ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καινούργιοι Συντονιστές και Διαχειριστής !! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Καινούργιοι Συντονιστές και Διαχειριστής !! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gretel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/01/2005, 01:36:45

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ -ΑΜΑΝ ΑΥΤΗ Η 7ΠΛΗ ΕΜΜΟΝΗ- ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗ ΝΥΜΦΗ-.

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΠΟΙΕΣ, ΑΝΤΙΤΙΘΗΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.

ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ -ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ- ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ.

Υ.Γ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΗ. Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
05/01/2005, 02:45:46
quote:
Υ.Γ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΗ. Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

πολύ καλό!
ή όπως έλεγε και ο Μαρκοράς:
"πνευματώδες, πνευματώδες"...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

05/01/2005, 03:10:04
ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΑΛΛΖΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ...

05/01/2005, 11:47:18
Στις 3 Ιανουαρίου ο Hansen μου είπε να σου πω :

HAPPY BIRTHDAY gretel !!!!!!!!!!!!!!

IMAGE

OannesΜέλος
05/01/2005, 16:19:24
Aγαπητή gretel όπως βλέπεις το ποτήρι μου άδειασε

μπορώ να έχω άλλη μία;

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
05/01/2005, 16:51:39
gretel, άσε μου τον Oannes να τον σερβίρω εγώ (να σε ξεκουράσω κιόλας).

Σπάνια και εκλεκτή ποικιλία βύνης, η μπύρα αυτή κυκλοφορεί μόνο σε Ελλάδα, Βέλγιο και ΗΠΑ, especially for Luciferians :

χρόνια πολλά!!!!
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

OannesΜέλος
05/01/2005, 21:26:00
Ω Zadok σας ευχαριστώ για το κέρασμα - σερβίρισμα !!!

Mετά τη μεσημεριανή μπυρίτσα, επιτρέψτε μου να κεράσω κι εγώ με τη σειρά μου

Tην κάνω, τώρα όμως, με ελαφρά γιατί αρκετά «αχ-λαδο-τύρισα» και θα με πάρει στο κυνήγι η φιλτάτη συντονίστρια στην οποία θα κάνω δώρο, για τα γεννέθλιά της, ένα:

με την ευχή να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει ποτέ.

Eliathor_ElfΜέλος
05/01/2005, 21:59:18
Ας βάλω και εγώ την ποταπή ευχή μου για ένα καλύτερο και λαμπρότερο μέλλον του esoterica που γνωρίζαμε έως τώρα, εδώ και πολλά χρόνια απο τότε σχεδον που δημιουργήθηκε αυτή η λαμπρή σελίδα παρακολουθώ αδιάκοπα την πορεία της.

Κάποτε και βλέποντας την συνεχή ανάπτυξη της κοινότητας αποφάσισα να μπω και εγω μέσα ε λοιπόν το έκανα και ιδού το αποτέλεσμα.

Σε όποιον προσπαθήσει να αντιταχθεί στην αντίπερα όχθη και να επιτεθεί στα μεγάλα κεφάλια ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό σε αυτόν τον κόσμο (το esoterica μονο) ότι δεν θα αφήσω να περάσει το δικό του.

Και υπόσχομαι πως θα είμαι πάντα δίπλα στο πλευρό των διαχειριστών, συντονιστών και όλων των σεβάσμιων μελών του χωριού αυτού σε κάθε δύσκολία και χαρά που θα περάσουμε μαζί. (συγκινήθικα πάλι)

Πολλα είπα!!!!

Και πάλι συχγαρητήρια σε Amalia (που της έχω και μια κρυφή συμπάθεια), σε Jejeje & Gretel.

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot

06/01/2005, 03:18:41
Με δυσκολία κρατιέμαι να μη κάνω κριτική στον Oannes για το κέρασμα του !!!

Άντε στην υγειά μας και στη σπάνια ομορφιά μας !!!!!!

IMAGE

06/01/2005, 10:56:24
Θέλοντας να συμμετάσχω κι εγώ στις εορταστικές εκδηλώσεις θα βάλω λίγη μουσική....

