ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαιρετώ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Χαιρετώ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
24/12/2006, 00:45:57
quote:

> «αυτά» φίλε gentleman, μπαίνουν πατώντας shift και το κουμπί που είναι δίπλα σε αυτό που βάζει τον τόνο.

Δεν μου βγαίνουν. Shift και το κουμπί που γράφει ' και " λες;

gentleman αν προσπαθείς να βάλεις τα ελληνικά εισαγωγικά ενώ γράφεις post στο esoterica.gr αυτό δεν το καταφέρεις. τα εισαγωγικά θα είναι πάντα έτσι " "
αν θέλεις να βάλεις τα ελληνικά « » θα πρέπει να τα γράφεις πρώτα σε έναν κειμενογράφο και έπειτα να τα αντιγράφεις στο παράθυρο του post

άλλη λύση δεν νομίζω να υπάρχει...

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
24/12/2006, 00:52:48
άσχετο... αλλά από απλή περιέργεια.
είσαι ο ίδιος gentelman με το κύριο εδώ ; wrong

ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 24/12/2006 01:40:36

gentlemanΜέλος
24/12/2006, 01:00:28
ναι, τι θέλεις να πεις;
gentlemanΜέλος
24/12/2006, 01:02:33
Και στο Word δεν βγαίνουν τα ελληνικά εισαγωγικά.
24/12/2006, 01:27:55
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ.
ΣΤΟ WORD ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ;
ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ " "
ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ WORD ΚΑΙ ΠΑΤΌΝΤΑΣ SHIFT+" ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΆ ΠΉΓΑΙΝΕ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ" ->"ΣΥΜΒΟΛΟ"
ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΔΕΞΙΑ ΕΠΈΛΕΞΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΗ"
ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΈΝΑ ΜΟΝΟ ‹ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ›
ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ"
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΤΉΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ WORD ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ .
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΉΣΕΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΆΘΕ ΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ « »

ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
24/12/2006, 11:43:21
quote:
Πάς Start --> Settings --> Control Panel ---> Keyboards.
Εκεί υπάρχουν όλες οι επιλογές του πληκτρολογίου.

Ευχαριστώ snoopy, γνώριζα βέβαια που βρίσκονται οι ρυθμίσεις, του keyboards, αλλά δεν βρήκα κάτι που να έχει σχέση με την αλλαγή γλώσσας.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

24/12/2006, 12:01:12
Έχω και ένα προβληματάκι με το firefox, κάνω είσοδο ως μέλος, μου λέει «επιτυχής» αλλά μόλις γυρίσει στο forum είμαι πάλι έξω, το ίδιο ξανά και ξανά, τι γίνετε ξέρει κανείς;

snoopyΜέλος
24/12/2006, 12:42:10
quote:
Krios: Ευχαριστώ snoopy, γνώριζα βέβαια που βρίσκονται οι ρυθμίσεις, του keyboards, αλλά δεν βρήκα κάτι που να έχει σχέση με την αλλαγή γλώσσας.

Κάνεις κλίκ στο Keyboards διαλέγεις την μεσαία ταμπέλα Input locales και κάνεις κλίκ στο Key Settings.
Εκεί βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο για την αλλαγή της γλώσσας.
Χμμμ ξέρεις καλά Αγγλικά?
Δέν φαίνεται ... ούτε και εγώ τα βασικά μόνο

24/12/2006, 15:43:38
quote:
Κάνεις κλίκ στο Keyboards διαλέγεις την μεσαία ταμπέλα Input locales και κάνεις κλίκ στο Key Settings.
Εκεί βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο για την αλλαγή της γλώσσας.
Χμμμ ξέρεις καλά Αγγλικά?
Δέν φαίνεται ... ούτε και εγώ τα βασικά μόνο

