- ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ειμαι στο σημερα.....ασκοπος....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
quote:
οταν δεν υπαρχει φαινομενικα κανενα μα κανενα κινητρο......ποναει...κουραζει...εξοντωνει....το ειναι....την υπαρξη...ειμαι στο σημερα.....ασκοπος....
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΟ......
Έτσι κι αλλιώς ασχολείται με "εσωτερικά" θέματα και ο στόχος είναι να διευρύνουμε όλοι τους ορίζοντες μας λίγο παραπάνω...
γεια σου Onirocosmos!
Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστοσελίδα σου και γεμάτη αισιοδοξία (και από αισθητικής άποψης. Π.χ. οι σκέψεις ενός 9/χρονου πάρα πολύ καλά τοποθετημένες!).
Και ειδικά το be happy, μου χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο που δε λέει να σβήσει!![]()
Καλή επιτυχία σου εύχομαι σ' αυτό που κάνεις και σε όλα!
Υ.Γ. ...λείπει ένα about us στην ιστοσελίδα σου, πιθανόν και σκόπιμα, αλλά ίσως θα ήταν καλό για τους επισκέπτες σου να γνωρίζουν με ποιους/τι έχουν να κάνουν.
Και πάλι καλή επιτυχία!![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
Σε ευχαριστώ θερμά και εσένα και όποιον άλλον ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου.
Το "about us" όντως λείπει σκόπιμα από τον Ονειρόκοσμο. Βλέπεις στον κόσμο των ονείρων όλα είναι πιο φλου και λιγότερο συγκεκριμένα... Ένας από τους στόχους είναι να αποβάλλουμε από πάνω μας τις ταμπέλες που μας βάζουν από τότε που γεννιόμαστε! Έτσι ανοίγουμε τον εαυτό μας σε άπειρες εκδοχές πραγμάτωσης και τελικά γινόμαστε αυτό που επιθυμούμε την κάθε στιγμή. Όπως καταλαβαίνεις με ενδιαφέρει πάρα πολύ η "άλλη" ματιά.
ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΠΑΙΔΙ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Δάσκαλος.
΄Εχει την ομορφιά του.
Απαιτεί συγκεκριμένες μεθόδους.
Σωστή καθοδήγηση.
Αυτοσυγκέντρωση και δημιουργικότητα.
Δύκολο έργο, ωραίο θέμα.
Κάποιοι δυστυχείς υποφέρουν επιλέγοντας λάθος εργασιακό μοτίβο.
ΣΥΜΠΑΝ 3000
ΑΧΙΛΛΕΥΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Λοιπόν… είχαμε εξελίξεις στον Ονειρόκοσμο!
Ένα μικρό δικτυακό (υπο)καταστηματάκι φυσικών καλλυντικών και προϊόντων υγείας (όπως φυσικά αιθέρια έλαια και ανθοϊάματα Μπαχ) με στόχο την προώθηση αγνών φυσικών προϊόντων που δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η ποιότητά τους εξαιρετική!
Για να τα δείτε ή και να τα παραγγείλετε: www.onirocosmos.gr/botanica.htm
ΥΓ. Τις τιμές που, προς το παρόν, δεν αναγράφονται, μπορώ να σας τις στείλω με e-mail αν μου το ζητήσετε!
λοιπον αυτο ποθ ηθελα να πω ειναι οτι μακαρι ολοι να δουλευανε τα χομπι τους...
εγω αυτο κανω και ειμαι ευγνομων που το εχω καταφερει.
δεν μπορω να διανοηθω πως νιωθει καποιος που δουλευει σε κατι που δεν το αγαπα
Παράτησα την "εξασφάλιση" της δουλεί-ας μου για να ξεκινήσω από το μηδέν με κάτι που θεωρώ ότι αξίζει. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όμως. Παρόλαυτα, έχω σκοπό να το τραβήξω όσο αντέξω. Γιατί θεωρώ ότι όντως όλοι πρέπει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση του να εκφράζουμε τον βαθύτερο εαυτό μας μέσα από την εργασία μας, πράγμα που θα συντελέσει σε μία ευρύτερη πρόοδο.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Δεν εργάζομαι..
Βασικά..είμαι στην εποχή που πρέπει να επιλέξω το επάγγελμα που θέλω..
δυσκολεύτηκα λίγο,αλλά αποφάσισα..
μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο
Ryche..
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.