- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Έτσι όμως έρχεσαι σε αντίθεση με την θρησκεία σου.
Πρώτον γιατί ο Ιησούς σύμφωνα με τα ιερά σας κείμενα δίδαξε ότι πρέπει να μεριμνάς μόνο για το σήμερα γιατί για το μέλλον μεριμνά ο Θεός.
Και δεύτερον γιατί σύμφωνα με τα ίδια κείμενα πάντοτε, μόνο ο Θεός γνωρίζει πότε θα γίνη η συντέλεια του κόσμου ετούτου. Και σε ρωτώ. Ποιος κατά τη γνώμη, αλλά και τα πιστεύω σου είναι ανώτερος, ο υιός του Θεού Χριστός, ή οι διάφοροι παλαιότεροι και νεότεροι προφήτες.
Εδώ δεν χωράει το ναι μεν αλλά. Ή πιστεύεις ή είσαι γιαλατζί χριστιανός.
Sesostris,
αυτο ισχυει ΜΟΝΟ οταν κατα το διαβα της ζωής σου,εχεις την ΕΥΝΟΙΑ του Θεου.Σε αντιθεση με μενα που στα 34 χρονια της ζωης μου,εχω γνωρισει μονο ΕΝΑ προσωπο του Θεού:Αυτο του ΤΙΜΩΡΟΥ!Ειναι το προσωπο του Θεου,αυτο της Παλαιας Διαθήκης,αυτο που εχω γνωρισει στην ζωη μου και οχι της Καινης,του ''γλυκυ'' Ιησου που συγχωραει τους παντες και μακροθυμει!Δηλαδη,διαγω εν καιρω τιμωριας και οχι χαριτος.Με τα τωρινα δεδομενα που εχω,και αναλογιζομενος το παρελθον,τιποτα δεν μου εγγυαται οτι ο Χριστος θα μεριμνησει για το αυριο μου.Δεν μπορω να μην ανησυχω για το αυριο,γιατι μεχρι και το σημερα ολα πηγαινουν ΣΚΑΤΑ στην ζωη μου!Ετσι,λοιπον,το τελος του κοσμου σε 7 χρονια,θα ηταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ!Θανατος και τελος!Εκει βασιζομαι,εκει πονταρω,αυτο θελω.
quote:
...τιποτα δεν μου εγγυαται οτι ο Χριστος θα μεριμνησει για το αυριο μου...
Γι'αυτο φίλε μου οι σοφοί αρχαίοι Έλληνες, ναι θρησκόληπτοι κι αυτοί,
αλλα σοφοί! έλεγαν "συν Αθηνά και χείρα κίνει"
καλός ο "θεός" αλλα η ζωή σου είναι στα χέρια σου...
"φιλοσόφησε" το λίγο και στα 34 σου δεν είναι αργά
βλέπεις οτι στο λένε όλοι! και ξέρεις οτι στο λένε με αγάπη
Στην τελική, δοκίμασε το βρε αδερφέ, έχεις να χάσεις κάτι;
συνέχισε να πιστεύεις στο δόγμα που σε εκφράζει, άντλησε δύναμη απο αυτο,
οχι όμως να παραδώσεις τη μέριμνα της ζωής σου στα "χέρια" κάποιου θεού...
Εσύ Χ.Ο. πρέπει να κάνεις παρέα με το μωρό την Kirsten Dunst της 'Μελαγχολίας' και να δεις το τέλος του κόσμου αλά Τρίερ πέντε-έξι φορές...όλους εμάς της 'μελαγχολικής' κράσης μάς συγκινεί βαθύτατα ο θέμας αυτός περί εφήμερης ματαιότητας και συντέλειας...και τελικά μόνο η τέχνη θα μάς σώσει Χριστιανέ (άντε και τα γκομενάκια μαζί)...και όταν λέμε για Τρίερ εννοούμε τον Ταρκόφσκυ της δικής μας γενιάς, τι να λέμε τώρα (και Αρονόφσκυ κάτι από Κιούμπρικ θα'λεγα)...αυτούς και τον Ζιντάν είμαστε τυχεροί που τούς είδαμε λάιβ ένα πράμα
https://www.youtube.com/watch?v=Ty80gJfKDlE
(μάλλον κάνεις πλάκα βέβαια μ'όλα αυτά που σημαίνει ότι είσαι από τα πιο πετυχημένα τρολ έβερ)
quote:quote:
...τιποτα δεν μου εγγυαται οτι ο Χριστος θα μεριμνησει για το αυριο μου...
