ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΤΑΛΩΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΤΑΛΩΣΝέο Μέλος
30/10/2003, 18:06:45
Ενταξει ditheo ζητώ συγνώμη αμα παραφέρθικα πιστέυω να την δεχτείς!
φερθικα λιγο εωσ πολύ εγωιστικά και ξανα συγνώμη!πιστευω να μην θύμωσεσ και θα ειναι τιμή μου να ξαναστίλεις απαντηση σε αυτ'ο το θέμα!και ξανα συγνώμη
με ευχαριστίες ΤΑΛΩΣ!!!!!!!!!!!!

OannesΜέλος
30/10/2003, 18:08:17

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

Edited by - Oannes on 30/10/2003 18:20:00

endoramaΜέλος
30/10/2003, 19:06:25
τα μοντελα αυτα φιλε Oannes ειναι τοσο μεγαλα που μαλλον τα βουτηξες απο τον αγιο πετρο με τι θα κλειδωνει τωρα ο ανθρωπος το μαγαζακι μου λες?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

ΕΚΑΤΗΝέο Μέλος
30/10/2003, 20:14:54
Το master που είναι γραμένο πάνω στο δέφτερο λουκέτο, έχει να κάνη με βαθμό της μασονίας;

endoramaΜέλος
31/10/2003, 00:59:27
quote:
Το master που είναι γραμένο πάνω στο δέφτερο λουκέτο, έχει να κάνη με βαθμό της μασονίας;

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

lencolasΜέλος
31/10/2003, 10:17:49
ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΝ ΑΔΕΡΦΟΙ!!!!
Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ:
1)ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ.
2)ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΕΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ...ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ.

quote:
4)Στην εποχή μας (δεν ξέρω για πιο παλιά)έχει πάρει την μορφή πολιτιστικόυ συλλόγου με αγαθοεργίες , φιλανθρωπίες κτλ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΡΟΛΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ.ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΗΚΑΝΕ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ADMIN ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

drumx13Μέλος
31/10/2003, 10:52:52
Αφου λεμε ο καθενας την μπουρδιτσα του θα σας πω και εγω μια Ιστορια που ακουσα εχθες απο ενα συναδελφο περι μασωνιας.

Αυτοι (οι ακατανομαστοι) στις τελετες τους φορανε κουκουλες και δεν γνωριζονται μεταξυ τους.... μπορει μασωνος να ειναι ο δημαρχος αλλα και ο περιπτερας και ο σκουπιδιαρης της γειτονιας....
Αν σε πλησιασουν δεν μπορεις να αρνηθεις γιατι θα σε βρει κανενα ατυχημα ....
δεν μπαινεις μονος σου σε βαζουν με το ζορι ....
Στις μυησης και στις τελετες πινουν αιμα (κατα προτημηση παρθενας ανω τον 16)
Λογο οτι το ειδος τελει υπο εξαφανιση και προστατευεται πλεον απο το WWF ????
(αντιμασονικη οργανωση προφανως).... συμβιβαζονται και με 12 χρονη παρθενα ...
Πριν απο το WWF ιδρυθηκε η UNICEF (αλλη αντι- μασονικη οργανωση) για να προστατευει τα παιδακια απο τους μασονους της αφρικης.......

παρακατω χαρακτηριστικο μασονικο σπιτι στην αφρικη κατα την διαρκεια "αποτελειωματος" της παρθενας...

Οποιος μηλισει τον τσιμεντωνουν και τον χτιζουν σε τοιχο στην στοα ή στο ορυχειο.

Οι στοες ειναι υπογειες και περιγραφονται τελεια στο τραγουδι του Σαβοπουλου με "αεροπλανα και παπορια" αλλα μονο για τους γνωστες...

με κωδικα διαβαζονται και αναποδα οπως πολλα τραγουδια του νταλαρα και της αλεξιου...

παιρνουν μισθο για καθε νεο που φερνουν και οταν εκτελεσουν την αποστολη τους
Ειναι παντου και μας παρακολουθουν μπορει να ειναι και στο τοπικ.

Το μονο τους μελημα ειναι να συγκεντρωνουν χρημα και εξουσια και στις τελετες που ειναι προσιτες στο κοινο πινουν την "συμβολικη" μπυρα....

κατα συνεπεια οποιος πινει μυθο εινα μασωνος???
Τα συμπερασματα δικα σας...

