοναδικότητα που δημιούργησε την μεγάλη έκρηξη και την μετέπειτα πληθωριστική εξάπλωση) που προκύπτει από μια (τυχαία; ) διακύμανση μιας τεράστιας (για τα δεδομένα του σύμπαντος μας) ενεργειακής στάθμης που λέγεται ενέργεια μηδενικού σημείου.
Φίλε Heretic, μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις, επαρκώς, μελετήσει με προσοχή το σύνολο των μηνυμάτων που έχουν προηγηθεί σ'αυτό το topic. Όμως, μέχρις ενός σημείου σε δικαιολογώ διότι και ο όγκος του είναι αρκετά μεγάλος, αλλά και τα, ως επί το πλείστον, συμπεπυκνωμένα μηνύματα όλων των συνδικτύων που έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει σ'αυτό δεν είναι, πάντα, ευκολοκατανόητα .
Παρ'όλα αυτά, για να μην αφήσω αναπάντητο το ερώτημά σου, θα προσπαθήσω να σου αποτυπώσω (όσο μπορώ πιο περιληπτικά) τις σκέψεις και θέσεις που έχω αποτυπώσει στο συγκεκριμένο topic που πραγματεύεται το θέμα : "Τι γνωρίζουμε για τη δημιουργία του Κόσμου" . Έχω λοιπόν αναφέρει κατά καιρούς, ότι:
Αυτό το σύμπαν συστάθηκε ή ανασυστάθηκε έτσι ώστε να αποκτήσει αυτεπίγνωση .
Αυτό μπορεί να συνέβη αναρίθμητες φορές στο παρελθόν , όπως το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο μέλλον .
Μπορεί επίσης να υπήρξαν προηγούμενα σύμπαντα χωρίς αυτεπίγνωση , όπως και άλλα χωρίς καμία ιδιότητα .
Ευτυχώς , αυτά τα σύμπαντα κατέρρευσαν και τώρα είναι η σειρά μας , όπως αργότερα μπορεί να έρθει η σειρά άλλων .
Το σύμπαν ίσως οφείλεται σε μία μοναδική έκρηξη .
Μία και μόνη δημιουργία , ένα μοναδικό κούρδισμα του ελατηρίου και κατόπιν η μη αντιστρεπτή πορεία σε μια ξεκουρδισμένη ομοιομορφία και κοσμική επιπεδότητα . Απόλυτη , έσχατη επιπεδότητα χωρίς καμία δραστηριότητα και χωρίς προσδοκία για αναζωογόνηση των δραστηριοτήτων . Νεκρός , επίπεδος χωρόχρονος .
Σ’ένα τέτοιο σύμπαν , πίσω από τη γενναιοδωρία των δυνάμεων δεν υπάρχει κανένας σκοπός .
Το σύμπαν θα μπορούσε να προικιστεί κατά τύχη με αυτές τις δυνάμεις και τις εντάσεις τους ενώ εμείς , που ζούμε χάρη στην τύχη , τις κληρονομήσαμε χωρίς να ξέρουμε πώς θα ήταν τα πράγματα αν συνέβαιναν αλλιώς .
Θα μπορούσε οι εντάσεις των δυνάμεων να άλλαζαν με την πάροδο του χρόνου και εμείς να ζούμε σε μια εποχή του σύμπαντος κατά την οποία συμπτωματικά ευνοούν την ύπαρξή μας .
Το σύμπαν απέκτησε αυτεπίγνωση κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής των ευνοϊκών συνθηκών . Η συνείδηση αναδύθηκε όχι από ανάγκη αλλά κατά σύμπτωση . Όταν περάσει αυτή η εποχή , και οι δυνάμεις πάρουν νέες εντάσεις , το σύμπαν θα επιστρέψει στον ύπνο του . Εμείς , εμείς το σύμπαν , είμαστε σε εγρήγορση εν μέσω της εύνοιας .
