- Υπήρξε ποτέ πατριαρχική κοινωνία; Ποιό φύλο κυβερνά τον πλανήτη; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Λέω όμως οτι η πορνεία είναι "κατάλοιπο" της δουλείας γιατί στην δική μας κοινωνία, τουλάχιστον, δεν υπάρχουν άλλα παραδείγματα τόσο εκτεταμένης, θεσμοθετημένης χρήσης ανθρώπων ως ιδιοκτησίας κάποιου άλλου.
Ramoglou, δεν θέλω να σου δημιουργήσω τύψεις για τις σωματικές σου λειτουργίες, αλλά όταν έχεις αγαμίες, την κοινωνική προσφορά σου την προσφέρει η τσατσά ή ο νταβαντζής της κοπέλας που σε ξαλαφρώνει. Η ίδια δεν σου προσφέρει τίποτα, πολύ περισσότερο, Ερωτα. Νοικιάζεις το σώμα της για κάνα τέταρτο (αν είσαι τυχερός), απ' τα χρήματα που πληρώνεις παίρνει το ένα πέμπτο και, πίστεψέ με, ένα χαμόγελο κι ένα "ευχαριστώ" δεν κάνουν και πολλά για να αλλάξουν την πραγματικότητα, οτι καμμία πουτάνα, σε κανένα μπουρδέλο (πλην ελάχιστων και μόνο θρυλούμενων εξαιρέσεων) δεν θα προτιμούσε να κάνει αυτό που αναγκάζεται να κάνει, απ' το να έχει μια κανονική ζωή μ' ένα κανονικό και πραγματικό επάγγελμα... κι όχι... λειτούργημα... και καλά...
Αν νομίζεις οτι είναι τόσο απλό κι εύκολο για μια γυναίκα να κάνει την καύλα του καθένα, για τα φράγκα και όχι για τη διασκέδαση, ρώτα κάθε κοπέλα που ξέρεις "θα 'θελες νά 'σουν πουτάνα" και δες τί θα σου πει.
Από προσωπική μου πείρα, οι γυναίκες που τους αρέσει να λένε οτι είναι "μεγάλες πουτάνες" και τέτοια χαζά, δεν έχουνε πλησιάσει μπουρδέλο ούτε στα πεντακόσια μέτρα, χώρια που δεν είναι καν πουτάνες στο μυαλό, όπως εννοούνε, μόνο κατίνες και ελαφρόμυαλες χαζόκοτες.
Κι όσο για τις επαγγελματίες πουτάνες που είτε δεν τις πειράζει καθόλου είτε μπορεί και να σου πουνε οτι τη βρίσκουνε κιόλας να τις γαμάνε καμμιά πεντακοσαριά άτομα τη μέρα, η αλήθεια είναι οτι οι περισσότερες είναι πρώην άντρες που έτσι κι αλλοιώς μεγαλώσανε με την ιδέα οτι γυναίκα=πουτάνα κι όταν αποφασίσανε να γίνουν γυναίκες, γίνανε, τί άλλο, πουτάνες γιατί αυτά ξέρανε αυτά κάνανε. Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, αλλά υπάρχουνε τουλάχιστον τριακόσιες πουτάνες, σε μπουρδέλα στην Αθήνα (και δεν ξέρω για την υπόλοιπη Ελλάδα) που υπήρξαν τραβεστί στην Συγγρού κι αλλού. Καλύτερα όμως να μη ρωτήσεις τη δική τους γνώμη για την γυναικεία πορνεία... κι αισθάνομαι απαίσια που γράφω κάτι τέτοιο, αλλά είναι αλήθεια.
Ή μήπως πάλι νομίζεις οτι κάτι δεκαεξάχρονα κοριτσάκια από την Ρουμανία και την Ουκρανία που προσγειώνονται στο κρεβάτι σου είχανε για όνειρο της ζωής τους νά 'ρθουνε στην Ελλάδα για να τις γάμάνε βλάχοι;
ΟΚ, σταματάω γιατί έχω αρχίσει πάλι να τα παίρνω όλα προσωπικά... Συγγνώμη ρε Ramoglou... απλώς, σκέψου ρε πούστη μου τί λες, πριν το πεις, και με το σωστό κεφάλι.
