- Χαιρετώ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ελπίζω να μην είναι υποχρεωτικό να γράφω πολλά!!!
Είδα μερικούς που γράφουν γράφουν γράφουν ακόμα γράφουν και ποιοί τα διαβάζουν αλήθεια!!
Ελπίζω να έγραψα και στο σωστό μέρος!!
Πω Πω άγχος!!!
Κάποιοι ελπίζω να με θυμάστε,οι νεότεροι τους χαιρετώ και ελπίζω σε καινούριες συζητήσεις να τα πούμε..
Για δύο πέρίπου χρόνια έμεινα σιωπηλός αναγνώστης σας,ακόμα και αν αρνήθηκα κάποιες συναντήσεις λόγω προσωπικών επιλογών (ελπίζω σεβαστές από το esoterica)!Ωστόσο παρέμεινα και εξελίχθηκα φανατικός αναγνώστης των θεμάτων του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ,άλλωστε εκεί "κατοικώ",και χαίρομαι που τα μέλη πλήθυναν σε αριθμό και επίπεδο...
Οι μέρες λοιπόν συνταξιδιώτες είναι δύσκολες και σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο...ας κρατήσουμε αυτό για αρχή...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
καινούρια κι εγώ εδω
listen to your new-sprung Ways,
Remember Now your diff'rent Days.
quote:
ενδιαφέρουσα φαίνεται "η παρέα σας"
Κι ακόμα δεν είδες τίποτα![]()
![]()
Ετοιμάσου για "γερές" συζητήσεις". Για χριστιανοεβραιοδωδεκαθεϊσμούς, εξωγηινομασονοreptilians και πολλά άλλα όμορφα ![]()
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑ SITE ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙΝΕΣ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ)ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ Κ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ!ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Κ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ)ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ,ΛΕΩ Σ'ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ(ΤΙ????ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ)ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΞΕ@@ΛΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!
ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΩ..ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΖΑ 20 ΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Τα πρώτα τους μηνύματα και να σπάσει ο πάγος χαιρετίζοντας τους εμείς οι παλαιότεροι .

quote:
PREDATOR-ετσι, θα ειναι ενα "πρωτο" βημα προσεγγισης των "Στραb..." εεε των νεων μελων ηθελα να πω
Ναι, αλλά αφού περάσουν πρώτα την τριήμερη δοκιμασία που επιβάλλεται …![]()
Διαμονή σε στοιχειωμένο σπίτι (0:00 έως 05:00), επίκληση τουλάχιστον μιας οντότητας από τους Μεγάλους παλαιούς (Κθούλου), Γιογκ Σοθώθ και περισυλλογή εκτοπλάσματος (μύξας..
) από τα ρουθούνια του .
Οι υπόλοιπες δοκιμασίες δεν λέγονται για να μην τους τρομοκρατήσουμε…![]()

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

quote:
Krios: Η πρώτη μου απορία είναι η εξής : Κάτι έκανα, δεν ξέρω τι, και το φόντο τον γραμμάτων της επιφάνειας εργασίας έγινε μπλέ, διορθώνεται; Αν ναι, πως;
Θα κάνεις δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας --> Properties --> Appearance.
Εκεί θα κάνεις επιλογή του χρώματος των γραμμάτων.
quote:
Krios:
Α … υπάρχει κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο που να γυρίζει τα ελληνικά σε αγγληκά; Εκτός από τη μπάρα ;
Εξ'ορισμού είναι αριστερό Alt + Shift αλλά μπορείς να το αλλάξεις απο τον Control Panel
quote:
Εξ'ορισμού είναι αριστερό Alt + Shift αλλά μπορείς να το αλλάξεις απο τον Control Panel
Από πού ακριβώς το αλλάζεις ;

quote:
Ευχαριστώ πολύ snoopy. Αλλά εννοούσα την αρχική ρύθμιση, που κάτω από τα γράμματα φαίνεται η εικόνα, και όχι κάποιο χρώμα.
Εννοείς την εικόνα που φαίνεται ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου?
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην Κατηγορία Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις από την Κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...
Ξέρει κανείς πως βάζουμε ελληνικά εισαγωγικά;
Dare To Dream
quote:
Φίλε μου Krios, ίσως είναι μια ευκαιρία αυτό το θέμα να αποτελέσει μια αφορμή για να βοηθηθούν διάφορα μέλη σε κάποιο "προβληματάκι" που τυχόν αντιμετωπίζουν ή να δώσουν λύσεις σε κάποιο συνομιλητή τους που έχει κάποια απορία που έχει
Αυτό ελπίζω φίλε Dying Incubus.
quote:
Εννοείς την εικόνα που φαίνεται ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου?
Όχι, εννοώ αυτό που λέει ο φίλος ο gentleman ποιο πάνω. Αλλά λύθηκε όπως ανέφερα.
quote:
Ξέρει κανείς πως βάζουμε ελληνικά εισαγωγικά;
Αν εννοείς «αυτά» φίλε gentleman, μπαίνουν πατώντας shift και το κουμπί που είναι δίπλα σε αυτό που βάζει τον τόνο.Με την ευκαιρία για να βρω πως μπαίνει ο τόνος προσπαθούσα δύο ολόκληρες μέρες!!!! ![]()

quote:
Krios:Από πού ακριβώς το αλλάζεις ;
Πάς Start --> Settings --> Control Panel ---> Keyboards.
Εκεί υπάρχουν όλες οι επιλογές του πληκτρολογίου.
Δεν μου βγαίνουν. Shift και το κουμπί που γράφει ' και " λες;