ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ,, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ,, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΜΥΘΗΡΑ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
17/01/2016, 10:46:30
quote:

Να ξεστραβώσει, αυτούς που προσπαθείς να στραβώσεις εσύ και ο Καρμελίτο.

Χασόμαχε νικόβλαχε,
ψεύτη, υποκριτή και όλα τα συναφή........εδώ έρχονται άτομα τα οποία εσύ θεωρείς "στραβά". Και δεν είναι δα και νήπια, απλώς διασκεδάζεις να την λες ή μάλλον ικανοποιείς την σχιζοφρένειά σου να διαβάζεις πράγματα που δεν σου αρέσουν.

quote:

Το σκεπτόμενος άνθρωπος σου κάνει?

Όχι και δεν με ενδιαφέρει τί είναι ο καθένας.

quote:

Βλήμα
Τι λες ρε κόπανε?
Είναι μάταιος ο ανταγωνισμός της επιβίωσης και της εξέλιξης?
Μα τόσο ηλίθιος είσαι πια?
Τόση φανατικούρα έχεις στο κρανίο σου?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Βλήμα και κόπανε, το τελευταίο χαζομοτό που χρησιμοποιείς τί το θες; Δηλαδή πονάς για την "Ελλάδα"; Τί γελοίος είσαι.

Ναι, είναι. Γιατί στον υλικό κόσμο δεν υπάρχει ευθεία και τέλος, αλλά συνεχείς και ακατάπαυστοι κύκλοι φαγωμάρας . Τρώγεσαι εσύ ο γαμιάς με άλλον γαμιά για λίγα τετραγωνικά, μια θέση στο δημόσιο κτλ κτλ και μετά έρχεσαι εδώ και μας λες για τα ιερατεία τον απελευθερωμένο άνθρωπο και τα ταξίδια ελευθερίας στα άστρα. Ετοιμάσου καλύτερα για τον πόλεμο των άστρων.

Η εξέλιξη στην οποία πιστεύεις είναι υλισμός, πνευματικά είσαι κάτω από το μηδέν και δεν πρόκειται να βελτιωθείς ποτέ απ' ότι φαίνεται.

Είσαι απλά ένας εγωιστής που το παίζει τάχα ελεύθερος, αλλά πιστεύεις στην επιβολή και στο να περνάει το δίκιο του δυνατού.

Με όλους και εναντίον όλων, ανάλογα με την περίσταση.

LOL!!!!!!!

17/01/2016, 11:38:11
Mπήκες στον κόπο να απαντήσεις χαμένε?

Και τι μας είπες?

Απέδειξες άλλη μια φορά το νοητικό σου επίπεδο.Οχι για τις λέξεις που χρησιμοποιείς.Αυτό δεν είναι τίποτα.Λέγε ότι σου κατεβάζει η γκλάβα σου.

Σημασία έχει πως, κριτική αντίληψη zero.

Επεξεργασία και αντίληψη νοημάτων υπό το μηδέν.

Πλήρης αδυναμία έκφρασης και σύνταξης, ακόμη και γραπτού λόγου.

Ζεις σε εντελώς "ταμπελίστικο" κόσμο, όπου όλα πρέπει να έχουν την ταμπέλα που εσύ δίνεις.

Κακομοίρη, καταναλώνεις οξυγόνο χωρίς λόγο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/01/2016, 11:59:40
Μια σημείωση J.C. Σου λέμε οτι γράφεις μπούρδες συνέχεια αλλα μπορείς να αλλάξεις. Και η απάντηση σου είναι "όχι δεν θέλω να αλλάξω". Κανένα προβλημα από εμένα. Να σου αναφέρω όμως κάτι:
Ρίχνεις γέφυρες για να εντάξεις στον kost στο -κατα φαντασία- club που πας να στήσεις, ενάντια στο -κατα φαντασία- club των άλλων. Διαστρεβλώνεις φυσικά τα γεγονότα και την άποψη που έχω εγώ για τον kost, την στάση μου απέναντι του και επίσης των υπόλοιπων εδω μέσα. Να μη μπώ σε λεπτομέρειες, δεν είναι έται τα πράγματα. Τεσπα, πας να κάνεις μια βλακεία ακόμα, πιστός στην μέρα της μαρμότας που ανέφερα.

Να του ζητήσεις συγνώμη για τις παπαριές που του έστειλες μετά την πρόσφατη διαγραφή σου, απο εκείνο το x τρολοψευδώνυμο που έφτιαξες, δεν το σκέφτηκες έτσι; ΟΚ. Τελικά, ο καθένας μας έχει τη θέση στη ζωή που του αρμόζει. Εσυ διάλεξες αυτή του μονίμου εθελοντή σάκου του μπόξ εδώ μέσα. Να μην σου χαλάσω το χατήρι, έτσι;

Ακολουθεί μήνυμα σε newspeak (lexicon v.22)

Ντενίζ γαβ-γαβ, ωρατρείς βράδυ πρινύπνο καλoχόμπι μπούφλες τρίβλακα, ονειραγλυκά & παεικαλά ολημέρα

