- Δυσκολία Πρόσβασης - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
'Οταν πρωτομπήκα εδώ, με γοήτευε αυτός ο ιστότοπος για την ποικιλιά και τον πλούτο των θεμάτων του. 'Εμπαινα όμως με dial up σύνδεση και βασανιζόμουν πολύ να "φορτώσω" ακόμα και για να μπω στο σάιτ, μετά για να μεταπηδήσω μεταξύ φόρουμς και να ψάξω τα τόπικς...
'Ηταν πάρα πολύ κουραστικό γι'αυτό και απείχα τόσο καιρό.
Επανήλθα τώρα που έχω πλέον dsl σχεδόν βέβαιη ότι δε θα συναντούσα το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς πάλι τα ίδια όμως, ειδικά σε "ώρες αιχμής". Τώρα κατάφερα να κινηθώ λίγο πιο ανθρώπινα, αλλά τώρα είναι η ώρα 2.49.
Πείτε μου αν υπάρχει τρόπος να διορθώσω εγώ από μεριάς μου αυτό το πρόβλημα. Η σύνδεσή μου είναι connex της otenet. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν φταίει η σύνδεσή μου, έχω καλή ταχύτητα και δεν αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα σε άλλες σελίδες, ούτε στη δική μου που είναι στον forumer. Ενίοτε το αντιμετωπίζω στον Pathfinder, αλλά εκεί είναι γνωστά τα προβλήματα με τις αναβαθμίσεις και τα "εμφράγματα" που προκύπτουν συχνά πυκνά. Εδώ γιατί βρε παιδιά?

In anticipation of my resurrection...
Φαντάσου ότι στ'αγαπημένα μου έχω κάνει ξέχωρο φάκελο με bookmarks για τη συγκεκριμένη αυτή σελίδα. :)
Ελπίζω να γίνει γρήγορα η αναβάθμιση, γιατί πραγματικά με έχετε τσακίσει και σας αγαπάω. χιχ
Καλημερούδια:)
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ.
An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator: forums@esoterica.gr

και μαλιστα, απ' ευθειας απο τα url των καθε θεματικων ενοτητων ξεχωριστα...
Αληθεια, γιατι αργει τοσο η αναβαθμιση? Αμα ειναι, ας κλεισει για 2 μερες το forum, ωστε να γινει η αναβαθμιση ευκολοτερα!
Παντως αφου καταφερα και μπηκα στο site και απο κινητο κατι ειναι και αυτο ![]()

