- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Aitherovamon
Μπορεί να μη προφτάσει να μας "καταστρέψει" ο ήλιος ,
αλλά είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ανα πάσα στιγμή
δίχως αυτη η "πρόβλεψη" να ειναι καταστροφολογία
ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας
Φυσικά και συμφωνώ.
Εκτός απρόοπτης αλλαγής της μέχρι τούδε συμπεριφοράς του,ο ήλιος θα εκπέμψει τέτοιας έντασης ακτινοβολία,που παρόμοιά της δεν έχουμε καταγράψει στην..νεώτερη ιστορία μας.
Μέχρι σήμερα,απο καθαρή τύχη δεν την έχουμε 'ακούσει" ακόμη.
Αν π.χ. η προχθεσινή στεματική έκρηξη ήταν πρός την Γη,θα άρχιζαν ήδη τα όργανα.Τώρα δεχόμαστε μόνο ιονισμό.
Δεν τοποθετώ την ημέρα αυτή,παραπάνω απο ένα χρόνο.
Ο Μίχιο Κάκου,εν μέσω αστείου και σοβαρού,τοποθέτησε την ημερομηνία αυτη στις 22/9/12 και η ίδια η NASA στο Μαϊο του 2013.
Προσωπικά κλείνω πρός την άποψη Κάκου,έστω κι άν δεν διατυπώθηκε επίσημα.
να σου πώ κι ένα μυστικό?![]()
![]()
τόσο δα μικρό?![]()
![]()
Ετσι για έχει ο Ψεύτης να λέει!!
Στις 27-30 Απριλίου θα έχουμε ενα ταρακούνημα ακόμη απο τον Ηλιο.
Μην το πείς πουθενά.
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Έχετε πραγματικά σκεφτεί, ποιές θα ήταν οι συνέπειες του να μείνει ξαφνικά ο κόσμος μας χωρίς ηλεκτρική ενέργεια;
Το απόλυτο χάος! Αυτή τη στιγμή, η ζωή μας όλη στηρίζεται πάνω σε αυτή!
Τα πάντα χρησιμοποιούν ρεύμα... Σκεφτείτε μόνο, την συντήρηση των τροφίμων(ίσως το πιο βασικό), τις επικοινωνίες (το απόλυτο χάος), τις μεταφορές (καλά που έχω και ποδήλατο!).Ακόμα και το να μπούμε στα σπίτια μας, δύσκολο θα είναι (γκαραζόπορτες, ανελκυστήρες, θυροτηλέφωνα)... Το ερώτημα είναι... τα αποτελέσματα μιας τέτοιας "έκρηξης" στον ήλιο, για πόσο χρονικό διάστημα θα επιρρεάσουν τη Γή; Θα επιρρεαστεί ολόκληρη, ή μόνο το ημισφαίριο που θα "χτυπηθεί"; Υπάρχουν συστήματα τα οποία είναι "ανθεκτικά" σε τέτοιου είδους κτυπήματα; (πχ στρατιωτικές μηχανές).
Αυτό που μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό... είναι σκηνές από την ταινία Mad Max... αλλά εκεί τουλάχιστον είχαν αυτοκίνητα!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

macedon
quote:
Mad Max είναι καλά. Στο knowing να δεις τι έγινεmacedon
Επειδή δεν το έχω δεί... θα κάνω μία internetiκή βολτούλα να το δώ... και μετά θα σου πώ ![]()

quote:quote:
Mad Max είναι καλά. Στο knowing να δεις τι έγινεmacedon
Επειδή δεν το έχω δεί... θα κάνω μία internetiκή βολτούλα να το δώ... και μετά θα σου πώ ![]()
Το είδα... και μάλλον προτιμώ το Mad Max...
Πολύ καταστροφολογία ρε παιδάκι μου...
Τα τελευταία χρόνια (από εποχής Armagedon και Deep Impact) μέχρι σήμερα, η καταστροφή πουλάει τρελλά!!!
quote:Το είδα... και μάλλον προτιμώ το Mad Max...
Τα τελευταία χρόνια (από εποχής Armagedon και Deep Impact) μέχρι σήμερα, η καταστροφή πουλάει τρελλά!!!
Αυτο που μαλλον δεν προσεξες:
εκει που λεει στη τηλεοραση για το ατυχημα του πετρελαιου στο κολπο Γκουλφ...