Φίλη; / λε; Snoopy. Όχι δεν ξέρω καλά Αγγλικά... ούτε και … Ελληνικά …
Αλλά χρησιμοποιώ Αγγλικά windows και καθημερινά τα βελτιώνω.
Άλλωστε ασχολούμαι το λιγότερο 4-5 ώρες ημερησίως με το pc, και που θα πάει, κάτι παραπάνω θα μάθουμε. ;Όσο για το key settings, ; ίσος φταίει το keyboard (keyboard with Fingerprint Reader ) και δεν υποστηρήζει τέτοια αλαγή.Τι να πω;
Α ξέρεις κάτι για το πρόβλημα που έχω με το firefox;

snoopyΜέλος
24/12/2006, 19:24:27
quote:
Krios:
Φίλη; / λε; Snoopy. Όχι δεν ξέρω καλά Αγγλικά... ούτε και … Ελληνικά …
Αλλά χρησιμοποιώ Αγγλικά windows και καθημερινά τα βελτιώνω.
Άλλωστε ασχολούμαι το λιγότερο 4-5 ώρες ημερησίως με το pc, και που θα πάει, κάτι παραπάνω θα μάθουμε. ;Όσο για το key settings, ; ίσος φταίει το keyboard (keyboard with Fingerprint Reader ) και δεν υποστηρήζει τέτοια αλαγή.Τι να πω;
Α ξέρεις κάτι για το πρόβλημα που έχω με το firefox;

Φίλος είμαι
Υπομονή ... και εγώ πρίν απο λίγα χρόνια δέν καταλάβαινα γρί ... όχι μονάχα απο Internet αλλά ούτε κάν απο υπολογιστές αλλά δέν είναι τίποτα το δύσκολο άν θές να ασχοληθείς ακόμα και άν δέν ξέρεις Αγγλικά.
Στο Input Locals θα πατήσεις το κουμπί Change και εκεί θα εμφανιστούν οι επιλογές του πληκτρολογίου στην γλώσσα και το key settings.
Για το firefox δέν μπορώ να σε βοηθήσω προς το παρών, αλλά το πρόβλημα σου το έχω αντιμετωπίσει και εγώ κάποια στιγμή παλιότερα στο κοντινό παρελθόν μόνο στα forum του Esoterica αλλά ευτυχώς του πέρασε.
Ίσως κάποιος ειδικότερος μπορεί να μας διαφωτήσει καλύτερα.

25/12/2006, 11:45:26
Φίλος;;;
Ας σοβαρευτούμε, υπομονή… όχι δεν έχω…. Έχω όμως πείσμα…
Λοιπόν στο θέμα μας, στα keyboard properties υπάρχουν τρις επιλογές : Speed-Hardware-Key Settings, στα Key Settings τώρα υπάρχουν πολλά κουμπιά που μπορείς να αλλάξεις τις χρίσεις τους όπως : του Media player, My favorites 1-2-3-4-5, my documents, my music, Mail, Web/Home, Messenger, τέλος πάντων κ.τ.λ. κ.τ.λ. πουθενά όμως δεν υπάρχει κάτι για γλώσσα.

Χρόνια πολλά σε όλους

25/12/2006, 12:01:43
Πως μπορούμε να κάνουμε upload καποιο φαιλ εκτος απο φωτο ;;;

Χρόνια πολλά σε όλους

DrillgrΜέλος
26/12/2006, 18:05:45
quote:

Η πρώτη μου απορία είναι η εξής : Κάτι έκανα, δεν ξέρω τι, και το φόντο τον γραμμάτων της επιφάνειας εργασίας έγινε μπλέ, διορθώνεται; Αν ναι, πως;

Λοιπον πανε: πινακας ελενχου->συστημα. Εκει επελεξε το tab "Για προχωρημενους" και στο πλαισιο "επιδοσεις" πατα ρυθμισεις. Εκει στο tab "εφε προβολης" επελεξε το: "Ρυθμιση για βελτιστη αποδοση", πατα εφαρμογη, υστερα πατα την επιλογη "Ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση" και πατα οκ. Το προβλημα θα εχει λυθει
quote:

Πως μπορούμε να κάνουμε upload καποιο φαιλ εκτος απο φωτο ;;;

Εδω θες καποιο site του στυλ αυτου που θα κανει host το αρχειο. Βεβαια στην δωρεαν εκδοση κραταει το καθε αρχειο για 1 μηνα. Αν θες παραπανω χρονο και τζαμπε μπορεις ειτε να αξιοποιησεις το χωρο που προσφερει το gmail η γινε τζαμπε μελος σε αυτο το site που προσφερει οσο χωρο θες για οσο θες,ομως προσεχε το τι ανεβαζεις γιατι τα παρανομα αρχεια τα διαγραφουν αμεσως

Και καλες γιορτες!!

