- ΝΕΑ (???) ΓΕΝΙΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ειμαστε η γενια που εχει την τυχη να εχει ολα τα μεσα για ακριβη ενημερωση.
ειμαστε η γενια που εχει την τυχη να ζει στην καρδια των γεγονοτων,την εποχη των μεγαλων αλλαγων.
ειμαστε η γενια που εχει την τυχη (τουλαχιστον στον πολιτισμενο κοσμο) να εχει προσβαση σε δωρεαν εκπαιδευση.
ομως....
ειμαστε η γενια της πολυκατοικιας.
ειμαστε η γενια της τηλεορασης.
ειμαστε η γενια του καναπε.
ειμαστε η γενια που ξυπναει το πρωι κουρασμενη.
τελικα,ειμαστε μια γενια καθολου νεα.
ειμαστε μια γενια την οποια πεισανε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα προκειμενου να αλλαξει ο κοσμος.
ειμαστε μια γενια που βαριεται να περπατησει, ενω στον υπολοιπο πλανητη,τα γεγονοτα τρεχουν.
ειμαστε μια γενια που μεχρι να δεσει τα κορδονια της, ο υπολοιπος πλανητης θα εχει κερδισει την κουρσα...
ετσι δεν ειναι?????????????
Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...
...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...
Γιατί βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ?
βλεπω ολα αυτα που γινονται με ανοιχτα τα ματια και χωρις παγιομενες αποψεις, γιατι "τα παντα ρει".
θελω να ελπιζω οτι καποια στιγμη θα πεσει καμια βομβα (μεταφορικα παντα) και θα αλλαξει η κατασταση προς το καλυτερο.οτι θα δοθουν ερεθισματα στη νεολαια.οτι η γενια αυτη θα π[αψει να βλεπει τηλεοραση και θα αρχισει να ασχολειται τουλαχιστον με το ιντερνετ.
οσο για το ποια δεκαετια της ζωης μου διανυω,βρισκομαι αισιως στη μεση της δευτερης.
Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...
Θα ήθελα πολύ πάντως να δω την 'αποψη των συνομήλικών σου.
Βάλε είκοσι χρόνια διαφορά λοιπόν ![]()
ΦΙΛΕ silverwhisper ΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ????
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ??
ΩΣΤΕ ΞΥΠΝΑΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ????
ΑΠΟ ΤΙ ?????
ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΩΝΑ ????
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ????
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ???
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ????
ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
μιλαω απο αυτη τη πλευρα,γιατι (θελω να πιστευω) διαφερω απο τα υπολοιπα υπνωτισμενα.
διαβαζω βιβλια,αγνοω τα μηνυματα της τηλεορασης,διαδηλωνω,και ναι, καθομαι σε μια πολυθρονα και ναι κουραζομαι.
μπορει να μη το παρατηρει κανεις αλλα δεν εριξα τιποτα σε κανενα.
τους εαυτους τους κατηγορω και τους γονεις τους.
γιατι μη μου πεις,αν δεν στρωσει ο γονιος το παιδι του απο την ηλικια των 7 που μαθαινει να διαβαζει, να διαβαζει ενα βιβλιο εστω το χρονο,ποιος φταιει?
καθενας ζει οπως του εμαθας στο σπιτι του,εστω και ασυναισθητα.
καθενας οφειλει να αντιδρασει στα αρνητικα κυματα που λαμβανει καθημερινα επι 24ωρου βασεως.
θα μαζευτουμε πολλοι μια μερα,και θα δειτε...
ασχετο:ειμαι η silverwhisper.
ΦΙΛΗ silverwhisper
....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ειμαστε μια γενια την οποια πεισανε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα προκειμενου να αλλαξει ο κοσμος.
ειμαστε μια γενια που βαριεται να περπατησει, ενω στον υπολοιπο πλανητη,τα γεγονοτα τρεχουν.
ειμαστε μια γενια που μεχρι να δεσει τα κορδονια της, ο υπολοιπος πλανητης θα εχει κερδισει την κουρσα...
Αγαπητή φίλη silverwhisper ....τα παραπάνω που αναφέρεις έχω διαφωνίες.......{Κατ` αρχάς φίλε Avatargr,δε ξέχασα τη φιλοσόφηση ,αλλα λόγω περιορισμλενου χρόνου ,δε προλαβαίνω όλα τα topics...Και επειδή από μικρό και απο τρελλό ,μαθαίνει την αλήθεια,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ,
Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ παραφιλολογία της κοινωνίας ,ότι πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ είναι ΨΕΜΑ και το ζούμε καθημερινά...
