ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

allzzaro60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
27/04/2008, 22:08:56
Stavros_13
quote:
kano protathlitismo stin ellinoromaiki pali kai meta apo 4 xronia mou evgale afto.

ο πρωταθλητισμός είναι άσκηση νόσου και όχι υγείας.
Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις και να περιμένεις οτι και η υπερβολική άσκηση αλλά και οι τραυματισμοί απο τον πρωταθλητισμό θα σου αφήσουν κουσούρια ανίατα.

quote:
stis elkseis pou kratiese ston monozigo mporousa na kano 25 epanalipseis kai tora stis 8,9,10 exoun kourastei kai den ta niotho poia ta xeria sto simeio tis papias-pixi kai defteron sta pushups ekana aneta 100 kai tora sta 15-20 den mporo allo.

Στην περίπτωση που κάποιος σου σύστησε να κάνεις 25 έλξεις στο μονόζυγο και 100 pusups τότε θα πρέπει να διωχθεί για κακούργημα.
Οχι φίλε μου μην κάνεις τέτοια πράγματα θα πάθεις μεγάλες ζημιές.

Οι επαναλήψεις δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 8.
Συνήθως 6 είναι αρκετές.
Υπάρχουν πολύ καλές τεχνικές οπως τα 3σετ ή τα supersets.. αλλά και αυτά ακόμα δεν κάνουν για σένα.
Είσαι ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία.

Αντιλαμβάνομαι εκ πείρας, οτι για να μπορέσεις να κάνεις 25 ελξεις θα πρέπει να ανήκεις στην ελαφριά σκελετική κατηγορία.

Κάποιο βότανο δεν θα σε βοηθήσει. Εχω τονίσει οτι τα βότανα περισσότερο ``προλαμβάνουν παρά θεραπεύουν``. Ισως να μην εχεις τενοντίτιδα αλλά κάτι αλλο.
Οτι έπαθες το έπαθες αποτην υπέρχρηση.
Εάν εχει περάσει χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων και δεν εχει περάσει να πάς στο ορθοπεδικό να σε δεί. Αν σου συστήσει αντιφλεγμονώδη να τα πάρεις. Αν σου συστήσει φυσιοθεραπείες να τις κάνεις.
Απόφυγε τα ζεστά μπάνια και τις θερμότητες το σημείο και προσπάθησε να ξεκουραστείς, να μην κάνεις κινήσεις που ταλαιπωρούν τους πάσχοντες τένοντες.
Μην σου κάνουν μασσάζ άσχετοι και μην βάζεις θερμαντικές αλοιφές.

Εαν δεν σου περάσει τελείως μην ξανανέβεις στο μονόζυγο.
Οταν σου περάσει ομως θα ανεβαίνεις με προσοχή, θα φοράς περιβραχιόνια ή θα τυλάς τους καρπούς σου με παντάζ, θα χρησιμοποιείς μια πλάγια λαβή και λίγο πιο κλειστή, και θα κάνεις πολύ λιγότερες επαναλήψεις και πιο αργά.

Edited by - allzzaro on 27/04/2008 22:26:09

27/04/2008, 22:41:23
quote:
exo kapoious ponoun pou arxizoun apo ton afxena sinexizoun os ton zverko kai sinexizoun omopltai-piso ston omo-trikefalo kai mexri ligo pano apo ton agkona

Είπες οτι κάνεις πρωταθλητισμό.
Καλά αθλίατρος δεν υπάρχει??

Οτι ακριβώς εχεις πάθει στους τένοντες του πήχυ, το ίδιο περίπου συμβαίνει και στον αυχένα.
Μόνο που εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Αυτό φίλε μου σίγουρα θα πρέπει να το έπαθες απο την ``γέφυρα`` που συνηθίζετε να κάνετε.
Συμβουλή μου... σταμάτα την πάλη...