Και, για τελευταία φορά. Είμαι φιλ-η, όχι φίλ-ος.
Θα μου επιτρέψεις όμως να διατυπώνω και εγώ τη δική μου άποψη και ακόμα ίσως να έχω μορφώσει μια τέτοια άποψη από κουβέντες που έχω κάνει με κοπέλες που ασκούν αυτό το επάγγελμα.
Οι απόψεις είναι πολλές πάνω στο θέμα και σηκώνουν πολύ κουβέντα, γιατί π.χ. εσύ λες πως μόνο 300 είναι οι κοινές γυναίκες ενώ μόνο για την Ολυμπιάδα π.χ. είχαμε 2.500 και θέλαμε άλλες 1.500 !
Με το σκεπτικό σου λοιπόν κοινές είναι μόνο όσες δουλεύουν σε οίκους ανοχής, όσες κάνουν δουλίτσα στο σπιτάκι τους δεν είναι, όσες δουλεύουν σε μπαράκια και τσιμπάνε όψιμους ερωτύλους δεν είναι, όσες ορμάνε στο διευθυντή τους και απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη δεν είναι, αυτές που εις γνώσην τους ανέρχονται στην επαγγελματική τους καριέρα χρησιμοποιώντας το κορμί τους δεν είναι, κλπ κλπ παραδείγματα.
Βέβαια στο παιχνίδι αυτό μπήκαν και όσοι κατάλαβαν πως η οπή του μέλλοντος είναι το backside ! Και αποκομίζουν και εκείνοι τα ανάλογα οφέλη μέσα από ένα αλισβερίσι σαρκικής και μόνο ικανοποίησης.
Μάλλον δεν έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης ή μάλλον δεν θες να βλέπεις τη συνολική εικόνα.
Για την δική σου σκέψη για όλα φταίει ο νταβατζής και καμία κοπέλα δεν αποφάσισε συνειδητά να ασκήσει αυτό το επάγγελμα για να έχει οικονομικά οφέλη, για τη δική μου όμως σκέψη δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Όσο αφορά την «κοινωνική προσφορά» άσε καλύτερα κάποιον άντρα να μιλήσει για το πόσο μπορεί η συγκεκριμένη συνεύρεση να τον βοήθησε ή να του δημιούργησε προβλήματα.
Εκτός και αν πάλι έχεις ιδίαν πείραν και άρα έχεις μορφώσει άποψη.
junk95 δεν διαφωνούμε για το θέμα της σύγχρονης δουλείας όπως πολύ σωστά την περιγράφεις, αλλά το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα από τα κομμάτια της πορνείας και όχι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.
Από την άλλη, κάποτε μου είπε κάποια Ρωσίδα «Όσες φεύγουν για να έρθουν ξέρουν καλά που πάνε και γιατί πάνε».
Εξ άλλου και εγώ και ο Avatar είπαμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Διότι ιστορικά είναι καταγεγραμμένο προ της ιστορικής καταγραφής της δουλείας.
IMAGE
[q]υπάρχουνε τουλάχιστον τριακόσιες πουτάνες, σε μπουρδέλα στην Αθήνα (και δεν ξέρω για την υπόλοιπη Ελλάδα) που υπήρξαν τραβεστί στην Συγγρού κι αλλού.[/q]
Κι όχι οτι υπάρχουνε μόνο τριακόσιες πουτάνες γενικώς στην Αθήνα.
Ώχ, άντε να σου πώ κι αυτό... Πιάσαμε συζήτηση (εκτός θέματος) για το αν είναι ο θεσμός της πορνείας ισοδύναμος με τη δουλεία ή όχι. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τη σεξουαλικότητά τους για να πετύχουν και καλά, στη ζωή τους, είναι τελείως άλλη υπόθεση κι όσο για τα "μοντέλα" και τα αισθησιακά μασάζ κι όλ' αυτά, δεν έχω γνώμη, οπότε δεν μίλησα.
