- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΕΓΡΑΨΕΣ
quote:
macedon
Λυπάμαι που ούτε κι αυτό σε βολεύει,
Και σου ζήτησα
quote:
PanosT
Για το συγκεκριμένο σε αναμένω αλλά αν θες να μας δείξεις ότι ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ μας λες αλήθεια με ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΙΞΕ ΕΝΑ, όχι τα πολλά που υπονοείς, ΜΟΝΟ ΕΝΑ από κάτι που μου έφερες ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ.Μην ξεχαστείς γιατί ξέρεις τη συνέχεια του έργου πλέον...
Ελπίζω να έχεις κάτι καλύτερο απ'ότι την απάντηση που μου έδωσες για τους αφελείς Δωδεκαθειστές...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 06/03/2013 15:41:30
Μπαααα...
Δεν κινδυνεύετε γιατί σας έχω τοποθετήσει με τους original άθεους.
Ούτε καν ο Eumenis δεν κινδυνεύει τώρα πια καθώς με τα πολλά και την συμβολή του υπομονετικού Doc παραδέχθηκε ότι είναι original Δωδεκαθειστής.
Οι "γιαλαντζί" αποκτούν ένα θέμα μαζί μου...
Εσείς τη Φυσική να μου προσέχετε και θα είμαστε μια χαρά...![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
Στο μεταξύ μας θέμα με τη Φυσική, φαντάζομαι να δέχεσαι πως το μεγαλύτερο μέρος της διαφωνίας μας, προέκυψε από κακό διάβασμα των τοποθετήσεων.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
PanosTΣτο μεταξύ μας θέμα με τη Φυσική, φαντάζομαι να δέχεσαι πως το μεγαλύτερο μέρος της διαφωνίας μας, προέκυψε από κακό διάβασμα των τοποθετήσεων.
DSM, από μεταγενέστερο του καβγά μας ποστ σου (μάλλον προς το ΝΙΚΟΜΑΧΟ) είδα ότι είχες πολύ καλή αντίληψη της Φυσικής και μου έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση πως δεν συνενοηθήκαμε!
Κατά τη γνώμη μου κόλλησες και ήθελες να συμφωνήσω σε μια ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να συμβεί ένα γεγονός ενώ από την άλλη έχουμε μια ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με εμφανώς πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα που ΟΝΤΩΣ συμβαίνει.
Κατ'εμέ εκεί ήταν το πρόβλημα συν του ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ τα είχε κάνει ...τάνα με το Σιμόπουλο (αλλά και με το Δανέζη σε παλαιότερο ποστ του)!
Ερευνάτε τας Γραφάς
Για την ακρίβεια, στράβωσα, γιατί δεν δεχόσουν πως στους τεράστιους χώρους, τους τεράστιους αριθμούς, τις τεράστιες μάζες και τις τεράστιες ταχύτητες, ακόμα και η μικρότερη πιθανότητα είναι εξίσου υπαρκτή, εφόσον επιστημονικά είναι αποδεκτή σαν στατιστικό μέγεθος.
quote:
Panos
Κατ'εμέ εκεί ήταν το πρόβλημα συν του ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ τα είχε κάνει ...τάνα με το Σιμόπουλο (αλλά και με το Δανέζη σε παλαιότερο ποστ του)!
Που..να μέσα στο μυαλό σου, ίσως να τα έκανες.
Προσωπικά με Σιμόπουλο και Δανέζη τα έχω πολύ καλά και δεν παρερμηνεύω τα λόγια τους.Αυτη είναι δική σου προσφιλέστατη τακτική.
Και μην αρχίσεις πισωγυρίσματα του στυλ <είπα> <είπες> <ξείπα> <ξείπες>
<πίπα> <πίπες>.Οκ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ξέρω απλώς θέλω να ακούσω απόψεις, βέβαια μόνο σοβαρές, δηλαδή με βάση τα χριστιανικά κριτήρια.
quote:
PanosTΓια την ακρίβεια, στράβωσα, γιατί δεν δεχόσουν πως στους τεράστιους χώρους, τους τεράστιους αριθμούς, τις τεράστιες μάζες και τις τεράστιες ταχύτητες, ακόμα και η μικρότερη πιθανότητα είναι εξίσου υπαρκτή, εφόσον επιστημονικά είναι αποδεκτή σαν στατιστικό μέγεθος.
