ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ThanasisTheGreat61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
john113Νέο Μέλος
14/11/2009, 07:14:35
με την συναισθηματικη ενεργια του αλλου επισης κι οταν αγγιχω ενα πραγμα μπορω και οταν μυρισω μια μυρωδια κι οταν δω ενα πραγμα μια συζητηση
14/11/2009, 16:13:29
john113,έχεις εξασκθεί καθόλου σε αυτά? ή σου ήρθαν απο μόνα τους.
Αυτό που αναφέρεις είναι το διάβασμα της ενεργειακής υπογραφής ή αλλιώς ψυχομετρία.Μπορεί κάποιος να αγγίξει με το αριστερό του χέρι ένα αντικείμενο και να του έρθουν στον νού διάφορες εικόνες που σχετίζονται με το αντικείμενο.Θεωρώ όλα αυτά που λές αλήθεια και μου έχεις προξενήσει πολύ το ενδιαφέρον.
14/11/2009, 19:30:27
Φίλε αλεξ η ψυχομετρία είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί αντικειμενικά από όλους μας. Γιατί δεν στέλνεις ένα προσωπικό σου αντικείμενο στον john113 να μας πει τι «είδε» για εσένα.. και να το επιβεβαιώσεις ή όχι.. εσύ μετά από αυτά που θα πει. Αυτό θα ήταν μια απόδειξη.

john113 τι επαθες με το ονομα σου;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

14/11/2009, 19:57:53
quote:
Φίλε αλεξ η ψυχομετρία είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί αντικειμενικά από όλους μας. Γιατί δεν στέλνεις ένα προσωπικό σου αντικείμενο στον john113 να μας πει τι «είδε» για εσένα.. και να το επιβεβαιώσεις ή όχι.. εσύ μετά από αυτά που θα πει. Αυτό θα ήταν μια απόδειξη.

Δέν είναι και πολλύ καλή ιδέα,ο john μένει στο ρέθυμνο ενώ εγώ στην Αθήνα.Εσύ δέν πιστεύεις σε αυτά που λέει?

Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει μόνος του την ψυχομετρία,αλλά σε φτωχό βαθμό.Το αριστερό χέρι διαβάζει την αύρα του αντικειμένου.Αν κάποιος τοποθετήσει το χέρι του σε απόσταση 2-3 εκατοστά απο κάποιο αντικείμενο θα αρχίσει να νιώθει τις δονήσεις του.

14/11/2009, 23:48:26
Φιλε alex22

Δεν έχει σημασία η απόσταση. Ένα αντικείμενο κρατά τις ενέργειες! Συνεχίζω να υπερασπίζομε ότι είναι μια καλή ιδέα να του στείλεις «κάτι».

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

john133Νέο Μέλος
15/11/2009, 07:48:31
δεν ειναι η ψυχομετρια η δυναμη μου το προμυνημα ειναι και δεν το κανω οποτε θελω ωστε αν μου στειλει κατι θα το πετυχω γιατι η ενεργεια ερχεται απο το πνευματικο πεδιο.......δλδ δεν λεω τωρα θα δω το μελλον και το ειδα και καποιες φορες βλεπω και το παρελθον που δεν εχω δει........
15/11/2009, 08:03:14
Φιλε john133

Τι εννοείς προμήνυμα;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

15/11/2009, 09:44:54
quote:
hanter-..βρε elo δεν πιστευω οτι ακουω αλλα οτι βλεπω κ εχω ζησει..ολα τ'αλλα ειναι 50/50 αν αληθευουν η' οχι..αλλα σεβομαι απλα αυτα που λενε..

Καλή μου hanter πιστεύω ότι η δύναμη που έχει ο άνθρωπος (νους) δεν έχει όρια, αλλά δεν παύει να είμαι σκεπτικιστής, ότι δηλαδή τα πάντα έχουν κάποια φυσική εξήγηση και όχι κάτι το υπερφυσικό, μεταφυσικό .

Βέβαια έχω μάθει να υπάρχει στην πίσω πλευρά του μυαλού μου, πάντα μια πόρτα ανοιχτή και να μην κλείνω ποτέ απέξω μια καινούργια «γνώση»…

john133Νέο Μέλος
15/11/2009, 10:27:56
ετσι λεγετε
15/11/2009, 13:55:01
Φίλε john133 δε μιλούσα για το προσωπικό μου μέλλον αλλά το κοινό μέλλον. Ζεις σε μια χώρα, σε μια κοινωνία και σε έναν λαό, άρα μοιράζεσαι κάποιο μέλλον μαζί. Αν λόγου χάρη αύριο ένα τζουνάμη κάλυπτε τη μισή Κρήτη δεν θα επηρέαζε μόνο εσένα αλλά όλους τους κατοίκους της.

Επομένως θα ήθελα να μου πεις κάτι για το "κοινό" μέλλον όχι προσωπικά κάποιου.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Και τι δεν έχουν πει για την συγκεκριμένη ημερομήνια,και τι δεν έχουν γράψει!Ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου,οτι θα εισβάλλουν εξωγήινοι στην Γη,ότι θα έρθουν οι Ολύμπιοι,οι Ελ,οτι θα αναστραφούν οι πόλοι της γης,οτι θα συγκρουστεί ο πλανήτης με τον πλανήτη Νιμπίρου,οτι θα γίνουν σεισμοί,λοιμοί,καταποντισμοί!

