- ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ BIG BANG - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κάποια στιγμη αφου το ερευνήσεις πρώτα εσύ,θα καταφέρεις
να γίνεις κατανοητός και για τους άλλους.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ο Elenin μας έρχεται με βήμα ταχύ και πρόκειται “λένε” να τον προϋπαντήσουν (αυτοί που τον ψάχνουν) το σωτήριον έτος 2012.
Θα έχει λέει και συνοδούς.
Τώρα ρε γήινε Κομήτη για πες “δίχως πολύ σάλτσα”,
Από τα πέντε δάκτυλα ποια ήταν κλειστά και ποια τα τεντωμένα?
Νόημα δεν βγαίνει αλλιώς.
Τώρα μου βάζεις δύσκολα.
Σε αυτά απαντά ο Νικόμαχος.
Αυτόν φωνάζω να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Νικόμαχεεεεεεε!!!!
Δηλαδή εξωτερίκευση νοητικών λειτουργιών και προβολή
αυτών μέσω Skype?
Κύρ-Γιάννη ο Elenin είναι πιό ακίνδυνος απο τον Honda.
Πώς λέμε η Honda έιναι καλύτερη απο την Kawassaki?![]()
![]()
Για σκέψου: Θα περάσει ο,9 ΑU κοντά μας.
Καί αν <φυσήξει> κανένας ηλιακός άνεμος εν τω μεταξύ και τον
φέρει 0,4 AU πιο κοντα,τσιριτρί τσιριτρό!
Μακρυμάλλης ε?
Τη μόνη μακρυμαλλούσα εκει ψηλά που ξέρω είναι η Βερενίκη.
κόμη Βερενίκης την φωνάζουν.Και είναι μιά μουσίτσα και αυτή,
όλο διαολιές κάνει με την τροχιά της.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
edit: λάθος το AU.Oπου ΑU αντικαθίσταται με το:απόσταση γης σελήνης!
κεκτημένη ταχύτης με εκ του σύνεγκις αναπροσαρμογη και μπλά-μπλά-μπλά.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 14/05/2011 15:20:48
quote:
Ο ΕΝΑΣ ΡΥΧΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΘΗΝΟΣ... ΤΑ ΛΕΜΕ..
Ποιός είναι ποιός?
Μα φίλε μου,δεν μπορούμε να σε καταλάβουμε και μας την
λές κι απο πάνω?μάθε να εκφράζεσαι και μετά αν σε αποπάρουμε
βρίσε μας!
Τώρα μόνος σου αυτοκοροιδεύεσαι!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Κομητης
Ο ΕΝΑΣ ΡΥΧΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΘΗΝΟΣ... ΤΑ ΛΕΜΕ..
Τι να πούμε τι,
Τι να τραγουδήσουμε!!!!!
Ταξίδι στο άγνωστο
Τρέχω,αλλά δεν την προλαβαίνω!!!
Βοήθειααααα!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
θέω (= τρέχω)
Ψηφιακό σχολείο: Συνηρημένα ρήματα σε -έω
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
quote:
mystery flowerΈμαθε ότι γι' αυτόν μίλησε ο Σωκράτης ο οποίος ενημέρωσε πρώτος για την ύπαρξη ενός μόνο Θεού που είναι υπεύθυνος για όλα όσα είναι οι 12 τους οποίους κατάργησε και μίλησε για την ανυπαρξία τους.
Ο Σωκράτης μίλησε και στη συνέχεια κατηγορήθηκε ότι έσπερνε καινά δαιμόνια και διέφθειρε τους νέους.
Τα ίδια έπαθε και ο Ιησούς βέβαια που κατηγορήθηκε ως βλάσφημος και κατά κάποιο τρόπο ως <<διαφθορέας>> εχθρός των Ιουδαίων.
Κοινά σημεία και στις δυο περιπτώσεις, ε;;
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
πρώτη φορά οι Αθηναίοι ακούν από τον Απόστολο Παύλο για Ζωντανό Θεό
Διότι είχαν στήσει βωμό σ' αυτόν τον "Άγνωστο Θεό" του οποίου την Ύπαρξη αγνοούσαν! Σου αξίζει λοιπόν ο έπαινος και η Χάρη Του καλή μου.
Συνάντησα σήμερα το ώριμο πνεύμα μέσα σου, Άλφα Ωμέγα, που είσαι, που είναι ο Τρέχα–γύρευε, είδα ένα έτοιμο εργάτη και στους δυό σας, σας καλώ.. συγκλονίστηκα.. (ίσως υπάρχουν κι άλλοι, δεν πρόλαβα να δω.)
Φίλε, Άλφα- Ωμέγα, .. «απέστηλες ένα μήνυμα 23/2 /2007, τέσσερις σειρές πριν το τέλος, γράφεις.. « Για τον Άγνωστο Θεό...προσπαθώ να πιστέψω σε κάτι δυνατό.. πρέπει να γίνει «νόμος» (τα εισαγωγικά δικά μου), στη ζωή μου!»,
Απαντώ όχι άλλος -Νόμος- στην ζωή σου, «ΜΌΝΟ ΧΑΡΗ» όχι άλλη προσπάθεια, μα άφεσις, συνειδητή παράδωση, όχι με τη δική σου δύναμη-ισχύ, αλλά με θυσία του ατομικού εαυτού, που προσφέρεις, στον "Ένα" και χωρίς προσπάθεια φτάνεις σ’ Αυτόν, που είναι πάντα -Παρόν- εκεί που έχει ανάψει ΜΈΣΑ ΣΟΥ,μια Ιερή Φλόγα, πάντα με τη Δική Του Χάρη,..
Με την προσκόλλησή σου σ’ Αυτόν σιγά σιγά απομακρίνεται κάθε άλλη σκέψη, από το νου κι ο νους απορροφάται από το Όνομά Του που συνεχώς επαναλαμβάνεις κι έτσι φτάνεις στην απόλυτη συγκέντωση.»
Κάνε την εργασία σου όμως χωρίς προσκόληση στην εργασία, χωρίς πρέπει, γιατί, Αλήθεια, εκτελώντας την Πνευματική σου Εργασία χωρίς προσκόλληση, φτάνεις Ω, Άνθρωπε, στον Υπέρτατο!
ΣΗΜ. Τρέξε, Τρεχαγύρευε, σε καλώ κι εσένα κι οποιον είναι, του ιδίου Πνεύματος, κι όποιον αφήνεται απόλυτα Ελεύθερος, από κάθε είδους δεσμευτική επιθυμία, ενοχή και προσμονή.