- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Γι' αυτό δεν στρώνει η ...βάκλα τόσην ώρα και με πήραν τα ξημερώματα;
βοηθάει στη χώνεψη,
βοηθάει στο να βγάλεις ένα φόρουμ σαν το esoterica εκτός συζήτησης
όπως διαπιστώνεις ο καθένας.
Πλάκα μας κάνεις;
κερνάω μπακλαβαδάκι.
Ποιο είναι το Καλομοιράκι και ποιος ο Αρναούτογλου βρε παιδιά;;

quote:
ΨηλόςΜάλλον χρειάζομαι ενημέρωση γιατί έχω μείνει πολύ πίσω.
Να απορεί ο Macedon, κάτι πάει και έρχεται, αλλά εσύ;
quote:
Ψηλέ, αυτό δεν το περίμενα από σένα.quote:
ΨηλόςΜάλλον χρειάζομαι ενημέρωση γιατί έχω μείνει πολύ πίσω.
Να απορεί ο Macedon, κάτι πάει και έρχεται, αλλά εσύ;
Όταν τα τελευταία 20 χρόνια δεν είσαι παρά τουρίστας στη χώρα σου, χάνεις επεισόδια καλή μου.
Κι αυτό το ΕΡΤ Sat, στις εκπομπές του, έχει μείνει στην εποχή του 70.
Στις ειδήσεις πάντως δεν άκουσα να λένε τίποτα γι' αυτούς τους δύο.![]()

Κοίτα άνθρωπε μου και καμιά προσφορά για κανα πιάτο....![]()
![]()
![]()
Η Καλομοίρα είναι μία παλαβιάρα νεαρή ελληνοαμερικάνα, που είχε κερδίσει παλιότερα το ελληνικό βερσιον του Super idol.
Ο Αρναούτογλου είναι ένας γλοιώδης και σαλιάρης τηλεπαρουσιαστής.
@ all
Ο μπακλαβάς είναι ένα γλυκό με λεπτές στρώσεις φύλλου, που ανάμεσα έχει ψιλοκομμένα καρύδια. Κόβεται σε ρομοβοειδή σχήμα, εξού και το ρητό: "Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία" το ουσία είναι μία προέρχεται αππο τη τριαδική θεολογία των Καπαδοκών Πατέρων επομένως το "...και ο μπακλαβάς γωνία" το προσθέσανε μάλλον οι βυζαντινοί, που τρώγανε πολύ μπακλαβά, προτού μάθουνε να το φτιάχνουνε οι απο του όρους Τουράν της Μογγολίας προερχόμενοι Τούρκοι.
Το ότι οι Τούρκοι προέρχονται απο την Μογγολία φαίνεται και στα νεογέννητα Τουρκάκια, που έχουνε στον σταυρό της ραχοκοκκαλιάς τους ένα μελανό σημάδι, η λεγόμενη μογγολική οπή. Αυτό το σημάδι το έχουνε όλα τα νεογέννητα παιδιά στην Μογγολία καθώς και όλα τα παιδιά που κατα κάποιον τροπο οι προγόνοι τους έχουνε έρθει σε επιμειξίες με Μογγολικούς πληθυσμούς.
Συνιστώ δηλαδή σε όλους τους Ελληνάρες που καυχώνται για την δήθεν αιματική τους καθαρότητα και μιλάνε για πατρώες θρησκείες να κοιτάξετε τα παιδιά σας στην ραχοκοκκαλιά όταν γεννηθούνε ή να ρωτήσετε τους γονείς σας για το εάν είχατε κάποιο μελανό σημάδι στο σταυρό, όταν γεννηθήκατε. Tο σημάδι αυτό φεύγει καθώς το παιδί μεγαλώνει και εξαφανίζεται αν δεν κανω λαθος μετά τις πρώτες εβδομάδες, αλλά αποτελεί αδιάψευστο γεγονός Τουρκικής καταγωγής...
Oυτε για Μογγολους συζηταμε... για τον ΕΛΛΗΝΑ μιλαμε
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Edited by - PREDATOR on 12/11/2006 14:07:15