Τα τελευταια χρονια εδω και μια εφταετια - οχταετια.... στα ανωτερα κοματια της μασωνιας στην ελλαδα ειναι ολοι ολυμπιακοι και για αυτο ο ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα...
παρακλαδια ειναι ο ΟΣΦΠ και πρωτο σκαλι ειναι το να γινεις μελος του.

Το ερωτημα ειναι γιατι ειναι νομιμοι????
Μα ειναι απλο....
και ο δικαστης μασωνος ειναι και ο αστυνομικος μασωνος ειναι και ο βουλευτης μασωνος ειναι και ο στρατηγος μασωνος και ολοι ....
και φυσικα ο παπας που λεγεται και ποντιφικας....

ολοι????

Εκτος απο εμας φυσικα....

Ζηλευεται στα αληθεια ετσι δεν ειναι πουλακια μου?????

Τι πρεπει να γινει....???
Κατα την γνωμη μου πρεπει να βοηθησουμε την unicef, WWF, human rights, amnesty international.... panathinaikos FC και αλλες αντιμασωνικες οργανωσης αυτου του τυπου...
Πως αγοραζοντας τα προιοντα τους και στελνοντας τα ενα γυρω. Ετσι βοηθατε ενα παιδακι να σωθει απο τα γαμψα νυχια της μασωνιας.... μπορει να ελευθερωσεται εναν πολιτικο κρατουμενο που ή σκοτεινες δυναμεις του συστηματος τον κυνηγουν και τον κατετρεχουν.... μπορει να αγορασεται ενα διαρκειας στον ΠΑΟ για να παρουμε και εμεις (οι αντι) ενα πρωταθλημα ....

Ολα γινονται.

Μην με ρωτησεται αν εχω στοιχεια ή που βρηκα τα στοιχεια αυτα ειναι πολυ ηληθιο ....
Εχετε εσεις στοιχεια οτι δεν ειναι Ετσι???

παραδιδω την σκυταλη
Καμια φορα η "μπυρες" ειναι χρησιμες.

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

elpidaΜέλος
31/10/2003, 11:33:52
Αγαπητέ φίλε Drumx13,

Δεν μπορείς να λες ότι θες χωρίς στοιχεία. Καλείσαι αμέσως να μας ανακαλύψεις τις πηγές σου για ένα και μοναδικό λόγο. Γιατί δημιουργείς αναστάτωση και μπέρδεμα
Τη μια μας λες ότι :

quote:
Τα τελευταια χρονια εδω και μια εφταετια - οχταετια.... στα ανωτερα κοματια της μασωνιας στην ελλαδα ειναι ολοι ολυμπιακοι και για αυτο ο ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα...

Και την άλλη αφήνεις υπονοούμενα για την μπύρα μύθο.

Εγώ τώρα μπερδεύτηκα. Τελικά οι ολυμπιακοί τι μπύρα πίνουν μύθο ή θρύλο? (αν μπήκα σε λάθος topic παρακαλώ συγχωρήστε με)

31/10/2003, 13:09:51
Καμία σχέση το Θέμα αυτό(σύμφωνα και με την έναρξή του αλλά και με την εξέλιξή του) με το Forum .-= Η ΓΝΩΣΗ =-. στο οποίο ανοίχτηκε.

Μεταφέρεται στο "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Κάποιες μικρές παρεκτροπές που υπήρξαν νομίζω πως, για την ώρα, αποσοβήθηκαν. Έτσι δεν υπάρχει λόγος για την απενεργοποίησή του.

Ούτως ή άλλως, στον καινούργιο του χώρο θα ακολουθήσει την φυσική πορεία των Θεμάτων εκεί: "αρχειοθέτηση κατά το γήρας"

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

31/10/2003, 13:25:53
Εγω δλδ πρεπει να αποκυρηξω τον Ολυμπιακο για να μην θεωρηθω μελος ε? Αχ drumx13 τι ηθελες και το ειπες ,αχ .Εμεινα χωρις ομαδα η καημενη .
DitheoΝέο Μέλος
31/10/2003, 13:26:29
quote:

ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΝ ΑΔΕΡΦΟΙ!!!!
Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ:
1)ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ.
2)ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΕΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ...ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ.