DSM, θεωρητικά είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ σωστός καθώς στη Φυσική δεν υπάρχει ούτε το πάντα, ούτε το ποτέ ούτε το τίποτα.
Σε καθημερινή βάση στη δουλειά μου να ξέρεις ότι "απορρίπτουμε" περιπτώσεις με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να συμβούν οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται σε μια συζήτηση στο forum με αγνώστους...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Ποιος ήταν ο πρώτος Αντίχριστος γνωρίζετε;Ξέρω απλώς θέλω να ακούσω απόψεις, βέβαια μόνο σοβαρές, δηλαδή με βάση τα χριστιανικά κριτήρια.
ο macedon
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣquote:
Panos
Κατ'εμέ εκεί ήταν το πρόβλημα συν του ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ τα είχε κάνει ...τάνα με το Σιμόπουλο (αλλά και με το Δανέζη σε παλαιότερο ποστ του)!Που..να μέσα στο μυαλό σου, ίσως να τα έκανες.
Προσωπικά με Σιμόπουλο και Δανέζη τα έχω πολύ καλά και δεν παρερμηνεύω τα λόγια τους.Αυτη είναι δική σου προσφιλέστατη τακτική.
Και μην αρχίσεις πισωγυρίσματα του στυλ <είπα> <είπες> <ξείπα> <ξείπες>
<πίπα> <πίπες>.Οκ?
Ε, και πως θα δούμε ποιος τα έκανε ...τάνα τελικά???
Τέσπα, δεν επιμένω.
Όποιος έχει όρεξη ας πάει να διαβάσει τις τοποθετήσεις και των δύο μας και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εγώ λοιπόν ΔΕΝ έχω το εν λόγω βιβλίο.
Αν δεν έχεις το βιβλίο και δεν έχεις διαβάσει την προφητεία:
1. Το βουλώνεις (αφού δεν ξέρεις τι λέει και άρα δεν έχεις άποψη)
2. Δέχεσαι αυτά που λέει αυτός που το διάβασε (εφ' όσον δεν έχεις αντίλογο)
3. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο, ψάχνεις να βρεις την πηγή και να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου.
Αυτό κάνει ένας κανονικός άνθρωπος. Ένας καραγκιόζης θα το αμφισβητήσει αμέσως, χωρίς να έχει (κατά δήλωσή του) την πηγή, απλά και μόνο γιατί είναι αυτός που είναι.
quote:
Εσύ που το έχεις ΚΑΝΕ ένα κόπο βρε αδερφέ να σκανάρεις αυτήν και τις δυο-τρεις επόμενες σελίδες.
Και γιατί θα πρέπει να κάνω εγώ την έρευνά σου;
quote:
Τι φοβάσαι???
Τίποτε. Απλά δεν έχω λόγο να ασχολούμαι με τις μαλακίες σου.
quote:
Εδώ θα είμαι Νεοειδωλολάτρη και θα τα λέμε από την καλή και την ανάποδη!
Καλά... καλά... Όταν βαρεθείς να πιπιλάς την ίδια καραμέλα, 8 μήνες τώρα, ("θα τα πούμε", "θα δεις", "θα σου δείξω", "θα σε φτιάξω", "θα το πω στον ξάδερφό μου που πάει καράτε", κτλ. κτλ.) εδώ θα είμαι και γω, Γιαχβεδολάτρη Ιουδαιοχριστιανέ!

macedon
Εκτος εαν εχετε ψευδοκειμενα.
Παρακαλω οπως τα παραθεσετε προς κρισιν.
321
quote:
macedonquote:
Εγώ λοιπόν ΔΕΝ έχω το εν λόγω βιβλίο.Αν δεν έχεις το βιβλίο και δεν έχεις διαβάσει την προφητεία:
1. Το βουλώνεις (αφού δεν ξέρεις τι λέει και άρα δεν έχεις άποψη)
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!
Είπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΟ και ΌΧΙ ότι δεν έχω διαβάσει το εν λόγω βιβλίο.
quote:
2. Δέχεσαι αυτά που λέει αυτός που το διάβασε (εφ' όσον δεν έχεις αντίλογο)
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!
Όποτε έφερες πηγή ήταν ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ (με ολόκληρες λέξεις να λείπουν) μόνο και μόνο για να σε βολεύει το στρεβλό νόημα που άφηνες να εννοηθεί.
