- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Αν, ναι !,ο Παντελής είναι εδώ, μπορείς να τον ρωτήσεις.
Και βέβαια μπορείς να ρωτήσεις τον/την antonispapa εναλλακτικά. Το ίδιο κάνει...
Καθώς: pantelis1 = antonispapa = koukou1 = GreyDragon
Αυτό τουλάχιστον μας λέει η τεχνική μας ανάλυση η οποία καταδεικνύει απόλυτες ταυτίσεις(όπως φαίνεται) σε ορισμένες στιγμές συμμετοχής/χρήσης των Forums. Δηλαδή ταυτίσεις μηχανημάτων+διευθύνσεων. Αυτό βέβαια ενισχύεται και από διάφορα συνοδά στοιχεία που αφορούν στους χρόνους(εγγραφής, συμμετοχής) και στα ίδια τα γραφόμενα...
Αυτό που πραγματικά Θα βρίσκαμε ενδιαφέρον είναι κάποια απάντηση στο γιατί υπάρχουν/υπήρξαν τόσοι "κλώνοι" -προερχόμενοι από την ίδια πηγή- στο παρόν θέμα; ![]()
Και οι δύο υπάρχοντες λογαριασμοί παραμένουν ενεργοποιημένοι για την ώρα. "Δεκτές" απαντήσεις από οποιονδήποτε λοιπόν...
σημ.: υπάρχουν και άλλα ανάλογα "περίεργα" στοιχεία από την τεχνική ανάλυση έως τώρα που δεν θα μπορούσαμε όμως να τα κατατάξουμε στον τύπο της "απόλυτης ταύτισης" αλλά μάλλον ως κάποια μερική. Επιφυλασσόμεθα...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Μπορείς να ρωτήσεις και όλους τους άλλους που αναφέρει ο Admin.
Τελικά πράγματι...
Τίποτα δεν υπάρχει!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
quote:
Τίποτα δεν υπάρχει!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
Α, καλά... ![]()
![]()

----------------------
Για ποιο λόγο άλλωστε ?
Το πιο πιθανό, είναι και το ποιο προφανές...
Πολύ πιθανόν, ένας αριθμός ακροπολιτανών, φίλων μεταξύ τους, μόλις αποχωρησάντων, μαζεύονται πότε στο σπίτι του ενός, πότε στο σπίτι του άλλου και το "διασκεδάζουν".
Έτσι, πολύ πιθανόν και να εξηγούνται όλα τα "ανεξήγητα" φαινόμενα.
Η ουσία πάντως είναι μία...διευκολύνουν την έρευνα του θέματος ή όχι?
Η απάντηση είναι προφανής. Τι τα θες όλα τα άλλα ?
Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η έρευνα του θέματος, πράγμα που δεν το πιστεύω.
Μόνο και μόνο εξ αιτίας του θεσμικού σου ρόλου,πιστεύω πως, αυτό που σε νοιάζει πιο πολύ είναι το να προάγεις την συζήτηση.
Δεν πιστεύω να κάνω λάθος.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Μπορείς σε παρακαλώ θερμά να συνεχίσεις να μας λες αυτά που θες να πεις τέλος πάντων και να αφήσεις τις κοντρίτσες με τον Αίολο και τον Admin;
Admin,
Ερώτηση: Τα offtopic (καλώς) δεν επιτρέπονται. Πιστεύεις ότι η πληροφορία για το ποιος είναι διπλός λογαριασμός είναι χρήσιμη για να μάθουμε για τη ΝΑ και όχι αποπροσανατολιστική;
Δηλαδή εσένα δε σε ενοχλούν οι αποπροσανατολιστικές συμμετοχές; Λες αληθινά να μην παίζει αυτό ρόλο στην εξέταση του θέματος μέσα από τον Διάλογο που είναι θεμιτό να διεξάγεται εδώ;
Είναι offtopic(εκτός θέματος) το ζήτημα των παραπλανητικών συμμετοχών; Λογαριασμών με στοιχεία παραπιστικά που μεταφέρουν εδώ διάφορες, υποτιθέμενα έγκυρες, πληροφορίες για αυτά που συζητούνται; Για μένα πάντως η, έστω βασική, διασφάλιση της αξιοπιστίας μου φαίνεται ένα καίριο ζήτημα. Τώρα αν για σένα είναι διαφορετικά, τι να πω...

----------------------
quote:H
αφού , όπως λες την "είδες" την ΝΑ, κάνε μας μια ανακεφαλαίωση, για να καταλάβουμε και εμείς, αυτό που εσύ "είδες".
quote:Για να αμπελοφιλοσοφίσουμε λιγουλάκι, κάτι χρήσιμο σε όλους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΗ;
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
Μπορείς να αδιαφορίσεις και να συνεχίσεις την ενημέρωση που ζητάει - εναγωνίως θα έλεγα - ο IndustrialAngel.