Το Πάρτυ έχει αρχίσει
ποιος θα μας σταματήσει?
Γιορτάζουν τα Στρουμφάκια
κι όλα τα Φιλαράκια
θα μαζευτούμε απόψε
Εκεί...

άλλος φέρει εις πέρας την "Αποστολή"...
κι άλλος "φέρει το Φως"....
τι να κάνουμε δεν μπορεί να τα κάνει όλα ένα άτομο....

Galadriel of Galadhrim

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

06/01/2005, 13:23:57
NA EYXAΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΩ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ

06/01/2005, 19:00:43

Σεπτή μου Υποκρισία, Δέσποινα μου,
με συντριβή μου σου φιλώ το χέρι,
και σου προσφέρω τα σεβάσματα μου.
Ποια άλλη αρετή καλύτερα σου ξέρει

να κερδίζη τς ανθρώπους εδώ χάμου;
Ο κόσμος σε λατρέυει, σε γεραίρει,
κι εγώ κλίνω σ’ εσέ τα γόνατα μου
και σε γυρεύω για οδηγό μου αστέρι.

Φτιάσε μου σοβαρό το πρόσωπο μου,
δωσ’ μου ύφος σοβαρό και όψη οσία,
για να μπορώ κι εγώ σε ποίμνιό μου

να εξασκώ την τόση σου μαγεία.
Κι έτσι να ‘ν’ και για με τον φτωχόν γέροντα,
του κόσμου τα καλά και τα συνφέροντα.

Ανδρέας Λασκαράτος, Στην Υποκρισία

The She Mantis... in mania

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
OannesΜέλος
06/01/2005, 19:32:29
quote:
Με δυσκολία κρατιέμαι να μη κάνω κριτική στον Oannes για το κέρασμα του !!!

Aντε στην υγειά μας και στη σπάνια ομορφιά μας !!!!!!

Στην υγειά μας λοιπόν αγαπητέ μου Ramoglou. Aς το συνεχίσουμε με μια μπυρίτσα...

12/01/2005, 17:43:45
Αμάν .. τι κεράσματα είναι αυτά.. ελειπα και έχασα .. ας πρόσεχα..

Gretel ..συγχαρητήρια .. ευχές για μια ανώτερη ``εσωτερική αναζήτηση``.

12/01/2005, 17:56:02
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ :)))

16/01/2005, 17:00:41
Namaste:)
Μετα απο πολυ προβληματισμο για τη σταση μου απεναντι στα ανηλικα(γενικως--αφου τα παω υπεροχα με τα πανεξυπνα που συναναστρεφομαι) θα το θεσω /μετα απο δυο περιπου χρονια περιπου/ εδω...
Τι θα κανουμε με τα "ανηλικα" του φορουμ;
Πως θα τα προστατευσουμε απο το θρασσος λογω αγνοιας που διακρινει μερικα απο αυτα;
+ενταξει εκεινα τα ευγενικα τεκνα του εσωτερισμου, του παραξενου και της αναζητησης /ειναι εκεινα που συζητας μαζι τους + οταν πια σου φανερωνουν τη "νηπιακη" ηλικια τους θυμασαι παλι τα λογια του Ιησου που ελεγε να τα αφησουμε να ερθουν προς εμας...//αυτα δεν ειναι στα οποια αναφερομαι...κι εδω ειναι το δυσκολο του ζητηματος/
Τα ζιζανια ομως;
Αυτα τα απροβλεπτως θρασυτατα τεκνα του υλισμου και του διογκωμενου απο τοξινες "Εγω"...τα μελλοντικα "κουφαρια φερεφωνα";
Τι θα κανουμε με αυτα;
Θυμαμαι παραυτα μια φραση:
"Μερικα πργμτ τα σκοτωνεις μικρα ...σαν θεριεψουν...ειναι αργα...
σε τρωνε."

