- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το μήνυμα το έλαβα αλλά επειδή έχω ένα λίνκ σχετικό με αυτό που με ρώτησες που όμως δε το θυμάμαι θα περιμένω να μου στείλουν το τακτικό newsletter για να στο στείλω... Ισως εκεί βρεις κάτι...Αν όχι σίγουρα θα σου φανεί πολύ ενδιαφέρον για το..."χόμπυ" σου...
Τώρα όσον αφορά στο αν μπορούν τα φαντάσματα ή αυτές οι λεπτοφυείς ενέργειες να μας βλάψουν η απάντηση είναικάθετη: ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ. Θέλω να πω δηλαδή δεν μπορούν να μας προκαλέσουν άμεσο κακό π.χ. βιοπραγία αλλά έμμεσο π.χ. θάνατος από έμφραγμα λόγω φόβου.
Eλπίζω να βοήθησα λιγάκι...
Υ.Γ. Κρίμα που δεν ξέρεις να μας πεις περισσότερα για τον παππά.
Στο παρελθόν υπήρξαν φορές που μοναχοί ή κληρικοί "ξέφυγαν" από τον δρόμο του Θεού και κατηγορήθηκαν γι'αυτό από τους άλλους που τους οδήγησαν στο θάνατό τους... Εχουν ακουστεί πολλά για παππάδες που πήραν ξαφνικά το "αριστερό" μονοπάτι. Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να ήταν για να στοιχειώσει τόσο έντονα και τόσο αρνητικά αυτό το χώρο...

quote:
... επειδή έχω ένα λίνκ σχετικό με αυτό που με ρώτησες που όμως δε το θυμάμαι θα περιμένω να μου στείλουν το τακτικό newsletter για να στο στείλω... Ισως εκεί βρεις κάτι...Αν όχι σίγουρα θα σου φανεί πολύ ενδιαφέρον για το..."χόμπυ" σου..."Τάδε έφη Avallon"
Ευχαριστώ, περιμένω με ανυπομονησία το link ![]()
Γιάννης
Θα πρέπει να ήταν πολύ «έντονο» το να ζεις σ’ αυτό το σπίτι αφού τα συναισθήματα που μου γράφεις είναι πολύ «δυνατά». Μπορούσατε να «χαλαρώσετε / ηρεμήσετε» καθόλου ή γενικά υπήρχε αυτή η αίσθηση του κακού και έτσι αποφασίσατε να φύγετε?
Όσο γι’ αυτό που ρωτάς, ειλικρινά δεν έχω απάντηση.
Έχω ακούσει (οπότε και ΔΕΝ μπορώ να επιβεβαιώσω) ότι άνθρωποι έχουν δεχτεί επιθέσεις (ακόμα και ξυλοδαρμοί έχουν αναφερθεί) από «κακές» οντότητες αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό ισχύει για άτομα που «ασχολούνται» με σκοτεινά «ζητήματα» και ιδιαίτερα άτομα που «αθέτησαν» υποσχέσεις σε διαβολικές οντότητες.
Ναι ‘σαι καλά.

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~
quote:
Όσο γι’ αυτό που ρωτάς, ειλικρινά δεν έχω απάντηση.
Έχω ακούσει (οπότε και ΔΕΝ μπορώ να επιβεβαιώσω) ότι άνθρωποι έχουν δεχτεί επιθέσεις (ακόμα και ξυλοδαρμοί έχουν αναφερθεί) από «κακές» οντότητες αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό ισχύει για άτομα που «ασχολούνται» με σκοτεινά «ζητήματα» και ιδιαίτερα άτομα που «αθέτησαν» υποσχέσεις σε διαβολικές οντότητες.
Ακριβώς! καθώς επίσης και γι'αυτούς που ασχολούνται με αυτά χωρίς να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και χωρίς να παίρνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις...
Γιάννη μόλις το λάβω θα στο στείλω...![]()

Έτσι ακριβώς όπως γράφει και ο Γιάννης «Πάντως ακούω μερικούς ανθρώπους να εκφράζουν διάθεση να δουν τέτοια φαινόμενα» μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους. Και όπως ξέρουμε η περιέργεια δεν βγαίνει πάντα σε ..... καλό! ![]()

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η ΓΙΑΓΙΑ(Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ)ΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ. ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΠΡΙΠΟΥ 15 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΓΓΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΕΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΙΖΑΝ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΑΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΕΑΜΑ..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΗΓΑΝ ΠΑΛΙ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΧΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΜΕΓΑΝΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ. ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΝΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΜΟΥΓΓΗ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΓΙΑ (ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΓΙΑ)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΟΛΥ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ!![]()
it's better to burn out, than to fade away...
don't turn your back on fear...get over it
Την άλλη χρονιά γιτί πήγαν μόνο 3 γυναίκες...;!
Μεσα σ'αυτές τις τρεις ήταν και η μουγγή...;!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
την επόμενη χρονιά δεν πήγαν μόνο τρεις γυναίκες στην εκκλησία, αυτές οι τρεις άνοιξαν την πόρτα για να βγουν έξω, γιατί απ' αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη χρονιά φοβόντουσαν να βγουν μόνο δύο.
και ναι, η μουγγη ήταν μαζί τους, αν και δεν εχω ιδέα άμα έχει αυτό σημασία στην όλη υπόθεση. χτες όμως μιλούσα με τις καλύτερές μου φίλες (εννοώ ότι δε μου λέγανε ψέμματα) και η μία μου είπε μία ιστορία από την γιαγιά της. αυτή μένει σε ένα χωριό κάπου στον έβρο, και προστάτης του χωριού ειναι ο προφήτης ηλίας, ο οποίος απ' ότι μου είπε δεν είχε πεθάνει, αλλά με ένα άρμα ανυψώθηκε στον ουρανό. (μπορείτε να το μάθετε από ανθρώπους της εκκλησίας προφανώς).
πριν από πολλα χρόνια λοιπόν, όταν η γιαγιά της ήταν μικρή, μία περίοδο τα βράδια όλοι στο χωριό άκουγαν έναν ήχο σαν καλπασμό από άλογα. αυτό γινόταν για αρκετά βράδια, μέχρι που ένα βράδυ πολλοί κάτοικοι του χωριού είδαν ένα άρμα μαζί με τον άγιο να περνάει και να σπάει μάλιστα σε ένα σημείο έναν τοίχο, ο οποίος υπάρχει σε ένα σημείο του χωριού, και να ανεβαίνει στον ουρανό. ο τοίχος αυτός υπάρχει ακόμα άθικτος, έτσι όπως γκρεμίστηκε ένα μέρος του εκείνο το βράδυ...
απίστευτο κι όμως αληθινό...!!
don't turn your back on fear...get over it

