- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:...Ενώ την δικιά σου θεωρία θα την επαληθεύσει, όπως είναι ευνόητο
η 21/12/2012 ήταν πράγματι μια παγκόσμια ''αποτυχία'',ένας παγκόσμιος ''κουβάς''!Αναλογίσου πόσες εκατομμύρια σελίδες γράφτηκαν ανα το κόσμο για το 2012 και τι θα συνέβαινε τότε,και πόσοι τόνοι μελανιού δαπανήθηκαν για να στελεχώσουν μια ή περισσότερες θεωρίες.....Ολα αυτά όμως κατέληξαν στον βρόντο,γιατί ο χρόνος που όλα τα δοκιμάζει,δοκίμασε και την 21/12.....
Nαι,την δικιά μου θεωρεία,θα την επαληθεύσει ο χρόνος...Είμαι σίγουρος γι'αυτό....
quote:Να 'σαι καλά RedArrowZ.
Χρόνια πολλά παιδιά, με υγεία, αγάπη και (.)(.)
Χρόνια πολλά στα αξιοσέβαστα μέλη αυτού του φόρουμ και χρόνια πολλά.. στον Πατέρα Μάξιμο
...να χαίρεται το καινούριο του βιβλίο
quote:quote:Να 'σαι καλά RedArrowZ.
Χρόνια πολλά παιδιά, με υγεία, αγάπη και (.)(.)Χρόνια πολλά στα αξιοσέβαστα μέλη αυτού του φόρουμ και χρόνια πολλά.. στον Πατέρα Μάξιμο
...να χαίρεται το καινούριο του βιβλίο
Χρόνια 5,και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!
quote:
Απο τα συμφραζόμενα, τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι ευτυχισμένα ?
Γιατί αν είναι έτσι τα "ευτυχισμένα" ... φαντάσου τι θα γίνει μετά

quote:quote:
Απο τα συμφραζόμενα, τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι ευτυχισμένα ?
Γιατί αν είναι έτσι τα "ευτυχισμένα" ... φαντάσου τι θα γίνει μετάnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
Αν έχω πέσει μέσα στους υπολογισμούς μου,το 2013 και το μισό 2014,θα είναι τα καλύτερα χρόνια που έχει περάσει ποτέ η ανθρωπότητα!Θα είναι η διάρκεια της πρώτης περιόδου του Αντίχριστου,που θα είναι γεμάτη παροχές και καλούδια!Η φτώχεια θα εξαφανιστεί,η ανεργία το ίδιο,οι οικονομικά (τώρα) στενάζοντες,θα γίνουν πλούσιοι,και οι πλούσιοι άρχοντες!Θα εξαφανιστεί η τρομοκρατία,θα επικρατήσει ειρήνη παγκόσμια,ουτε ένας πόλεμος δεν θα γίνεται!Θα ζούν όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι,θα έχουν δουλειές,υγεία,και αισιοδοξία για το αύριο!Θα είναι μια κατάσταση ''ροζ συννεφάκι''!Που όμως θα κρατήσει τόσο λίγο.....
quote:
το 2013 και το μισό 2014,θα είναι τα καλύτερα χρόνια που έχει περάσει ποτέ η ανθρωπότητα
Χριστιανός Ορθόδοξος εχω μια απορία, ενημερώνεσαι άραγε
για τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις ?
ή η παθιασμένη ενασχόληση με την συγγραφή του νέου βιβλίου σε εχει αποκόψει απο τον "έξω" κόσμο ?

quote:
Αν έχω πέσει μέσα στους υπολογισμούς μου,το 2013 και το μισό 2014,θα είναι τα καλύτερα χρόνια που έχει περάσει ποτέ η ανθρωπότητα!Θα είναι η διάρκεια της πρώτης περιόδου του Αντίχριστου,που θα είναι γεμάτη παροχές και καλούδια!
Ψηφίζω Αντίχριστο δα-γκω-τό!

