- Δυσκολία Πρόσβασης - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:
Υπάρχει κανείς, που να μην είναι καλυμμένος με τα γκαρύφαλλα του DSM;
Θα σου απαντήσει και εσένα εντός ολίγου η...προστάτιδα του DSM και των υπολοίπων τραμπούκων της αντίθετης άποψης.
Την έκφραση "γκαρύφαλλα" δεν την είχα ξανακούσει αλλά είναι super!!!
Τα λέμε Osmosis!
Υ.Γ Όσο με αφορά του επέστρεψα τα γαρύφαλλα με Καλόπουλους και ηρέμησε το τρελλό αγόρι μας έκτοτε...
Edited by - Alexandros. on 26/11/2013 19:46:27
*
quote:quote:
Βρε σεις λυσσάξατε όλοι. Τί θέλετε επιτέλους; Κάντε μια απενεργοποίηση να τελειώνουμε. Δεν μου αρέσει να μου λένε πως μου δείχνουν επιείκεια. Τί βλακείες είναι αυτές...Σου αρέσει δεν σου αρέσει εμένα αυτή είναι η γνώμη μου...και το νου σου, η γνώμη αυτή είναι δική μου (και όχι της διαχείρισης).
Να στο πω με ένα παράδειγμα, εάν το φόρουμ ήταν δικό μου και εσύ έγραφες ποτέ "ζήτω η χρυσή αυγή" ή "ζήτω το πασόκ" ή κάτι αντίστοιχο, τότε ή θα έτρωγες απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβολή, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έτρωγες κίτρινη κάρτα και μετά με την πρώτη βρισιά θα έφευγες.
Υπάρχει ξέρεις και μία επιλογή αποδοχής όρων συμπεριφοράς όταν γραφόμαστε σε ένα φόρουμ...τους οποίους πολλά μέλη ποδοπατάνε με την πρώτη ευκαιρία...γράφετε δειλά-δειλά στην αρχή, μες'την ευγένεια και την κοσμιότητα και όταν πάρετε αέρα θεωρείτε το φόρουμ το σπίτι σας που κάνετε ό,τι γουστάρετε...και όταν σας γίνουν παρατηρήσεις αμέσως τσινάτε και βγάζετε αστείους λόγους περί δημοκρατίας
Καλά ρε συ Κώστα, μήπως ποστάρει ο DSM μέσω εσένα; Αν τόσο καιρό συμφωνούσες με την νοοτροπία του DSM ή του Κηφέα γιατί δεν μου το έλεγες; Εσύ τώρα νομίζεις πως υποστήριξα τον Αλέξανδρο εναντίον ΣΟΥ; Δεν είχα εσένα στον νου όταν έστειλα το μήνυμα στον Αλέξανδρο, αλλά άλλους. Όμως από ότι φαίνεται συμφωνείς και εσύ μαζί τους. Δικαίωμά σου, αλλά έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις.
Εγώ δεν είπα πως ο Κηφέας είναι βλάκας επειδή έχει διαβάσει πολλά βιβλία, δεν υποτιμώ τον κόπο του. Είπα πως τον έχει γελάσει η εντύπωση πως επειδή έχει διαβάσει πολλά γνωρίζει. Εγώ δεν νιώθω γελοιοποιημένος για αυτά που γράφω, ποιον έχω απέναντί μου; Κανένα παντογνώστη. Όχι, θνητούς. Αν είχα απέναντί μου γνώστες της πάσης αλήθειας θα τους έπιανα από το χέρι και θα τους έκανα χιλιάδες ερωτήσεις.
Κοίτα, αυτά τα άτομα DSM, Κηφέας κτλ έχουν την εντύπωση πως η γνώση αποκτείται με κόπο και χρόνο σε πανεπιστήμια. Αλλά το κακό είναι πως νιώθουν έναν αέρα ανωτερότητας και αυτό είναι το κακό. Νομίζουν πως η αλήθεια είναι στα πολλά γράμματα. Εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια μου πάνω σε κάποια θέματα(όταν πρωτοπόσταρα το "Η Γη δεν κινείται" δεν είχα στα χέρια μου κάποιο γεωκεντρικό βιβλίο). Τώρα όμως που σιγά σιγά άρχισα να διαβάζω και να κατανοώ περισσότερα, πιστεύω πως άμα διαβάζανε ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο από το βιβλίο που έχω θα τους έφευγε η μαγκιά, γιατί η αλήθεια τελικά είναι πολύ απλή. Τους είπα τώρα έτσι; Ε όπως βλέπεις και εμένα μου δημιουργήθηκε μια διάθεση "να την λέω", αφού "όλοι μου την λένε"...
Τέλος πάντων, για μένα είναι εκνευριστικό να πετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι ο DSM και να μιλάει για ανέχεια και επιείκεια της Δ.Ο εναντίον μου για τις "Αρλούμπες" που γράφω, προσβάλλοντας(!) τον χώρο. Δηλαδή παραδέχεται πως μπήκα σε κάποια στάνη, όπως αποκαλεί τις θρησκείες;!
Είναι προσβολή της νοημοσύνης των άλλων.