quote:
4)Στην εποχή μας (δεν ξέρω για πιο παλιά)έχει πάρει την μορφή πολιτιστικόυ συλλόγου με αγαθοεργίες , φιλανθρωπίες κτλ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΡΟΛΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ.ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΗΚΑΝΕ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ADMIN ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Πραγματικά άρχισα να μετανιώνω που μοιράστοικα μαζί σας αυτά που ήξερα...Επειδή δηλαδή ήθελα να γράψω ακριβώς αυτά που είδα και γνώρισα και είδα πως δεν είναι έτσι όπως νόμιζα.Και σας αναφέρω μάλιστα πως κρατώ και επιφυλακτική στάση απέναντι τους.Μου έχει γίνει πρόταση να γίνω μέλος μασονικής στοάς.Δεν εργάζομαι και είμαι φοιτητής πολυτεχνίου.και σου λέω πως είδα και συζητήσεις και μυήσεις και εκδηλώσεις και συνέδρια.Η πρώτη κρούση έγινε από τον πεθερό μου ο οποίος μου μίλησε , όπως μιλά ανοικτά για αυτό το θέμα, μου κίνησε την περιέργια και του ζήτησα να μου πει περισσότερα.μου είπε αλλά με πήγε και σε στοά και είδα όλα αυτά τα πράγματα ιδίοις όμασι.εκεί μου έγινε και η πρόταση να γίνω μασόνος.σου λέει μήπως κάτι αυτό ότι τα παρακολούθησα εγώ προσωπικά ο ίδιος;και αν αυτά σας φαίνονται μπούρδες τότε γιατί τα σχολιάζετε τόσο έντονα και τα κατακρίνετε.Εγώ σας φέρνω τόσα επιχειρήματα.ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. αντικρούστε τα με επιχειρήματα και όχι διαβάστε κάποιο σχετικό βιβλίο.Μάλλον δεν διάβασες ολόκληρη την απάντηση μου και πιάστηκε από δυο κουβέντες.
το ότι μεταφέρθηκε το θέμα σε άλλη κατηγορία μάλλον δεν συμφέρει κάποιους

31/10/2003, 22:13:38
Συγνώμη μιας και ο πεθερός σου σε πήγε σε στοά και απ ότι καταλαβαίνω όχι μία αλλά πολλές φορές και είδες ιδίοις όμασι όπως μας λες ΟΛΑ αυτά μπορείς να πεις του πεθερού σου να μας κανονίσει και εμάς μερικές τέτοιες παρακολουθήσεις ;

Εκτός και αν είναι προϋπόθεση το να έχεις ερωτική σχέση με την κόρη μασόνου για να μπορείς να παρακολουθήσεις κάτι που ΜΟΝΟ ΜΥΗΜΕΝΟΙ μπορούν να παρακολουθήσουν .

Αίντε γιατί είπαμε να κάνουμε πλακίτσα αλλά όχι και να ακούμε ότι μαμακία ( εκ του μαμάκας ) έρχεται του καθένα στο άδειο κεφάλι του .

Ο κακός λύκος

lencolasΜέλος
31/10/2003, 22:59:15
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΘΙΓΕΣΑΙ! ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΘΙΞΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕΣ? Η ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΡΙΝΕ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΠΗΓΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Η ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..(ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ)
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΘΙΞΑΝ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ..[
V]
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

31/10/2003, 23:15:16
quote:
1) Τεκτονισμός : στον τεκτονισμό εντάσσονται οι άνθρωποι που συμφωνούν στην άποψη πως ο θεός είναι ένας ο θεός του κόσμου.Δεν έχει σημασία αν εμείς οι χριστιανοί τον ονομάζουμε θεό,οι μωαμεθανοί τον ονομάζουν αλλάχ , οι βουδιστές βούδα, όλοι υποστηρίζουν πως είναι ένας και ο δημιουργός του κόσμου για αυτό τον ονομάζουν τέκτονα.

Αρχιτέκτονας του σύμπαντος είναι ο όρος και όχι τέκτονας .

quote:
2)Στον τεκτονισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαρτήτως από οικονομική κατάσταση. Στις συγκεντρώσεις που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να λάβει μέρος και κάποιος που δεν είναι μέλος και γίνονται με ανοιχτές τις θύρες, αλλά όχι γυναίκα.Στις εκδηλώσεις που κάνουν συμμετέχουν και γυναίκες.

Σε ποια Τεκτονική Στοά γίνετε αυτό ;
Πες μας να πάμε κι εμείς .

quote:
3)Η μύηση δεν γίνεται με τελετουργικό τρόπο (όπως τα παρουσιάζουν στις τηλεοράσεις),ούτε χρησιμοποιούνται διάφορα σκέυη.Ο ενδιαφερόμενος συζητά με επιχειρήματα γιατί θέλει να ενταχθεί στην ΄κοινότητα αυτήν.