macedon
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Αν έχω πέσει μέσα στους υπολογισμούς μου,το 2013 και το μισό 2014,θα είναι τα καλύτερα χρόνια που έχει περάσει ποτέ η ανθρωπότητα!Θα είναι η διάρκεια της πρώτης περιόδου του Αντίχριστου,που θα είναι γεμάτη παροχές και καλούδια!Η φτώχεια θα εξαφανιστεί,η ανεργία το ίδιο,οι οικονομικά (τώρα) στενάζοντες,θα γίνουν πλούσιοι,και οι πλούσιοι άρχοντες!Θα εξαφανιστεί η τρομοκρατία,θα επικρατήσει ειρήνη παγκόσμια,ουτε ένας πόλεμος δεν θα γίνεται!Θα ζούν όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι,θα έχουν δουλειές,υγεία,και αισιοδοξία για το αύριο!Θα είναι μια κατάσταση ''ροζ συννεφάκι''!Που όμως θα κρατήσει τόσο λίγο.....
Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε , όταν κάνης τους περίφημους υπολογισμούς σου είσαι νηφάλιος , ή έχεις τσούξει μερικά ποτηράκια ; Εδώ φίλε μου μου έχουν κόψει μέχρι τώρα το 1/3 των εισοδημάτων μου , και στα υπόλοιπα μου έχουν βάλει ένα σωρό χαράτσια , και συ πιστεύεις ότι οι στενάζοντες θα γίνουν πλούσιοι ; Η τρομοκρατία τραβάει την ανηφόρα , οι ληστείες και τα εγκλήματα έχουν γίνει ρουτίνα τα δελτία ειδήσεων , η ανατολή έχει γίνει πυριτιδαποθήκη και οι ομόθρησκοί σου σφάζονται από τους μουσουλμάνους στην Συρία , την Νιγηρία και την Αίγυπτο , και συ βλέπεις ειρήνη και αισιοδοξία ; Ήθελα να 'ξερα τί πίνεις !
*
quote:
Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε , όταν κάνης τους περίφημους υπολογισμούς σου είσαι νηφάλιος , ή έχεις τσούξει μερικά ποτηράκια ; Εδώ φίλε μου μου έχουν κόψει μέχρι τώρα το 1/3 των εισοδημάτων μου , και στα υπόλοιπα μου έχουν βάλει ένα σωρό χαράτσια , και συ πιστεύεις ότι οι στενάζοντες θα γίνουν πλούσιοι ; Η τρομοκρατία τραβάει την ανηφόρα , οι ληστείες και τα εγκλήματα έχουν γίνει ρουτίνα τα δελτία ειδήσεων , η ανατολή έχει γίνει πυριτιδαποθήκη και οι ομόθρησκοί σου σφάζονται από τους μουσουλμάνους στην Συρία , την Νιγηρία και την Αίγυπτο , και συ βλέπεις ειρήνη και αισιοδοξία ; Ήθελα να 'ξερα τί πίνεις !

και μάλλον ήπιε πολύ.

quote:quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε , όταν κάνης τους περίφημους υπολογισμούς σου είσαι νηφάλιος , ή έχεις τσούξει μερικά ποτηράκια ; Εδώ φίλε μου μου έχουν κόψει μέχρι τώρα το 1/3 των εισοδημάτων μου , και στα υπόλοιπα μου έχουν βάλει ένα σωρό χαράτσια , και συ πιστεύεις ότι οι στενάζοντες θα γίνουν πλούσιοι ; Η τρομοκρατία τραβάει την ανηφόρα , οι ληστείες και τα εγκλήματα έχουν γίνει ρουτίνα τα δελτία ειδήσεων , η ανατολή έχει γίνει πυριτιδαποθήκη και οι ομόθρησκοί σου σφάζονται από τους μουσουλμάνους στην Συρία , την Νιγηρία και την Αίγυπτο , και συ βλέπεις ειρήνη και αισιοδοξία ; Ήθελα να 'ξερα τί πίνεις !*
Sesotris,
όλα αυτά που περιγράφεις,όντως γίνονται,και υπάρχει καλός λόγος που γίνονται...Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση,η μείωση των εισοδημάτων,τα χαράτσια,οι φόροι,η ανεργία,η τρομοκρατία,οι ληστείες,τα εγκλήματα,η παγκόσμια ανασφάλεια,όλα αυτά,είναι απλά ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!Είναι προφητευμένο,οτι κάπως έτσι θα ήταν η παγκόσμια ''κατάσταση'',λίγο πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου στο διεθνές προσκήνιο!Και για ποιόν λόγο;ΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ,ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
θαρρείς οτι οι πολιτικοί σε όλον το κόσμο,δεν θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό;Να εξαφανίσουν όλη αυτή την δυστυχία που έχει εισρεύσει στον πλανήτη;Θα μπορούσαν!Γιατί όμως δεν το κάνουν;Γιατί θέλουν και περιμένουν να το κάνει ΑΥΤΟΣ!Εχουν ''στήσει'' όλο το σκηνικό για να το κάνει ΑΥΤΟΣ!
