ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ορχήστρα Νέων Παλαιστίνης - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 28.11.2010 - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Ορχήστρα Νέων Παλαιστίνης - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 28.11.2010 - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Jumpthesky36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/03/2008, 23:45:46
Μιχαλάκη, πιπέρι θα σου βάλω στη γλώσσα,
παλιοπροβοκάτορα…
Τι σ’ έπιασε, δήθεν με τη Γιαννάκου;
Με μένα τά’ χεις γιατί τα λέω χύμα κι όχι σαν
καλογριούλα, όπως κάποιοι, όνομα και μη χωριό…
Γιατί ψάχνεις για προσχήματα;..
Θα βρεθούμε κάποια στιγμή κι όσο για τα νομικά,
πάρε φούρια κι έλα κάνε μας αέρα…
Επί του θέματος τίποτα πάλι , έ;
rukunasΜέλος
05/03/2008, 00:11:48
Μιχαηλ γιατι ταραζεσε τοσο? και βριζεις ασυστολα?αυτη ειναι η χριστιανικη παιδει απου εχεις?
ο καθενας κρινετε απο τα εργα του και τα λεγομενα του..και αν υποθεσουμε πως ο τρεχαγυρευε
ειναι(σε λαθος δρομο)με αυτον τον τροπο θα τον αντιμετωπισεις?μισος κακια?
Οσον αφορα τα ημερολογια μικρο το κακο κατα την γνωμη μου εφοσον πιστευεις αλη8ινα Χριστον
και Παναγια.Οι πιο πολοι ομως γνωριζουν οτι το παλιο ημερολογιο ειναι το σωστο και οχι το
παπικο.
Αυτοι οι 6 μοναχοι που ακριβως βρισκονται? σε ποια μονη η σκητη κοντα? επισις εχετε ακουσει
γι ατους 12 αορατους ασκητες του αθωνα?
05/03/2008, 00:15:10
Φίλε «Τρεχαγύρευε» ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα ανατρέξω λίγο ξανά στον Γέροντα Παϊσιο και θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις. Εν’ τω μεταξύ μια παράκληση…σε κάποια στιγμή ανέφερες εάν δεν κάνω λάθος ότι είσαι κοντά στον Βασιλέα…θα μπορούσες να αναφέρεις κάτι περισσότερο;
Και τέλος παρακαλώ «Τρεχαγύρευε» και «Μιχαήλ32» σταματήστε να τσακώνεστε. Δεν προσφέρετε κάτι έτσι σύν το ότι αμφότεροι καταλήγετε σε χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που δεν νομίζω να σας αρμόζουν.

Με συγχωρείτε για την συμβουλή. Καλό σας βράδυ και τα λέμε αύριο.

Με εκτίμηση,

stavros77Μέλος
05/03/2008, 00:17:08
Trexagireve εγώ πάντως σε συγχωρώ όσα και αν μου 'χεις σούρει (και δεν είναι και λίγα). Και το εννοώ μην το αμφισβητήσεις πάλι. Κουράστηκα. Δεν έχω τίποτα μαζί σου.

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Αφού είσαι τόσο ψηλά πνευματικά (μέχρι και τον έξω απο δω έχεις δει και τον έχεις κατατροπώσει κατά τα λεγόμενα σου) πως ταράζεσαι τόσο πολύ και επιτίθεσαι σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου?

Εγώ ο αμαρτωλός ξέρω ότι οι εν Πνεύματι Αγίω διάγοντες είναι ατάραχοι ό,τι και να γίνεται. Όπως ο πρωτομάρτυρας Στέφανος που ενώ τον έβριζαν και τρίζανε τα δόντια τους οι Ιουδαίοι, αυτός είχε πρόσωπο σαν πρόσωπο αγγέλου και προσευχόταν λίγο προ του μαρτυρίου.