Γι'αυτο φίλε μου οι σοφοί αρχαίοι Έλληνες, ναι θρησκόληπτοι κι αυτοί,
αλλα σοφοί! έλεγαν "συν Αθηνά και χείρα κίνει"
καλός ο "θεός" αλλα η ζωή σου είναι στα χέρια σου...
"φιλοσόφησε" το λίγο και στα 34 σου δεν είναι αργά
βλέπεις οτι στο λένε όλοι! και ξέρεις οτι στο λένε με αγάπη
Στην τελική, δοκίμασε το βρε αδερφέ, έχεις να χάσεις κάτι;
συνέχισε να πιστεύεις στο δόγμα που σε εκφράζει, άντλησε δύναμη απο αυτο,
οχι όμως να παραδώσεις τη μέριμνα της ζωής σου στα "χέρια" κάποιου θεού...
Aitherovamon,
δεν ειναι οτι πιστευω σε καποιο ''δογμα'',ειναι ακριβως οτι με συντροφευει εντονα η παρουσια του Θεου σε καθε μου βημα στην ζωη.Οταν θα κανω καποια αμαρτια,οταν θα ξεφυγω απο το δρομο Του,οταν θα υποπεσω σε καποιο σφαλμα,ειναι παντα εκει για να με τιμωρησει.Δεν εχω γνωρισει κανενα αλλο προσωπο Του,περα απο αυτο της τιμωριας.Μια ολοκληρη ζωη!Συνεπως,κατι θα κανω λαθος και εγω.Μενει να το βρω και να διορθωθω.Αλλα αυτο που συμβαινει συχνα,ειναι να μην το αντιλαμβανομαι.Τωρα,οσον αφορα το μελλον,εκει ειναι για να δειξει.Περιμενω την εκβαση αυτων των 35 ημερων,μεχρι την 6η Δεκεμβρη.Αν φαω και παλι απογοητευση και δεν συμβει τιποτα,θα καταρρευσω!Σαν χαρτινος πυργος.....
quote:
Aitherovamon,
δεν ειναι οτι πιστευω σε καποιο ''δογμα'',ειναι ακριβως οτι με συντροφευει εντονα η παρουσια του Θεου σε καθε μου βημα στην ζωη.Οταν θα κανω καποια αμαρτια,οταν θα ξεφυγω απο το δρομο Του,οταν θα υποπεσω σε καποιο σφαλμα,ειναι παντα εκει για να με τιμωρησει.Δεν εχω γνωρισει κανενα αλλο προσωπο Του,περα απο αυτο της τιμωριας.Μια ολοκληρη ζωη!Συνεπως,κατι θα κανω λαθος και εγω.Μενει να το βρω και να διορθωθω.Αλλα αυτο που συμβαινει συχνα,ειναι να μην το αντιλαμβανομαι.Τωρα,οσον αφορα το μελλον,εκει ειναι για να δειξει.Περιμενω την εκβαση αυτων των 35 ημερων,μεχρι την 6η Δεκεμβρη.Αν φαω και παλι απογοητευση και δεν συμβει τιποτα,θα καταρρευσω!Σαν χαρτινος πυργος.....
Δεν είναι τιμωρία του θεού αυτά, η κοινωνία που ζούμε μας τιμωρεί επειδή δεν συμβαδίζουμε με τον ρυθμό της και πολλοί άλλοι κάνουν τέρατα αλλά τους πάνε όλα καλά.
quote:
Αν φαω και παλι απογοητευση και δεν συμβει τιποτα,θα καταρρευσω!Σαν χαρτινος πυργος.....
![]()
![]()
απλά υπέροχος...ζεις ένα δράμα και συ καλέ μου άνθρωπα...αλλά δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι όσο τον μελετάς και τον περιμένεις ο Andy αποκλείεται να εμφανιστεί...διότι αν δεν τους αιφνιδιάσει όλους ο πονηρός δεν παίζει να σκάσει μύτη...εσύ ο ίδιος μπλοκάρεις τις εξελίξεις!...ξεκόλλα λοιπόν, ασχολήσου με κάτι άλλο και μετά θα δεις αιφνιδίως τα αποκαλυπτήριά του! και θα'ναι το μπάσιμό του για σένα σαν να μπαίνει η άνοιξη ουρανού κατάνυξη!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Δεν μπορω να κανω επιπλεον υπολογισμους,δεν βγαινει τιποτα με αυτο το τροπο.Ολοι μου καταργουνται.Τα ξεχναω ολα αυτα,τα αφηνω πισω και κοιταω τι θα κανω με την ζωή μου.