17/01/2016, 13:17:56
quote:

Ντενίζ γαβ-γαβ, ωρατρείς βράδυ πρινύπνο καλoχόμπι μπούφλες τρίβλακα, ονειραγλυκά & παεικαλά ολημέρα

Γαμάτο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/01/2016, 14:14:29
quote:
Sesostris 15/01/2016, 01:51:13
Σε προκαλώ λοιπόν αν έχεις τα κότσια να κάνουμε μια συζήτηση επάνω στα ευαγγελικά κείμενα που υποτίθεται ότι κατέχεις, αφού κατά καιρούς αναφέρεσαι έστω και επιλεκτικά σ' αυτά, για να μου αποδείξης την ιστορικότητα και την θεοπνευστία

Carmel

17/01/2016, 14:46:49
dsm, ψευτοHeretic, νικόμαχος, sesostris, kost και λοιποί κομπλεξικοί του club

έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ εσείς και τα προσωπικά σας κόμπλεξ, δεν έχετε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ να παίξετε; ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ;

Τόση μιζέρια πια; Εντάξει τα είπατε, μου την είπατε... σας δοξάζουνε...αντε γεια τώρα.

Όσο συνεχίζετε να μου απαντάτε, ξεφτιλίζεστε περισσότερο, εσείς που τάχα λέγατε ότι θα απέχετε από το φόρουμ και δεν θα ασχολήστε μαζί μου.

Άντε τώρα σε κανά φόρουμ φυσικής/αστροφυσικής κομπλεξίδια. Αντίο.

17/01/2016, 14:54:06
Ρε συ carmel σταμάτα και εσύ να τους γράφεις, να κάνουμε καμμιά σημαντική κουβέντα πάνω στην θρησκεία. Τί προκαλείς τώρα τον sesostris; Είναι καμμένο το άτομο.

Ε τους πούστηδες έχουν καταντήσει αηδία να μας λένε συνέχεια τα ίδια, δεν ευχαριστιούνται με τίποτα οι σαδομαζόχες... δεν βαριέσαι να τους γράφεις; Είναι τελείως γραφικοί.

17/01/2016, 15:01:35
Θα κάνει κουβέντα μαζί σου ο Καρμελίτο?

τρελός παπάς σε βάφτισε.

Ούτε για το επίπεδο του Καρμελίτο δεν κάνεις εσύ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/01/2016, 15:06:59
quote:
Julius Caesar
dsm, ψευτοHeretic, νικόμαχος, sesostris, kost και λοιποί κομπλεξικοί του club

έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ εσείς και τα προσωπικά σας κόμπλεξ, δεν έχετε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ να παίξετε; ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ;

Τόση μιζέρια πια; Εντάξει τα είπατε, μου την είπατε... σας δοξάζουνε...αντε γεια τώρα.

Όσο συνεχίζετε να μου απαντάτε, ξεφτιλίζεστε περισσότερο, εσείς που τάχα λέγατε ότι θα απέχετε από το φόρουμ και δεν θα ασχολήστε μαζί μου.

Άντε τώρα σε κανά φόρουμ φυσικής/αστροφυσικής κομπλεξίδια. Αντίο.

Και που 'σαι? Χαιρετίσματα στον Carmel!

Αφιερωμένο εξαιρετικά

*

17/01/2016, 18:16:58
quote:

Θα κάνει κουβέντα μαζί σου ο Καρμελίτο?

τρελός παπάς σε βάφτισε.

Ούτε για το επίπεδο του Καρμελίτο δεν κάνεις εσύ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Είσαι απίστευτος μαλάκας

Δεν με νοιάζει πως την έχεις δει εσύ και οι φίλοι σου dsm, heretic, sesostris, kost και άλλοι.....
αλλά μου έχεις πει το ίδιο πράγμα χίλιες φορές.

Δεν με νοιάζει το "επίπεδο"(όπως διάολο ερμηνεύεις αυτή την λέξη) κανενός σε οποιοδήποτε τομέα, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ. Και δεν ζητιανεύω για κουβέντα.

Τί διάολο έχεις πάθει;

17/01/2016, 18:23:20
Carmel κάτι φωτογραφίες "επιστημόνων" με quotes που έχει στείλει.

Πολύ τους μετράς.

Αυτή είναι μια παρερμηνεία όχι μόνο της ορθοδοξίας αλλά και όλων των σημερινών χριστιανικών οργανώσεων..

Κρέμεσαι από τις "γνώσεις" του κάθε "επιστήμονα", σαν να είναι κάποιος ιερέας που μπαίνει αυτός και μόνο αυτός σε κάποιο άδυτο και θα σε καθοδηγήσει εξ αποστάσεως στην αλήθεια;

Αν όλοι οι "επιστήμονες" ήταν άθεοι και δεν λέγανε τίποτε υπέρ της ύπαρξης του Θεού, τί θα έκανες;

Ειδικά τον Εινστάιν δεν τον χωνεύω καθόλου, γιατί έχει προσβάλλει άσχημα τον Κρόνο με τις ψευτοθεωρίες του.

