ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα πείραμα... (Επίκληση πνεύματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ένα πείραμα... (Επίκληση πνεύματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
14/05/2005, 12:14:10

.

δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιησετε καθρεπτη για να δειτε κατι.

γινεται και με ορισμενες φωτογραφιες.

παραθετω μια αναλογη - καλυτερα να εχετε τα ηχεια ανοικτα γιατι δινει πληροφοριες.

παρατηρηστε την προσεκτικα στις λεπτομερειες με υπομονη...

http://www.eyetricks.com/scary_optical_illusion2.htm

και ιδου!

.

.

ΥΓ. οι ανηκοντες στα ευαισθητα τμηματα του πληθυσμου παρακαλω να αποφυγουν την εκθεση τους σε αυτη την φωτογραφια!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

b0ukitsaΝέο Μέλος
15/05/2005, 22:06:16
pyramid τα περί αυθυποβολής δεν απευθύνεται σε μένα έτσι δεν είναι? καλύτερα να το ξεκαθαρίσω πρώτα πριν αρχίσουμε τα "και γιατί το λες αυτό " κτλ κτλ

Θελώ να σου πω το ότι μία συμβουλή "μην το διαβάσεις" κτλ κτλ δεν πιάνει πάντα, καλό εκ μέρους σου αλλά θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά μεγάλο και μυαλομένο άνθρωπο για να ξεχωρίζω το κάθε είδους ανάγνωσμα (π.χ. μία ενδιαφέρουσα ιστορία σαν το πείραμα από ένα πράγματι ενδιαφέρον βιβλίο) δόξα το θεό έχουν περάσει άπειρα βιβλία κάθε είδους από τα χέρια μου. Καλό είναι να διαβάζεις κάτι αλλά να έχεις και την διάυγεια του νου να ξεχωρίσεις το κάθε τι που εξιστορείται εάν είναι αληθές ή όχι, γιατί είναι παιδιάστικο να διαβάσεις κάτι και να πας να το κάνεις, εάν σου πουν πήδα από τον γκρεμό θα ανοίξεις μία πύλη για άλλη διάσταση θα το κάνεις? δεν νομίζω

sanomiKΝέο Μέλος
15/05/2005, 23:30:09
Jonnie μπωρει και να "εκλασα μεντες" μιλαμε!!!!!!!!
ειχα βαλει κ full την ενταση για να ακουω καλα υποτιθετε!!!!

μην το ξανακανεις..

TwilightfairyΜέλος
15/05/2005, 23:41:29
Jonnie Οντως πολυ τρομακτικο αν και ημουν προετοιμασμενη για κατι παρομοιο ...

Καλο !!!!!!!!Πολυ Καλο!!!!!

Τελικα το "σε μισω" το λεσ στον εαυτο σου , ετσι ? όχι στο ασχετο ...να υποθεσω

Ad astra per Aspera

16/05/2005, 00:18:09

quote:

Twilightfairy

Jonnie Οντως πολυ τρομακτικο αν και ημουν προετοιμασμενη για κατι παρομοιο ...

μου την εκανε περσυ μια φιλη 21 χρονων...

τοτε το μοτιβο ηταν "ψαξε να βρεις το φαντασμα που εμφανιστηκε στην φωτογραφια".

το αστειο ειναι οτι εψαχνα το λινκ στα αγαπημενα μου επι μερες και δεν τοβρισκα μεσα στον χαμο.

και το βρηκα ξαφνικα σε αλλο σαϊτ, ασχετο με το προηγουμενο.

τι σου ειναι αυτη η συγχρονικοτητα, ε?

quote:

Τελικα το "σε μισω" το λεσ στον εαυτο σου , ετσι ? όχι στο ασχετο ...να υποθεσω

τι να σου πω...

εμενα παντως δεν μουρχεται να μου πω σε μισω.

δεν μουκανα και τιποτα χωρις την συγκαταθεση μου...

quote:

sanomiK

Jonnie μπωρει και να "εκλασα μεντες" μιλαμε!!!!!!!!
ειχα βαλει κ full την ενταση για να ακουω καλα υποτιθετε!!!!