Stavros_13Μέλος
29/04/2008, 13:39:49
quote:

ο πρωταθλητισμός είναι άσκηση νόσου και όχι υγείας.
Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις και να περιμένεις οτι και η υπερβολική άσκηση αλλά και οι τραυματισμοί απο τον πρωταθλητισμό θα σου αφήσουν κουσούρια ανίατα.

Στην περίπτωση που κάποιος σου σύστησε να κάνεις 25 έλξεις στο μονόζυγο και 100 pusups τότε θα πρέπει να διωχθεί για κακούργημα.
Οχι φίλε μου μην κάνεις τέτοια πράγματα θα πάθεις μεγάλες ζημιές.

Οι επαναλήψεις δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 8.
Συνήθως 6 είναι αρκετές.
Υπάρχουν πολύ καλές τεχνικές οπως τα 3σετ ή τα supersets.. αλλά και αυτά ακόμα δεν κάνουν για σένα.
Είσαι ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία.

Αντιλαμβάνομαι εκ πείρας, οτι για να μπορέσεις να κάνεις 25 ελξεις θα πρέπει να ανήκεις στην ελαφριά σκελετική κατηγορία.

Κάποιο βότανο δεν θα σε βοηθήσει. Εχω τονίσει οτι τα βότανα περισσότερο ``προλαμβάνουν παρά θεραπεύουν``. Ισως να μην εχεις τενοντίτιδα αλλά κάτι αλλο.
Οτι έπαθες το έπαθες αποτην υπέρχρηση.
Εάν εχει περάσει χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων και δεν εχει περάσει να πάς στο ορθοπεδικό να σε δεί. Αν σου συστήσει αντιφλεγμονώδη να τα πάρεις. Αν σου συστήσει φυσιοθεραπείες να τις κάνεις.
Απόφυγε τα ζεστά μπάνια και τις θερμότητες το σημείο και προσπάθησε να ξεκουραστείς, να μην κάνεις κινήσεις που ταλαιπωρούν τους πάσχοντες τένοντες.
Μην σου κάνουν μασσάζ άσχετοι και μην βάζεις θερμαντικές αλοιφές.

Εαν δεν σου περάσει τελείως μην ξανανέβεις στο μονόζυγο.
Οταν σου περάσει ομως θα ανεβαίνεις με προσοχή, θα φοράς περιβραχιόνια ή θα τυλάς τους καρπούς σου με παντάζ, θα χρησιμοποιείς μια πλάγια λαβή και λίγο πιο κλειστή, και θα κάνεις πολύ λιγότερες επαναλήψεις και πιο αργά.

Edited by - allzzaro on 27/04/2008 22:26:09

na arxiso me kati pou diafono katheta.o protathlitismos den einai nosos.oi anthropoi ektos apo to soma exoun kai tin psixi kai exoun tin dinatotita na kanoun para polla pragmata.somatika eimaste na kinoumaste kai na kanoume xeiropraktikes douleies.

simfono sto thema oti aftoi pou se proponoun exoun to fteksimo.afto pou mas prokalese polla itan oti den ipirxe stin palia mas omada organosi.mas evaze na kanoume diafores askiseis xoris kan na exoume kanei prothermansi.afto me ta pushups kai ton monozigo den itan oti kaname kathe mera tosa i set ton toson.apla mas dokimazane poso adoxi kai dinami exoume gia mia fora mono.ego eimai stin katigoria ton 74 kilon.oso gia tin ilikia mou to ksero oti kano para polla alla agapo to athlima kai me voithaei genika i askisi se polla pragmata....oso gia tis epanalipseis pou eipes to theoro ipervolika ligo me ta 6-8...den ksero an einai kan gia ton meso-agimnasto anthropo.

kati allo pou diafono einai gia ta votana.ta votana einai to farmakeio tis fisis kai pistevo ektos tou oti prolambavoun apo arrosties therapevoun kiolas.

pados afto tin tenotitida oti oti exo to exo pano apo 2 vdomades kai mallon tha pao se giatro pou les apla den thelo na paro adiflegmonodi giati kanoun kako kai eidika se mena epidei kapoies periodous peftei o sidiros afta areonoun to aima.oso gia fisikotherapeia den exo kanei alla tha do giati sigoura tha xreiazete xeiropraktiki.

pados tora opos eipes den kano tipota me ta xeria.exo stamatisei kai perimeno mipos perasei.tha voithouse kati na perasei poio grigora???

