- Voulgarakis special - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Γιατί δεν απαντάς στα κουδούνια σου? Γιατί?
Γιατί δεν απαντάς στο τηλεφωνάκι σου? Γιατί?
Γιατί όσο με τσαντίζεις εγώ επιμένω περισότερο? Γιατί?
Μήπως γιατί ήρθε η ώρα τις κόκκινες γραμές σου να τις κάνεις πράσσινες?
Μήπως ήρθε η ώρα να πληρώσεις την αυθάδεια σου?
Αύριο το πρωί θα το μάθεις, κρύψου όσο θέλεις, εγώ θα σε ξετρυπώσω.
Μπορεί απόψε να την γλίτωσες κρυμένη πίσω απο την πορτούλα σου, σε άκουγα που έπαιζες με τα μπατζούρια, δεν είναι η φυγή όμως η λύση στο πρόβλημά σου.
Τώρα εσύ και η παρέα σου είστε οι κυνηγημένοι και εγώ είμαι ο κυνηγός.
Αύριο κα Ασπασία, αύριο, ένα αύριο που θα φοβάσαι απόψε.

macedon
Εμένα με έχει φάει η αγωνία...
Δεν γίνεται ρε Αττίλα να ξεμπερδέψουμε απόψε..;
Μην παρατείνεις την αγωνία μου.Μαζί με την Μπλαβάτσκυ,δεν θα κοιμηθώ ούτε εγώ απόψε.Ότι είναι να γίνει,ας γίνει απόψε...
Πάντως παιδιά δεν έχω καλό προαίσθημα,μεγάλο κακό θα γίνει.Βλέπω αποφασισμένο τον Αττίλα,να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με την Μπλαβάτσκυ.Είναι πολύ θυμωμένος με την Μπλαβάτσκυ και με αυτούς που τραβάνε κόκκινες γραμμούλες και δεν ξέρω ποιόν άλλον θα πάρει ο Χάρος.Πάντως κι εγώ την άκουσα την Ασπασία που έπαιζε με τα Μπατζούρια.Μετά,άκουσε τα νευρικά βήματα του Αττίλα,να περιφέρονται έξω από την κλειδωμένη πόρτα και εξαφανίστηκε.Άγνωστο για πού.Δεν τόλμησα να πάω να κοιτάξω.Μην με περάσει ο Αττίλας για την Ασπασία ή την Μπλαβάτσκυ και βρεθώ προ εκπλήξεων.Σταμάτησα να αναπνέω για λίγα λεπτά και με προσεχτικά βήματα απομακρύνθηκα στο μεγάλο δάσος που απλωνόταν πίσω μου.
Edited by - Συνοδινός on 30/01/2007 23:30:43
Edited by - Συνοδινός on 31/01/2007 00:36:50
γιατι η μαμα της της εχει πει να μην ανοιγει σε κλωνους
Γιατί δεν απαντάς στα κουδούνια σου? Γιατί?
γιατι μονο οι τρελοι συνομιλουν με κουδουνια
γιατι εχει αναγνωρηση κλισης και δεν θελει να μιλησει
αν δεν ειχα τροπους θα ελεγα γιατι εισαι μ@λ@κ@ς
αλλα εχω και δεν το λεω
η λεπτη κοκκινη γραμη που εγινε το πρασσινο μιλι
καρτα η μετρητα;
οταν τελιωσεις με την κοπελια ελα και απο το σπιτι μου γιατι ακουω κατι χρατς χρουτς στην αποθηκη και νομηζω οτι ειναι ποντικι
Μπορεί απόψε να την γλίτωσες κρυμένη πίσω απο την πορτούλα σου, σε άκουγα που έπαιζες με τα μπατζούρια, δεν είναι η φυγή όμως η λύση στο πρόβλημά σου.
για να κρυβετε πισω απο την πορτα και να παιζει συχρονως με τα μπατζουρια η μενει σε πολυ μικρο σπιτι η ειναι τεραστιων διαστασεων
εχω βασιμες υποψιες οτι ξερει τον σβαρτζ γι αυτο κυνηγε προσεχε
νυχτα ειναι και θα περασει
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Edited by - gigenis on 30/01/2007 23:47:59
Δεν είναι Ασπασία ρε παιδιά. ΑΜΑΛΙΑ είναι...