Θα στο πω αλλιώς:Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά,και επικρατούσε ευτυχία και ευημερία στις πλατιές μάζες των ανθρώπων,τότε δεν θα υπήρχε καμιά ανάγκη για να έρθει ο Αντίχριστος.Τι θα είχε να προσφέρει,τι θα είχε να αλλάξει,τι θα υποσχόταν;Αφου όλοι θα είχαν αυτό που ήθελαν!Δεν θα του έδιναν καμιά σημασία!Ένω τώρα,όπως καταλαβαίνεις,το έδαφος είναι πρόσφορο......
quote:Sesotris,
όλα αυτά που περιγράφεις,όντως γίνονται,και υπάρχει καλός λόγος που γίνονται...Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση,η μείωση των εισοδημάτων,τα χαράτσια,οι φόροι,η ανεργία,η τρομοκρατία,οι ληστείες,τα εγκλήματα,η παγκόσμια ανασφάλεια,όλα αυτά,είναι απλά ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ! Είναι προφητευμένο,οτι κάπως έτσι θα ήταν η παγκόσμια ''κατάσταση'',λίγο πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου στο διεθνές προσκήνιο!Και για ποιόν λόγο; ΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ,ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
θαρρείς οτι οι πολιτικοί σε όλον το κόσμο,δεν θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό; Να εξαφανίσουν όλη αυτή την δυστυχία που έχει εισρεύσει στον πλανήτη;Θα μπορούσαν!Γιατί όμως δεν το κάνουν;Γιατί θέλουν και περιμένουν να το κάνει ΑΥΤΟΣ! Εχουν ''στήσει'' όλο το σκηνικό για να το κάνει ΑΥΤΟΣ!
Θα στο πω αλλιώς: Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά,και επικρατούσε ευτυχία και ευημερία στις πλατιές μάζες των ανθρώπων,τότε δεν θα υπήρχε καμιά ανάγκη για να έρθει ο Αντίχριστος. Τι θα είχε να προσφέρει,τι θα είχε να αλλάξει,τι θα υποσχόταν; Αφου όλοι θα είχαν αυτό που ήθελαν!Δεν θα του έδιναν καμιά σημασία! Ένω τώρα,όπως καταλαβαίνεις,το έδαφος είναι πρόσφορο......
ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ.
Ο Αντι- μπάμπης

''Προς το τέλος του έτους 1982,ο π.Βησσαρίων ανέφερε,πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου η Παναγία και τον ενημέρωσε ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1982 και δεν θ'αργήσει ν'αναλάβει δράση...''(Όσιος Γέροντας Βησσαρίων)
Ρώτησαν κάποτε τον Όσιο Γέροντα Βησσαρίωνα,πότε γεννήθηκε ο Αντίχριστος και εκείνος απάντησε με βεβαιότητα τα ανωτέρω.Στο Κεφάλαιον αυτό παραθέτουμε αυτούσιο ένα τμήμα του Βιβλίου ''Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του'' που κυκλοφόρησε το 2008 απο τις ''Εκδόσεις Σταμούλη''
Όπως θα διαπιστώσετε κατωτέρω ''ιδίοις όμμασι'' ο Γέρων Βησσαρίων,του οποίου το σκήνωμα βρέθηκε στις ημέρες μας άφθαρτο,ευωδιάζον και αναλλοίωτο,ομολογεί και λέγει ξεκάθαρα σε κάποια πνευματικοπαίδια του,που ζουν μέχρι και σήμερα,οτι ο Αντίχριστος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1982.
Εαν δε υποθέσουμε,ότι με την γέννηση του Αντιχρίστου,ό Όσιος Γέρων Βησσαρίων εννοούσε προφανώς την σύλληψη,αφου σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση με το που συλλαμβάνεται κάποιος είναι σαν να έχει ''γεννηθεί'' κιόλας,τότε οδηγούμαστε και πάλι στο έτος 1983 που λέγει η ταπεινότης μου απο το 2006 οτι γεννήθηκε ο Αντίχριστος.
