- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ποιός ήρθε?
Με τέτοια οικονομικά μέτρα που θα πέσουν πάνω μας, θα ακούμε "αντίχριστος" και δεν θα ιδρώνει καθόλου το αυτάκι μας… ![]()

quote:quote:
low vibration!Εντάξει, επιχειρώ να επανορθώσω τότε.
Much better
quote:
Μακάρι να πέρνανε αναβολή τόσο εύκολα οι χρόνοι,μακάρι.....
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς στον χρόνο μας. Ας πούμε τι έκανα εγώ για να αξίζω να "σωθώ"; Και τι έκανες εσύ για να αξίζεις να "σωθείς";
Τα ίδια και τα ίδια λάθη. Γιατί ο Χριστός να συγχωρήσει το χειρότερο κομμάτι μας;
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
αν στο δισκατομυριο μια γινει κατι τις ε τοτε δελφικος οδηγος επιβιωσης λιακοπουλος κ οποιος επιασεν επιασεν πατρος σαββα αχιλλεως
Ποιός ήρθε?
*
*
Edited by - Sesostris on 01/10/2012 11:33:14
quote:
Βρε παιδιά , εδώ και κάμποσο καιρό έχω μια απορία . Εντάξει , στις Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 έρχεται για τους χριστιανούς ο Αντίχριστος! Μέ τους μουσουλμάνους και τους βουδιστές τι γίνεται ; Γι' αυτούς θα έλθουν ο Αντιμωάμεθ και ο Αντιβούδας ; Πολύ μπέρδεμα αδέλφια !!!
Χαχα
quote:
Sesostris
Εντάξει , στις Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 έρχεται για τους χριστιανούς ο Αντίχριστος! Μέ τους μουσουλμάνους και τους βουδιστές τι γίνεται ; Γι' αυτούς θα έλθουν ο Αντιμωάμεθ και ο Αντιβούδας ; Πολύ μπέρδεμα αδέλφια !!!
Όχι βέβαια, αυτοί θα βλέπουν από τις κερκίδες!
quote:
στις Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 έρχεται για τους χριστιανούς ο Αντίχριστος!
Με το παλιό ημερολόγιο;
Επίσης, σύμφωνα με αυτό:http://tarekmaani.com/old/calconv/cof.htm
Έχουμε:
21 / December / 2012 AD Gregorian
8 / December / 2012 AD Julian
7 / Safar / 1434 AH Hijri/Islamic
8 / Tevet / 5773 AM Jewish
9 / 11 / 4649 AC Chinese
Year 29 of Cycle 78 / Renchen / Year of the Dragon Chinese
On the Julian Day (JD) 2456282.5
On the Modified Julian Day (MJD) 56282
Moon Age 7.64 days
Moon Synodic Period Fraction 26 %
Moon Illumination Fraction 0.5791
Σε ποιο έτος άραγε είμαστε; το 2012 ή το 1434 ή μήπως το 5773;
Ο θεματοθέτης την έκανε.

Και του χρόνου! ![]()
many questions, tiring answers
quote:
Είμαστε σίγουροι οτι τα έσχατα χρόνια έφτασαν,οτι η ώρα του Αντιχρίστου είναι εδώ.Όλα τα σημεία των καιρών αυτό υποδεικνύουν,αυτό φωνάζουν.Μείνανε μόλις 5,5 χρόνια για το τέλος του κόσμου και την Δευτέρα Παρουσία και τα γεγονότα της Αποκάλυψης θα αρχίσουν να εκτυλίσσονται με ραγδαίο ρυθμό απο τις 21 Δεκεμβρίου φέτος και μετά.Υπομονή και πίστη και ελπίδα στον ζώντα και μοναδικό Θεό,καθώς θα είναι τα φοβερότερα και σκληρότερα χρόνια όλων των εποχών.
Βγές λίγο έξω, κοινωνικοποιήσου,βάλε στόχους στη ζωή σου και θα δείς θα ξεφύγεις απ'αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Φιλικά Ιαπετός.
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:Ποιοι θα πάνε στον παράδεισο;
Είμαστε σίγουροι οτι τα έσχατα χρόνια έφτασαν,οτι η ώρα του Αντιχρίστου είναι εδώ.Όλα τα σημεία των καιρών αυτό υποδεικνύουν,αυτό φωνάζουν.Μείνανε μόλις 5,5 χρόνια για το τέλος του κόσμου και την Δευτέρα Παρουσία και τα γεγονότα της Αποκάλυψης θα αρχίσουν να εκτυλίσσονται με ραγδαίο ρυθμό απο τις 21 Δεκεμβρίου φέτος και μετά.Υπομονή και πίστη και ελπίδα στον ζώντα και μοναδικό Θεό,καθώς θα είναι τα φοβερότερα και σκληρότερα χρόνια όλων των εποχών.
Αυτά που λες, πραγματικά τα πιστεύεις;

macedon
quote:
Μια ερώτηση:
Αυτά που λες, πραγματικά τα πιστεύεις;macedon
Ναι,τα πιστεύω.Όλα τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει μου δείχνουν μια και μόνο ημερομηνία:2012-13 για εμφάνιση Αντιχρίστου,και 2018 για τέλος του κόσμου.Είμαι απόλυτος.