quote:
Δηλαδή εσένα δε σε ενοχλούν οι αποπροσανατολιστικές συμμετοχές; Λες αληθινά να μην παίζει αυτό ρόλο στην εξέταση του θέματος μέσα από τον Διάλογο που είναι θεμιτό να διεξάγεται εδώ;
Τι εννοείς "αποπροσανατολιστικές συμμετοχές"; Τι πάει να πει αυτό; Εγώ αυτό το χαρακτηρισμό τον αποδίδω μόνο σε ποστ και όχι σε συμμετοχές. Πώς ακριβώς αποπροσνατολίζεσαι όταν 2 usernames τα χειρίζεται ο ίδιος άνθρωπος; Σε τι ακριβώς με βοηθάει η γνώση αυτή (όταν υποτίθεται ο σκοπός μου είναι να μάθω τι εστί ΝΑ). Δεν είπα ότι συμφωνώ με αυτήν την τακτική, είπα ότι ΔΕ συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση. Κάνε ένα καινούριο θέμα και ενημέρωσε μας. Διπλός λογαριασμός είναι ο τάδε και ο δείνα. Αν ο λογαριασμός ο ίδιος τρολάρει δηλαδή γράφει αποπροσανατολιστικά τότε ναι, εμποδίζει τη συζήτηση.
quote:
Είναι offtopic(εκτός θέματος) το ζήτημα των παραπλανητικών συμμετοχών; Λογαριασμών με στοιχεία παραπιστικά που μεταφέρουν εδώ διάφορες, υποτιθέμενα έγκυρες, πληροφορίες για αυτά που συζητούνται; Για μένα πάντως η, έστω βασική, διασφάλιση της αξιοπιστίας μου φαίνεται ένα καίριο ζήτημα. Τώρα αν για σένα είναι διαφορετικά, τι να πω...
Admin, η εγκυρότητα και η αξιοπιστία είναι σχετικά και συζητήσιμα μεγέθη στο ίντερνετ. Το ξέρεις καλύτερα από εμένα αυτό. Είναι ένα αναγκαίο κακό και ταυτόχρονα η ομορφιά του ίντερνετ. Για αυτό και εγώ ως σωστός ανάρχας το γουστάρω. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον ακριβώς συζητάς.
Αίολος
quote:
Για να αμπελοφιλοσοφίσουμε λιγουλάκι, κάτι χρήσιμο σε όλους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΗ;
Μπα... ακόμα και το ά-τομο το χωρίσαμε...
quote:
Μπορείς να αδιαφορίσεις και να συνεχίσεις την ενημέρωση που ζητάει - εναγωνίως θα έλεγα - ο IndustrialAngel.
Ε μα...με έχει σκάσει. Όλο κάτι θα πει και όλο με αφήνει να περιμένω
ΝΙΚΟΜΑΧΕ ξανά κούκου2
Dr Jekyll Mr Hyde σε πεθύμησα
Ο zip από ότι φαίνεται Ζιπαρίστικε
και τον gianipseftis τον έστειλαν διακοπές.
Άρε Γκεστάπο που σας δέρνει.(εννοώ την διαχείριση και συγκεκριμένα άτομα μάλιστα)
Ο μοναδικός λόγος που δημιούργησα τον λογαριασμό είναι για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου,
καθόλου δίκαιο δεν μου φαίνεται να μου αποδίδονται κατηγόριες, χωρίς να μπορώ να απαντήσω
Επίσης ξεροκέφαλε admin(και υστέρα λες τους άλλους συνομοσιολόγους) θα σου αποδείξω ότι κουκου1 δεν ισούται με geydragon(σου είχα εξηγήσει ότι γνωρίζω τον άνθρωπο μέσο ίντερνετ και θα των καλέσω να μπει ταυτόχρονα και κάτσε να τσεκάρεις τους server και ότι άλλο θέλεις)
ήρθε η ώρα να σου πω το ίδιο,
Tι λες άνθρωπε μου, τι φαντασίες κατεβάζεις
θα σου κάνω τις δίκες μου εξισώσεις
για amalia
admin
Avallon
Dying_Incubus
ΠΛΩΤΙΝΟΣ
και ιδρυτικό μέλος thoth
μέσο FACEBOOK μάλιστα και θα δούμε ποιος έχει την φωλιά του λερωμένη.