Υπάρχει το ενδεχόμενο η γένεση του χωρόχρονου σαν μια αλλαγή από το κενό να οδηγεί αναγκαστικά στις εντάσεις των δυνάμεων που γνωρίζουμε , διότι οι δυνάμεις είναι εκδηλώσεις της δομής του χωρόχρονου . Αυτό όμως δεν συνεπάγεται την ύπαρξη σκοπιμότητος . Εξακολουθούμε να είμαστε τα παιδιά μιάς άσκοπης τύχης .
Οι δυνάμεις , οι θεμελιώδεις σταθερές της φύσης , όπως η ταχύτητα του φωτός και η τιμή του ηλεκτρικού φορτίου , ίσως δεν είναι σημαντικότερες από τη δομή του χωρόχρονου ή την περιγραφή που δίνουμε εμείς σ’αυτή τη δομή , και δεν θα έπρεπε να απορούμε για τις τιμές τους περισσότερο απ’όσο απορούμε για την τιμή 1,609344 χιλιόμετρα ανά μίλι ή για την τιμή π = 3,14 .
Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως όταν καταφέρουμε να τις εξηγήσουμε , θα είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα σ’ένα καινούργιο κεφάλαιο της φυσικής .
Όταν θα καταφέρουμε να εξηγήσουμε το αναπόφευκτο αυτών των θεμελιωδών σταθερών , οπότε θα μπορούμε να τις απορρίψουμε ως άσχετες , θα έχουμε φτάσει στην πλήρη κατανόηση . Τότε , η βασική επιστήμη θα αναπαύεται εν ειρήνη . Βρισκόμαστε ήδη πολύ κοντά σ’αυτό το σημείο .
Η πλήρης γνώση είναι πλέον προσιτή .
Η κατανόηση αρχίζει να φωτίζει σιγά σιγά το πρόσωπο της Γης όπως η Ανατολή του Ήλιου .
Ανέφερα τα παραπάνω , με σκοπό να υποστηρίξω την άποψη πως δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορεί να κατανοηθεί και πως ο δρόμος που οδηγεί στην κατανόηση είναι η απομάκρυνση των επιφαινομένων ώστε να αποκαλυφθεί ο πυρήνας . Σκόπευα να δείξω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λογική ακόμη και για ζητήματα που πολλοί πιστεύουν πως δεν επιδέχονται ερμηνεία , όπως η διαδικασία της δημιουργίας του σύμπαντος ή η εμφάνιση μιας έκφρασής του όπως είναι η συνείδηση .
Επειδή κάλυψα ταχύτατα μεγάλες περιοχές και μερικές φορές έκανα άλματα μέσα σε μία και μόνη φράση , όπως από τα άτομα στην ελεύθερη βούληση , θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ενδίδω στον μυστικισμό . Δεν συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο . Τα άλματά μου οφείλονται στο ότι ήθελα να μεταφέρω πως όταν ασχολούμαστε με τις λεπτομέρειες μιας απλής περίπτωσης τα πράγματα περιπλέκονται . Ήθελα ακόμη να εμπεδώσουμε την ιδέα ότι τα πάντα είναι δυνατόν να εξεταστούν με τη λογική .
Υποστηρίζω ότι το σύμπαν μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς εξωτερική επέμβαση και πως δεν υπάρχει ανάγκη να επικαλεστούμε την ιδέα ενός Υπέρτατου Όντος σε καμία από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις του .
Παραδέχομαι πως τα επιχειρήματά μου πιθανόν να μην επηρεάσουν ανθρώπους οι οποίοι κατά κάποιον τρόπο θρησκεύουν .