...εγινε 1 χρονο μετα απο την πρωτη προβολη της ταινιας!!! Τοση ακριβεια στην προβλεψη; συμπτωση θα πεις...
quote:
Vitras
...εγινε 1 χρονο μετα απο την πρωτη προβολη της ταινιας!!! Τοση ακριβεια στην προβλεψη; συμπτωση θα πεις..
Δεν ξέρω γιατί,αλλά εχω την εντύπωση,ότι φαίνεται να υπάρχει κάποιος άγραφος "νόμος".
Ενας νόμος,που υποχρεώνει τους επικυρίαρχους της Γης να ενημερώνουν την ανθρωπότητα πρίν πράξουν κάτι εναντίον της.
Τα σενάρια των ταινιών,οι κάρτες του παιχνιδιού Ιλλουμινάτι,οι κατα καιρούς "προφητείες" απο ανθρώπους που πριν την επαλήθευση της προφητείας,δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους,οι "υποθέσεις" μερικών επιστημονικών ιδρυμάτων για να δούν αντιδράσεις του πληθυσμού,όπως οι φευγαλέες ανακοινώσεις περί UFO,περί νετρίνων,περί ταχύτητας φωτός κ.λ.π καθώς και τα σκληρά οικονομικά μέτρα παγκοσμίως,που ώς εκ θαύματος ανακοινώνονται χρόνια πριν εφαρμοσθούν.
Ολα αυτά,αλλά και άλλα που καθημερινά βλέπουμε στα ΜΜΕ και τα περνάμε στα "ψιλά",τα ξεχνάμε ή δεν δίνουμε σημασία και όταν κάτι γίνεται,τότε όλοι θυμόμαστε ότι κάπου το έχουμε ακούσει ή κάποιος το έχει αναφέρει μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Μάλλον φαίνεται να ισχύει το << η καλύτερη κρυψώνα είναι κάτω απο το φως του Ηλιου >>.
Παράδειγμα και μάλιστα χονδρό:
Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να υπάρχουν σαυράνθρωποι? Ερπετοειδής?
Σαφώς όχι.
Κι όμως τις προάλλες κάποιος επιστήμων,ανακοίνωσε επίσημα ότι είναι δυνατόν,τα σαυροειδή να έχουν αναπτύξει νοημοσύνη και μάλιστα ανώτερη του ανθρώπου.Είναι σχετικά πολύ πρόσφατο στο διαδίκτυο και μπορείτε να το βρείτε εύκολα.
Δηλαδή τι μας λέει τώρα αυτός ο κύριος?
Μας προετοιμάζει για κάτι?
Τι ξέρουν και δεν μας το λένε?
Πάντως έχουν περάσει 4 μήνες απο το "καταστροφικό" 2012 και δεν έχουμε δει τίποτα.
Εχουμε όμως ακούσει πολλά,απο επίσημα χείλη.
Εις αναμονή.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
!!!Vanish the shadows!!!
Και να πλακωθούν οι πολιτικοί, τη ζημιά την έχουν κάνει τώρα.
Το μόνο που θα έπρεπε να γίνεται αυτή τη στιγμή είναι να αυξάνονται τα εγχώρια (ελληνικά) μέσα παραγωγής.
!!!Vanish the shadows!!!
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Είτε βγούμε είτε όχι από το ΔΝΤ, το ίδιο και το αυτό. Πτώχευση - μη-πτώχευση, το ίδιο και το αυτό, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Τίποτα απο τα δύο δεν είναι λύση. Απλά θεωρητικά αν πτωχεύσουμε θα θα πεθάνουμε απο υποσίτιση και αν όχι απλά θα υποφέρουμε απο υποσίτιση χωρίς να πεθαίνουμε.
Φίλε Dr , εντελώς συμπτωματικά έλαβα σήμερα στο e-mail μου αυτό το video από ένα εξάδελφό μου . Μπορεί να μην είναι σχετικό με το παρόν θέμα , έχει όμως κατά τη γνώμη μου άμεση σχέση μ' αυτά που έγραψες στο μήνυμά σου . Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δουν όσοι περισσότεροι Έλληνες γίνεται .
*
Edited by - Sesostris on 22/04/2012 23:31:35
quote:quote:Το είδα... και μάλλον προτιμώ το Mad Max...