Σταματήστε εδώ(συμβουλή) τις δολοπλοκίες και την φασιστική νοοτροπία γιατί είστε κοντά στο να γεννήσετε ένα δεύτερό Γαρατζώτη Γιάννη και αυτήν την φόρα θα έχει και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Eπειδή εσείς έχετε γκεσταμπίτικη νοοτροπία, αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι όταν υπάρχει εσωτερική πίεση δημιουργεί μια συστοιχία ανθρώπων και πραγμάτων, σαν να έχουν συνεννοηθεί για κάτι, ενώ στην ουσία είναι μια αυθόρμητη έκρηξη που το ένα φέρνει το άλλο (γιαυτό και με τον ένα η με τον άλλο τρόπο θέλετε να πετάξετε όσους μιλάνε για την Ν.Α κλασική κίνηση, Μέτα από μέγιστη αερολογία λέγοντας ότι όλοι αυτοί οι λογαριασμοί ταυτίζονταν, τελικά θα τους ταυτίσετε και με τον Γαρατζωτη και θα τους απενεργοποιήσετε όλους με με μια κίνηση, γιαυτό και τους ταυτίζεται σιγά σιγά. Στο τέλος θα αποφανθείτε ότι ο Γαρατζώτης προκαλεί και το εντελώς απίστευτο θα είναι ότι γιαυτό και τον διαγράφουμε. Τους υπόλοιπους που του την πέσαν όπως είπε ο Αντώνης με άνανδρους υβριστικούς τιποτένιους τρόπους (κατά πολύ χειρότερους τρόπους) δεν τρέχει τίποτα)
admin αυτά είναι ολοφάνερα και εσύ νομίζεις ότι τα χάβουμε σαν χαϊβάνια.
Βέβαια εσείς με την δικιά σας νοοτροπία, πέρα βρέχει, όλα εντάσσονται σε μια συνομοσιολογία που ενώ στην αρχή κατηγορούσατε άλλους για αυτό, εντελή γίνατε αυτό που κατηγορούσατε,
αντι να δείτε το θέμα, σας κατάπιε ο θεσμικός διοικητικός σας ρόλος και εντέλει των παραβιάσατε μάλιστα,
καθώς θα στο ξανά πω admin
Εσύ τώρα περνιέσαι για διαχειριστής;
ενώ
Αναπτύσεις πλήρες απόψεις μέσα στο θέμα και παίρνεις συγκεκριμένες θέσεις στο θέμα.
Κατηγορείς μέλη που διέγραψες επίσης(και θα σε θυμίσω ότι εγώ είπα ''δεν με νοιάζει αν θα με διαγραψεις''το άφησα απλά στην κρίση σου,δεν είπα καντω και μετά κατηγόρησέ με όσο θέλεις)
Παρέδωσε σε κανέναν άλλον την διαχείριση μήπως και δούμε άσπρη μέρα.
Η γραφικότητα σου καταντάει ανυπόφορη.
Εσένα αγαπητέ μου, όταν σου δείχνει κάποιος με το δάχτυλο κάτι,
δεν κοιτάς ούτε αυτό που σου δείχνει με το δάχτυλο
ούτε το δάχτυλο
εσύ κοιτάς την μύτη σου.
Καλά κλεισμένος στον πλανήτη σου που λέγετε φόρουμ αγνοώντας την σφαιρικότητά του, το παίζεις διοικητής.
Μήπως θέλεις να σε χαιρετάνε με προσφώνηση AVE!!!
Αναρωτιέμαι, είναι ευχαριστημένα τα μέλη του φόρουμ με τέτοιο διαχειριστή;;;
Γιατί αγαπητέ μου, όλα είναι εύκολα όταν συντονίζεις εύκολες συζητήσεις,
αλλά η δημοκρατικότητά σου φαίνεται ακριβώς εδώ στα δύσκολα, εδώ που δεν συμφωνείς με όσα ακούς και η αντίδραση σου είναι να παίρνεις θέση και να διαγράφεις λογαριασμούς( ότι δεν συγκλίνει στην ηρεμία του φόρουμ το πετάμε
αρκεί να υπάρχει μια στημένη συζήτηση χωρίς ανατροπές ................
και από ότι φαίνεται δεν σε ενδιαφέρει το θέμα,
χαίρομαι που ο Παντελής έκανε όλα όσα δεν κατάφερα εγώ (μπράβο Παντελή)
και σίγουρα από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχουν όλοι στο φόρουμ μήπως και χαιρετήσω η απευθυνθώ σε κάποιον,
άμεσα θα σημαίνει ότι είναι κλώνος δικός μου
admin μήπως και τους άλλους που χαιρέτησα στην αρχή είναι κλώνοι μου;;;
Ο άγιος Βασίλης δεν υπάρχει
Το τοίχος του Βερολίνου έπεσε
και ο μπαμπούλας δεν κρύβεται στην ντουλάπα
Φαντάζομαι το ξέρεις...
Γιαυτό μην παίζεις τον μπαμπούλα.
Edited by - koukou2 on 15/12/2011 15:50:47
quote:Νά 'σουνα μόνο εσύ...
Ε μα...με έχει σκάσει. Όλο κάτι θα πει και όλο με αφήνει να περιμένω