Από τη Βουλή των εφήβων,έως το θέμα της σημερινής έκθεσης ΄περί αντιμετώπισης εκτάκτων γεγονότων στο Δημο,είναι θεατρινισμοί του αισχηστου ΕΙΔΟΥΣ....
Πανε μιά βόλτα στο ΔΗμοτικό συμβούλιο την ημερα του πολίτη,και δειτε την αλήθεια κατάματα ,και το ΨΕΜΑ ,με το ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ των τοπικών προχούντων και βγάλτε συμπεράσματα........
Αρα ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ,γιά τη προαναφερόμενη κατάντια της ΝΕW GENERATION δε φταίνε οι ίδιοι ,άλλα οι προηγούμενες γενεές που με γνώμωνα την μάχη της επιβίωσης,αφήσαν να ασχοληθούν στα κοινά,όλοι οι σκλαβοπαραζισμένοι στα διαπλεκόμενα ,ενδοπαραταξιακα μη προσφέροντας τα ουσιώση που προαναφέρει ο Avatargr...Oi σύλλογοι γονέων κάνουν συμβούλια με το 10% του εγγεραμένου δυναμικού..κλπ..κλπ
Τα πράγματα της κουρσας στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,με την παγκοσμιοποίηση,ποιός είπε ότι είναι ΑΡΙΣΤΑ,η ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.....Τα οικονομικο-γεωπολιτικα παιχνίδια είναι πλέον κοινά π.χ πετρέλαιο ,πόλεμος όπως και τα Οργουελικά σενάρια της αστυνομοκρατίας του 1984.....Τι θα πράξει η νέα γενιά σε μιά ΝΕΑ ΤΑΞΗ ,που οι γονείς συνέπραξαν,συνετάχθησαν ,παραδόθησαν στη γενικη τους πληοψηφία....
ΕΡΓΑ ΝΕΟΥ,ΣΚΕΨΗ ΜΕΣΗΛΙΚΑ,ΕΥΧΗ ΓΕΡΟΥ με ΜΑΣΚΕΣ η ΧΩΡΙΣ......Thanks...

Η κοινωνία των ΕΝΗΛΙΚΩΝ,σκιάχτηκε μπροστά σε ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ μάσκες,και τις επιλογές των ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ......Γιατί η ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ επάράχθει ,εις βαρος των κουρασμένων ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΣΜΕΝΩΝ,?????
Και απο την αλλη ζει και χλευαζει αυτα που απεχθανεται...
Φιλε μου, το βιβλιο ναι, το διαδικτυο ελαχιστα...
Προσπαθηστε να συνδυασετε και τα δυο...
Αλλιως...θα σας φαει η ατιμη κοινωνια...
quote:μιλαω απο αυτη τη πλευρα,γιατι (θελω να πιστευω) διαφερω απο τα υπολοιπα υπνωτισμενα.
διαβαζω βιβλια,αγνοω τα μηνυματα της τηλεορασης,διαδηλωνω,και ναι, καθομαι σε μια πολυθρονα και ναι κουραζομαι.
μπορει να μη το παρατηρει κανεις αλλα δεν εριξα τιποτα σε κανενα.
τους εαυτους τους κατηγορω και τους γονεις τους.
γιατι μη μου πεις,αν δεν στρωσει ο γονιος το παιδι του απο την ηλικια των 7 που μαθαινει να διαβαζει, να διαβαζει ενα βιβλιο εστω το χρονο,ποιος φταιει?
καθενας ζει οπως του εμαθας στο σπιτι του,εστω και ασυναισθητα.καθενας οφειλει να αντιδρασει στα αρνητικα κυματα που λαμβανει καθημερινα επι 24ωρου βασεως.
θα μαζευτουμε πολλοι μια μερα,και θα δειτε...
Δεν έχει κάτι ιδιαίτερα κακό η γενιά σου αγαπητή silverwishper...
Έτσι ήταν πάντα τα πράγματα και έτσι θα συνεχίσουν να είναι...Σε κάθε νέα γενιά θα υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσοστό που θα αμφισβητεί,θα΄προβληματίζετε,θα απογοητευετε,θα εξεγείρετε για να αλλάξει τον κόσμο και θα υπάρχει πάντα η μεγάλη σιωπηλή μάζα της αδιαφορίας,των περιορισμένων ενδιαφερόντων και του βολέματος...