Αυτο που μαλλον δεν προσεξες:
εκει που λεει στη τηλεοραση για το ατυχημα του πετρελαιου στο κολπο Γκουλφ...
...εγινε 1 χρονο μετα απο την πρωτη προβολη της ταινιας!!! Τοση ακριβεια στην προβλεψη; συμπτωση θα πεις...
Σωστά! Δεν πρόσεξα πως η ταινία είναι του 2009!
Ελπίζω... να μείνουν σε αυτό το "κομμάτι" μόνο οι προφητείες της ταινίας... γιατί αν πάει και παρακάτω... δεν μας βλέπω καθόλου καλά!
Όχι τίποτα άλλο... αλλά με τα "μπιπ" τα μνημόνια και τις "μπιπ" κυβερνήσεις που μας "κυβερνάνε"... δεν έχει μείνει ούτε σάλιο για να διασκεδάσουμε τις τελευταίες μας ημέρες!
Το κέρατό μου!
quote:
The Mayan calendar is broken down into “baktuns” (or “b’ak’tun”), each of which equals 400 years, or about 146,000 days. According to Mayan legend, the current world — the one in which we are all currently living — was created over 12 baktuns ago. At the end of the 13th baktun, the world as we know it will cease to exist. December 21, 2012 — the winter solstice — is that day.The newly discovered Mayan calendar has cycles of time recording 17 baktuns, rather than the standard 13
http://www.digitaltrends.com/international/apocalypse-never-newly-discovered-mayan-calendar-further-disproves-doomsday-myth/
Και άντε βγες τώρα να πεις ότι ο κόσμος τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου 3612. Ποιός θα ενδιαφερθεί και ποιός θα φοβηθεί;
Ευτυχώς η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την τρόικα, δεν έμεινε με εσταυρωμένα τας χείρας. Μετά την προσωρινή κατάργηση του τέλους του κόσμου, αποφασίστηκε να θεσπιστεί νέο τέλος στα ακίνητα και στο οξυγόνο.
Στις 15-17 Μαϊου θα μας χτυπήσουν αλεπάλληλες μαγνητικές καταιγίδες απο τον Ηλιο.Οι συνέπειες είναι άγνωστες,αλλά είναι πολύ πιθανόν να πληγούν αρκετά απο τα ηλεκτρονκά μας,σε παγκόσμιο επίπεδο.Οχι οικιακές συσκευές,αλλά τα συστήματα επικοινωνιών που λειτουργούν εναέρια.[ραδιοκύματα,laser,fm,και συχνότητες βραχέων,σταθμοί εκπομπής και λήψης όλων αυτων.]
Οι κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στον Ηλιο,έφθασαν αισίως τις 37 και αυξάνονται.Το τριήμερο 15-17 Μαίου ο μεσημβρινός του Ηλίου θα "βλέπει" απευθείας τη Γη.Τότε όλη η ορμή του εκτοξευόμενου πλάσματος,θα έρθει κατ'ευθείαν πάνω μας.
Καλύτερα αυτές τις μέρες να περιορίσουμε τις ημερήσιες μετακινήσεις μας,στις απολύτως αναγκαίες και αυτές με αυξημένα μέτρα προστασίας.[γυαλιά ηλίου,καπέλο,ακόμη και μακρυμάνικα πουκάμισα]
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Παίδες τα πρώτα κρούσματα έρχονται.Στις 15-17 Μαϊου θα μας χτυπήσουν αλεπάλληλες μαγνητικές καταιγίδες απο τον Ηλιο.Οι συνέπειες είναι άγνωστες,αλλά είναι πολύ πιθανόν να πληγούν αρκετά απο τα ηλεκτρονκά μας,σε παγκόσμιο επίπεδο.Οχι οικιακές συσκευές,αλλά τα συστήματα επικοινωνιών που λειτουργούν εναέρια.[ραδιοκύματα,laser,fm,και συχνότητες βραχέων,σταθμοί εκπομπής και λήψης όλων αυτων.]
Οι κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στον Ηλιο,έφθασαν αισίως τις 37 και αυξάνονται.Το τριήμερο 15-17 Μαίου ο μεσημβρινός του Ηλίου θα "βλέπει" απευθείας τη Γη.Τότε όλη η ορμή του εκτοξευόμενου πλάσματος,θα έρθει κατ'ευθείαν πάνω μας.