macedon
quote:
Εχω να κάνω μια παρέμβαση επί της ουσίας και όχι επί της διαδικασίας.Δεν είναι Ασπασία ρε παιδιά. ΑΜΑΛΙΑ είναι...
για δες καλυτερα
quote:
Χαρ.Τρικούπη 60, 3ος όροφος, Αθήνα 10680
Τηλ. 210 9334841, Κιν. 6973318487
Email: aspasia@theosophy.gr
Web sites: www.theosophy.gr & ultathens.gr
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
HELENA PETROVNA BLAVATSKY TO 1875 ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2007 ΦΙΛΕ Attilas.....
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
_______________________________________________________________________________________________________
Κάποια λίγα και πολύ συγκεκριμένα λόγια που απευθύνονται από την ομάδα υπευθύνων του ESOTERICA προς τον κο "Attila" από την… «Mongolia», με τη διεύθυνση επικοινωνίας "Μπομπ ο Σφουγγαράκης"_gr…
α). Αγαπητέ μας «κύριε», λάβετε υπόψη πως οι έως τώρα παρεμβάσεις στα μηνύματά σας, υπήρξαν οι ελάχιστες δυνατές – δεδομένης της έλλειψης ευχέρειας απαραίτητου χρόνου – απλά για να καταδειχτεί πρωταρχικά το μη αποδεκτό μιας τέτοια συμπεριφοράς στις Συζητήσεις του χώρου. Το τελευταίο, σαφώς και σας έγινε γνωστό εκ των προτέρων και ο ίδιος το κουμπί «Συμφωνώ», εφόσον διαβάσατε και συμφωνήσατε με τους κανονισμούς συμμετοχής στην παρούσα Υπηρεσία – χώρο.
Επιφυλασσόμεθα για επιπλέον επεμβάσεις σε φράσεις οι οποίες υποδεικνύουν συμπεριφορές μη σύμφωνες με τους κανονισμούς των Συζητήσεων – και εν γένει με κάθε κανόνα, γραφτό ή άγραφτο, της ευγενούς και δημιουργικής συνδιαλλαγής μεταξύ ατόμων–πολιτών.
β). Το παρόν θέμα μετονομάζεται σε «περιστατικό φανατισμού - 29/1/2007» από "esoterica.gr" και θα παραμείνει ενεργό για μικρό ακόμα χρονικό διάστημα κατά το δοκούν και το πρέπον.
Ο ίδιος ο λογαριασμός συμμετοχής σας επίσης θα παραμείνει ενεργός για διάστημα όχι μεγαλύτερο από του θέματος που ανοίξατε στο χώρο αυτό. Κρίνεται πως ήδη έχει απωλεσθεί η δυνατότητα συμμετοχής για το παρόν διάστημα.
γ). καθώς ενημερωθήκαμε πως έχουν ήδη οχληθεί – γενομένης κατάχρησης των προσωπικών στοιχείων τους – χορηγοί της διαδικτυακής μας παρουσίας (καθώς και συνεργάτες της προσπάθειας του ESOTERICA) κάνουμε σαφές πως η υπευθυνότητα για τις παρεμβάσεις στα μηνύματα αυτά, φυσικά ανήκει στους υπεύθυνους του χώρου και όχι σε οποιονδήποτε συνεργαζόμενο φορέα.
Εννοείται πως γι’ αυτές αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και καθώς, επίσης, πληροφορηθήκαμε πως αναζητάτε επιμόνως τα στοιχεία των υπευθύνων (όποια δυσκολία!!!) σας δίνουμε παρακάτω αυτά που χρειάζεστε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, ως πολίτης αυτού του κράτους – και μάλιστα σας συμβουλεύουμε να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν.