Είμαι της ίδιας περίπου ηλικίας με τον KERRY KING και θυμάμαι πολύ καλά ότι στα 15-17 μου έλεγα πάνω κάτω τα ίδια πράγματα που λες εσύ τώρα.Θυμάμαι πολύ καλά ότι δεν έβρισκα άτομα της ηλικίας μου να επικοινωνήσω τις ανησυχίες μου και να συζητήσω πάνω στα ενδιαφέροντα μου. Στον κόσμο μου υπήρχαν 3 κατηγορίες: Οι "προγραμματισμένοι", παιδιά δηλαδή που δεν είχαν κανένα άλλο ενδιαφέρον περα απο τα μαθήματα τους και τον στόχο της εισαγωγής σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή, οι "αδιάφοροι" στα πάντα περα απο τις μηχανές,το ποδόσφαιρο και τις γκόμενες,και ο "εγώ" κάτι δηλ σαν εξωγήινος που τον πετάξαν σε ένα βαρετό πλανήτη χαχαχαχαχα Και ναι θυμάμαι πολύ καλά ότι και εγώ "ξυπνούσα κουρασμένος". Να υπολογίσεις ότι τότε δεν υπήρχε το διαδίκτυο και η συνάντηση μεταξύ δύο "εξωγήινων" ήταν πιο πολύ θέμα τύχης...Υπήρχε βέβαια η λύση της οργάνωσης σε κάποια κομματική ή άλλου τύπου νεολαία την οποία είχα επιχειρήσει για κάποιο πολύ μικρό χρονικό διάστημα (την κοπάνησα γρήγορα όταν ανακάλυψα ότι δεν σέβονταν τον διαφορετικό τρόπο σκέψης και τις ιδιαιτερότητες της κάθε ξεχωριστής προσωπικότητας)
Στην τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα σε κάποιο κεντρικό δρόμο είδα κολλημένη την παρακάτω μικρή αφίσσα την οποία δεν μπορούσα να μην φωτογραφήσω...Προφανώς ο συγγραφέας είναι κάποιος "εξαγριωμένος εξωγήινος" της δικιάς σου γενιάς χαχαχχαα

It is the source of all true art and all science.
Οπως και τεμπέληδες υπήρχαν ανέκαθεν , οπως μάγκες, παιδιά του καναπέ κλπ...
πχ.. εγώ στα 15 μου ακουγα Π. Μιχαλόπουλο και είχα και κομπολόι..
Οι νέες γενιές συμπεριφέρονται οπως και ακριβώς και οι παλιές γενιές. Τώρα αν η τεχνολογία έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό δεν αλλάξει τον τρόπο συμπεριφοράς.
Edited by - allzzaro on 25/05/2006 15:38:16
Έχουν πολύ λιγότερο χρόνο να ζήσουν ως παιδιά, μεγαλώνουν γρήγορα,μάλλον κάποιοι άλλοι τα μεγαλώνουν γρήγορα, παιδικά μυαλά που έχουν υιοθετήσει τον τρόπο ζωής μεγαλύτερων. Αυτό υπήρξε και στο παρελθόν αλλά με πολύ διαφορετικά δεδομένα, τα παιδιά αναγκαζόντουσαν να μεγαλώσουν γρηγορότερα βάση της ανάγκης που είχαν οι οικογενειές τους, αναγκαζόντουσαν να αναλάβουν πολύ γρηγορότερα ευθύνες. Τώρα τα παιδιά αναλαμβάνουν πολύ αργότερα ευθύνες που θα έπρεπε να είχαν και πολύ νωρίτερα απο όσο θα έπρεπε όλα τα άλλα.
Δεν ξέρω αν η αντιληψή μου είναι σωστή καθώς δεν βρίσκομαι σ' αυτή την ηλικία αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει περαστεί απο όσα έχω δει και η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχω δει δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω αν φταίει η τεχνολογία κατα τι γνώμη μου φταίει η νέα νοοτροπία.
quote:
Από το στομα σου και στων απανταχού ανθρώπων(ειδικά των νέων) το αυτί!! Εγώ τα λέω, αλλά.....
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
χαιρομαι πολυ που βλεπω τη συμμετοχη σας!
επισης χαιρομαι που με συμμεριζεστε.
