- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Κατάλαβες elo?
Για να μην κάνεις ηλίθες ερωτήσεις!!Είναι δυνατόν να βγεί ο Αντιτέτοιος και να πει,εγω είμαι Ρε?
Οι άλλοι, οι Al[l]iens, θα μας το πουν, που τον ξέρουν καλύτερα.
Μην αμφισβητείτε την γνώση του Χριστιανου Ορθόδοξου.
Μιλάει με "έσω" πληροφόρηση.Ετσι δεν είναι Χριστιανέ?
Το έπιασα?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σε παραδεχομαι Νικ,βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
Τις ευχές μου για σένα,την οικογένειά σου και πορεία εν ειρήνη.
Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη και την Διαχειριστική Ομάδα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ .
*
quote:
Φίλε stiv είσαι ο πρώτος που μπήκε στο forum με τη νέα χρονιά ! Ελπίζω να έχεις καλό ποδαρικό .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ .
*
ΤΟ ελπιζω φιλε Sesostris...............................
Εντάξει ρε Νικόμαχε, μη με μαλώνεις….![]()
![]()

quote:
Κατάλαβες elo?
Για να μην κάνεις ηλίθες ερωτήσεις!!Είναι δυνατόν να βγεί ο Αντιτέτοιος και να πει,εγω είμαι Ρε?
Οι άλλοι, οι Al[l]iens, θα μας το πουν, που τον ξέρουν καλύτερα.
Μην αμφισβητείτε την γνώση του Χριστιανου Ορθόδοξου.
Μιλάει με "έσω" πληροφόρηση.Ετσι δεν είναι Χριστιανέ?
Το έπιασα?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ευτυχώς,Νικόμαχε,που ο καλός Θεούλης ''΄φωτισε'' κάποιους ανθρώπους με καλή καί άδολη καρδιά,και τους πιστοποίησε αυτό το φοβερό και τρισμέγιστο μυστικό,που ήταν κρυμμένο στα βάθη των αιώνων....Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους......
Σχέδιο για την υποχρεωτική χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών έχει έτοιμο το υπουργείο Οικονομικών. Σε πρώτη φάση, το όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ σήμερα) και πιθανόν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω.
Πηγή: Καθημερινή
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεσπόζουσα θέση έχει η θρησκευτική έμπνευση, για τους γνωστούς λόγους φυσικά.
Αν έχετε όρεξη, και βλέπετε κάτι ενδιαφερον ή ότι άλλο..
many questions, tiring answers
Διαδώστε το!!