Μιχάλης Βίνος
Τηλ: 6973569610
Στοιχεία νομικού και φυσικού προσώπου:
"Digital Alchemy" – Υπηρεσίες Διαδικτυακών εφαρμογών
ΑΦΜ: 037715387 Γ’ ΔΟΥ Πειραιώς
Email: mvinos@esoterica.gr
δ). προτείνουμε πριν επιχειρήσετε να κατακρίνετε το οτιδήποτε, άτομα, ομάδες ανθρώπων, συστήματα σκέψης, κ.ο.κ. να κάνετε έναν κόπο να ενημερωθείτε – για – ή να αναγνώσετε τουλάχιστον τα κύρια κείμενα και στοιχεία που αφορούν το αντικείμενο της αντίθεσής σας, πράγμα που για τη «θεοσοφική γραμμή» και για την ιδρύτριά της Ε.Π. Μπλαβάτσκυ, όπως φαίνεται από τα γραφόμενά σας, δεν έχετε κάνει στο ελάχιστο…
ε). πιθανώς και να είναι σε γνώση σας, παρολαυτά σας ενημερώνουμε επιπλέον, πως όλα τα τεχνικά στοιχεία σε σχέση με τη συμμετοχή σας έχουν καταγραφεί, όπως η συγκεκριμένη σύνδεση και προέλευσή της, στοιχεία του υπολογιστή/ων απ’ όπου έχει γίνει αυτή, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είτε μέσω των νόμιμων δικαιωμάτων που ανήκουν στον οποιοδήποτε χώρο διαδικτυακών υπηρεσιών – όπως ο παρόντας – είτε/και από τον παροχέα επικοινωνιακών/τηλεφωνικών υπηρεσιών. Επίσης είναι φυσικό πως βρίσκονται καταγεγραμμένες στον παρόντα χώρο οι οποιεσδήποτε απειλές, άμεσες ή έμμεσες, προς οποιονδήποτε και οι οποίες εμπίπτουν τουλάχιστον στους κανονισμούς του Αστικού Δικαίου.
στ). ελπίζουμε να πρόκειται απλά για ένα συναισθηματικού τύπου «ξέσπασμα», το οποίο μπορούμε και να δικαιολογήσουμε έως ενός ορίου. Ευχόμαστε δε να δείτε την κατάσταση πιο λογικά και «ρεαλιστικά», καθώς δεν υπάρχει βέβαια κάποιος λόγος να «χωρίσουμε» τίποτα, ούτε να «χαλάσουμε τις καρδιές μας».
Άλλωστε ο παρών χώρος – πάνω απ’ όλα – είναι ένας χώρος που προωθεί τον Φιλοσοφικό, Δημιουργικό Διάλογο…
Τίποτε παραπάνω αλλά σαφώς Τίποτε λιγότερο!
Παρακαλούμε κάντε μια προσπάθεια. Σίγουρα την αξίζετε…
Καλημέρα σε όλους του συμμετέχοντες! ![]()
_______________________________________________________________________________________________________
Θυμάμαι μια εποχή είχε μαζέψει απο το δρόμο έναν συμπαθέστατο κοπριτάκο...Το καημένο το σκυλάκι είχε φάει τόσες κλωτσιές και είχε υποστεί τέτοια κακομεταχείριση που φοβόταν ακόμα και τη σκιά του...Κυριολεκτικά,όχι μεταφορικά...Είναι χαρακτηριστικό ότι έτρεμε ακόμα και τις κότες που ο παππούς μου άφηνε ελευθερες να τριγυρνάνε στην αυλή του σπιτιού του,στο χωριό...Όταν μια κοτούλα τον πλησίαζε στα 5 μέτρα τον έβλεπες να αναπηδάει γουρλώνοντας τα ματάκια του και να τρέχει πανικόβλητος προς το σπιτάκι του, λουφάζοντας εκεί μέχρι ο κίνδυνος (η κότα) να απομακρυνθεί...Άτυχο ζώο,με το που άρχισε να ξεθαρρευει βγαίνοντας λίγο πιο έξω έφαγε μια φόλα από κάποιον κακό γείτονα και ψόφησε...Αυτή ήταν η σύντομη ζωή του Αττίλα του τρομερού...Ο παππούς μου ήταν μέγας χιουμορίστας και του είχε δώσει αυτό το όνομα...Αττίλας...
Φυσικά αυτό δεν το είπα για να κάνω κάποια αντιπαραβολή με τον άνδρακλα που κρυμμένος πίσω απο την οθόνη κάποιου υπολογιστή σε κάποιο σκοτεινό ίντερνετ καφέ απειλεί μια γυναίκα...
Σέβομαι τη μνήμη του φτωχού ζώου και δεν θέλω να την προσβάλλω με μια τέτοια σύγκριση...

It is the source of all true art and all science.
quote:
Αυτός ο ζεστός χειμώνας τελικά κάνει μεγάλη ζημιά...