τεσπα,
μου εντυπωθηκε το μνμ της serenite,επειδη ειπε με πολυ καλυτερο τροπο αυτα που εννοουσα εγω.το θεμα μας ειναι αυτο ακριβως,οτι μας υποχρεωνουν να ζουμε με τους δικους τους ρυθμους,ολοι του κοσμου οι τρελοι...!
εγω σας παιδι,εγω λιγοστες αναμνησεις και οταν ακουω τις διηγησεις των γονιων μου και των παππουδων μου γιατι τοσα χρονια πριν(σορυ,αλλα μου φαινονται βουνο) ειχαν τοσα περισσοτερα πραγματα να κανουν.
οπως ειπε και καποιος πριν αρκετα χρονια,
ειμαστε ολοι προιοντα του περιβαλλοντος μας
περιμενω τις απαντησεις σας.
ειδα καποιες κασσετες απο προηγουμενες συνεδριασεις τους.δεν μπορειτε να φαταστειτε τη φωτοσυνθεση που επικρατει...
ΦΥΤΑ.παιδακια της μαμας,τα οποια φτασαν στο "βαθρο" του ομιλητη με σημειωσεις της μαμας απο προεκλογικες εκστρατειες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. μιλαμε για μια ξεφτιλα...
αμ το αλλο?που για να πας και να δεχτουν την εκθεση σου πρεπει να εισαι β' λυκειου?ηλικια στην οποια οι περισσοτεροι αρχισαν να σκεφτονται που θα βρουν μεσο για δημοσια υπηρεσια, και μονιμοτητα.
αυτη ειναι καταντια.τα προνομια για λιγους.
quote:
Οουουυυ! YES!!!! Η νεα γεννια που ειναι κολλημενη στο διαδικτυο και εχει υιοθετησει ο,τι απεχθανεται....
για ριξε μια ματια στις στατιστικες,και θα δεις ποσο κολλημενοι ειναι οι νεοι στο διαδικτυο...
quote:
ειμαστε η γενια που εχει την τυχη να εχει ολα τα μεσα για ακριβη ενημερωση.
ειμαστε η γενια που εχει την τυχη να ζει στην καρδια των γεγονοτων,την εποχη των μεγαλων αλλαγων.
ειμαστε η γενια που εχει την τυχη (τουλαχιστον στον πολιτισμενο κοσμο) να εχει προσβαση σε δωρεαν εκπαιδευση.ομως....
ειμαστε η γενια της πολυκατοικιας.
ειμαστε η γενια της τηλεορασης.
ειμαστε η γενια του καναπε.
ειμαστε η γενια που ξυπναει το πρωι κουρασμενη.
τελικα,ειμαστε μια γενια καθολου νεα.ειμαστε μια γενια την οποια πεισανε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα προκειμενου να αλλαξει ο κοσμος.
τα παραλες καλε μου φιλε,τα πραγματα ειναι πολυ πιο χαλαρα και ηρεμα,αρκει μονο να κοιταξεις τον ουρανο και να φυγεις μακρια απο το βλεμμα του μεγαλου αδερφου.
quote:
ΦΙΛΕ silverwhisper ΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ????
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ??ΩΣΤΕ ΞΥΠΝΑΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ????
ΑΠΟ ΤΙ ?????
ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΩΝΑ ????ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ????
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ???
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ????ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα...οσο ειμαστε κατω απο το βλεμμα του μεγαλου αδερφου {διαβασε το βιβλιο και απανταει στην απαντηση σου}.
οτιδηποτε κανουμε στην ζωη μας,ενα ποσοστο περιπου 70/100 ειναι αποτελεσμα "μιμητισμου" απο τους αλλους ανθρωπους και την κοινωνια.ο ανθρωπος εχει την ταση να μιμητε καταστασεις,προσωπα,εκφρασεις και τις περισσοτερες φορες ασυνειδητα.το να κλεισει λοιπον κανεις την τηλεοραση και να ανοιξει ενα βιβλιο...δεν ειναι ευκολο,και ποσο μαλλον για ατομα που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν με την τηελοραση και χωρις να το καταλαβαινουν,εχουν την τηλεοραση μεσα στην ψυχη τους.
το παν ειναι να φυγουμε κατω απο την τεραστια προπαγαδα,γιατι τα παντα βρισκονται κατω απο τον ελεγχο του μεγαλου αδερφου.
σε ολα τα πραγματα υπραρχει ενα {backstage} που δεν θα το μαθουμε ποτε,γιατι απλα δεν μας το λενε.
quote:
κοιταξε να δεις φιλε μου,
μιλαω απο αυτη τη πλευρα,γιατι (θελω να πιστευω) διαφερω απο τα υπολοιπα υπνωτισμενα.