Ο θεματοθέτης από τον πλήρη παρωπιδισμό πέρασε σε μία πιο go-with-the-flow κατάσταση (εφόσον ηρθε το 14 και άφαντος ο αντικράιστ).
Ως Χ.Ο και η ιδια πιστεύω στη δευτέρα παρουσία, όχι όμως ετσι βρε Χριστιανε. Τα χωρία της ΚΔ εχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Μην προσπαθεις να εκλογικεύσεις τα μηνύματα της, και σε καμία περίπτωση μην πας να χωρέσεις αριθμοσυνομωσιομπουρδολογιες στις Γραφες. Κάποια συνεχως επαναλαμβανόμενα νουμερα, ισως σημαίνουν κάτι, αλλά αμφιβάλλω οτι είμαστε σε θέση εσυ και εγώ να τα κατανοήσουμε.
Όσον αφορα την ψηφοφορία που έθεσε ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ, ομολογω πως κονταροχτυπιεται ο Νικόμαχος(από όσα έχω διαβασει εδώ μεσα, ειλικρινα τον σκιάζομαι) με τον Τσιπρα.
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ_ - Απεστάλη: 16/02/2014, 21:37:22
Άρα amalia καταλαβαίνεις καί εσυ οτι ο λόγος της διαγραφής μου είναι εντέλως για γέλια,όποιος διαβάσει τον λόγο που παρεθεσες στο νεο σου μηνυμα θα σκάσει στα γέλια,αφού προηγουμένος παρέθεσες σαν δικαιολογία διαγραφής λόγια που τα έβγαλες απο το μυαλό σου(λέμε τώρα)
Έτσι όπως το πας θα μείνεις εδώ να γράφεις με τον ΧΡΗΣΤΟ ΕΛ και τον Χ.Ο που πλάκα πλάκα μια χαρά παιδί είναι αυτός
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ3 - Απεστάλη: 16/02/2014, 22:38:45
AitheroVamon πολύ μαγκιά να σχολιάζεις κάποιν που δεν μπορει να σου απαντήσει.Μάθε λοιπόν οτι το σχόλιο στις 20.58 έγινε γιατί η Amalia σαν ψέυτρα που είναι εγραψε σαν αιτία απενεργοποιησης λογια που ποτέ δεν εγραψα.Άλλα που να το καταλάβεις εσύ αφου οπως είπαμε εισαι απο τους τύπους που και βαλσαμωμένο πουλί να τους δώσεις να κρατήσουν θα σου φύγεο.
gewkwn
Επειδή είσαι απο τα λιγα σοβαρά ατομα εδώ μέσα μην τους κάνεις την τιμή να γράφεις στο γελείο τους forum.
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ4 - Απεστάλη: 16/02/2014, 22:57:47
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ5 - Απεστάλη: 16/02/2014, 23:51:54
quote:Συμβολικό χαρακτήρα όπως το λες όχι. Ίσα ίσα κομμάτι της ΚΔ καταδικάζει όσους βλέπουν σ'αυτά συμβολικό μόνο χαρακτήρα. Είναι ίσως συμβολικά που αντικατοπρίζουν κάτι που ίσως δεν καταλαβαίνουμε καλά. Η επιστροφή του Ιησού είναι υπόσχεση του Ιησού. Οι ταραχές και οι αντίχριστοι κτλ είναι μόνο σημαδια της επιστροφής και δεν νομίζω να έχουν αξία πέρα από αυτό. Σίγουρα οι χριστιανοί δεν έχουν λόγο να θέλουν να... εμποδίσουν τον Αντίχριστο (αφού αν δεν έρθει δεν έρχεται κι ο Χριστός!) Αυτό δε σημαίνει ότι η φάση με τον Αντίχριστο είναι ευπρόσδεκτη, απλά ότι δεν έχει νόημα να ταραζόμαστε αφού ο Ιησούς είπε "μη φοβάστε, όλα αυτά πρέπει να γίνουν" ...
Το θέμα πλέον δεν υφίσταται νομίζω. Εξ ου και η διακωμώδηση.
Ο θεματοθέτης από τον πλήρη παρωπιδισμό πέρασε σε μία πιο go-with-the-flow κατάσταση (εφόσον ηρθε το 14 και άφαντος ο αντικράιστ).
Ως Χ.Ο και η ιδια πιστεύω στη δευτέρα παρουσία, όχι όμως ετσι βρε Χριστιανε. Τα χωρία της ΚΔ εχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Μην προσπαθεις να εκλογικεύσεις τα μηνύματα της, και σε καμία περίπτωση μην πας να χωρέσεις αριθμοσυνομωσιομπουρδολογιες στις Γραφες. Κάποια συνεχως επαναλαμβανόμενα νουμερα, ισως σημαίνουν κάτι, αλλά αμφιβάλλω οτι είμαστε σε θέση εσυ και εγώ να τα κατανοήσουμε.
Όσον αφορα την ψηφοφορία που έθεσε ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ, ομολογω πως κονταροχτυπιεται ο Νικόμαχος(από όσα έχω διαβασει εδώ μεσα, ειλικρινα τον σκιάζομαι) με τον Τσιπρα.
quote:
Χ.Ο ψήνεσαι να πάμε να μονάσουμε στο Άγιο Όρος και να αναμένουμε από εκεί τον Γ´ΠΠ και τον ερχομό του Αντί.Μόλις εμφανιστεί την κάνουμε και πάμε μαζί του να φάμε καλά και μόλις αρχίσει τα δικά του ξανά πίσω.Τι λες;
Kοιτα να δεις,το είχα σκεφτεί παλαίοτερα (πολύ παλιά) να πάω να μονάσω,αλλα η αλήθεια είναι οτι δεν με ελκύει η μοναχική και ασκητική ζωή....Είμαι απο τους χριστιανούς εκείνους που ''ζορίζονται'' να κάνουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα,δεν τα κάνουν με χαρά και αγαλλίαση,όχι σε καμία περίπτωση....Συμφωνω με τα περισσότερα απ'οσα είπε ο Χριστός,αλλα στην ασκητική ζωή βγάζω ''σπυράκια''!!!
Θέλω
να
συμβάλλω
να
φτάσει
αυτό
το
θέμα
στις
50
σελίδες
επειδη
όπως
ξέρετε
πολύ
καλά
μου
αρέσουν
πολύ
αυτού
του
τύπου
τα
θέματα
και ξέρεις την κατάληξη τους

quote:
Πρόσεχε όμως... κάτι τέτοια κάνουν και τα troll
And that's EXACTLY how you feed the trolls φίλτατε συντονιστή.
quote:Αυτό το θέμα είναι Τρολλικό απ' τη φύση του όμως, ας μην το ξεχνάμε αυτό φίλε Αιθεροβαμών.
Πρόσεχε όμως... κάτι τέτοια κάνουν και τα troll
Τον δεν Χ.Ο. τον έχουν "εξαφανίσει" σε όσα άλλα φόρουμ έχει προσπαθήσει να κάνει αυτή την εκτεταμένη διαφήμιση.
Την "διαφήμιση" την έχει σταματήσει.
Οι απόψεις του όμως σεβαστές.

Ακόμα περιμένω να μου πείς το κανονικό acc που είπες χτες οτι έχω,αλλά μούγγα τώρα πουστράκο.........