Ο καιρος περασε απο τοτε που ειχαμε σενα αλλο τοπικ αναφερθει για την ελευθερια εισοδου σε παιδια μικροτερα των 16 ετων..//θα πω ..η ηλικια ειναι σχετικη --αντιστοιχει στην εμπειρια των ψυχων/την εκπαιδευση απο τους γονεις και αλλα γνωστα...//τωρα ομως εδω ετσι που εγινε ...

Δυο "ΛΥΣΕΙΣ" διαβλεπω...:
(αντι "συντονιστων" για ολα αυτα τ'ανηλικα..που εμποδιζουν αποτελεσματικα την ροη των θεματων...)

-ΗΡΩΔΗΣ('Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ" Σ' ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ "ΜΗΤΡΕΣ" ΠΟΥ ΤΑ "ΕΚΠΟΡΕΥΟΥΝ")

-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ*(ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΛΥΣΗ)

(*..ΞΕΡΕΤΕ..ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΝΔΥΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑ "ΣΤΟΠ" ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΛΟΥΠΑ..ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ..ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ(ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ:ΕΠΙΠΕΔΟ...)

THINK ABOUT IT..ΣΕΙΡΙ-US.LY
(ΞΕΡΩ ΠΩς ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ/ΠΟΣΩς ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ/ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ :)

Hail the jewel in the lotus!

Edited by - ΑΤΜΑ on 16/01/2005 17:10:03

16/01/2005, 17:44:21
Προσωπικά θα ήθελα να δηλώσω πως η ανοχή – υπομονή μου έλαβε τέλος !
Προσπάθησα με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσω τη θρασύτητα και την εφηβική επιθετικότητα ορισμένων.
Όμως αυτό εκλήφθηκε ως αδυναμία ιδίου τρόπου – επιπέδου απαντήσεως ή ως άκρατης ασυδοσίας από μέρους τους.

Συγνώμη, αλλά πλέον θα απαντήσω σε όποια πρόκληση δεχθώ, με το ανάλογο εφηβικό στυλάκι που θα έχει ο συνομιλητής μου.

Δεν θα ήθελα την παρέμβαση στην όποια διαμάχη κάποιου μέλους της Συντονιστικής ή της ευρύτερης ομάδας του esoterica διότι δεν έχω μάθει να ζητώ προστασία και ούτε τη χρειάζομαι άλλωστε, απλά θα ήθελα να είναι γνωστό το γιατί θα αντιδράσω, αν και εφ’ όσον αυτό γίνει.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα.

16/01/2005, 20:40:07
Κι ήρθαμε πάλι στα ίδια!!!!!

Τί καινούργιοι συντονιστές... Τί Διαχειριστής!
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...

Για χάριν της πολυφωνίας επιτρέπονται ακόμα κι οι άναρθρες κραυγές!

Reloaded but not reformed!
Γύρισε ο Μανολιός κι έβαλε απλά τα ρούχα του αλλιώς...

Υπάρχει στόχος; Υπάρχει σχέδιο; Τί να πραγματώσουν οι συντονιστές;

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

kostinoΜέλος
17/01/2005, 04:08:57
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 17.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ!
17/01/2005, 22:09:30
Θα ήθελα να εκφράσω την συμπάθεια μου σε όλα τα ανήλικα του esoterica..

Mε έχει απασχολήσει πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να εκφράζομαι στα ανήλικα ή γενικά στους έφηβους.

Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πάω στην ηλικία τους
Εννοώ να σκεφθώ πως θα φερόμουν εγώ στην ηλικία τους
Είναι δικαιολογημένα Απόστολε .. είναι παιδιά που μιλούν μαζί μας σαν ίσοι προς ίσους. Θα πρέπει να ανεχτούμε την ιδιοτροπία τους αυτή καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται.

Τώρα οσο για τα ζιζάνια..

quote:
Συγνώμη, αλλά πλέον θα απαντήσω σε όποια πρόκληση δεχθώ, με το ανάλογο εφηβικό στυλάκι που θα έχει ο συνομιλητής μου.

Συμφωνώ..