αυτη ειναι η απολυτη και η πιο συχνη ατακα που λενε ολοι.ποιος ομως εχει δικιο ?.ποιος πραγματικα διαφερει ?
η νεα γενια ειναι κολλημενη στο ιντερνετ για πολλους λογους.εχεις εναν ακριβως μπροστα σου.
σημειωση* το 85/100 του ιντερνετ αποτελειτε απο τσοντα {soft,hard,illegal}.ε,οταν ο νεος βαρεθει να βαζει ενα "sex" στο google και να ασχολειτε μα τα soft,οταν θελησει να διεισδυσει στα αδτα του illegal,τοτε πρεπει να περασει πολλες ωρες στο ιντερνετ.
καλημερα και παλι.
here it comes...
quote:
Kαλημερα.νεο μελος ειμε αλλα χαρηκα που ειδα ενα τετοιο θεμα διοτι αφορα και εμενα.βρισκομουν στν 1η δεκαετια μεχρι πριν απο μια ημερα.τωρα θεωρητικα ειμαι 11,η 10 και μια ημερα
Αν όντως ισχύει αυτό τότε, άσχετα με τις απόψεις σου, πραγματικά αξίζεις πολλά συγχαρητήρια εσύ αλλά και ο συγγραφέας του θέματος που σε τέτοια ηλικία έχετε τέτοιους προβλήματισμούς. Πραγματικά μένω έκπληκτος και χαρούμενος ταυτόχρονα και με γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.![]()
"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."
quote:
για ριξε μια ματια στις στατιστικες,και θα δεις ποσο κολλημενοι ειναι οι νεοι στο διαδικτυο...
Στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι πραγματικά πολύ χαμηλά.
Αλλά ο Big Brother τα σάρωσε όλα σε ακροαματικότητα![]()
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Ειμαι μέλος αυτης της γενιάς αν και οχι απο τα πιο νέα και χρόνια τώρα ζώ και εγώ σαν εξωγήινη και μου συμπεριφέρονται έτσι και οι άλλοι. Αν και η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα σίγουρα, η σκέψη της διαφορετικότητάς μου με έχει οδηγήσει να βλέπω τα πράγματα μέσα απο ένα ελιτιστικό πρίσμα.
Ομως διαβάζοντας την συζήτηση σας θυμήθικα ένα αρχαίο ελληνικό κείμενο του οποίου ο μεγάλος φιλόσοφος και συγγραφέας πιστεύω οτι θα μου συγχωρήσει το οτι δεν θυμάμαι το ονομά του.
Σχολίαζε λοιπόν τον τρόπο που η τότε νέα γενιά λειτουργούσε. Μιλούσε για την αδιαφορεία και τον οξυθυμο χαρακτήρα των νέων, για την ξεροκεφαλιά τους και την φασαρία που προκαλούν χωρίς λόγο και αιτία.
Αςσκεφτούμε πως εκείνη τη λεγόμενη χρυσή εποχή η αντίληψη και αντιμετώπιση δεν ήταν πολύ διαφορετική απ' οτι σήμερα. Ισως έχει αλλάξει το αντικείμενο αλλά η ουσία είναι οτι μάλλον θα πρέπει να μιλάμε όχι για μια τάση αλλα για τον καθένα μας ξεχωριστά. Οταν απουσιάζει η Παιδεία με την ευρήτερη έννοια της λέξης, όταν δεν έχουν δωθεί τα εναυσματα απο την κοινωνία, την πολιτία, τους γονείς, ο κάθε ανθρωπος, ασχέτου ηλικίας, έχει επαρκεί ερεθίσματα να εξεληχθεί και να κάνει την επανάστασή του νοητικά - εγκεφαλικά και σωματικά - δραστικά (αυτο το δραστικά είναι λίγο ποιητική αδεία)ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο μέσω της ενημέρωσης (δεν αρκει να ψάχνεις αν δεν ψάχνεις σωστά), των δράσεων και την κατάρευση κάποιων ταμπού.
Και εγώ δεν χάνω τις ελπίδες μου όσο ύπάρχουν άνθρωποι της ηλικίας σας "silverwhisper" και "unknown eternity" που σκέφτονται μ' αυτόν τον τρόπο και δεν φοβούνται τον άγριο κόσμο μας.