Αγαπητέ Στώμεν Καλώς στο imdleo.gr έχει πολύ ωραία pdf τα οποία θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Ξέρω στην αρχή φαίνονται όλα μπερδεμένα αλλά αν τα μελετήσεις με ταπείνωση και βασιζόμενος στα λόγια και τις ερμηνείες των Αγίων θα τα καταλάβεις όλα. Οι σκέψεις σου είναι λίγο λανθασμένες όσον αφορά την διαδοχή των γεγονότων. Μην περιμένεις να βρεις ημερομηνίες βέβαια. Αυτό κανείς δεν μπορεί να σου το πει.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

rukunasΜέλος
05/03/2008, 00:24:52
[quote]
[quote]
ξεραδια ξερεις ασχετε ενωπιον της δικαιοσυνης
Τον κακο σου τον καιρο τσαρλατανε.
Ολα τα ειχαμε ο φερετζες σου λειπε.
αναξιος λογου υποκειμενο

Εσυ δλδ ρε φιλε εισαι ο σωστος που αναθεματιζει ειρωνευετε
και δικαζει? να σου θυμισω τι ειπε ο Χριστος ενωπιον του πιλατου μηπως?
και αν ο τρεχαγυρευε εσφαλε και ειπε καποια πραγματα για καποιον εσυ εισαι ο συνηγορος?
για αυτον και μονον τον λογο ο Β Ιωαννης θα τους θερισει ολους αυτους..γιατι με την δυναμη
την γνωση που τους δο8ηκε αυτοι δικαζουν και θανατωνουν χωρις ελεος εδω και αιωνες..και το αστειο ειναι πολλες φορες τα κανουν αυτα στο ονομα του