Ελπίζω όμως πως θα αποδεχτούν τουλάχιστον το γεγονός ότι η επιστήμη έχει εξαιρετική δύναμη και , αν αποκλείσουμε (όπως υποστηρίζω) την ύπαρξη ενός “σκοπού” , φαίνεται να βρίσκεται στο κατώφλι της ερμηνείας των πάντων .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά
Θα ήθελα να μεταφέρω κάποιες παρατηρήσεις που έκανα τις τελευταιες βραδιές. Παρατηρώ λοιπόν ότι σε πολλούς ανθρώπους κάποιες νύχτες συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Για παράδειγμα προχτές το βράδυ κατά τις δέκα η ώρα με έπιασε ένας περίεργος λήθαργος και μένα και την σύζυγό μου. Θεωρήσαμε ότι μπορεί να ήταν απο το γεγονός ότι φάγαμε σχετικά αργά αν και αυτό έχει γίνει και άλλες φορές και δεν είχαμε το ίδιο σύμπτωμα. Την άλλη μέρα λοιπόν στον χώρο της εργασίας μου ανέφερε το ίδιο πράγμα και άλλο άτομο και μετά απο συζητήσεις που γίναν διαπίστωσα ότι παρόμοια εμπειρία είχαν και αρκετοί άλλοι. Δεν συνέβει σε όλους αλλά σε αρκετούς απο αυτούς που μίλησα.
Εχτές το βράδυ πάλι επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ λόγω του ότι είχα ένα πρόβλημα με την μέση μου, κάποια στιγμή βγήκα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου να κάνω ένα τσιγάρο. Κάποια στιγμή όπως καθόμουν συνειδητοποίησα ότι άκουγα ένα βόμβο σαν απο σειρήνα μακρόσυρτο αλλά υπόκωφο. ΄Ωσπου να καταλάβω τι γίνεται ο ήχος έσβησε. Τότε μπήκα μέσα και κοίταξα την ώρα. Ήταν γύρω στις 3.30 με 4 παρά... Παλαιότερα είχε γραφτεί ένα μήνυμα και σε άλλο φόρουμ και απο εμένα αλλά και απο άλλους φίλους για το γεγόνός ότι και εμείς αλλα΄και άλλοι άνθρωποι ξυπνούσαν αυτή την ώρα με ένα περίεργο αίσθημα ζέστης και μια ανεξήγητη ανησυχία... Μήπως όλα αυτά έχουν σχέση με κάποιες εκπομπές διαφόρων ακτινοβολιών που γίνονται με σκοπό να επιρεάζουν την συνείδησή μας όπως έχει γραφτεί σε βιβλία διαφόρων ερευνητών; Θα ήθελά αν και άλλοι φίλοι εδω έχουν παρόμοιες εμπειρίες, να μας πουν τι τους συνέβει και να δώσουν την δική τους ερμηνεία για το φαινόμενο...
Φιλικά Απέριττος...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
δεν μορω να ξερω φιλε μου τι ακουσες ή ενιωσες, αλλα αυτη η βαση στον πολο η saarp παιζει διεγειροντας με μικροκυματα το ανωτερο στρωμα της ατμοσφαιρας
λεγεται οτι μπορουν να επηρεασουν τον καιρο, τους σεισμους και την ψυχικη μας κατασταση
δεν ξερω...
αλλα υποψιαζομαι πως τα αγρογλυφικα μπορει να τα κανει καποιος ευφανταστος απο την βαση για πλακα
οσον αφορα τα αεροπλανα με τις περιεργες εξατμισεις καπνου που δεν διαλυονται κι ας φυσαει, ειδα μια μερα τουλάχιστον 15 ιχνη να διασταυρωνονται και παρα τον δυνατο αερα να μην διαλυονται οπως γινεται συνηθως
δεν ειμαι συνωμοσιολογος αλλα γνωριζω οτι οι Αμερικανοι την δεκατια 50-60 εκανα πειραματα με ιους και ακτινοβολιες στους δικους τους ανθρωπους - πολιτες και στρατιωτες
ψεκαζαν πολεις με ιους (οχι επικινδυνους λενε) για να διαπιστωσουν την διασπορα και την διαδοση τους
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
μια και ζω στην βιομηχανικη ζωνη, αν κατσω οποιοδηποτε βραδυ και αφουγκραστω την φασαρια που κανουν τα εργοστασια, οι ηχοι ειναι ιδιαιτερα δυνατοι και μερικες φορες μονοτονοι.