Ας προσφέρουν όλοι αυτοί, που κοκορεύονται για τις επιστημονικές γνώσεις τους, κάτι στην ανθρωπότητα. Οι αθειστικές θεωρίες δεν έχουν βελτιώσει τον κόσμο.

17/01/2016, 18:25:51

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

17/01/2016, 18:27:55
Εντελώς τιτανική ιδεολογία... εωσφορισμός, νιτσεισμός, υπεράνθρωπος, το δίκιο του δυνατού και μπούρδες...

και μέτα λένε για χρυσή αυγή.

17/01/2016, 18:42:31

17/01/2016, 19:15:13
Τί γελάς; Νομίζεις ότι ο θρόνος σου κρατάει για πάντα;

Οι όμοιοί σου είναι οι εχθροί σου. Αυτοί θα σε ρίξουν.

Η πλάκα είναι ότι όλοι εσείς μεταξύ σας, έχετε ανταλλάξει βαριές βρισιές, και τώρα το παίζετε ενωμένοι ενάντια στην "χριστιανική απειλή".

Ανέξαρτητε από την Ελλάδα, κρητικέ ψευτοheretic αν δεν ξέρεις μην μιλάς.

Εγώ ξεμπρόστιασα τον kost, γιατί μου φέρθηκε άσχημα, γράφοντας ένα σωρό άκυρες μπούρδες για εμένα. Μερικές μάλιστα ήταν έμμεσα γλοιώδη καλοπιάσματα προς το απεχθές πρόσωπο το δικό σου και του dsm. "Ειρήνη. Δεν τον διώχνουν και δεν φεύγει" μια από τις άκυρες προσβλητικές μπούρδες του kost για μένα.

Αν είναι διατεθιμένος να μου ζητήσει συγγνώμη για τις δεκάδες άκυρες προσβολές, τότε και εγώ ίσως ζητήσω συγγνώμη σε περίπτωση που παρανόησα κάτι. Αν και πιστεύω ότι πολύ καλά έχω καταλάβει ότι είστε όλοι ψεύτες, υποκριτές και μοχθηροί.

Αλλά γενικά δεν με ενδιαφέρετε. Τί διάολο κόλλημα έχεις φάει και γράφεις συνέχεια για μένα και σε μένα; Μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση trollαιρετικέ;

Μπορείς να φτιάξεις όσα θέματα θες και υπάρχουν άλλα χιλιάδες, γιατί έχεις κολλήσει σε αυτό το μικρό τετραγωνικό του φόρουμ;

Έτσι κι αλλιώς το ότι είμαι άσχετος από γνώσεις και 100 φορές χαμηλότερα από το επίπεδο του carmel το έχετε πει. Τώρα λοιπόν που δικαιωθήκατε, δεν πας λίγο πιο πέρα απεχθή ψευτοαιρετικέ;

17/01/2016, 19:17:54

17/01/2016, 19:28:29

17/01/2016, 20:33:11
Καρμελίτο

Ο Ιούλιος Αύγουστος Μαλάκας ο XVII, ρωτάει κάποια πράγματα εσένα.

Θα του απαντήσεις να κάνω χάζι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

18/01/2016, 01:09:02

Ιούλιε τέκνο, πας να σπείρεις διχόνοια ως ύστατη προσπάθεια μπας και τσιμπήσει κανείς...να σου πω όμως ότι η μεταφορική εικόνα που παρουσιάζεις να φιλάω αντρικά βρωμοπόδαρα (ξεράσογλου), εκτός από ηθικώς απαράδεκτη είναι και αντιαισθητική...αν μου το ζήταγε κανά γκομενάκι του φόρουμ βέβαια εκεί μπορεί το πράμα ν'άλλαζε καθότι τα παιχνίδια εξουσίας με το άλλο φύλο έχουν άλλη χάρη
18/01/2016, 01:15:22

πέρα από την πλάκα, σοβαρές συζητήσεις μαζί σου έκανα τον πρώτο χρόνο που μπήκες, το '11-12 πότε ήταν; είχες κάποια σοβαρά πράγματα να πεις περί των αρχαίων αλληγοριών, μού είχες ζητήσει και εκείνη τη χάρη με την επιμέλεια τότε στα email οπότε είμασταν σε επικοινωνία...μετά όμως που άρχισες να εκδηλώνεσαι στο φόρουμ άρχισα να βλέπω την προβληματικότητά σου και έκοψα τις επικοινωνίες...εδώ και 3 χρόνια όπως έχεις δει...επομένως μη λες ψέματα ότι τάχα τώρα πρόσφατα έχω αρχίσει να σε κατηγορώ, σε έχω κράξει προ πολλού, απλά οι άλλοι έχουν φάει κόλλημα μαζί σου και σε έχουν πάρει αμπάριζα...και εγώ γενικώς ποτέ δεν επιτίθεμαι ποτέ σε κάποιον που επιτίθενται κι άλλοι, κι ας είναι ανυπόφορος...