05/03/2008, 00:29:04
Φίλε Στώμεν Καλώς είμαι από τη Λάρισα και
η προφητεία λέει «εκ της Θεσσαλίας άρξασθαι»
Αυτό όσον αφορά τον βασιλιά, προς το παρόν …
Συν τω καιρώ περισσότερα… Αυτά έρχονται μόνα τους…
ΦίλεΣταύρο77 , συμφωνούμε, αλλά, γιατί
παραπλανάς τον Στώμεν Καλώς; Θα αναλάβεις τοκόστος της αλλαγής έστω και μιας κεραίας που λέει η Αποκάλυψη;...
Περί δημοκρατίας δεν έχεις ακουστά;…
Ημερομηνίες δεν υπήρχαν πρώτα...τώρα υπάρχουν όποιος
έχει νου και μυαλό, μπορεί να τα βρεί…
Σε παρακαλώ μην ξαναπεις για τον Μάξιμο, αυτός το πήγε μακρύτερα απ’ ότι έπρεπε…
Όσο για ταπείνωση, χ…ε ψηλά κι αγνάντευε,
εμείς εδώ το λέμε υποκρισία…
ξεχειλίζεις από ταπείνωση πιό πολύ
κι από τον Πηνειό μας...
comerΜέλος
05/03/2008, 00:59:49
trexagireve το πηδαλιον σελ 9,λεει οτι η πατερες της α οικουμενικης συνοδου εκανονισαν το πασχα με βαση την εαρινη ισημερια τοτε 21 μαρτιου,με την παροδο ομως 1600 ετων, εξεπεσαμε και εχουμε ισημερια 8 μαρτιου ,με ενα πηδημα 13 ημερων εμεις η <<νεοημερολογιτες>> εχουμε εαρινη ισημερια με εκεινη που ειχαν οι αγιοι πατερες τοτε.ενω εσεις εχετε την νεα ημερομηνια 8 μαρτιου,επομενως εμεις ακολουθουμε την παλαια και εσεις την νεα.στην ουσια εμεις ειμεθα με το παλαιον και εσεις με το νεο ιουλιανο.Δυστιχως για εσας.
ο ιερος χρυσοστομος μας το λεει ρητως<< ει τω δεινα μηνι ει τω δεινα μηνι ημερα εορτασετε το πασχα ουδεις ποτε εκολασθη ουδε ανεκληθη>>δηλαδη εαν εορτασουμε το πασχα η αλλη εορτη την ταδε του μηνος η οποια ημερα το πασχα ουδεις κολαζετε.
Εκεινο το οποιο ενδιαφερει τον αγιο ειναι ο εορτασμος του πασχα κατα τους ορισμους της α οικουμενικης συνοδου.
trexagireve εχεις το χρονο να ψαξεις και να βρεις πολλα ,απλα συζητησε και με αλλους πνευματικους ,ισως καπου εχεις λαθος.
οσο για τους δαιμονισμενους ελα μια μερα στον χριστο στα σπατα αττικης να δεις και φριξεις, και εαν ακουσες σε εξορκισμο να μιλουνε για καλους παλαιοημερολογητες και καταραμενους νεοημερολογητες σκεψου οτι μεχρι και εκει ρουφιανιες σας βαζουν οι δαιμονες για τους αδελφους σας.
comerΜέλος
05/03/2008, 01:03:35
trexagireve το πηδαλιον σελ 9,λεει οτι η πατερες της α οικουμενικης συνοδου εκανονισαν το πασχα με βαση την εαρινη ισημερια τοτε 21 μαρτιου,με την παροδο ομως 1600 ετων, εξεπεσαμε και εχουμε ισημερια 8 μαρτιου ,με ενα πηδημα 13 ημερων εμεις η <<νεοημερολογιτες>> εχουμε εαρινη ισημερια με εκεινη που ειχαν οι αγιοι πατερες τοτε.ενω εσεις εχετε την νεα ημερομηνια 8 μαρτιου,επομενως εμεις ακολουθουμε την παλαια και εσεις την νεα.στην ουσια εμεις ειμεθα με το παλαιον και εσεις με το νεο ιουλιανο.Δυστιχως για εσας.
ο ιερος χρυσοστομος μας το λεει ρητως<< ει τω δεινα μηνι ει τω δεινα μηνι ημερα εορτασετε το πασχα ουδεις ποτε εκολασθη ουδε ανεκληθη>>δηλαδη εαν εορτασουμε το πασχα η αλλη εορτη την ταδε του μηνος η οποια ημερα το πασχα ουδεις κολαζετε.
Εκεινο το οποιο ενδιαφερει τον αγιο ειναι ο εορτασμος του πασχα κατα τους ορισμους της α οικουμενικης συνοδου.
trexagireve εχεις το χρονο να ψαξεις και να βρεις πολλα ,απλα συζητησε και με αλλους πνευματικους ,ισως καπου εχεις λαθος.
οσο για τους δαιμονισμενους ελα μια μερα στον χριστο στα σπατα αττικης να δεις και φριξεις, και εαν ακουσες σε εξορκισμο να μιλουνε για καλους παλαιοημερολογητες και καταραμενους νεοημερολογητες σκεψου οτι μεχρι και εκει ρουφιανιες σας βαζουν οι δαιμονες για τους αδελφους σας.
rukunasΜέλος
05/03/2008, 01:06:06
μπορεις να μου πεις σε ποια σπηλια ειναι αυτοι οι 6 μοναχοι? σε ποια μονη η σκητη κοντα?
MIXAHL32Μέλος
05/03/2008, 01:29:15
Συγνωμη απο τους υπολοιπους για το ξεσπασμα μου μα ταραχτηκα οταν ακουσα λασπολογιες χωρις στοιχεια ειδικα εναντιον ενος αρρωστου ανθρωπου.
Οτι λεμε καλο ειναι να το αποδεικνυουμε με στοιχεια.
OmasEpsilonΜέλος
05/03/2008, 02:19:59
Νομίζω ότι το παρατραβήξατε με τους τσακωμούς σας. κάνατε το thread προσωπική μονομαχία και εμεις οι υπόλοιποι δεν έχουμε όρεξη για κοκορομαχίες. Καλό είναι να ακούγοντε διάφορες απόψεις όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις στον άλλον "πλανάσε" και να επιμένεις. Γιατί στην τελική θα αποδειχθεί ότι πλανάσθε όλοι σας και να σας δω τότε. Παρακαλώ να έχετε ένα δημιουργικό διάλογο για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις προθέσεις και της διαθέσεις του καθενός.
Νομίζω ότι η προφητεία που αναλύουμε τόσο καιρό είναι ξεκάθαρη. Όσο για την ημερομηνία αν τα βάλουμε όλα σε μια σειρά θα πέσουμε πολύ κοντά πιστεύω. Και ερωτώ.. ποιος θα κάνει τον κόπο να γράψει ενα κείμενο με το τι λέει η προφητεία, τι έχουνε γίνει, τι θα γίνουνε και πότε θα γίνουνε? Για να βάζουμε τα πράγματα σιγά σιγά σε μια σειρά και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά προσθέτοντας η αφαιρόντας στοιχεία που έχουμε.