29/04/2008, 16:32:51
quote:
na arxiso me kati pou diafono katheta.

Φίλε μου μπορείς να εχεις οποια γνώμη θέλεις.
Εκανα πρωταθλητισμό και τον ξέρω απο πρώτο χέρι.
Για να μπορέσει κάποιος να προκριθεί θα πρέπει να υποβάλλει τον οργανισμό του σε εξαντλητικές προπονήσεις.
Αυτές εκτός απο την εξασθένηση και την καταπόνηση του οργανισμού που θα σε οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση θα προκαλέσουν και μόνιμες βλάβες απο υπερβολικές ποσότητες βιταμινών, πρωτεινών κλπ.
Το κυριότερο ομως είναι οι κακώσεις και οι φλεγμονές.

quote:
somatika eimaste na kinoumaste kai na kanoume xeiropraktikes douleies.

Οταν κάνεις μία χειρωνακτική εργασία, οταν κουράζεσαι σταματάς.
Οταν δεν εχεις όρεξη, δεν δουλεύεις.
Ο υπεραθλητισμός δεν είναι έτσι και το ξέρεις.

quote:
kati allo pou diafono einai gia ta votana.ta votana einai to farmakeio tis fisis kai pistevo ektos tou oti prolambavoun apo arrosties therapevoun kiolas.

Φίλε μου διαπιστώνω οτι σε πολλά διαφωνείς.
Καλά κάνεις.

Εκ πείρας σου λέω οτι με τις φλεγμονές δεν παίζουν.
Εγώ είμαι αυτός που εχω ανοίξει ενα τόπικ οπου εξυμνώ τις φαρμακευτικές ουσίες των βοτάνων.
Οι φλεγμονές αυτές χρειάζονται μια μακροχρόνια θεραπεία ειδικά οταν πρόκειται για ``ελυτροτενοντίτιδες`` εκτός απο την θεραπεία με αντιβιοτικά χρειάζεται οπωσδήποτε φυσιοθεραπείες και ρηλάξ.
Και πάλι πλήρη θεραπεία δεν θα δείς....

quote:
o protathlitismos den einai nosos.oi anthropoi ektos apo to soma exoun kai tin psixi kai exoun tin dinatotita na kanoun para polla pragmata

Τα ιδια μου έλεγε και μια 17χρονη πρωταθλήτρια του τζούντο.
Παρά τις προσπάθειες μου να πείσω την 17χρονη πρωταθλήτρια να σταματήσει το άθλημα λόγω κακώσεων δεν τα κατάφερα.
Οι προσπάθειες της να μην πάρει συμπληρώματα καθώς και αναβολικές ουσίες της βγήκε σε κακό.
Κάποιοι αλλοι έπαιρναν.

Τώρα δεν εχει ομως την ιδια γνώμη.

Stavros_13Μέλος
30/04/2008, 11:11:58
Είπες οτι κάνεις πρωταθλητισμό.
Καλά αθλίατρος δεν υπάρχει??