Εσύ πάλι, που δεν έχεις πάει στις γυναίκες απ' τα 18 σου, που τη βρήκες τόση γνώση;
Α, και τώρα που το σκέφτηκα... τη Ρωσίδα σου που λες, πότε την ρώτησες και σού 'πε έτσι βρε παιδάκι μου; Όταν ήσουν 18, προφανώς, γιατί τώρα ασκείς εγκράτεια. Ε, απ' ότι κατάλαβα αυτό ήταν πολύν καιρό πριν, και τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Θες να μιλήσουμε για την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και τη μετανάστευση;
Βλέπω πάντως ρε Ramoglou οτι συμμετέχουμε σε φόρουμ εσωτερικής αναζήτησης, αλλά τί γίνεται στον εξωτερικό κόσμο δεν τό 'χουμε σκεφτεί και πολύ βαθειά, ε;
Μπορείς να έχεις όποια γνώμη θέλεις σε δημοκρατία ζούμε έτσι κι αλλιώς.
Εξ άλλου όπως διέγνωσες εγώ αντιμετωπίζω διαταραχές ![]()
IMAGE
http://www.phileleftheros.com/main/main.asp?gid=391&id=300779
Κύπρος - Ελεφθερία
και χαρές μεγάλες και αγιασμοί.
Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό,
κάθεται η Κυρά μας η Παναγιά.
Σπάργανα βαστάει, κερί κρατεί
και τον Αϊ - Γιάννη παρακαλεί:
-Άγιε Γιάννη Αφέντη και Βαπτιστή,
δύνασαι βαπτίσεις Θεού παιδί;
-Δύναμαι και θέλω και προσκυνώ
και τον Κύριό μου παρακαλώ.
Ν΄ ανέβω πάνω στον ουρανό,
Να μαζέψω ρόδα και λίβανο.
-Άγιε Γιάννη Αφέντη και Βαπτιστή,
έλα να βαπτίσεις Θεού παιδί.
Ν΄ αγιαστούν οι κάμποι και τα νερά,
Ν΄ αγιαστεί κι ο αφέντης με την κυρά.
---------------------------------------
Τα ΜΟΝΑ κάλαντα, όπου μνημονεύεται η Θεομήτωρ.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
goblynqueen, είναι ευτυχές που τουλάχιστον το παραδέχεσαι!! ![]()
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, όπως των "υποθέσεων" και έμμεσων ή άμεσων προσωπικών "χαρακτηρισμών" που υιοθέτησες στα μηνύματά σου, πως κάποιος καταλήγει να συνάγει τόσο εύκολα συμπεράσματα για κάποιον άλλον και να τα καταθέτει και δημόσια...
Αντιλαμβάνομαι βέβαια την ύπαρξη αρκετών πιθανών αφορμών γι'αυτού του τύπου τις προσωπικές αναφορές...
Όλες έχουν έναν κοινό χαρακτηριστικό κατά την γνώμη μου: άσχημα διοχετευμένο, προς λάθος κατεύθυνση πάθος και μη ελέγξιμο για πράγματα που προσωπικά μας ενδιαφέρουν ή απόψεις απέναντι στις οποίες έχουμε αναπτύξει ενός είδους κτητικότητα.
Δεν μπορούν πάντως τα παραπάνω σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν ουσιαστική αιτία καταστρατήγησης ενός, φιλοσοφικού τρόπου διαλόγου!
Θα σε παρακαλέσω θερμά και για τελευταία φορά, να αποφύγεις παντελώς τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, τις υποθέσεις για άλλα Μέλη(ή και μη Μέλη) των Forums, και τον "υπερτονισμένο" τρόπο γραφής.