Ευχαριστώ

Dimitris213Μέλος
05/03/2008, 02:30:29
Παιδιά καλημέρα ,

παρακολουθώ το θέμα απο το 2006 αν και ποτέ δεν τόλμησα να εκφέρω άποψη προτιμούσα απλά να διαβάζω απόψεις και να προσπαθώ να συνθέσω το δικό μου παζλ , είχα όντως πάθει πλάκα που κράτησε (τότε) ήδη 2 χρόνια (απο το 2004) αλλα δεν περίμενα οτι θα άντεχε εως σήμερα και μάλιστα με τους ίδιους "τόνους".Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε πολλοί εμείς που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα και πιστεύουμε σε αυτά τα γεγονότα , ο καθένας με τις διαφοροποιήσεις του βέβαια άλλα και αυτό εύλογο είναι.Ίσως σας ξενερώσω λίγο με το θέμα που θα θίξω και σας παρακαλώ θεωρείστε το απλά μια παρένθεση ωστε να συνεχίσετε τα κοσμοιστορικά γεγονότα που θίγετε , απλά ήθελα πολύ να εκφράσω την θλίψη μου για το πως βλέπουν οι γύρω μας και ειδικά αυτοί της ηλικίασ μου (είμαι 22 ετών ) όσους ασχολούνται η πιστεύουν σε αυτά.Γνωρίζω οτι ζούμε στην εποχή του "φραππέ" αλλα είναι λογικό να μας θεωρούν "βαρεμένους" "παλαβούς" ; Και να μην δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για το θέμα (ακόμη και να υπάρχει 1 στο εκατομμύριο πιθανότητες να βγουν αληθινά) αλλα να ασχολούνται αποκλειστικά με ανοησίες , ριάλιτι και πρωινάδικα;
Τόσο πολύ τυφλώθηκε η κοινωνία και δη ο Έλληνας η μήπως όντως εμείς είμαστε οι "βαρεμένοι"?

Μήπως καλό θα ήταν αφου λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε οτι αυτά θα συμβουν (άσχετα με το πότε ακριβώς) αντι να βριζόμαστε εδω μέσα , να καταριόμαστε και να ανταλλάσουμε χαρακτηρισμούς ,μήπως λεω ,καλύτερα να προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε και τους γύρω μας;

Αυτά σαν αρχή δυστυχώς δεν τολμώ ακόμη να εκφέρω άποψη γιατί λίγο πολύ οι απόψεις μου έχουν ακουστεί απο τους παρευρισκόμενους ,αλλα θα μου άρεσε πολύ η ιδέα του να προσπαθήσουμε να συμπληρώσουμε ενα "χρονικό παζλ" όπως προσπαθησε να κάνει ο φίλος Στώμεν Καλώς....