Αυτό φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε έπρεπε να το έχεις ήδη ξεκινήσει, και να μη βρίσκεις δικαιολογίες για να χρονοτριβής.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Εχασα χρονο,πολυτιμο χρονο,που δυσκολα αναπληρωνεται.Αλλα οσες δυσκολιες και αν προκυψουν,θα τις αντιμετωπισω,θα τις αντιμετωπισω με θαρρος....
Πόσο δύσκολα ή εύκολα θα αναπληρώσης τον χαμένο χρόνο εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και την δύναμη της θελήσεώς σου. Εδώ μια καθαρίστρια του δήμου Περιστερίου, στα 40 της έδωσε εξετάσεις πέρασε στο πανεπιστήμιο, και στα 45 πήρε το πτυχίο της. Με τη θέληση ο άνθρωπος μπορεί να επιτύχη τα πάντα, αρκεί να παλέψη και να μην αφεθή στην μοοιρολατρεία και στο ήταν θέλημα θεού, γιατί κακά τα ψέματα φίλε, ο θεός δεν ασχολείται με το να λύνη τα προβλήματα του καθενός.
*
Edited by - Sesostris on 01/11/2015 01:02:47
Εχω καλά νέα για σένα.Ο Αντι θα έμφανισθεί στις 6 Δεκεμβρίου.
Αλλά το 2018, όχι τώρα.
Στις 7/11 αρχίζει το CERN να επιταχύνει αδρόνια.Στις 12/11 θα δημιουρφήσει επαφή με παράλληλο σύμπαν.Εκείνο που είναι ο Αντί και περιμένει να ανοίξει η πόρτα.Θα έρθει μαζί με τον μπαμπά του και τους Αζαζέλ και Αζώρ.
Σε τρία χρόνια, δηλαδή το 2018 θα αναλάβει την εξουσία, αφού ο κόσμος θα καταστραφεί από τον Γ!ΠΠ που θα αρχίσει μετά την 12/11/2015.
Σε έφτιαξα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστιανε ΟρθοδοξεΕχω καλά νέα για σένα.Ο Αντι θα έμφανισθεί στις 6 Δεκεμβρίου.
Αλλά το 2018, όχι τώρα.Στις 7/11 αρχίζει το CERN να επιταχύνει αδρόνια.Στις 12/11 θα δημιουρφήσει επαφή με παράλληλο σύμπαν.Εκείνο που είναι ο Αντί και περιμένει να ανοίξει η πόρτα.Θα έρθει μαζί με τον μπαμπά του και τους Αζαζέλ και Αζώρ.
Σε τρία χρόνια, δηλαδή το 2018 θα αναλάβει την εξουσία, αφού ο κόσμος θα καταστραφεί από τον Γ!ΠΠ που θα αρχίσει μετά την 12/11/2015.
Σε έφτιαξα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νικομαχε,
κατσε να δουμε αυτες τις 34 μερες,γιατι τα πραγματα μετα δεν ειναι καθολου απλα.Παιζει ακομα και το ενδεχομενο να μην εχει γεννηθει το 1982,να μην εχει γεννηθει ακομα ο Αντίχριστος,ουτε καν μεχρι σημερα.'Η να το πω διαφορετικα,αυτος που γεννηθηκε στις 29 Ιουλιου 1982,να ''χασει'' το τρένο!Μπορει δηλαδη οντως να υπαρχει αυτο το ατομο,αλλα να μην καταφερουν τελικα να το εμφανισουν και να παμε σε αλλο ατομο που θα γεννηθει στο μελλον για Αντι!Να ηταν δηλαδη ενας ''υποψηφιος'' Μεσσιας που ''εχασε'' τις προθεσμίες (30 και 33 ετη) και μην εμφανιστει τελικα ΚΑΘΟΛΟΥ!