quote:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ -ΑΝ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗΣΩ-...
Καληνύχτα αιθερικοί συνταξιδιώτες.
Καληνύχτα Αφροδίτη,
Καληνυχτα σε όλες τις τρυφερές ψυχές που αγγίζουν...
Απόψε η νύχτα σαν ρόδο,
τρυγά κι εξαγνίζει το χρόνο
Σύμβολο πάθους-ρομαντισμού
έναστρο χάδι του λυρισμού...
Πληθώρα αγαθών
μετάβαση παθών,
στα σύνορα συμπάθειας
Στο κέρας της Αμάλθειας
μιά φράση αφθονίας
στο ράγισμα ανίας,
ενέργεια θεική
εδώ μα και εκεί...
Επτάφωτη λυχνία
Πλειάδα από στοιχεία
που στάζουν κι ανατέλουν γλυκό συμβολισμό
κρατούσε τα ηνία,
εγώ τη σημασία
στιγμών που δεν πεθαίνουν κι ανθίζουν στο λυγμό.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΣΚΑΒΩ
ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗ
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΘΑΒΩ...
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΡΙΖΙΤΗ

ΑΠΟΨΕ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΣ ΦΕΓΓΑΡΙ
ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥΦΕΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ , ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
έχει περάσει
τώρα βαδίζουμε μπροστά το θέλει κι ο καιρός
Γιά γέλασε και κύτταξε το φως δεν
θα χλωμιάσει
ο χρόνος θέλει αντοχή, γιά να΄ναι τρυφερός.
ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:;
ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙΣ
Νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να το κάνει για τον εαυτό του, δηλαδή μπορούμε να δούμε που είμασταν και πόυ είμαστε οσον αφορά την προσωπική μας εξέλιξη.
Ετσι διακρίνουμε σε τι θα πρέπει να βελτιωθούμε, τι να αναπροσαρμόσουμε, σε τι να επιμένουμε.
quote:.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Ασφαλώς και είναι ετσι και χειρότερο.
Την κάθοδο όμως καλύτερα να την αποφευγουμε.
Νομίζω οτι μία ανασκόπηση των ενεργειών μας κατα καιρούς είναι απαραίτητη.
Αντε , καλημέρα σε όλους , ευτυχώς πέρασε και η πανσέληνος.
Ομορφη πάντως ήταν..
quote:
Νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να το κάνει για τον εαυτό του, δηλαδή μπορούμε να δούμε που είμασταν και πόυ είμαστε οσον αφορά την προσωπική μας εξέλιξη.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ;
quote:
ευτυχώς πέρασε και η πανσέληνος.
Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ...ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
quote:
Πως ειναι δυνατον η Εξελιξη να ειναι προσωπικη;
[Απόψε σκέφτομαι πως, η ευτυχία τελικά δεν εξαρτάται από τους άλλους, αλλά από τη δική μας ικανότητα να χειριστούμε τα συναισθήματά μας. Είναι ανώφελο να προσπαθούμε να γεμίσουμε το ψυχικό μας κενό με επιφανειακούς τρόπους].
Kαλησπέρα nst!!!
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ;
Pixeldream απο τον εαυτό μας δεν μπορούμε να κρυφτούμε,[εγώ τουλαγχιστον]οπότε θα το δούμε.
Αν τώρα καταφέρουμε να εθελοτυφλούμε καλά να πάθουμε.
Νομίζω οτι προσπαθούμε,να καλυτερεύουμε, αυτό κάμουμε και τώρα.
Ο εγωϊσμός δεν ωδηγεί πουθενά. Το λέω με βεβαιότητα γιατί είμαι παθών στο παρελθόν..
quote:.
Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ...ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Από καλλιτεχνικής απόψεως είναι υπέροχος, αλλά εξάρει τα πάθη και θέλει προσοχή.
Καληνύχτα χωρίς ''βαρειές''σκέψεις.
ryche, δεν είμαι σίγουρη οτι λέμε το ίδιο..
Αλλά πως αλλιώς μπορεί να είναι?
Η πνευματική και ψυχική ''άνοδος'' ή και ''κάθοδος είναι μοναχική
και απολύτως δική μας.
Πως θα εισχωρήσει κάποιος άλλος στήν δική σου ψυχή ,στα δικά σου συναισθήματα, στίς δικές σου σκέψεις,στα όνειρά σου?
Δεν μου φαίνεται να μπορείς να το μοιραστείς αυτό!
Καληνύχτα και σε σένα.