.::Greek Motorola Community::.

26/12/2006, 20:08:06
Ευχαριστώ Drillgr, εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα της μεταφοράς του εδώ ή κάπου αλλού; Α το ImageShack κάνει Upload μόνο φώτο;

Χρόνια πολλά σε όλους

DrillgrΜέλος
26/12/2006, 22:52:53
quote:

Ευχαριστώ Drillgr, εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα της μεταφοράς του εδώ ή κάπου αλλού; Α το ImageShack κάνει Upload μόνο φώτο;

Ναι το imageshack κανει upload μονο φωτο! Οταν λες προβλημα μεταφορας, τι εννοεις? Εσυ μεσω του site κανεις upload το αρχειο και στη συνεχεια κανεις post το download link στο forum ωστε να το κατεβασουν.

.::Greek Motorola Community::.

27/12/2006, 19:59:55
Εννοώ φίλε μου ότι για τη φώτο κάνεις έτσι :(img)φώτο πλα πλα(/img) για το βίντεο τι ;

Χρόνια πολλά σε όλους

05/01/2007, 19:29:40
Φίλε krios καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και αγάπη.
Όπως σωστά γράφεις με τα img tags είναι δυνατή η εμφάνιση κάποιας ηλεκτρονικής εικόνας ή φωτογραφίας στο forum. Αντίστοιχη εντολή υπάρχει και για την εμφάνιση embeded video από sites τα οποία προσφέρουν σχετικές δυνατότητες (πχ, youtube.com, video.google.com). Όμως στο forum η σύνταξη κώδικα HTML έχει απενεργοποιηθεί για λόγους ασφάλειας, οπότε δεν προσφέρεται αυτή η δυνατότητα. Παρόλα αυτά μπορείς εύκολα να παραθέσεις το link από το site το οποίο φιλοξενεί το video που σε ενδιαφέρει. Ελπίζω να απάντησα στην ερώτησή σου.
Φιλικά
--Je^3--
06/01/2007, 09:53:20
Ευχαριστώ πολύ Jejeje, και ανταποδίδω τις ευχές σου.

Απάντησες πλήρως την ερώτηση μου.

Και πάλη ευχαριστώ.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

06/01/2007, 11:05:05
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε upload κάποιο μουσικό κομμάτι;
με το google γίνετε; αν ναι πως;
Ευχαριστώ!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

06/01/2007, 20:38:08
quote:
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε upload κάποιο μουσικό κομμάτι; με το google γίνετε; αν ναι πως;

Νομίζω ότι σε αυτή την ερώτηση απάντησε προηγουμένως ο Drillgr. Να προσθέσω ότι υπάρχουν στο Internet διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών δωρεάν ή επί πληρωμή φιλοξενίας διαδικτυακού χώρου / αρχείων (Web space providers). Κάποιοι από αυτούς παρουσιάστηκαν από τον Drillgr. Ένας άλλος είναι ο χώρος rapidshare.com. Απλά πρέπει να του δώσεις το path στο PC σου που βρίσκεται το αρχείο το οποίο θέλεις να κάνεις upload και στη συνέχεια αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής του αρχείου θα σου δοθεί το link από το οποίο μπορείς να το κάνεις download. Το link αυτό μπορείς να το μοιραστείς με φίλους σου οι οποίοι θα μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο σου. Γενικά η διαδικασία uploading είναι κοινή σε όλους τους web space providers.
Φιλικά
--Je^3--