- Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 με ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
το κοβω ομως γιατι παρα βγηκα εκτος θεματος !! σορυ

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:οχι και σκατοφατσα,το δαιμονιο ειναι που λαμπυριζει οχι η καραφλα!Σταμάτα γενικώς να γράφεις,και θα γίνουμε όλοι άθεοι...σκατόφατσα.
quote:quote:
Εδω υπαρχει ενα σοβαρο θεμα.Αντι ολοι μας να αντιδρασουμε σε αυτη τη καρτα,η οποια σαφως επηρεαζει την ελευθερια του πολιτη,τον ρολο αυτον δυστυχως τον εχουν αναλαβει καποιες γραφικες παραθρησκευτικες οργανωσεις,γελοιοποιοντας το ολο ζητημα της αντιδρασης,προσφεροντας εν τελει,χειρα βοηθειας στην επερχομενη λαιλαπα....
Σιγα και μην αποτελουμε και ΜΚΟ... ακου οργανωσεις... απλα, αυτοι το ηθελαν και το περασαν. ειναι πια κατι σιγουρο... και σαφως θα το κανουν. αμα θελαμε να πετυχει το αντιθετο, θα επρεπε ΚΑΝΕΙΣ να μην παει να την προμηθευτει
Μα και εγω δεν λεω να κανουμε ΜΚΟ.Λεω να αρνηθουμε μαζικα την καρτα.Ομως το θεμα το γελοιοποιησαν ηδη οι παραθρησκευτικες οργανωσεις,με γελοιους ισχυρισμους για 666 και παπαριες,και πλεον οποιος αντιδρασει θα κινδυνευει να ταυτιστει με αυτους τους καραγκιοζηδες.Για αλλη μια φορα λοιπον,αυτοι οι γελιοι αποτελεσαν το μαξιλαρακι για να περασει ενα τετοιο γελοιο μετρο.
Μου θυμιζει η ολη φαση,αυτους τους δηθεν αναρχικους που τα κανουν ολα πουτανα στις συγκεντρωσεις,σε σημειο να ειναι η τροχοπεδη για τον κοσμο ωστε να μην βγαινει στους δρομους να διαμαρτυρηθει.
Με λιγα λογια,και αν δεν υπηρχαν ψευτοαναρχικοι και παραθ. οργανωσεις,το εκαστοτε κρατος επρεπε να τους εφευρει,για να μπορει να περναει ακουραστα και ανωδυνα τις οποιες αντιλαικες και περιεργες του αποφασεις....
quote:
Με λιγα λογια,και αν δεν υπηρχαν ψευτοαναρχικοι και παραθ. οργανωσεις,το εκαστοτε κρατος επρεπε να τους εφευρει,για να μπορει να περναει ακουραστα και ανωδυνα τις οποιες αντιλαικες και περιεργες του αποφασεις....
κοινως... αποστρεφουν αλλου το "ενδιαφερον" για να παιρνουν κατω απο το τραπεζι αποφασεις "υποτιθεται" καλες για εμας...