μην το ξανακανεις..

εγω ειχα κλασει ευκαλυπτο με μια ιδεα παπρικας, αλλα σε καταλαβαινω!

σορυ, αλλα εβαλα προειδοποιηση οπως οριζει το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο!

οι ανηκοντες στα ευαισθητα τμηματα του πληθυσμου παρακαλω να αποφυγουν την εκθεση τους σε αυτη την φωτογραφια

(αλλα μπορεις να το κανεις και εσυ στους φιλους σου! )

.

.

sanomiKΝέο Μέλος
16/05/2005, 01:07:58
JOHN δεν πιστευω να εισαι εσυ στην κνουμενη φωτο που εχεις βαλει πανω αριστερα στο site σου!!!
16/05/2005, 01:57:29

quote:

JOHN δεν πιστευω να εισαι εσυ στην κνουμενη φωτο που εχεις βαλει πανω αριστερα στο site σου!!!

εγω ειμαι, αλλα μικρος!

με πηγαν στο Νταου Πεντελης (γι αυτο και εχω κολλημα με το βουνο) και μετα στον αγιο Κυπριανο και εγιανα!

τωρα κουναω το κεφαλι μου πανω κατω και οχι δεξια αριστερα!!!

.

.

16/05/2005, 11:23:44
b0ukitsa δεν ήθελα να σε προσβάλω ούτε να σε μειώσω, εάν τα γραφόμενά μου δεν ήταν ξεκάθαρα ζητώ συγγνώμη.
Το "αυθυποβάλεσε" βεβαίως και δεν αναφερόταν σε σένα, εάν ξαναδείς το post μου θα παρατηρήσεις ότι αναφέρω το όνομα του sandromaticghost.
Όσον αφορά για την συμβουλή μου θα σου εξηγήσω γιατί το είπα.
Πρώτα από όλα δεν έχω κανένα δεδομένο που να μου δείχνει ότι δεν συνομιλώ με μυαλωμένο άνθρωπο άρα θεωρώ ότι έτσι είναι.

Όμως όταν διαβάζουμε κάτι, για να το κατανοήσουμε αυτόματα το μετατρέπουμε σε εικόνα, λόγω του ότι δεν ξέρω πως κάποιος μπορεί να χειριστεί αυτή την εικόνα και πως θα λειτουργήσει μέσα του, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι "μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν έχεις την τεχνική να τα σταματήσεις".

Και τώρα βέβαια το λογικό που έρχεται στου οποιουδήποτε το μυαλό είναι που ξέρω εγώ εάν κάποιος έχει την τεχνική και τις γνώσεις να τα σταματήσει.

Ίσως να ήταν κάπως βιαστικό το συμπέρασμά μου και ίσως να κάνω λάθος, το έκρινα έτσι λόγω του ότι ανέφερες την Ουράνια Προφητεία και κατάλαβα από τα γραφόμενά σου το ενδιαφέρον σου να το ψάξεις πιό πολύ το θέμα που πραγματεύεται.
Το συγκεκριμένο βιβλίο αναλύει με κατανοητό τρόπο το θέμα της ενέργειας και μας δείχνει κάποιο δρόμο για την κατανόηση συμπεριφορών δικών μας και των ανθρώπων που επικοινωνούμε.

Σε καμμία περίπτωση όμως όλα αυτά που λέει δεν σε προστατεύουν από οτιδήποτε άθελά σου πιθανόν δημιουργήσεις διαβάζοντας το βιβλίο που αναφέρει ο sandromaticghost.

Οπότε σκέφτηκα ότι εάν ενθουσιάστηκες(το ξέρω ότι είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός μου δεν έβρισκα άλλη λέξη) με την Ουράνια Προφητεία δεν έχουν ίσως περάσει από τα χέρια σου άλλα βιβλία που να παραγματεύονται ανάλογα θέματα με το βιβλίο που ανέφερε ο sandromaticghost, που όμως δεν σε ωθούν να κάνεις το "πείραμα" όπως βλακωδώς κάνει ο συγγραφέας του συγκεκριμένου βιβλίου.