Το έκανες με το Gibbon, με το Renan, με το Ταλμούδ, με τα Ευαγγέλια, με τα Πατερικά κείμενα, με τους Βυζαντινούς Κώδικες, με το Δραγούμη, με το Γιαννόπουλο με Δάκογλου με με με...
Και όταν σου ΕΦΕΡΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!
quote:
3. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο, ψάχνεις να βρεις την πηγή και να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου.
Τρέμεις ειδωλολάτρη διότι ΗΔΗ έχεις καταλάβει οτι θα σου έρθει επιχείρημα ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ...
quote:
Αυτό κάνει ένας κανονικός άνθρωπος. Ένας καραγκιόζης θα το αμφισβητήσει αμέσως, χωρίς να έχει (κατά δήλωσή του) την πηγή, απλά και μόνο γιατί είναι αυτός που είναι.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!
Αν είναι έτσι όπως τα λες φέρε αυτό που σου ζήτησα και αποστόμωσέ με!!!
quote:quote:
Εσύ που το έχεις ΚΑΝΕ ένα κόπο βρε αδερφέ να σκανάρεις αυτήν και τις δυο-τρεις επόμενες σελίδες.Και γιατί θα πρέπει να κάνω εγώ την έρευνά σου;
Ποια έρευνα να κάνεις βρε ταλαίπωρο ανθρωπάκι της καρπαζιάς!
Φέρε αυτά που σου ζήτησα και αποστόμωσέ με αντί να γράφεις ένα μάτσο μαλακίες σαν δικαιολογίες...
Τι φοβάσαι???Τίποτε. Απλά δεν έχω λόγο να ασχολούμαι με τις μαλακίες σου.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!
Έχεις αφιερώσει άπειρο χρόνο ΜΟΝΟ σε μαλακίες 7+ χρόνια εδώ μέσα, τώρα σε πείραξε???
Εδώ θα είμαι Νεοειδωλολάτρη και θα τα λέμε από την καλή και την ανάποδη!Καλά... καλά... Όταν βαρεθείς να πιπιλάς την ίδια καραμέλα, 8 μήνες τώρα, ("θα τα πούμε", "θα δεις", "θα σου δείξω", "θα σε φτιάξω", "θα το πω στον ξάδερφό μου που πάει καράτε", κτλ. κτλ.) εδώ θα είμαι και γω, Γιαχβεδολάτρη Ιουδαιοχριστιανέ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ 7+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΤΡΥΠΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ....
Υ.Γ miserabile visu...
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΕΓΡΑΨΕΣ
quote:
macedon
Λυπάμαι που ούτε κι αυτό σε βολεύει,
Και σου ζήτησα
quote:
PanosT
Για το συγκεκριμένο σε αναμένω αλλά αν θες να μας δείξεις ότι ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ μας λες αλήθεια με ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΙΞΕ ΕΝΑ, όχι τα πολλά που υπονοείς, ΜΟΝΟ ΕΝΑ από κάτι που μου έφερες ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ.Μην ξεχαστείς γιατί ξέρεις τη συνέχεια του έργου πλέον...
Ελπίζω να έχεις κάτι καλύτερο απ'ότι την απάντηση που μου έδωσες για τους αφελείς Δωδεκαθειστές...
Υ.Γ miserabile visu...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 06/03/2013 19:37:54
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Πάνο στην προηγούμενη ζωή σου,ήσουν...κυνηγός κεφαλών?
Ή ο Πέτρος ο αναγνώστης πρέπει να ήταν , ή ιεροεξεταστής στη Σκυθόπολη .
*
Ακομη ψαχνουμε;;;
Πρωτα ρουφιανιες και μετα λουφαζουμε;;;
321
quote:
Τι εγινε;;;
Ακομη ψαχνουμε;;;
Πρωτα ρουφιανιες και μετα λουφαζουμε;;;321
Sesostris γιατι σκούζει αυτός?Ο άγιος Ανδρέας λέει δεν είπε αυτα τα λόγια.
Και άμα δεν τα είπε, εμείς λέμε ότι τα είπε.Αντε να αποδείξεις εσυ τι είπε!Εγώ ήμουν εκεί και τον άκουσα.Εσυ ήσουν?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.