Τώρα αυτό που λες για Χρυσή Αυγή και Πασόκ δεν το καταλαβαίνω. Αν έγραψα "ζήτω η Χρυσή Αυγή" δεν βλέπω κάτι υβριστικό εδώ. Τόσοι άνθρωποι ψήφισαν, όλοι αυτοί είναι φασίστες; Άνθρωποι του λαού, φτωχαδάκια ψήφισαν. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η Χρυσή Αυγή έβγαινε κυβέρνηση τί θα έκανε.
Ρε συ Κώστα βλακείες θα λέμε τώρα; θα τρωγόμαστε εμείς και θα αφήνουμε τους ισχυρούς να καλοπερνούν; Τί μου λες για ανέχεια των πράξεων μου; Ανέχεια και επιείκεια δείχνει ο κόσμος που ψωμολυσσά όταν την βγάζει με 200 ευρώ τον μήνα(δουλεύοντας σαν σκυλί), ενώ οι πολιτικοί κοπανάνε το 10χίλιαρο για την πλάκα καλοπερνόντας. Έχω άδικο;
Δεν μου αρέσει να κατηγορούνε κάποιοι μεγάλοι τους αδύνατους, τους χαζούς, τους κουλούς, άτομα με κατώτεροι νοημοσύνη. Δηλαδή εδώ πέρα με όλους αυτούς τους κομπασμούς για συζήτηση μόνο με άτομα επιπέδου και με ειρωνίες κατά κάποιων απόψεων, γινόμαστε σαν αυτά τα καθάρματα τους πολιτικούς που νιώθουν ξεχωριστοί και κοροϊδεύουν τους "κατώτερους".
Αν ύβρισα κανένα τότε ζητώ συγγνώμη.
Διαφωνώ με ότι υβριστικό σου έγραψε ο Αλέξανδρος, αλλά και εσύ όμως έγραψες υβριστικά εναντίον του. Όπως και να' χει όταν μίλησα στον Αλέξανδρο για την Δ.Ο δεν είχα κάποια διαμάχη μεταξύ σας στον νου!
quote:
Sesostris
Κάποιοι προσπαθούν προκαλώντας να κάνουν ηρωική έξοδο, ή κάνω λάθος;;
Αυτό λες (?) ή που είναι και ανυπόμονοι.

Με ενοχλεί η κάθε εξουσία που περιφρονεί και καταδιώκει τους μικρούς. Γι' αυτό καταλαβαίνεις πως και όλα τα εκκλησιαστικά με πολέμους, διαμάχες, τιμωρίες αιρετικών με βρίσκουν αντίθετο. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ/ΥΛΙΚΟ
Είμαι στην Γη για να τσακίσω τους γίγαντες που πατάνε τα μυρμήγκια.
quote:
Επειδή φίλοι μου τα έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοια καμώματα, αναρωτιέμαι. Κάποιοι προσπαθούν προκαλώντας να κάνουν ηρωική έξοδο, ή κάνω λάθος;;
Μην ανησυχείς Σωτηράκη.
Όποιος Χριστιανός και να είναι εδώ τους Καλόπουλους θα τους έχετε εξασφαλισμένους ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Μόνος του κάθε φορά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.
WW Walker, Skorpina, europaios 2, Αριστοτέλης ΩΝ, Robben, Ψηλός, PanosT, Alexandros κτλ κτλ...
Εσείς ως "εργαζόμενοι" εδώ απλά περιμένετε τον επόμενο πελάτη να ικανοποιήσει τις ορέξεις του επάνω σας και μετά τον επόμενο και μετά τον παραεπόμενο και πάει λέγοντας.
Δυστυχώς για εσάς πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι οπότε θα είστε εδώ για να ικανοποιείτε τους πελάτες για όσο καιρό υπάρχει το παραμάγαζο του Ρασιά...
Sesostris
Κάποιοι προσπαθούν προκαλώντας να κάνουν ηρωική έξοδο, ή κάνω λάθος;;
Αυτό λες (?) ή που είναι και ανυπόμονοι.
Εσύ Ανδρέα τουλάχιστον στάθηκες στο ύψος σου και έσωσες τα προσχήματα.
Τα λέμε!
Υ.Γ Sorry πάντως που χάλασα το... χρονοδιάγραμμα της κας. Αμαλίας Τσακίρη για τη διαγραφή μου.![]()
![]()
![]()
Edited by - Alexandros. on 26/11/2013 20:24:28
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Όπως και να 'χει δεν προσπάθησα να εξαναγκάσω την Δ.Ο με δημοκρατικές δικαιολογίες ή με απειλές του τύπου "διώξτε μας". Δεν λέω ψέμματα, αν και έτσι φάνηκε. Ο λόγος είναι πως κάπου καταντά κουραστικό να γράφεις και όλοι να δυσφορούνε "που έγραψε πάλι αυτός ο μαλάκας και τι θα γίνει τελικά". Δηλαδή κάπου προσβάλλεσαι και εσύ και τα "μαζεύεις" μόνος χωρίς να σε διώξουν γιατί είσαι ανεπιθύμητος.
Να μου πεις από την μια είναι εθισμός να γράφεις σε φόρουμ.
Είναι κρίμα που στην Ελλάδα που αργοπεθαίνει οι Έλληνες τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο σοφός και ποιος ο βλάκας... εγώ έχω δίκιο, όχι εγώ έχω δίκιο, είμαι έξυπνος είσαι χαζός, όχι εγώ είμαι έξυπνος εσύ είσαι χαζός μπλα μπλα μπλα