Στην ΕΤ1 έχει ντοκιμαντέρ «Μύηση στο βαθμό του Ηλίθ»

quote:

Και οι ΑΙΓΕΣ πολιτιστικός σύλλογος είναι αλλά επειδή είναι γυναίκες δεν τις κάνανε αποδεκτές .

quote:
5)διοργανώνει συνεχώς συνέδρια που είναι ανοιχτά για όλους με συζητήσεις για την παγκοσμίως κατάσταση.
6)Σε κάθε στοά από επάνω υπάρχει το μάτι που βλέπει τα πάντα , παλιό μασονικό σύμβολο.
Έχω παρακολουθήσει και συζητήσεις και μυήσεις και συνέδρια αλλά δεν είμαι ενταγμένος. Αν από την άλλη μου πείτε γιατί δεν έχω ενταχθεί, είναι γιατί δεν έχω ανακαλύψει ακόμα όλες τις πλευρές του τεκτονισμού.Δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά τι κρύβεται από πίσω, πάντως ό,τι έχω δει δεν μου φαίνεται διαφορετικό από έναν σύλλογο.

Τεκτονισμός για όλους στο MEGA .
Το μάτι είναι το σύμβολο του Big Brother ( γι αυτό και λέγονται αδέλφια ) και δεν είναι μασονικό αλλά του ANT1 που ήθελε να την σπάσει στο MEGA .

Και εγώ παρακολούθησα το συνέδριο των Μικρών Εξερευνητών αλλά δεν εντάχθηκα στη Στοά «Λιούη-Ντίουη-Χιούη» γιατί δε μου κάθισε η Μίνι .

Τώρα όσο αφορά το τι έχεις «ανακαλύψει» είναι ένα άλλο θέμα .

quote:
Πηγή ο πεθερός μου που ήταν μέλος του Rotary και τώρα βρίσκεται σε "ύπνο"(δηλαδή έπαψε να συμμετέχει).Δεν τον έχει ενοχλήσει κανένας και δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει πως συμμετείχε)

Εκτός από τον πεθερό κι άλλοι μάλλον βρίσκονται σε «ύπνο» στην οικογένεια και γι αυτό δεν τους ενοχλεί κανείς , μη και τους ξυπνήσει και χάσουν το γαμπρό !

Ο κακός λύκος

drumx13Μέλος
01/11/2003, 01:49:34

COOL Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

DitheoΝέο Μέλος
01/11/2003, 14:45:25
Τελικά πιστεύω πως σας ενόχλησε πάρα πολύ η συμμετοχή μου στο θέμα.Και βέβαια σας ενοχλεί αφού δεν έγραψα αυτά που θέλετε να ακούσετε.Και επειδή δεν σας άρεσε και πολύ η δική μου εμπειρία είπατε να γελιοποιήσετε το θέμα.Και το καταφέρατε παραφράζοντας όλα τα λόγια.Άντε διαβάστε κανένα βιβλίο ακόμα για το πως ξέφυγε εκείνος ο δημοσιογράφος που μπήκε στη μασονία και πως τον κυνήγησαν και βοηθήστε τον να γράψει το επόμενο για το πως έγινε καρδινάλιος στην ρώμη και αποκάλυψε την μυστική ερωτική ζωή του Πάπα.Ίσως μετά να αποκαλύψει και τίποτα για την ομάδα Ε.΄Δυστυχώς εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν αλλά φυσικά με την προσβολή σας προσπαθέιτε να αντικρούσετε τα όσα έγραψα.Έχετε επιχειρήματα να γράψετε ή μήπως εδώ πέρα δεν αναζητάτε το παράξενο αλλά προσπαθείτε να εκδόσετε ένα βιβλιαράκι με θέμα πως να γελιοποιείς τους γύρω σου.

ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ********

--------------------------------------------
Επέμβαση από τον Admin
λόγω απρεπών και υποτιμητικών εκφράσεων
--------------------------------------------

MaraΜέλος
01/11/2003, 15:28:58
quote:
Πηγή ο πεθερός μου που ήταν μέλος του Rotary

καθοτι ολιγον στουρνος... ακριβως ποια η διαφορα των Rotary και Τεκτονων??

Με μια γρηγορη ματια στην κεντρικη τους σελιδα...ειδα οτι μπορεις γινεις μελος απλα στελνωντας ενα μαιλ με τα στοιχεια σου και σου στελνουν μια φορμα να συμπληρωσεις για να γινεις μελος στο club (?) που υπαρχει στην περιοχη σου.