Τίποτα,βέβαια,απ'όλα αυτά αγαπητοί μου αδελφοι/ες δεν πρόκειται να συμβεί την συγκεκριμένη ημερομηνία...Τιποτε απολύτως!

Το μόνο που θα συμβεί είναι (επιτέλους) η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πολυθρυλούμενου και πολυαναμενόμενου ''βδελύγματος της ερημώσεως'' ή αλλιώς Αντιχρίστου!

Για αυτό γίνεται τόσος ντόρος γύρω απο την ημέρα αυτή.Γι'αυτό την περιμένουν όλοι με αγωνία και προσμονή.Γιατι είναι ''Η'' ΗΜΕΡΑ!

29/09/2012, 14:47:23
!!!

29/09/2012, 15:18:18
βλακείες.
29/09/2012, 15:45:41
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Και τι δεν έχουν πει για την συγκεκριμένη ημερομήνια,και τι δεν έχουν γράψει!Ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου,οτι θα εισβάλλουν εξωγήινοι στην Γη,ότι θα έρθουν οι Ολύμπιοι,οι Ελ,οτι θα αναστραφούν οι πόλοι της γης,οτι θα συγκρουστεί ο πλανήτης με τον πλανήτη Νιμπίρου,οτι θα γίνουν σεισμοί,λοιμοί,καταποντισμοί!

Τίποτα,βέβαια,απ'όλα αυτά αγαπητοί μου αδελφοι/ες δεν πρόκειται να συμβεί την συγκεκριμένη ημερομηνία...Τιποτε απολύτως!

Το μόνο που θα συμβεί είναι (επιτέλους) η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πολυθρυλούμενου και πολυαναμενόμενου ''βδελύγματος της ερημώσεως'' ή αλλιώς Αντιχρίστου!

Για αυτό γίνεται τόσος ντόρος γύρω απο την ημέρα αυτή.Γι'αυτό την περιμένουν όλοι με αγωνία και προσμονή.Γιατι είναι ''Η'' ΗΜΕΡΑ!

Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε εδώ κάνεις μεγάλο λάθος !! Πέφτεις έξω έναν ολόκληρο χρόνο . Ο Αντίχριστος δεν θα έλθει το 2012 , αλλά το 2013 . Ο πατήρ Μάξιμος στο βιβλίο του Ο Αντίχριστος Ήλθεν 1983,2013 , μετά από σοβαρή επιστημονική έρευνα , στην οποία τον βοήθησε και ο ίδιος ο Θεός -σύμφωνα με τα γραφόμενά του- , κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τελικά ο Αντίχριστος ανέβαλλε την έλευσή του για ένα χρόνο . Δεν γνωρίζουμε όμως αν τελικά τηρήσει την υπόσχεσή του ή θα την αναβάλλει και πάλι για το απώτερο μέλλον . Όσο για το τέλος του κόσμου , αυτό θα γίνη το 2018 , εκτός κι αν αναβληθεί κι αυτό .

Καλή ανάγνωση .

Υ.Γ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο πατήρ Μάξιμος Βαρβαρής -αυτό είναι το πλήρες όνομά του- , ενώ προέβλεψε τον ερχομό του "Αντιχρίστου" , δεν προέβλεψε την αποπομπή του από την Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αιτωλού Κυλλήνης , από τον μητροπολίτη Διονύσιο . Φαίνεται ότι ο Θεός τάχε κάνει πλακάκια με τον μητροπολίτη , και τον άφησε απληροφόρητο .

*

Edited by - Sesostris on 29/09/2012 15:48:43

Edited by - Sesostris on 29/09/2012 15:49:40

29/09/2012, 15:55:16
[quote]

Υ.Γ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο πατήρ Μάξιμος Βαρβαρής -αυτό είναι το πλήρες όνομά του
[quote]

Ληγμενα χαπια παιρνει αυτος, κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν αχολειται με αυτον

Μακάρι να πέρνανε αναβολή τόσο εύκολα οι χρόνοι,μακάρι.....

29/09/2012, 18:16:41
Ο χριστός και ο αντίχριστος,βρίσκονται σε πόλεμο απο πάντα.Στην συγκεκριμμένη ημερομηνία θα υπάρξει το αποκορύφωμα και θα εμφανιστούν και οι δύο στους ανθρώπους.Αυτοί που έχουν διελέξει τον χριστό,θα μπορέσουν να τον ακολουθήσουν.

Εξάλου ο χριστός για αυτό θα "κατεβεί" πάλι στην γή όπως υποσχέθηκε,για να μαζέψει τους πιστούς του.Ο αντίχριστος δεν θα το αφήσει έτσι,θα κάνει τα πάντα για να μας κρατήσει στο σκοτάδι.Είναι ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος πόλεμος στην ιστορία και ήδη τον ζούμε.

Edited by - alex22 on 29/09/2012 18:20:03

EarendilΜέλος
29/09/2012, 18:59:40
quote:
low vibration!

Εντάξει, επιχειρώ να επανορθώσω τότε.