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

ZOIROSΜέλος
05/02/2005, 13:37:16
The priest
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

(Περιοδικο “The Mag” της εφημερίδος « Ο κόσμος του Επενδυτή» Τ. 3 -005.02.2005

Είναι ο άνθρωπος πού άλλαξε την Ελληνική Εκκλησία . Πρίν απο αυτόν κανείς δεν ήλθε τόσο κοντά στους νέους με τόσο εμπνευσμένα ανέκδοτα για τον Τοτό. Έχει φανατικούς εχθρούς αλλά και πιστούς φίλους κυρίως στις ηλικίες 2 με 8 και 60 με επέκεινα. (…) Το μυστικιστικό του μειδίαμα ένα ξεκάθαρο star quality.

EGV

05/02/2005, 14:37:19
ZOIROS τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, δεν εννοείς να καταλάβεις πως το forum δεν είναι ένας χώρος που θα καταθέτεις περιοδικά μα ξερά προπαγανδιστικά μηνύματα εναντίον της εκκλησίας και θα επανέρχεσαι σχεδόν μόνο γιαυτόν τον λόγο, σαν το παλιρροιακό κύμα.

το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

XDΜέλος
02/07/2013, 23:11:46
quote:

quote:

...διάφορες φήμες (έμμεσες, με μισόλογα κλπ) για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, για άτομα υπεράνω υποψίας, για ανθρώπους του "καλού κόσμου" κλπ. που συναθροιζόμενα τελούν διάφορες ανείπωτες τελετές σε διάφορα μέρη των μεγάλων πόλεων είτε στην επιφάνεια είτε υπογείως, ακολουθώντας τα αχνάρια κάποιας ξεχασμένης αρχαίας γεωμετρίας (γεωγραφίας) η γνώση της οποίας τάχα μου κληρονομήθηκε δια μέσου των ιερατείων στις ομάδες αυτές.

Αλήθεια; Ψέματα; Άγνωστο, και ίσως εκεί είναι και η γοητεία της υπόθεσης. Ότι κινείται στην Σκιά, αποκτά αυτόματα μεγαλύτερο Περίγραμμα από τις Πραγματικές του Διαστάσεις .

Edited by - XD on 02/07/2013 13:31:08

Παρά τις φήμες και τις 'απειλές' για 'συνταρακτικές αποκαλύψεις από ορισμένους, τίποτα δεν έχει έρθει στο φως. Και τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες χώρες. Πριν δω καθόλου την ουσία, κάτι παράπλευρο: αν οι φήμες είναι 'ελεγχόμενες' (αν δηλαδή κυκλοφορούν για δημιουργία εντυπώσεων) τότε δεν χρειάζεται καν να συμβαίνει κάτι, αφού εντυπώσεις δημιουργούνται.

Περίπου έτσι είναι τα πράγματα, βέβαια καμία φορά στα ψηλά γράμματα των εφημερίδων μπορείς να διαβάσεις διάφορες μικρές ειδήσεις που εκ πρώτης όψεως φαίνονται αδιάφορες αλλά μπορεί και να μην είναι αν ειδωθούν με άλλα μάτια - αλλά το θέμα είναι πολύπλοκο, επίφοβο παρερμηνειών και έτσι δεν πρόκειται να επεκταθώ.

Υ.Γ.
Αν οι φήμες είναι ελεγχόμενες θα πρέπει να βρει κανείς το κέντρο ή τα κέντρα από τα οποία διαδίδονται, και φυσικά το "γιατί", το κίνητρο δηλαδή..

Edited by - XD on 02/07/2013 23:18:30

03/07/2013, 10:06:20
quote:

...Υ.Γ.
Αν οι φήμες είναι ελεγχόμενες θα πρέπει να βρει κανείς το κέντρο ή τα κέντρα από τα οποία διαδίδονται, και φυσικά το "γιατί", το κίνητρο δηλαδή..

Edited by - XD on 02/07/2013 23:18:30

Ποιους 'εξυπηρετούν' οι εντυπώσεις που δημιουργούνται; Αυτοί έχουν κίνητρο.