Ειδικότερα για το τελευταίο, νομίζω πως πρέπει να υπάρξει κάποιο όριο. Όπως έχουμε πει και σε άλλα σημεία μέσα στα Forums, δεν είμαστε πουριτανοί(και πολύ περισσότερο "ψευδοπουριτανοί"), όμως υπάρχουν κάποιες λεπτές, ψυχολογικού τύπου, ισορροπίες ανάμεσα στο "να πεις τα πράγματα με τ'όνομά τους" και στο "να τα ισοπεδώσεις τελείως" προσβάλλοντας ταυτόχρονα "αισθητικούς δέκτες"(αναφέρομαι στους εσωτερικούς κανόνες αισθητικής που, θέλοντας ή μη, ισχύουν για όλους και όλες μας, ακόμη και αν έχουμε "αμβλύνει" τους δέκτες ή τους πομπούς μας) αυτών που σε διαβάζουν, ακούν, συναλλάσονται μαζί σου.
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
ΑΥΤΟ:

sorry ladies... ![]()
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΝΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η ΓΚΡΕΤΕΛ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Σπίτι γρήγορα !

quote:
Εσάς σας αρέσειο η σύγχρονη γυναίκα? (Αυτό μας καιεί εμάς τις καψερές)
Η μας βρίσκετε πολύ επιθετικές?
Η αλήθεια αγαπητή φίλη είναι ότι θα μας αρέσετε ούτως ή αλλέως ![]()
Αυτό που θα έπρεπε να σας απασχολεί μάλλον είναι ότι η μονάδα εντατικής θεραπείας για καρδιακά νοσήματα ήταν ένα ανδρικό getto.
Τώρα έχει γεμίσει και γυναίκες.
Ισότης θα.....λέγαμε !!!???!

Αύτό:
quote:
δεν θέλω να σου δημιουργήσω τύψεις για τις σωματικές σου λειτουργίες
δεν ήταν ειρωνικό, και
αυτό:
quote:
που προσγειώνονται στο κρεβάτι σου είχανε για όνειρο της ζωής τους νά 'ρθουνε στην Ελλάδα για να τις γάμάνε βλάχοι;
δεν αναφερόταν στον Ramoglou (δεν προσπάθησα να τον παρουσιάσω σαν βλάχο που σαλιαρίζει με δεκαεξάχρονες, αλλά σαν αναίσθητο κατά βάθος που δεν σκέφτεται πριν μιλήσει).
Τώρα, για το βρωμόστομά μου, εγώ θα μιλάω όπως ξέρω, εσύ θα κάνεις τη δουλειά σου του administrator όπως ξέρεις και θα δούμε τί θα βγει. Εγώ πάντως έτσι μιλάω και δεν έχω πρόθεση ν' αλλάξω. Και στην τελική, όλοι εδώ μέσα βρίζονται σκαιά, απλώς ξεκινάνε τα ποστ τους μ' ένα "φίλε μου" και νομίζουν οτι αυτό τους κάνει να φαίνονται (πιο) κόσμιοι κι ευγενικοί (από κάτι σαν εμένα). Εγώ σε μάρανα;
Επίσης, αφού κάνεις μια δουλειά, κάντη σωστά. Σ' όλα τα φόρα, σ' όλο το ίντερνετ, το να ποστάρεις συνέχεια με κεφαλαία, θεωρείται κακοί τρόποι... όπως και το να ποστάρεις συνέχεια με παχειά... πράγμα που κάνει το εξήντα τοις εκατό από τους χρήστες ετούτου του φόρουμ σε μόνιμη βάση. Αφού είσαι admin γιατί δεν κάνεις κάτι γι' αυτό, να διαβάζονται τα ποστ χωρίς να σε πιάνει πονοκέφαλος;
Και τελοσπάντων, τουλάχιστον οι δικές μου καφρίλες είναι ορθρογραφημένες... Έλληνες, όλοι εδώ μέσα κατά τ' άλλα, ε;
Edited by - goblynqueen on 15/01/2005 04:27:50
Αν είναι προσβλητικό το «ποιος σε ρώτησε που κάθεσε ;» και εμπεριέχει υπονοούμενο προσβλητικό ( θα μπορούσα να αναφέρομαι και στην ευρύτερη περιοχή της φώτο ), η ίδια η φώτο και το σχόλιο του παραθέτοντος αυτήν δεν είναι προσβλητικό και δεν περιέχει υπονοούμενο ;
Τες πα όπως είπα ΑΠΟΛΥΤΑ δεκτό το κόκκινο αλλά ήθελα να εκφράσω και την απορία μου.