οσο για την υπνηλια, θεωρω οτι προερχεται απο την βεβαρημενη ατμοσφαιρα. γιατι κατι τετοιο δεν μας συμβαινει στην εξοχή? ή δεν συμβαινει στους κατοικους της επαρχιας?
------------------------
quote:
δεν μορω να ξερω φιλε μου τι ακουσες ή ενιωσες, αλλα αυτη η βαση στον πολο η saarp παιζει διεγειροντας με μικροκυματα το ανωτερο στρωμα της ατμοσφαιρας
Μια μικρή διόρθωση: H.a.a.r.p
(HIGH-FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM)
Κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.

quote:Μια μικρή διόρθωση: H.a.a.r.p
(HIGH-FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM)
μου ξεφυγε το λαθος φιλε μου
ευχαριστω για την διορθωση - αν δεν το επεσημανες δεν θα το παρατηρουσα
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
πολλοι λενε οτι το κανουν για να ελεγχουν τον καιρο, αλλοι οτι για να ελεγχουν τον κοσμο, και αλλα τετοια...
Στην σελιδα www.rense.com υπαρχει μια μαρτυρια καποιου που υποστηριζει οτι ειδε κατα τυχη με πιο τροπο εβαζαν τις μηχανες chemtrails μεσα στα αεροπλανα, και τους μπελαδες που τραβηξε...
Edited by - TOS on 18/07/2004 15:54:30
δεν ειναι αλλος απο την προσευχη,σε οποιο θεο και αν προσευχετε κανεις καταφερνει να αποτοξινωσει τον οργανισμο του απο αρνητικες ακτινοβολιες και ετσι ακομα και αν τον βομβαρδιζουν με τετοιες ακτινοβολιες δεν επιρεαζετε. καντε το συστηματικα για καποιο καιρο και θα δειτε οτι θα ξυπνατε με καλυτερη διαθεση,πιο ξεκουραστοι και κυριως με καθαροτερο μυαλο που σκεφτετε περισσοτερο και πιο εξυπνα.
Αρχικά θεώρησα την ιστορία αυτή απάτη ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μέχρι που με ένα φίλο ηλεκτρονικό αρχίσαμε να μελετάμε την υπόθεση διαπιστώνοντας ότι αν και δύσκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο εντούτοις υπό συγκεκριμένες (ιδανικές) συνθήκες εκπομπής είναι πιθανό να εφαρμοστεί στο λεκανοπέδιο έστω και αν τα αποτελέσματα τα του, λόγο του τρόπου που πρέπει να εφαρμόζεται ώστε να είναι αποτελεσματικό (στερεοφωνική εκπομπή), θα είναι από αμφίβολα ως εξαιρετικά περιορισμένα..
ανήσυχη7
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Προτού καταθέσω και εγώ τις απόψεις μου για το συγκεκριμένο θέμα,θα ήθελα
να δώσω συγχαρητήρια στον Απέριττο για τα εξόχως εκπλεπτισμένης παραδο-
ξότητας θέματα,τα οποία δημοσιεύει κατά καιρούς.
Πράγματι εάν εξαιρέσουμε την συνωμοσιολογική πιθανότητα,που πολλοί παρα-
δέχονται και διαδίδουν για την «υποταγή των συνειδήσεων»,κατά τις «μικρές»
νυκτερινές ώρες ο ανθρώπινος οργανισμός είναι πιο επιρρεπής στην «αντίλη-
ψη» καταστάσεων ή και εμφάνιση διαφόρων κλινικών συμπτωμάτων,λόγω
καταστολής,ηρεμίας,των επί μέρους λειτουργιών που βρίσκονται σε έξαρση
κατά την διάρκεια της ημέρας,λόγω των διαφόρων απαιτήσεων του καθ’ενός
από εμάς.