Ούτως ή άλλως όμως,είτε το έτος 1982 πούμε οτι γεννήθηκε,είτε το 1983 είναι ένα και το αυτό και δεν αλλάζει απολύτως τίποτε,αφού η ουσία είναι οτι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ,τι το 1982,τι το 1983!Ας δούμε λοιπόν το κείμενο αυτό που επαναλαμβάνουμε είναι ΑΥΤΟΥΣΙΟ,και το μεταφέρουμε όπως ακριβώς έχει γραφεί,χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάτι:
Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
''Προς το τέλος του έτους 1982 ο π.Βησσαρίων ανέφερε στον Λεωνίδα Ζέρβα,ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ'αργήσει ν'αναλάβει δράση.
-Παιδί μου,έρχονται δύσκολες μέρες με τέρατα και σημεία απο τις αντίχριστες δυνάμεις,εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας,την Ορθοδοξία,μη σας παρασύρουν...
Αργότερα ανέφερε στον Αναστάσιο Λύτρα ότι κατα το διάστημα αυτό ''Η Ελλάδα θα πάθει κάποιο κακό,κάποια ζημιά,όταν έρθουν και συμπέσουν δύο άνοιξες μαζί την ίδια χρονιά''
Το 1989 ο ίδιος (Α.Λύτρας) αγόρασε κάποιο βιβλίο με προφητείες σχετικά με τον Αντίχριστον κι άλλες παρόμοιες.Το έδειξε στο Μόναστήρι του Γέροντα να πει την γνώμη του.
-Μην φοβάσαι,τον καθησυχάζει,δώσε το βιβλίο και σε άλλον να ενημερωθεί,μην ανησυχείς,δεν μας αφήνει η Παναγία.
Την άλλη μέρα το πρωί που ταξίδευαν για την Λαμία του ξανάλέει.
-Παιδί μου,την νύχτα παρουσιάστηκε τρείς φορές η Παναγία στον ύπνο μου και μου είπε και τις τρείς ''Μή φοβάστε''
Κάποτε προέβη σε μια άλλη σημαντική αποκάλυψη.Την πρωτοάκουσα στα μέσα Αυγούστου 1982 ώς εξής:
Επισκέφτηκα τη Μονή Αγάθωνος να τον συναντήσω,αλλά έλειπε έκτακτα εκείνη την ημέρα για κάτι επείγον.Με παίρνει παράμερα ένας γνωστός μου λαικός,που χρόνια διέμενε εκεί και μου λέει μ'έξαψη.
-Ξέρεις,ο Αντίχριστος γεννήθηκε.
-Άντε,γιατί το λες;
-Ναι,γεννήθηκε τώρα στις 9 Αυγούστου,που έγινε μια σύνοδος πλανητών.
-Και πως το ξέρεις αν είναι σωστό;
-Το είπε ο Παππούλης!(Πάντα έτσι τον αποκαλούσε τον π.Βησσαρίωνα).Του το αποκάλυψε ο Θεός.
-Και σε ποιούς το είπε;
-Σε μας εδώ στο Μοναστήρι και να το πούμε σε πολύ κοντινούς του Μοναστηριού όπως εσύ.Παραέξω να μη βγεί,καταλαβαίνεις.εντολή του.
-Είναι σίγουρο αυτό;Αληθεύει;
-Αφού σου λέω το είπε ο Παππούλης,του το αποκάλυψε ο Θεός,ρώτα τον όταν τον δεις.
Το επιβεβαίωσα σύντομα,πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου 1982 η Παναγία και τον ενημέρωσε κι απ'όσους το έμαθαν επακριβώς,ίσως μόνον οι δυό μας να ζούμε ακόμη.
Τον Απρίλη του 1990 τον ρωτώ:
-Πάτερ Βησσαρίων,πότε άραγε θα ξεκινήσουν επίσημα αυτά που λένε και γράφουν για τον Αντίχριστο και το 666;
Κι απάντησε χωρίς δισταγμό.
-Σε δεκαπέντε χρόνια!
Κι ενώ πρόσεξε οτι αμφέβαλα,πώς το ξέρει τάχα με τόση σιγουριά,επανέλαβε μ'έμφαση.
-Σε δεκαπέντε χρόνια θ'αρχίσουν αυτά.
Πολλά δυσάρεστα και λυπηρά έρχονται στην ανθρωπότητα.Η γη,η ατμόσφαιρα,η θάλασσα,τα νερά και οι τροφές θα μολυνθούν και θα επιπέσει πείνα,δίψα και πόλεμος που θα επιφέρει θανάτους,αρρώστιες και καταστροφές.