Οτι ακριβώς εχεις πάθει στους τένοντες του πήχυ, το ίδιο περίπου συμβαίνει και στον αυχένα.
Μόνο που εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Αυτό φίλε μου σίγουρα θα πρέπει να το έπαθες απο την ``γέφυρα`` που συνηθίζετε να κάνετε.
Συμβουλή μου... σταμάτα την πάλη...
[/quote]

ti athliatros.stin pali den iparxei ethniki omada.tora exo kanei metagrafi ston panellinio kai einai kalitera alla den mporo apo tin proti stigmi na zitiso giatro katefthian.oso gia tis "gefires" nai kanoume alla den einai apo afto dioti tora mou exei emfanistei kai to exo dei se fisiotherapefti kai mou eipe oti einai apo tin iperedasi,to stress pou exo aftin tin periodo kai kati alla apla sas to eipa afto gia ton afxena mipos epireazei kai mplokarei,kai enisxiei tin tenotitida.

den ksero an kanei toso kako i pali dioti einai apo ta katharotera athlimata kai se epipedo protathlitismou kai kaneis kai aerovia para poli kai anaerovia.douleveis polla diaforetika pragmata kai iparxei kai to tapi kato pou xtipas vevaia alla aporofa arketous kradasmous.

vasika einai oti stin porigoumeni omada mas kataponesan poli xoris na logariasoun oti eimai poli mikros(apo 14 tin idia proponisi) kai thelo an mporeite na mou peite ti prepei na kano tora.etsi kai allios exo kopsei tora kai mexri to telos ton ekesetaseon pou einai 2 mines peripou den tha kano tipota efkairia na ksekourasto.

se afto to diastima thelo na kano oti perisotero gia to soma gia na to ksekouraso.mou eipe na min kano me zesta, o pagos diladi voithaei? episis antiflegmonodi den iparxoun se omoiopathitika? kai kati allo exo simvasi me to I.K.A kai oi fisiotherapeies pou dinei einai afta me ta mixanimata (ilektromalakseis,leizes,dithermies k.a) aksizoun afta tha kanoun kati giati lefta gia xeiroprakti den exo kai einai akrivoi aftoi.opote mporeseis steile. kai signomi gia ta greeklish alla sas eipa exo agglika windows.

Stavros_13Μέλος
30/04/2008, 11:27:38
an epitrepete ti me ti athlima asxoliosoun?kati allo pou parelipsa na po einai oti eimai fanatika kata ton farmakon kai den enoo ton anavolikon pou aneferes alla oute proteinon,vitaminon,aminokseon kai oute kan otan exo monokefalo pino aspirini.exo ena kompleks na to peis pados eimai kata ton farmakon kai genika na ksereis oti i pali einai apo ta katharotera athlimata.

odos einai poli eksadlitikes oi proponiseis alla pos odigei afto se poori giransi?kanonika apo tin gimnastiki o organismos den einai poio dinatos eidikotera apo kapoion pou den gimnazete?

kati allo pou parelipsa na sou po sto poigoumeno minima oti gia tis flegmones.mporeis na mou eksigiseis tin sovarotita tous kai ton tropo pou fevgoun?ksero oti mazevete aima stin perioxi apla to anafereis mazi me tis kakoseis kai mou akougete arketa sovaro.
episis na se rotiso ti einai oi "ελυτροτενοντίτιδες"?einai sigouro oti exo afto?kai otan les makroxronies gia poso kairo enoeis?

pados oso gia tin kopela tou tzoudo afti ektos tou protathlitismou kai den ksero ti diatrofi kai poso koimotan alla mono pou mou eipes anavolikes ousies kai proteines pos ginete na ginei kala.afou ta anavolika se katastrefoun oloklirotika.sou eipa se kamia periptosi den perno tetoia kai oute prokeite alla oute simpliromata proteinon,vitaminon kai genika aftes tis vlakeies pou pernoun.

signomi gia ta polla kai gia ta greeklish kai gia tis diafonies apla prospatho na matho pragmata kai oso mporo na kano protathlitismo me tis ligoteres sinepeis dioti ksero oti exei arketes.efxaristo gia tin voithia..