Δεν θέλω απάντηση βέβαια.
goblynqueen
quote:
(δεν προσπάθησα να τον παρουσιάσω σαν βλάχο που σαλιαρίζει με δεκαεξάχρονες, αλλά σαν αναίσθητο κατά βάθος που δεν σκέφτεται πριν μιλήσει).
Όταν θα αποφασίσω να κάνω ψυχανάλυση να είσαι σίγουρη πως θα σου στείλω mail και θα ζητήσω να με αναλάβεις προσωπικά.
Έχεις απ’ ότι βλέπω ειδικότητα και μάλλον με ξέρεις τόσο καλά (διαίσθηση, τηλεπάθεια, υπνωτισμός κλπ) που μπορείς να με κρίνεις.
Δεν είναι δύσκολο βέβαια να σου απαντήσω είτε εγώ είτε κάποιος άλλος με την ίδια γλώσσα την οποία μιλάς αλλά έχουμε πει πολλές φορές πως καλύτερα είναι να μιλάμε λίγο ποιο «όμορφα» για να μπορεί να γίνεται διάλογος.
Θα δείξει στο μέλλον ………..
Ο κοσμος μας, ειναι αναπηρος: Πορευεται με το ενα ποδι. Το αρσενικο. Βλεπει με το ενα ματι. Το αρσενικο.
Ειμαστε διαφορετικοι αντρες γυναικες, αυτο ειναι αυτονοητο και δεδομενο. Θα επρεπε να συνεργαζομαστε με βαση αυτη την διαφορετικοτητα μηπως και βρουμε καμια ακρη. Μηπως και παψει ο κοσμος μας να ειναι αναπηρος.
Δυσκολο. Το ξερω. Οι αντρες δεν θα αφησουν ευκολα τα κεκτημενα και οι γυναικες, οταν ερθουν σε θεση εξουσιας, για να αποδειξουν οτι μετρανε οσο οι αντρες, γινονται χειροτερες. Βλεπε Θατσερ, Γκαντι κλπ.
ΥΓ Την πορνη δεν την κανει ο νταβατζης, αλλα ο "πελατης". Για να μην πω οτι αυτος κανει και τον νταβατζη!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ
quote:
Όταν θα αποφασίσω να κάνω ψυχανάλυση να είσαι σίγουρη πως θα σου στείλω mail και θα ζητήσω να με αναλάβεις προσωπικά.
Στειλε μου μια φωτογραφία σου και θα σου πω τα πάντα για τη ζωή σου... (έχω ειδικές δυνάμεις)
Στειλε μου μια φωτογραφία σου και θα σου πω τα πάντα για τη ζωή σου... (έχω ειδικές δυνάμεις)...μηπως ανηκεις.....
.........στις ειδικες δυναμεις στρατου?
γιατι εκει υπηρετησα και εγω!!
ακουγεσαι επιθετικη και μου αρεσει!!
gh
Δεν είμαι αρκετά επιθετική.
Τρα λα λα.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΚΟΣΜΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ???
ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΗΛΥΚΟΥ..
ΘΗΛΥΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΙ....
ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΜΑΣ....
ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...
Ο ΛΟΓΟΣ ????
ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ?????
ΤΙΠΟΤΑ...
ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΣ...
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΦΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ...
ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ...
ΑΧΡhΣΤΟ ΕΙΝΑΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