ολοκληρη πιτσαρια εχει προσβαση στα ΠΑΝΤΑ και δεν εχει αναγνωριση κλησης ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
παντως ενα αλλα σεναριο ισως θα ηταν καπως ετσι
σηκωνω το ακουστηκο
-κεντρο εξηπηρετησης κοινου,καλησπερα κυριε μακφορ , πως μπορω να σας εξηπηρετησω
-ξερετε δεν εχω πολυ καλη διαθεση σημερα και αναρωτιεμαι τι συμβαινει
- ναι μισο λεπτακι .... χμμ ναι οπως βλπεω εδω , εχετε αυξημενη ουρια οινοπνευμα κτλπ (και δεν ξερω τι αλλο) βαση της αναλυσης που εγινε απο τα ουρα σας και τα "χοντρα σας"(εε πως να το πω δε ξερω χαχΑ), οποτε μαλλον το δωσατε και καταλαβε χτες
- ε ναι του αγιου δημητρη βλεπετε
-οκ σας στελνω μια εξαδα απο φυσικους χυμους και ελαφρυ γευμα για το στομαχι σας
-ευχαριστω πολυ
-τουτ τουτ τουτ
ή ενα αλλα
-ελα ρε μητσο τι θαγινε με την μπιζνα που λεγαμε χτες
-δες φιλαρακι για να προχωρησουμε πρεπει να δωσουμε 4 χιλιαρικα στην πολεδομια
-οκ ρε φιλε δωστα , αντε να τελειωνουμε
μετα απο το 2 ωρες στην πολεοδομια
-ελα ρε κιτσο, ηρθα να προχωρησουμε το θεμα μας
-ναι αλλα ειπαμε πρεπει να λαδωσω τα γραναζια
-ενταξει ρε φιλε , ελα ανοιξε την καρτελα να στη τραπεζα να σου στειλω τα λεφτα
χτυπανε τους κωδικους και δινουν εντολη μεταφορας
ΟΥΙ ΟΥΙ ΟΥΙ και κοκκινη οθονη με μεγαλα γραμματα
"ΠΙΘΑΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ" παρακαλειστε να μεινετε στην θεση σας εχει ειδοποιηθει το σχετικο τμημα της υπηρεσιας και ερχετε για ελεγχο. αυτη την στιγμη ολη σας η περιουσια εχει δημευθει και εαν ο χρηματισμος αποδειχθει πλεον δεν εχετε ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
θα μπορουσα να γραψω αλλα 100 σεναρια θετικοτερα του πανουση που σαριτιζει φυσικα και καλα κανει και δικιο εχει , οπως και 100 ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο το πανουση που ισως τρομοκρατουσε πολλους
θα μου πειτε ξερεις εαν θα γινει για καλο ? οχι δεν ξερω , οπως και εμενα το μυαλο μου παει στο κακο , μηπως ομως ειναι στο χερι μας τι θα γινει ?
οταν δινουμε μεγαλυτερη βαρυτητα σε μια καρτα , απο οτι στην καταργηση δικαιωματων, κεκτημενων , οταν δεν μας απασχολει το ξεπουλημα της χωρας και αυτο που κοιταμε ειναι ΤΙ και πως θα παιζει μια καρτα ... τοτε το προβλημα τα εχουμε εμεις και οχι η καρτα ... και οσο δεν αντιδραμε για ουσιωδει θεματα , τοσο η ορεξη τους θα ανοιγει ... αλλα ποιος ειμαι εγω που θα πει τι !!!!
καθρεφτες εχουμε ?
ψηφο θα ριξουμε ?
για να δουμε τι θα δουμε

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
Ηδη οπως βλεπω μεσα στο φορουμ,η αντιδραση προς την καρτα ,εχει ταυτιστει με τον χριστιανοταλιμπανισμο.
Δεν "έχει" ταυτιστεί, ο MACEDON την ταύτισε(δεν ταυτιστηκε απο μόνη της) με αυτό που εσύ αποκαλείς "χρισιτιανοταλιμπανισμό" με το πρώτο του μήνυμα στο παρόν θέμα. Εσύ συνεχίζεις το έργο που ξεκίνησε εμπεδόνοντας τον ταυτισμό.
Απο πιο παλιά βέβαια είχε ξεκινήσει απο διάφορους ψευτο-σκεπτικιστες και ψευτο-επιστημονες το έργο της ταλιμπανοποίησης του χριστιανισμού όπως και απο τους γνωστούς-άγνωστους θεολόγους κ λαϊκούς που συνέβαλαν περίφημα σε αυτό με την χριαστιανική τους στάση και ουσιαστική γνώση των γραφών.
Το σχέδιο στέφθηκε με επιτυχία. Ο σκοπός όμως δεν είναι να μειωθεί ο χριστιανισμός, που στο κάτω κάτω όλοι χεσμένο τον έχουνε και όλοι τον κατηγορούνε, αλλά τα όσα γράφουν τα ευαγγέλια. Γιατί η πονηρία του σχεδίου έγκειται σε αυτό:μειώνω τον χριστιανισμό, άρα μειώνω το ευαγγέλιο. Αν υπήρχαν σήμερα άνθρωποι που εναντιόνονταν στον χριστιανισμό αλλά διέκριναν σοφία στα ευαγγέλια θα χάλαγαν την πιάτσα.