Επειδή περιστασιακά τυχαίνει πολλές φορές αυτές τις ώρες να είμαι ξύπνιος
δεν θα μπορούσα να πω ότι έχω αντιληφθεί κάποιους παράξενους ήχους,όπως
αναφέρει ο αγαπητότατος φίλος μου Απέριττος.Το συγκεκριμένο φαινόμενο
που έχει παρατηρήσει θα έλεγα ότι δεν «τυχαίνει της καλύτερης περιόδου»
για εξέταση,μιά και την περίοδο αυτή υπάρχει ένας «τεχνολογικός οργασμός»
(τρομάρα μας) για την επίσπευση και περάτωση των διαφόρων έργων της
Ολυμπιάδας.(Ξανά τρομάρα μας).Συνεπώς η νύχτα είναι «γεμάτη τεχνολογικό
μυστήριο».Μηχανές που λειτουργούν αδιάκοπα,συστήματα παρακολούθησης,
συστήματα εκπομπής και άλλα πολλά,συνιστούν έναν «ηλεκτρομαγνητικό ο-
ρίζοντα» πολύ βεβαρυμένο.
Επειδή κάποιος φίλος αναφέρει για «μυστήριες συχνότητες» που προσπάθησε να
προσδιορίσει με κάποιον φίλο του ηλεκτρονικό,έχω να καταθέσω αρκετά σημα-
ντικές πληροφορίες.
Η περιοχή των συχνοτήτων που άμεσα και δραματικά επιρρεάζει τον άνθρωπο
χωρίζεται στις ακόλουθες κατηγορίες:
1.Υποηχητικές συχνότητες.Συχνότητες που μάλλον δύσκολα παράγωνται παρά
μόνον με την μέθοδο του «διακροτήματος» όπου δύο ακουστικές συμφασικές
συχνότητες,παράγουν,εκ διαφοράς,μία υποηχητική συχνότητα.
Πχ. 340Hz-330Hz = 10 Hz..Η παραγώμενη αυτή συχνότητα ΔΕΝ είναι ακουστή
από το ανθρώπινο αυτί,πλην όμως δρα «αισθητικά» στην εγκεφαλική λειτουργία
μεταβάλλοντας μία κάποια κατάσταση του εγκεφάλουν,ακριβώς την στιγμή που
δρουν οι δύο ακουστικές συχνότητες.Έτσι λοιπόν έχουμε μία εγκεφαλική διέγερ-
ση και έμεση μετάπτωση σε μία άλλη κατάσταση.Δυστυχώς το συγκεκριμένο θέμα απαιτεί σελίδες για να αναλυθεί ολοκληρωτικά και να περιγραφούν τα κλι-
νικά συμπτώματα.Πλην όμως μία τέτοια περίπτωση θα ταίριαζε απόλυτα με την
κατάθεση του Απέριττου.
2.Υπερηχητικές συχνότητες.Ευτυχώς όχι αντιληπτές από το ανθρώπινο αυτί,
πλην όμως αρκετά επικίνδυνες διότι μία συγκεκριμένη τιμή τους,κάτω από συν-
θήκες θα μπορούσε να μας κάνει γαλάκτωμα η να επιφέρει διάρρηξη των κυττα-
ρικών μεμβρανών.