Έχεις δίκο αγαπητέ μου Μακεδόνα.Ο χειμώνας φταίει για όλα,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για αυτή την παράκρουση.
Αττίλα,μπορείς να πιείς μια "φραπελιά",ίσως και να συνέλθεις...
καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Ο όρος "απειλή" είναι αβάσιμος εφ' όσον η χρήση του νόμου δεν συνιστά απειλή, (βρείτε μου ένα γραπτό μου που να αποδυκνύει απειλή και όχι νόμο).
Περιστατικό φανατισμού = Καθαρή προσβολή στο πρόσωπό μου.
Μπορείτε να όμως να μου πείτε πως και απο που βγάλατε αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα?
Σε ποιό σημείο του γραπτού λόγου μου διακρίνεται ο φανατισμός?
Μήπως πίσω απο την φοβερή και επαναστατική ιδεολογία σας, υποβόσκει η ανάγκη να κολάτε ταμπέλες στους αντίθετους προς τα πιστεύω σας?
Έτσι σας δασκάλεψε η κα κα Μπλαβάτσκυ?
Τα συγχαρητήριά μου.
Κατάχρηση προσωπικών στοιχείων δεν υπάρχει απο την πλευρά μου.
Τα στοιχεία σας τα έχετε δημοσιεύσει απο μόνοι σας.
Το πως εγώ έφτασα στο συμπέρασμα οτι οι διαφημιζόμενοι και το esoterica είναι ένα και το αυτό, μπορείτε να το καταλάβετε λαμβάνοντας υπ' όψιν οτι δεν είναι όλοι οι χρήστες ανεγκέφαλοι, όπως μερικά φανατικά μέλη σας προσπαθούν να αποδείξουν.
Φυσικά η σελλίδα αυτή είναι το σπίτι σας, που σημαίνει όποιον θέλεις βάζεις όποιον θέλεις βγάζεις.
Έλα τώρα να σου δείξω ποιά είσαι, κοίτα εδώ τι έγραψες:
quote:
ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΗΣ.amalia
Για πες μου τώρα, τι παραπάνω έχει ο υδράργυρος απο ένα άλλο μέλος και χρίζει διαφορετικής μεταχείρησης?
Υπακοή στην οργάνωσή σας?
Έτσι θα αλλάξετε τον κόσμο???
Τις καρδιές μας δεν χρειάζεται να τις χαλάσουμε, είναι ήδη χαλασμένες, όσο χαλασμένη είναι και η νοοτροποία που πραγματεύεστε.
Στα λόγια είστε πρώτοι και καλύτεροι, στην πράξη είστε χειρότεροι απο αυτούς που επικρίνετε.
quote:
Άλλωστε ο παρόντας χώρος – πάνω απ’ όλα – είναι ένας χώρος που προωθεί τον Φιλοσοφικό, Δημιουργικό Διάλογο…
Το είδα ψάχνοντας τα διάφορα, ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου.
Περί λογαριασμού συμετοχής λίγο με νοιάζει μιας και οι νοοτροποία μου δεν ταιριάζει ούτε στο ελάχιστο με τον παροξυσμό των "θεοφώτιστων" μελλών σας.
Επειδή έχω και πολλές άλλες δουλειές να κάνω θα τα πούμε εν καιρώ, ίσσως τελικά η επίθεσή μου να βοηθήσει εσάς να γίνετε ποιό αντικειμενικοί και εμένα να γίνω λιγότερο εύθικτος.
quote:
Γιατί καλή μου δεν ανοίγεις την πόρτα? Γιατί?Γιατί δεν απαντάς στα κουδούνια σου? Γιατί?
Attillako ή μήπως σου πάει καλύτερα το Αllitakos?
Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις το παραπάνω κειμενάκι σου?
Γιατί αν αυτό δεν είναι το παραλήρημα ενός δειλού που κρυμμενος πίσω από μια οθόνη και την ανωνυμία του ιντερνετ απειλεί τη ζωή μιας γυναίκας,τότε τι είναι?
Σουρεαλιστικό ποιηματάκι?
Κόψε λοιπόν το παραμύθι του δήθεν "θιγμένου μέλους" γιατί ούτε "θιγμένο" είσαι,ούτε μέλος είσαι.
