ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ..Φτιάξε μια χιονονιφάδα !!!*_*!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ..Φτιάξε μια χιονονιφάδα !!!*_*!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
el.elyonΜέλος
26/03/2007, 14:07:18
quote:
maraki8: Ωραίες εποχές...

Μάλλον στα ωραία ήταν και η φράση: Τσοβόλα δώστα όλα!

Φαντάζεσαι Μαράκι μου τον Καραμανλή να πει: Αλογοσκούφη δώστα όλα!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

maraki8Μέλος
26/03/2007, 14:18:27
Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.Όταν είπα "ωραίες εποχές",εννοούσα ότι ήταν ωραία που ένας πολιτικός κατάφερε,έστω και για λίγο να στριμώξει τους παπάδες.Δεν μιλάω για τα υπόλοιπα πολιτικοοικονομικά δρώμενα της εποχής εκείνης.
Κι αφού ανέφερες την συγκεκριμένη φράση,θα σου απαντήσω ότι έχεις δίκιο,δεν μπορώ να φανταστώ τον καραμανλή να λέει στον αλογοσκούφη "δώστα όλα".μπορώ όμως να τον φανταστώ να λέει "παρτα όλα"...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

el.elyonΜέλος
26/03/2007, 15:08:16
quote:
maraki8: δεν μπορώ να φανταστώ τον καραμανλή να λέει στον αλογοσκούφη "δώστα όλα".μπορώ όμως να τον φανταστώ να λέει "παρτα όλα"...

Άρα για αυτό άναψε κεράκι ο πρόεδρος! Τώρα για το κεράκι ποιος πληρώνει, το ΠΑΣΟΚ?

quote:
maraki8: Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.

Στο χάος που επικρατεί Μαράκι μου δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά εκτός αν εσύ τα βλέπεις όλα καθαρά: Για όλα φταίει ο μακαριότατος! Έτσι είναι Μαράκι μου?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

26/03/2007, 22:41:47
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Παιδεραστής ορθόδοξος ιερέας στην αρχιεπισκοπή Αμερικής, που ομολόγησε 3 βιασμούς και αποδείχτηκε η ενοχή του δεν καθαιρείται ούτε παραπέμπεται στο εκκλησιαστικό δικαστήριο αλλά απλά του απαγορεύονται οι ιεροπραξίες (μη χάσει και τη σύνταξη...).

(Από το Βήμα της Κυριακής).

Αντε βρε. Και σ'ανώτερα.

macedon

26/03/2007, 23:40:35
quote:
Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.Όταν είπα "ωραίες εποχές",εννοούσα ότι ήταν ωραία που ένας πολιτικός κατάφερε,έστω και για λίγο να στριμώξει τους παπάδες.Δεν μιλάω για τα υπόλοιπα πολιτικοοικονομικά δρώμενα της εποχής εκείνης.
maraki8
Και όμως φίλη maraki8 , ούτε ο Α Παπανδρέου κατόρθωσε να τα βάλη με το βαθύ παρακράτος της εκκλησίας .
Σου θυμίζω τον ερμαφρόδιτο νόμο της ισοτιμίας πολιτικού και θρησκευτικού γάμου , όταν σε όλο τον κόσμο , ακόμα και στο θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν , οι μελλόνυμφοι δηλώνουν την συμβίωσή τους πρώτα στο δημαρχείο και ύστερα άν θέλουν τελούν θρησκευτικό γάμο . Ενώ στό ελλαδιστάν με τον νόμο του Α.Παπανδρέου περί ισοτιμίας , το παπαδαριό με αποφάσεις του εκβιάζει όσους θέλησαν να τελέσουν πολιτικό γάμο .
Δεν τόλμησε να προχωρήση στον έλεγχο των οικονομικών των μητροπόλεων . Και το χειρότερο από όλα , έκανε τους παπάδες δημοσίους υπαλλήλους και τους πληρώνουμε από τους φόρους (υστέρημα) του Ελληνικού λαού .
Και καλά οι ορθόδοξοι χριστιανοί , όμως οι εβραίοι , οι μουσουλμάνοι , οι άθεοι , οι άθρησκοι , οι αρχαιολάτρες , ή ακόμα οι καθολικοί και οι προτεσταντες συμπολίτες μας γιατί να τους εκτρέφουν ;;;;;
Βέβαια αυτά είναι πταίσματα μπροστά στις παροχές που έδωσε ο Καραμανλής στο παπαδαριό , τους τα έδωσε όλα , μας πήρανε και τα σώβρακα κατά την λαϊκή έκφραση .