Edited by - Stavros_13 on 30/04/2008 11:30:22

30/04/2008, 22:06:21
quote:
vasika einai oti stin porigoumeni omada mas kataponesan poli xoris na logariasoun oti eimai poli mikros(apo 14 tin idia proponisi) kai thelo an mporeite na mou peite ti prepei na kano tora.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να γίνει σωστή και αξιόπιστη διάγνωση.
Ενας έμπειρος ορθοπεδικός με την ψηλάφιση, με διάφορες κινήσεις, απο τα συμπτώματα και τις ακτινογραφίες θα μπορέσει να κάνει τη σωστή διάγνωση.
Οποια διάγνωση και να κάνει θα σου δώσει αντιβιοτικά.
Μπορεί να μην θέλεις αντιβιοτικά αλλά δυστυχώς στις περιπτώσεις αυτές είναι απαραίτητα. Η φλεγμονή πρέπει οπωσδήποτε να υποχωρήσει διαφορετικά παραμείνει και θα γίνει χρόνια. Αν σε περίπτωση δεν υποχωρήσει τελείως με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναδημιουργηθεί κοκ.. με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ζημιά στα έλυτρα στις αρθρώσεις και στους τένοντες.
Η φυσιοθεραπείες με ηλεκτρομαλάξεις, με λέιζερ, με υπέρηχους αλλά και με δονήσεις βοηθά την φλεγμονή να υποχωρήσει.
Ζεστά οχι.
Τα ζεστά τις πρώτες 48 ώρες απο την δημιουργία της φλεγμονής συμβάλλουν στην επιδείνωση της. Κανονικά τοποθετούμε ψυχρά επιθέματα.
Μετά τις 48 ώρες τα ζεστά επιθέματα δρούν διαφορετικά συμβάλλοντας στην υποχώρηση της φλεγμονής.
Επειδή ομως ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για το πότε η φλεγμονή βρίσκεται σε έξαρση δεν βάζουμε ποτέ μας θερμά επιθέματα.

Το δεύτερο που θα πρέπει να κάνεις αφού φυσικά γίνει η σωστή διάγνωση είναι η αποχή του πληγέντος τένοντα απο την κίνηση που του προκάλεσε τη βλάβη. Ο πόνος οταν γίνεται η κίνηση προειδοποιεί οτι δεν πρέπει να γίνεται γιαυτό και πονά.

Πολλές φορές οι φλεγμονές αυτού του είδους αλλά και οι κακώσεις κάνουν πολύ καιρό θα υποχωρήσουν καθώς και τα συμπτώματα.
Οσο μεγαλύτερος είναι κάποιος τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο χρόνος ανάρρωσης. Πολλές φορές και 7 και 8 ακόμα και 12 μήνες. Επειδή είσαι νέος θα υποχωρήσουν αρκετά γρηγορα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ενθουσιάσει. Την επόμενη φορά θα είσαι χειρότερα.

Stavros_13Μέλος
30/04/2008, 22:15:46
diladi mou sinvouleveis na pao se orthopediko?na min pao kalitera se fisikotherapefti?
30/04/2008, 22:21:29
Προσπαθώ να σου καλύψω ολες σου τις απορίες στο μέτρο του δυνατού.
Η πάλη είναι ενα πολύ όμορφο άθλημα.
Οι προπονητές πιέζουν σε αφάνταστο βαθμό τον αθλητή ωστε να μπορέσει να διακριθεί. Η πίεση αυτή δεν γίνεται μεσα στο μέτρο της λογικής.
Ξεπερνάει τα όρια των φυσικών αντοχών.
Ετσι οι κακώσεις είναι αναπόφευχτες.

Είδαμε πρίν απο χρόνια το λιοντάρι της άρσεως βαρών τον Πύρρο Δήμα.
230 ΚΙΛΑ απο εναν αθλητή 80 κιλών.
Για να φτάσει ο αθλητής αυτός στο σημείο να σηκώσει τέτοιο βάρος είχε περάσει απο πολλές κακουχίες.
Η δόξα είχε παγκόσμια απήχηση.
Μετά απο 4 χρόνια ομως και μετά απο μια σειρά εγχειρήσεων το λιοντάρι αυτό λύγισε.
Του εμεινε η δόξα και οι τραυματισμοί.