Καλύτερα αυτές τις μέρες να περιορίσουμε τις ημερήσιες μετακινήσεις μας,στις απολύτως αναγκαίες και αυτές με αυξημένα μέτρα προστασίας.[γυαλιά ηλίου,καπέλο,ακόμη και μακρυμάνικα πουκάμισα]
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ότι του κατέβει λέει ο...... άνθρωπος
Έλεος με αυτούς ... εξωγήινους τρομοκράτες.
Αντηλιακό με δείκτη προστασίας 1.234.567.890, θα μας πεις που θα βρούμε?
quote:
Στις 15-17 Μαϊου θα μας χτυπήσουν αλεπάλληλες μαγνητικές καταιγίδες απο τον Ηλιο.Οι συνέπειες είναι άγνωστες,αλλά είναι πολύ πιθανόν να πληγούν αρκετά απο τα ηλεκτρονκά μας,σε παγκόσμιο επίπεδο.Οχι οικιακές συσκευές,αλλά τα συστήματα επικοινωνιών που λειτουργούν εναέρια.[ραδιοκύματα,laser,fm,και συχνότητες βραχέων,σταθμοί εκπομπής και λήψης όλων αυτων.]Οι κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στον Ηλιο,έφθασαν αισίως τις 37 και αυξάνονται.Το τριήμερο 15-17 Μαίου ο μεσημβρινός του Ηλίου θα "βλέπει" απευθείας τη Γη.Τότε όλη η ορμή του εκτοξευόμενου πλάσματος,θα έρθει κατ'ευθείαν πάνω μας.
Με άλλα λόγια στις 15-17 Μαΐου, προβλέπεται να έχουμε στην κυριολεξία πολύ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ μέρες!
(Αν δείτε τίποτα μηνύματα και ποστ του στυλ: !@#$!@#$%@#%^$%&^@$%#&^#$%&#^%&#%^&Θ#$^%&%#$^*$%^*#$%^%!#@$@~#$!@#$@!#$:΅ΣΦΩ΅ΔΡΓΦΩ:Ε$Τ@$%ΤΥ@$%#Υ#%^Θ#%^Θ$&^%Θ....
μην παραξενευτείτε...παρεμβολές από την Ηλιακή καταιγίδα θα είναι! ![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Πιθανότητα 25% υπάρχει η εκπομπή να είναι της τάξης Χ- class που ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα στα δορυφορικά συστήματα.
Στην περίπτωση αυτή θέτουμε εκτός λειτουργίας τους δορυφόρους.
Η παρατηρούμενη (από πέρσι το καλοκαίρι ) έξαρση της ηλιακής δραστηριότητας, δεν είναι κάτι το σπάνιο, και είναι αναμενόμενη γιατί συμπίπτει με τον 22 ετη ηλιακό κύκλο που αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές 2013 (μπορεί και λίγο αργότερα)
Ανάλογα φαινόμενα πάντα γινόντουσαν και θα συνεχίσουν περιοδικά κάθε 11 χρόνια να γίνονται, με ιδιαίτερη έξαρση κάθε 22 χρόνια.
quote:
Sesostrisquote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Είτε βγούμε είτε όχι από το ΔΝΤ, το ίδιο και το αυτό. Πτώχευση - μη-πτώχευση, το ίδιο και το αυτό, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Τίποτα απο τα δύο δεν είναι λύση. Απλά θεωρητικά αν πτωχεύσουμε θα θα πεθάνουμε απο υποσίτιση και αν όχι απλά θα υποφέρουμε απο υποσίτιση χωρίς να πεθαίνουμε.
Φίλε Dr , εντελώς συμπτωματικά έλαβα σήμερα στο e-mail μου αυτό το video από ένα εξάδελφό μου. Μπορεί να μην είναι σχετικό με το παρόν θέμα , έχει όμως κατά τη γνώμη μου άμεση σχέση μ' αυτά που έγραψες στο μήνυμά σου . Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δουν όσοι περισσότεροι Έλληνες γίνεται .*
Ναι, όμως ο κύριος αυτός δεν λέει να πάμε να ψηφίσουμε Τσίπρα, ούτε Καμμένο, ούτε άλλα από τα κόμματα που προβάλλουν οι κεφαλαικοράτες που κατέχουν τα κανάλια.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/05/2012 14:45:35