3.Από σχετική μου μελέτη στην επίδραση των κεραιών εκπομπής πάνω στην
ανθρώπινη φύση,παρατήρησα ότι η περιοχή με τις μεγαλύτερες κλινικές επι-
πτώσεις (ναυτία,αίσθηση ζέστης,γενικής αδιαθεσίας,υπνηλίας,κλπ),στον άνθρω-
πο είναι η περιοχή των 30ΜΗz-300MHz.Φυσικά και οι άλλες περιοχές συχνοτή-
των,ιδιαίτερα με την μορφή,ηλεκτρομαγνητικού κύματος,έχουν επιπτώσεις,αλλά
στις περιπτώσεις αυτές μιλάμε για μυμαινόμενε αποστάσεις επικινδυνότητας από
τον ιστό εκπομπής της τάξης των 30m-100m.Φυσικά και το συγκεκριμένο θέμα
απαιτεί σελίδες ανάλυσης.
Συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς,εκ των ανωτέρω,τι είδους διατάξεις εκπομπής
θα εχρειάζοντο για την παραγωγή και εκπομπή ,αναλόγου περίπτωσης,συχνο-τήτων.Επειδή το θέμα είναι καθαρά τεχνικό δεν θα ήθελα να σας κουράσω με
ίσως ανούσιες πληροφορίες και περιγραφές.
Όσο για την περίπτωση HAARP,στην οποία αναφέρεται ο προσφιλής μου JoniebeGood,θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν έχει επίπτωση πάνω στην ανθρώπινη
φύση μια και το σκεπτικό της εφαρμογής του,όσο συνωμοσιολογικό και εάν α-
κούγεται, ΔΕΝ έχει αυτόν τον σκοπό.Σε σχετικό topic είχα αναφερθεί εν συντομί-
α στο πείραμα-εφαρμογή HAARP.
Συνεπώς επανερχόμενος στο θέμα του φίλου μου Απέριττου,θα έλεγα,κατά την
γνώμη μου,ότι καλύτερη εποχή για εξέταση της συγκεκριμένης αναφοράς θα
ήταν η «Επομένη Ημέρα».
Πάντως και εν κατακλείδι,μυστικά πειράματα γίνονται.Δεν ξέρω το κατά πόσο
και στην Ελλάδα.Φυσικά θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι μια και είμαστε
το «Κόκκινο πανί».....για όλους.....γιατί να μην γίνονται κάποια πειράματα και
εδώ.Πάντως κλείνοντας θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το «σλόγκαν»:ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΤΕ !!!!!!!(.....και χωρίς παρεξήγηση).
Φιλικότατα
Πέτρος
Μόλις διάβασα το θέμα και έχω να σου προτείνω δύο βιβλία, που ίσως εκεί μέσα βρεις κάποια απάντηση σε αυτό το θέμα. Όταν τα διαβάσεις μπορεί να σου φανεί ότι λενε μούφες και παραμύθια. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
!|INCUNABULA|!
!|INCUNABULA|!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Δεν νομίζω πως είναι σε πειραματικό σταδιο... πιστεύω πως έχουν εξελιχθεί. Διάβασε τα δύο βιβλία που προανέφερα και μπορεί να αλλάξεις άποψη.
!|INCUNABULA|!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα γίνονται συνεχώς εξωτικά «πειράματα» σε ελεγχόμενα εργαστήρια που ενδεχομένως ξεπερνούν ή υπερκαλύπτουν τις γνώσεις της Ακαδημαϊκής κοινότητας, πολύ χειρότερα ενδεχομένως γνωστοί κατά τα άλλα «σοβαροί» επιστήμονες που σπεύδουν να απορρίψουν τέτοιες θεωρίες να λαμβάνουν μέρος σε τέτοια πειράματα ερευνώντας τα σε «μαύρα» (δηλαδή απόρρητα) επιστημονικά προγράμματα δεσμευμένοι να μην αποκαλύψουν τίποτε στον ελεύθερο ακαδημαϊκό χώρο..
Για αυτό τον λόγο αναγνωρίζω την δυσκολία του εγχειρήματος με βάση τις «δημοσιοποιημένες» γνώσεις μας αλλά ως εκεί καθώς δεν απορρίπτω την πιθανότητα της εφαρμογής του με τέτοιου είδους βελτιώσεις που ενδεχομένως ξεπερνούν τα όποια πρακτικά προβλήματα της αρχικής εφαρμογής.