maraki8Μέλος
27/03/2007, 08:21:37
quote:

[Και όμως φίλη maraki8 , ούτε ο Α Παπανδρέου κατόρθωσε να τα βάλη με το βαθύ παρακράτος της εκκλησίας .
Σου θυμίζω τον ερμαφρόδιτο νόμο της ισοτιμίας πολιτικού και θρησκευτικού γάμου , όταν σε όλο τον κόσμο , ακόμα και στο θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν , οι μελλόνυμφοι δηλώνουν την συμβίωσή τους πρώτα στο δημαρχείο και ύστερα άν θέλουν τελούν θρησκευτικό γάμο . Ενώ στό ελλαδιστάν με τον νόμο του Α.Παπανδρέου περί ισοτιμίας , το παπαδαριό με αποφάσεις του εκβιάζει όσους θέλησαν να τελέσουν πολιτικό γάμο .
Δεν τόλμησε να προχωρήση στον έλεγχο των οικονομικών των μητροπόλεων . Και το χειρότερο από όλα , έκανε τους παπάδες δημοσίους υπαλλήλους και τους πληρώνουμε από τους φόρους (υστέρημα) του Ελληνικού λαού .
Και καλά οι ορθόδοξοι χριστιανοί , όμως οι εβραίοι , οι μουσουλμάνοι , οι άθεοι , οι άθρησκοι , οι αρχαιολάτρες , ή ακόμα οι καθολικοί και οι προτεσταντες συμπολίτες μας γιατί να τους εκτρέφουν ;;;;;
Βέβαια αυτά είναι πταίσματα μπροστά στις παροχές που έδωσε ο Καραμανλής στο παπαδαριό , τους τα έδωσε όλα , μας πήρανε και τα σώβρακα κατά την λαϊκή έκφραση .

Ομολογώ αγαπητέ μου,ότι αυτόν τον νόμο του Παπανδρέου τον αγνοούσα.Θυμόμουν όμως την σύσταση της επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών(θυμάμαι και τον πατερ-Πιρουνάκη),που είχε γίνει ο χαμός τότε.
Όσο για την εκτροφή του παπαδαριού,δεν θα μπορούσες να τα πεις πιο σωστά..

quote:
Στο χάος που επικρατεί Μαράκι μου δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά εκτός αν εσύ τα βλέπεις όλα καθαρά: Για όλα φταίει ο μακαριότατος! Έτσι είναι Μαράκι μου?

Όχι,το έχω ξαναπεί,δεν φταίει για όλα,αλλά φταίει για παρα πολλά.Αδημονώ να ζήσω την ημέρα που μια κυβέρνηση θα τους βάλει χέρι.Αν μη τι άλλο,να σταματήσουν να πίνουν και να τρώνε από τον ιδρώτα μας...

27/03/2007, 11:03:48
Αναρωτιόμουνα αν, στη χώρα που η κλεψιά θεωρείται μαγκιά, στη χώρα της ρέκλας, της κομπίνας, της τούφας και της αρπαχτής, υπάρχει κόσμος που ιδρώνει;;

Αχ βρε Χριστόδουλε, πως τα κατάφερες έτσι και σε κατάντησαν "ιδρωτορουφήχτρα";

maraki8Μέλος
27/03/2007, 11:09:00
Τις ειρωνείες σου αλλού Ψηλέ.Δεν ξέρω αν εσύ ξύνεσαι όλη μέρα,κάποιοι από εμάς όμως όντως ιδρώνουμε.Και δεν μας αρέσει καθόλου που οι τράγοι τρωγοπίνουν από ΕΜΑΣ.Γιατί στην ουσία,ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ να κάνουν το έργο του Θεού...