Α,και κάτι άλλο.Αν ήμουνα μέλος της θεοσοφίας ή οπαδός της Μπλαβάτσκι ή οπαδός της οποιασδήποτε άλλης θρησκείας ή δοξασίας, θα έβγαινα και θα το έλεγα σε όλο τον κόσμο,χωρίς κανένα πρόβλημα...Προς το παρόν πάντως,και για να σου φύγει η περιεργεια,είμαι οπαδός μόνο της ΑΕΚ...χχαχαχαχααχα

It is the source of all true art and all science.
quote:
Κατά τη medtech ο νέος μας φίλος κάνει "διαφωτισμό", στον οποίο του εύχεται "καλή τύχη", αλλά η "κούρασή" του πάει "άδικα" (μάλλον γιατί δεν είμαστε σε θέση να "διαφωτιστούμε": μετά από λίγες ώρες βασανιστήρια θα "διαφωτιζόμασταν" φαντάζομαι...)[Wake up, boys and girls. I'm outta here]
ΥΓ: Μού'ρχονται κι άλλα:
"Σήκωσέ το το διαφωτισμένο", "άμα σε δω μπροστά μου θα σε διαφωτίσω" κλπ, αλλά πολύ χρόνο σπατάλησα.
Ακου να δεις φιλαρακι:
Αν εσυ γουσταρεις να πιστευεις τυφλα στο οτιδηποτε δικαιωμα σου.
Αν ενοχλεισαι που εγω δεν πιστευω τυφλα,κανε μια γαργαρα με ξιδι.
Τον βιο και την πολιτεια της Μανταμ Μπλατασκυ τον εχω διαβασει.Περιττο να σου πω οτι δεν σχηματισα και την καλυτερη γνωμη για την αξιοπιστια της.Αλλα και γενικα για οσα πρεσβευει ο Θεοσοφισμος.
Δεν επιτιθεμαι στον Θεοσοφισμο ομως για τους ιδιους λογους που δεν επιτιθομαι και στον χριστιανισμο,τον Ισλαμισμο και αλλα συστηματα πιστης.Απο που να πιασεις και απο που να τελειωσεις για να τους πεισεις οτι οσα τους διδαξαν ελαχιστη βαση εχουν...
Ετσι ασχολουμαι με δοξασιες κατα περιπτωση.
Φυσικα δεν ξερω αν ο Atillas ειναι σκεπτικιστης ή οπαδος αλλου θρσηκευτικου συστηματος και για ποιους ακριβως λογους εχει στραβωσει τοσο ασχημα και ειναι τοσο επιθετικος με τους Θεοσοφιστες.Και δεν με ενδιαφερει.Το καλη τυχη ειχε την εννοια του "σιγα μην τους κανεις να αλλαξουν γνωμη".
Για μενα αξια εχουν οι επιστημονικες αποδειξεις και οχι οι σκετες ιδεες οσο ωραια και εαν ακουγονται,οσο και εαν χαιδευουν τα αυτια μας.

The plural of anecdote is not data.
quote:
medtech προς wendigo:Ακου να δεις φιλαρακι:
Αν εσυ γουσταρεις να πιστευεις τυφλα στο οτιδηποτε δικαιωμα σου.
Αν ενοχλεισαι που εγω δεν πιστευω τυφλα,κανε μια γαργαρα με ξιδι.
medtech δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις: βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και δημιουργείς ψευδείς εντυπώσεις. Δεν ξέρω πως συνήγαγες από τα λόγια του wendigo ότι πιστεύει τυφλά σε οτιδήποτε.
Η ταμπελοποίηση ανθρώπων, καταστάσεων, φαινομένων, κ.λπ. δεν είναι ασφαλής και αντικειμενική μέθοδος για οποιουδήποτε είδους έρευνα και ούτε αποτελεί αξιόπιστη θέση σε μία συζήτηση.
Στα γράφω τα παραπάνω με συμβουλευτικό τρόπο, διότι γνωρίζω την προσπάθειά σου να είσαι εντός της επιστημονικής μεθοδολογίας. Ίσως όμως να σου ξεφεύγει κάτι στην πορεία.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:Ίσως όμως να σου ξεφεύγει κάτι στην πορεία.
της ξεφυγε το γουεντιγκο ![]()
ΥΓ. αυτη η Μπλαβατσκι τι ειναι?
διαβαζει τα φυλλα απ τους ντολμαδες?