Απο ολα οσα εχουν γραφτει για τους τεκτονες - το σιγουρο ειναι οτι δεν τοσο ευκολη η διαδικασια για να γινεις μελος καποιας στοας... αρχκα τουλαχιστον δεν γινεσαι μεσω του διαδικτιου!

Ειμαι σιγουρη οτι ψαχνωντας το θεμα λιγο ποιο πολυ οι διαφορες θα πολυ περισσοτερες
Εχω ετσι μια μικρη εντυπωση πως δεν μιλαμε ολοι για το ιδιο πραγμα ...

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

drumx13Μέλος
01/11/2003, 15:34:48
Elpida
εν ηθελα να ανακαλυψω της πηγες μου αλλα μετα την πεση που μου ασκητε στο τοπικ , τα βασανιστηρια και την εξοφαλμη απειλη
quote:
Δεν μπορείς να λες ότι θες χωρίς στοιχεία.
και επειδη δεν αντεχω την πιεση και την μανια καταδιωξης την εχω υπο ελεγχο με χαπια... σου θα το ομολογησω.

Πηγη μου ειναι το βιβλιο του δημοσιογραφου που λεει ο
ditheo στο τελευταιο του μυνημα.

quote:
Άντε διαβάστε κανένα βιβλίο ακόμα για το πως ξέφυγε εκείνος ο δημοσιογράφος που μπήκε στη μασονία

Επισεις ξερω τουλαχιστον δυο τυπους που βρεθηκαν σε πλατεια με εναν ολοζοντανο μασονο και ζουν ακομα.

Αλλα σου ειπα οτι ολα αυτα που ξερω τα ανακαλυψα μιλωντας με εναν συναδερφο
ποιο πριν δεν ηξερα τιποτα.

Αυτος λοιπον οπως μου ειπε εχει ενα φιλο που η θεια του ειχε προβλημα στο παρελθον επειδη (η ηλιθια) απλωσε της κουκουλες τον μασωνων που ειχε βαλει μπουγαδα στην ταρατσα να στεγνωσουν.
Τωρα που της βρηκε της κουκουλες δεν ομολογησε αλλα μπορουμε να σκεφτουμε οτι οι μασωνοι δεν θα πηγαιναν τις κουκουλες τους για πλησιμο οπου και οπου.

(Καποιοι ομως ειπαν οτι ο ανδρας της κατεδιδε κοσμο στους Γερμανους και αργοτερα στην χουντα κουμουνιστες αλλα ολοι πιστεψαν την ιστορια με τους μασονους.)

Πριν λοιπον της πανε καπου για πλησιμο ρωτουν τον ιδιοκητη αν εχει καλοριφερ, (η οποια ειναι μια συνθηματικη ερωτηση).

Αν σας την κανει(την ερωτηση) η γειτονισα να ψυλαχτειτε...

Οσοι ολυμπιακοι μετανοησουν που στηριζουν την μασονια στην Ελλαδα τους καλουμε να εξαγνιστουν ξαπλωνωντας στην λεωφορο Αλεξανρας (καταμεσης πρωι-πρωι με κινηση)

οσο γι ατην μπυρα μυθος γραψτε ακυρο ( η πληροφορια δεν διασταυρωθηκε)
οταν εχω νεοτερα θα τα ανακοινοσω...

Πητε στην γιατρο μου να σταματησει να με κυνηγα γιατι θα τα πω ολα....
Γιατρε σε προειδοποιω

Ασε που δεν με αφηνει να κοιμηθω τα βραδια.

MaraΜέλος
01/11/2003, 18:48:49
Πως φαινεται οτι δεν σε αφηνει να κοιμηθεις τα βραδυα drumx13

quote:
εν ηθελα να ανακαλυψω της πηγες μου αλλα μετα την πεση που μου ασκητε στο τοπικ

Αλλα πως να κοιμηθεις οταν εχεις αγχος να ανακαλυψεις πηγες (οπως λεμε 7 πηγες της Ροδου??)

Τι ειπες??? ααααα αποκαλυψεις εννοουσες...εμ πεστο βρε....η μηπως ο τροπος αυτος γραφεις ειναι μυστικος κωδικας των μασονων - ροταριανων???

Μαλλον ακρη δεν θα βρουμε one more time!!

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

drumx13Μέλος
01/11/2003, 21:13:58
quote:
η μηπως ο τροπος αυτος γραφεις ειναι μυστικος κωδικας των μασονων - ροταριανων???

ουπς... εσπασε ο κωδικας που κρατουσε απο το 17 αιωνα.