27/03/2007, 11:28:58
Εσείς που ιδρώνετε να προσέχετε να μην κάθεστε κοντά σε παράθυρο και πλευριτώσετε!! Το φραπεδάκι μακριά από το παράθυρο!!!!!
Να μην ξεχνάτε να παίρνετε μαζί σας, στη δουλειά, και καμιά ντουζίνα φανέλες να τις συναλλάζετε βρε παιδί μου!!!

****Αν είχα έλθει και εγώ από το Σύριο, ίσως να μην γνώριζα την πραγματικότητα στη χώρα μας.

*****Ξέχασα κάτι.
Κοπέλες!!!
Προσοχή στα νύχια σας, ειδικά η δακτυλογράφηση τους κάνει κακό!!!!!!
Το ξύσιμο όμως, αντιθέτως, τα τροχίζει και τα κάνει να φαίνονται πιο όμορφα. Αυτό βέβαια το συστήνω ανεπιφύλακτα και στους άνδρες που, σίγουρα, γνωρίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες του ξυσίματος!!

Edited by - Ψηλός on 27/03/2007 11:33:26

KeisatsuΜέλος
05/05/2003, 20:56:02
Η επόμενη λέξη που θα πεις, θα είναι "όχι";

Ότι κι αν πει πέφτει σε λογικό σφάλμα.
Αλλά δεν μπορεί να την απαντήσει αλλος
ΠΡΙΝ να δώσει αυτός την απάντηση.

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
05/05/2003, 21:00:53
Αχχχχ! πρεπει να περιμένω να μου έρθει η φλασιά.
Τελειώνει και η αδεια μου, επωμένως ή αποψε, αν με αφήσουν τα παιδια ή δεν ξέρω και,γω πότε

ananasssΜέλος
05/05/2003, 21:09:54
Αν και ακάλεστος (Αμαλία,) σ' αυτό το... συνομωσιολογικό τόπικ,
αδυνατώ να ακολουθήσω τόόόση λογική πια!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

06/05/2003, 01:05:44
καλησπέρα σας.

Σωστόν σωστότατον φίλε μου Keisatsu! Αν ο ανθρωπολόγος απαντήσει "όχι", τότε αρνείται ότι η απάντησή του είναι όχι, οπότε κάνει λάθος. Αν απαντήσει "ναι", επιβεβαιώνει απλά ότι θα απαντούσε όχι, οπότε και πάλι πέφτει σε αντίφαση.

Περιμένω και τον άλλο γρίφο φίλοι μου!
Να μην στείλουμε και τον άνθρωπο τσάμπα στη φυλακή...

Υ.Γ. Ζουμερό - υγειινό - νόστιμο και θρεπτικό φρούτο, μπορείς εάν θέλεις απλά να συμμετέχεις, να σερβίρεις κάποιους χυμούς (ανανά κατά προτίμηση), μιας και το θερμόμετρο έχει ανέβη στα ύψη, γενικώς...
αυτή...που τα κατάφερε!

Edited by - amalia on 06/05/2003 01:07:33

06/05/2003, 23:02:58
22 ακόμα ώρες, και ο γρίφος νάμπερ τού, παραμένει ακόμα στα αζήτητα!
Δεν θα το αντέξω! Και τι θα γίνει αργότερα που θα αρχίσουν να δυσκολεύουν; Μόνη μου θα τους λύνω; Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει, θα εφεύρω κι ένα alter ego ονόματι Αινσταιν ή Τσβάισταιν, για να μη μιλάω μόνη μου...
Για περάστε, για περάστε, δύο γρίφοι ένα ευρώ!!!

αυτή...που τα κατάφερε!