Το να δοξαστείς φίλε μου και να σου μείνουν και τα κουσούρια το καταλαβαίνω.
Πόσοι δοξάζονται ομως.
Λίγοι.
Δεν αξίζει τον κόπο.

Με ρωτάς τι σου προτείνω.
Κάνε το αθλημα που αγαπάς οπως πρέπει .
Αφού θεραπευτείς βρές εναν τρόπο να κάνεις αθλητισμό χωρίς πρωταθλητισμό.
Με ρωτάς σε ποιό άθλημα.
Μεταξύ αρκετών και σε κάποιο παρόμοιο με το δικό σου.

Η ομοιοπαθητική θα σε βοηθήσει σίγουρα αλλά θα πρέπει να την κάνεις παράλληλα με την αντιφλεγμονώδη θεραπεία.
Η ομοιοπαθητική είναι αρκετά δύσκολη και δεν ειναι κάτι το απλό.
Παίρνουμε ενα χάπι κάθε 6 ώρες.
Θα πρέπει να πέσεις σε σωστό ομοιοπαθητικό και οχι σε κανέναν κομπογιανίτη και επειδή δεν παίζουν με αυτά αρκέσου στην αντιφλεγμονώδη θεραπεία και στην φυσιοθεραπεία.

30/04/2008, 22:28:52
Προσπαθώ να σου καλύψω ολες σου τις απορίες στο μέτρο του δυνατού.
Η πάλη είναι ενα πολύ όμορφο άθλημα.
Οι προπονητές πιέζουν σε αφάνταστο βαθμό τον αθλητή ωστε να μπορέσει να διακριθεί. Η πίεση αυτή δεν γίνεται μεσα στο μέτρο της λογικής.
Ξεπερνάει τα όρια των φυσικών αντοχών.
Ετσι οι κακώσεις είναι αναπόφευχτες.

Είδαμε πρίν απο χρόνια το λιοντάρι της άρσεως βαρών τον Πύρρο Δήμα.
230 ΚΙΛΑ απο εναν αθλητή 80 κιλών.
Για να φτάσει ο αθλητής αυτός στο σημείο να σηκώσει τέτοιο βάρος είχε περάσει απο πολλές κακουχίες.
Η δόξα είχε παγκόσμια απήχηση.
Μετά απο 4 χρόνια ομως και μετά απο μια σειρά εγχειρήσεων το λιοντάρι αυτό λύγισε.
Του εμεινε η δόξα και οι τραυματισμοί.

Το να δοξαστείς φίλε μου και να σου μείνουν και τα κουσούρια το καταλαβαίνω.
Πόσοι δοξάζονται ομως.
Λίγοι.
Δεν αξίζει τον κόπο.

Με ρωτάς τι σου προτείνω.
Κάνε το αθλημα που αγαπάς οπως πρέπει .
Αφού θεραπευτείς βρές εναν τρόπο να κάνεις αθλητισμό χωρίς πρωταθλητισμό.
Με ρωτάς σε ποιό άθλημα εκανα πρωταθλητισμό.
Μεταξύ αρκετών και σε κάποιο παρόμοιο με το δικό σου.

Η ομοιοπαθητική θα σε βοηθήσει σίγουρα αλλά θα πρέπει να την κάνεις παράλληλα με την αντιφλεγμονώδη θεραπεία.
Η ομοιοπαθητική είναι αρκετά δύσκολη και δεν ειναι κάτι το απλό.
Δεν παίρνουμε απλά ενα χάπι κάθε 6 ώρες.
Θα πρέπει να πέσεις σε σωστό ομοιοπαθητικό και οχι σε κανέναν κομπογιανίτη και επειδή δεν παίζουν με αυτά αρκέσου στην αντιφλεγμονώδη θεραπεία και στην φυσιοθεραπεία.

Edited by - allzzaro on 30/04/2008 22:54:36

19/08/2010, 21:13:20
Σε ευχαριστώ για το καλοσώρισμα, φίλτατε!