Το σχέδιο βέβαια πάει ακόμα παραπέρα..
Εν τέλει ο "αντιχριστος" σήμερα, είναι ο ψευτο-σκεπτικισμός.
quote:Τα άτομα τα οποία τα απασχολούν ζητήματα όπως αυτό της κάρτας τα απασχολούν στην πλειοψηφία τους και ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και ελευθερίας. Γιατί ψάχνονται. Κάποιος που δεν ψάχνει δεν έχει ακούσει για τα τσιπάκια κ τις κάρτες παρα μόνο αν του τα 'χει πει κάποιος άλλος που τα 'χει ψάξει.
οταν δινουμε μεγαλυτερη βαρυτητα σε μια καρτα , απο οτι στην καταργηση δικαιωματων, κεκτημενων , οταν δεν μας απασχολει το ξεπουλημα της χωρας και αυτο που κοιταμε ειναι ΤΙ και πως θα παιζει μια καρτα ...
Αντίθετα τα άτομα που δεν τους ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα είναι αυτά που δεν ψάχνονται και στις επεικείμενες εκλογές, και γενικά στις εκλογές, ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Επομένως θεωρώ αβάσιμο τον συλλογισμό σου.
quote:Χωρίς μαξιλαράκι δεν θα πέρναγε το μέτρο;
Ομως το θεμα το γελοιοποιησαν ηδη οι παραθρησκευτικες οργανωσεις,με γελοιους ισχυρισμους για 666 και παπαριες,και πλεον οποιος αντιδρασει θα κινδυνευει να ταυτιστει με αυτους τους καραγκιοζηδες.Για αλλη μια φορα λοιπον,αυτοι οι γελιοι αποτελεσαν το μαξιλαρακι για να περασει ενα τετοιο γελοιο μετρο.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/10/2010 17:20:14
το βλέπουν,αλλά, νομίζουν, ότι αφορά, σε άλλους....
Γι αυτό και είναι τόσο καταδεικτικοί...Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα...
Όλοι, ερχόμαστε κάποια στιγμή, ενώπιον του εαυτού μας....
Όσοι τον αποφεύγουν,τον εαυτό μας εννοω ,συγχαρητήρια, εγώ, ανεπιτυχώς προσπαθώ, εδώ και 35 χρόνια...
Όλο μπροστά μου, τον βλέπω...Και δεν έχω καθρέφτη μπροστά μου....
Για τυχόν απορίες...
quote:
το παρηκμιακό μοντέλο
Με την...παρηκμή της ελληνικής γλώσσας τι θα γίνει ρε τρέχα; Εδώ δεν μπορείς να μιλήσεις ελληνικά, η κάρτα του πολίτη σε μάρανε...
quote:
ολοκληρη πιτσαρια εχει προσβαση στα ΠΑΝΤΑ και δεν εχει αναγνωριση κλησης ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
στην πραγματικοτητα εχουν, αφου το τηλεφωνικο κεντρο ειναι συνδεδεμενο με PC... τωρα, το συγκεκριμενο ισως παιζει αλλα πιθανα σεναρια

quote:
Πολύ σωστά το έθεσες, αγαπητέ μου ντόκτορ..Αυτό το παρηκμιακό μοντέλο,κοινωνίας,δεν μπορεί να έχει προκοπή και μέλλον...Όλοι
το βλέπουν,αλλά, νομίζουν, ότι αφορά, σε άλλους....
Γι αυτό και είναι τόσο καταδεικτικοί...Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα...
Όλοι, ερχόμαστε κάποια στιγμή, ενώπιον του εαυτού μας....
Όσοι τον αποφεύγουν,τον εαυτό μας εννοω ,συγχαρητήρια, εγώ, ανεπιτυχώς προσπαθώ, εδώ και 35 χρόνια...
Όλο μπροστά μου, τον βλέπω...Και δεν έχω καθρέφτη μπροστά μου....
Για τυχόν απορίες...
θα το καταπιουμε και αυτο... δεν ειναι ακομα η ωρα που θα υπαρξη η συνολικη "καταρρευση-αντιδραση"... εχουμε μελλον ακομα