Εκείνος,όμως,που προετοιμάζεται και ζει σύμφωνα με τις επιταγές και τη διδασκαλία της Ορθοδοξίας και δεν δεχθεί το σφράγισμα 666,ο Χριστός κι η Παναγία θα τον προστατεύσουν και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,τόνιζε με βεβαιότητα ο π.Βησσαρίων''
''Είναι άραγε τυχαίο και αυτό,οτι 15 χρόνια ακριβώς,μετά απο την συζήτηση αυτή,γράφτηκε το βιβλίο της ταπεινότητός μου ''Ο Αντίχριστος Ήλθεν 1983-2013'' και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον'';
(βιβλίο:2018,Η Δευτέρα Παρουσια-Το τέλος του κόσμου,σελ 237-240)
Εχεις εξελιχθεί σε μεγάλο τρόλλ.
Η παύση της εγκεφαλικής δραστηριότητας,που σε κατακλύζει,μου θυμίζει ένα τραγούδι του Κ.Χατζή.
<< και κόλλησε η βελόνα στο όνομα Ραμόνα >>.
http://www.youtube.com/watch?v=LjmzxUnKymw
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 29/12/2012 19:35:37
quote:
O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-Ξέρεις,ο Αντίχριστος γεννήθηκε.
-Άντε,γιατί το λες;
-Ναι,γεννήθηκε τώρα στις 9 Αυγούστου,που έγινε μια σύνοδος πλανητών.
-Και πως το ξέρεις αν είναι σωστό;
-Το είπε ο Παππούλης!(Πάντα έτσι τον αποκαλούσε τον π.Βησσαρίωνα).Του το αποκάλυψε ο Θεός.
-Και σε ποιούς το είπε;
-Σε μας εδώ στο Μοναστήρι και να το πούμε σε πολύ κοντινούς του Μοναστηριού όπως εσύ.Παραέξω να μη βγεί,καταλαβαίνεις.εντολή του.
-Είναι σίγουρο αυτό;Αληθεύει;
-Αφού σου λέω το είπε ο Παππούλης,του το αποκάλυψε ο Θεός,ρώτα τον όταν τον δεις.
Χριστιανέ Ορθόδοξε ΦΥΛΑΞΟΥ.

quote:
Χριστιανε ΟρθοδοξεΕχεις εξελιχθεί σε μεγάλο τρόλλ.
Η παύση της εγκεφαλικής δραστηριότητας,που σε κατακλύζει,μου θυμίζει ένα τραγούδι του Κ.Χατζή.
<< και κόλλησε η βελόνα στο όνομα Ραμόνα >>.
http://www.youtube.com/watch?v=LjmzxUnKymw
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 29/12/2012 19:35:37
Δεν είμαι τρολλ!Είμαι απλά ένας άνθρωπος που σας λέει την αλήθεια,με όλη την καλή πρόθεση της καρδιάς του να σας προφυλάξει απο την μεγαλύτερη πλάνη όλων των εποχών!Ο Αντίχριστος εμφανίστηκε,και σε μερικές εβδομάδες θα ανακοινωθεί και επίσημα για το ποιός είναι!
Δηλαδή θα βγει μόνος του και θα παραδεχτεί πως είναι ο Αντίχριστος ή θα μας το ανακοινώσει πάλι κανένας γενειοφόρος….

quote:
Τι….
Δηλαδή θα βγει μόνος του και θα παραδεχτεί πως είναι ο Αντίχριστος ή θα μας το ανακοινώσει πάλι κανένας γενειοφόρος….![]()
Αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του,ποτέ,δηλαδή να παραδεχτεί οτι είναι ο Αντίχριστος!Άλλοι θα μας το πουν,και θα μας ενημερώσουν....Υπομόνή,λίγες μέρες μείνανε.....
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 31/12/2012 16:16:52
Για να μην κάνεις ηλίθες ερωτήσεις!!
Είναι δυνατόν να βγεί ο Αντιτέτοιος και να πει,εγω είμαι Ρε?
Οι άλλοι, οι Al[l]iens, θα μας το πουν, που τον ξέρουν καλύτερα.
Μην αμφισβητείτε την γνώση του Χριστιανου Ορθόδοξου.
Μιλάει με "έσω" πληροφόρηση.
Ετσι δεν είναι Χριστιανέ?
Το έπιασα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.