Τα πολεμικά μου κατορθώματα είναι σχετικά λίγα καθώς στο θέατρο του παραλόγου που ζω τους τελευταίους μήνες, προσπαθώ να μην απασχολώ πολύ το μυαλό μου με τα στρατιωτικά θέματα προκειμένου να διατηρήσω την ψυχική μου υγεία.

Δεν ακούω ιδιαίτερα τα συγκροτήματα που ανέφερες, εδώ και κάμποση ώρα προσπαθώ να βρω εναγωνίως την δισκογραφία των Nox Arcana αλλά εις μάτην...

In anticipation of my resurrection...

19/08/2010, 22:39:18
Για όποιον παίζει DnD ή magic the Gathering οι Nox Arcana είναι εκ των ουκ άνευ... Ασχολείσαι με τέτοια ή απλώς για να τους μάθεις ψάχνεις τη δισκογραφία τους, DI;
20/08/2010, 10:34:23
quote:
Ασχολείσαι με τέτοια ή απλώς για να τους μάθεις ψάχνεις τη δισκογραφία τους, DI;

Ασχολούμαι με την gothic/dark μουσική εδώ και 15 χρόνια σχεδόν, φίλτατε.
Τους Nox Arcana δεν τους είχα ψάξει ιδιαίτερα κι ακούγοντας κάποια δείγματα της δουλειάς τους, μου κινήθηκε η περιέργεια να τους "εξερευνήσω".

20/08/2010, 23:27:42
Ναι αυτό το κατάλαβα

Απλώς ρωτάω αν τα κάνεις soundtrack σε τίποτα επιτραπέζια με αντίστοιχη θεματολογία!

22/08/2010, 19:10:20
Η μουσική όντως μιλάει και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πάρα πολύ καλό...

Φίλε IndustrialAngel, προς το παρόν δεν το έχω κάνει αυτό αλλά ποτέ δεν είναι αργά, ε;

27/08/2010, 08:35:23
Φίλε Dying_Incubus welcome back

Περιμένουμε θεματάκι με τις εμπειρίες σου !!!
Να το ανοίξεις στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ, γενικά μου φαίνεται παράξενη εικόνα να είσαι στα χακί

Φίλοι μεταλλάδες, η κορυφαία στιγμή στο ελληνικό μέταλ :

Τα λόγια είναι περιττά, οι μάγκες με κάνανε περήφανο ως 'Ελληνα Μεταλλά !

27/08/2010, 08:38:55
Φίλε Dying_Incubus μπορείς να το απολαύσεις ΚΑΙ ΕΣΥ.

Το ύφος έχει γυρίσει σε κάργα φολκ στοιχείο (τα γυναικεία πολυφωνικά - πωγωνίσσια αν δεν κάνω λάθος - πρωταγωνιστούν στο εν λόγω άλμπουμ), η παραγωγή είναι άψογη ενώ οι συνθέσεις ΤΑ ΣΠΑΝΕ (που λέει και η πιτσιρικαρία...).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!

42NAΜέλος
27/08/2010, 11:29:48

http://www.youtube.com/watch?v=gLIKEG_DHTA

28/08/2010, 14:01:02
Πράγματι Κ.Κ οι Rotting Christ είναι μια μεγάλη μπάντα, ανεξάρτητα την μουσική στροφή που κάνανε με τον τελευταίο δίσκο τους (AEALO), ανάμικτα συναισθήματα από όλους εμάς που τους είχαμε συνηθίσει αλλιώς…
Για να καταλάβεις τι εννοώ…Rotting Christ - Among Two Storms

Πάντως όπως και να’ χει αξίζει να κάνουμε μια γνωριμία με την ελληνική metal σκηνή, έχουμε καταπληκτικά συγκροτήματα…

Septic Flesh, Βareinfinity, Unholy Ritual, RagenHeart, Heathendom, κλπ.