Προς Πέτρος:
Ακριβώς! Το τρικ γίνεται με την μέθοδο του «διακροτήματος» η οποία επηρεάζει την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου επηρεάζοντας τα εγκεφαλικά κύματα θέτοντας τα σε διάφορες καταστάσεις (κύματα Άλφα, Θήτα κ.α.) με αποτέλεσμα καταλυτικές επιρροές στην αντιληπτική του ικανότητα (state of awareness). Μάλιστα μια τέτοια υπηρεσία προσφέρει το γνωστό λογισμικό επεξεργασίας ήχου Cool Edit Pro (Brainwave Synchronizer) σε ένα στερεοφωνικό σήμα (κανάλι α – κανάλι β = νέα επιθυμητή συχνότητα λειτουργίας του εγκεφάλου μας = νέα εγκεφαλικά κύματα = νέα αντιληπτική κατάσταση). Βέβαια αυτό το παιχνίδι χρειάζεται τεράστια προσοχή διότι τα αποτελέσματα του μπορεί να είναι από επιβλαβή μέχρι θανατηφόρα για το υποκείμενο που υποβάλλεται στο πείραμα δεδομένης και της όλης ψυχικής & παθολογικής του υγείας (δεν προτείνω τέτοιους πειραματισμούς σε κανέναν!).
Υ.Γ.
Για τον Λιακόπουλο δεν θα μπω στον πειρασμό να μιλήσω, δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο του όμως τυχαία πληροφορήθηκα κάποια πρακτική που προτείνει για επικοινωνία με τους Ολύμπιους Θεούς που είναι τουλάχιστον ξεκάθαρο πως πρόκειται για ανοησία (όσο καλόπιστος και αν είναι κανείς).
Edited by - XD on 09/08/2004 07:01:53
άτομα. Ο ήχος που αναφέρει ο φίλος καθόμουν και ανέλυα τί
ακριβώς ήταν. Είχε εκτός απο τον κύριο όγκο του βουητού και
άλλους δύο δορυφόρους ήχων. Η μία ήταν σε υχίσυχνη συχνότητα
και η άλλη χαμηλότερη. Και οι τρείς ήταν σαν να βρίσκονταν
στην ίδια οκτάβα αλλα στην ίδια νότα. Πήρα την κιθάρα μου
γρήγορα και ξεκούρδιζα την χαμηλή μί όσο γινόταν μέχρι που
έφτασα στην νότα αυτή. Πήγα γρήγορα στον υπολογιστή να δώ
ποιά συχνότητα ήταν αυτή της χαμηλής οκτάβας αλλα μία οκτάβα
πιό πάνω στην ίδια νότα. Άν θυμάμαι καλά τότε άνοιξα το
SoundForge να δημιουργήσω μία ίδια νότα...Την έφτιαξα αλλα
επειδή δεν έκανα κάτι άλλο μετά απο αυτό το παράτησα και το
ξέχασα το θέμα. Όποιος έιναι μουσικός και ξέρει να ξεχωρίζει
νότες καλό είναι να δεί με ποιά μοιάζει έστω και σε άλλη οκτάβα
μέχρι να βρεί ποιά ακούει και όλοι να δώσουμε απο μία εμπειρία.
Όσον αφορά αυτούς που πιστεύουν οτι είναι ήχος απο mind control
θα το διαψευσω γιατι έχω τις κασσέτες απο την μέθοδο silva και
ούτε ο ΉΧΟΣ Α ή ο ΗΧΟΣ Β ταιριάζουν με αυτό που άκουγα το βράδυ
το βουητό που άκουγε μάλλον και ο φίλος
Με κάθε επιφύλαξη το παραθέτω ως πληροφορία μήπως και φανεί χρήσιμη σε κανέναν..