Και πάλι ζητώ συγγνώμη εάν έβγαλα βιαστικά συμπεράσματα.

b0ukitsaΝέο Μέλος
16/05/2005, 13:18:17
pyramid τι ζητάς συγνώμη λες και είμαι αστυνομικός και ετοιμάζομαι να σου κόψω κλήση. Ούτε λάθος έκανες γιατί ξέρω πως αυτό που σκέφτηκες ότι είναι σωστό και ούτε παρεξηγήθηκα άλλωστε σε ρώτησα πρώτα για να παρεξηγηθώ αργότερα (πλάκα κάνω).
Το βιβλίο που ανέφερε στην αρχή δεν το πήρα σοβαρά γιατί στο μέρος που αναφέρετε στην ενέργεια του ατόμου και τα χρώματα της θεώρησα πως μιλάει για την αύρα που τελικά σε μία συζήτηση που έκανα με άλλα άτομα για αυτό το θέμα δεν νομίζω πως έβγαλα μία ξεκάρη άποψη στο εάν σχετίζεται το ένα με το άλλο, εκεί που το βιβλίο είδα ότι έλεγε ότι λέει κάποιο είδος αλήθειας είναι εάν θυμάμαι καλά στην 8η επίγνωση που αναφέρεται στα παιδιά μιας διάβασα αρκετά στο Πανεπιστήμιο για την θεωρία του Piaget και κάποιων διαδόχων του πάνω στην θεωρία των παιδιών, τα οποία είχα την χαρά να τα ζήσω στην πράξη με την πολύ μικροτερή μου αδερφή της οποίας είμαι σαν δεύτερη μαμά της. Anyway, εάν και πάλι περιείχε μία δόση αλήθειας αυτό το βιβλίο θεωρείς πως πρέπει να πιστέψουμε αυτό που λέει στο τέλος? (καλύτερα να μην το γράψω public μιας και υπάρχει η απειροελάχιστη περίπτωση κάποιο άτομο να θέλει να το διαβάσει).
Και προς θεού εάν είναι να παρεξηγηθούμε για ένα καλοπροαίρετο σχόλιο που έκανες σε ένα άτομο που ουσιαστικά δεν το γνωρίζεις (οπως εμένα τώρα) τι θα πρέπει να κάνω εάν η από πάνω μου ρίξει βρωμόνερα στα καθαρότατα απλωμένα μου ρούχα? Να την σκοτώσω? λες? (πλάκα κάνω αν και όχι καλή)

Edited by - b0ukitsa on 16/05/2005 13:19:32

16/05/2005, 17:18:19
b0ukitsa "κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε" δηλ. καλύτερα εγώ να ζητήσω συγγνώμη και να τσαλακώσω λίγο τον εγωϊσμό μου, δεν παθαίνω τίποτα, παρά να νομίσει κάποιος ότι τον μείωσα ή τον πρόσβαλα.

Εάν αναφέρεσε στην Ουράνια Προφητεία εκεί που λες "θεωρείς πως πρέπει να πιστέψουμε αυτό που λέει στο τέλος" δεν θυμάμαι τι λέει θα το διαβάσω και θα σου πω αύριο.
Εάν λες για την τελευταία αναφορά του sandromaticghost "ΜΗΝ γυρίσετε την πλάτη" εγώ δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο γιατί ούτε κατά διάνοια δεν θα επιχειρούσα το "πείραμα".
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά τέτοια βιβλία που αναφέρουν παρόμοια πράγματα, αυτό ίσως που μας σώζει είναι η αμάθειά μας και δεν πετυχαίνουν τα "πειράματα", εάν 1 στο 1.000.000 πετύχει τότε ο Θεός βοηθός είναι λίγο να το πούμε.

LibrarianΝέο Μέλος
16/05/2005, 18:00:34
Πάντως,όσον αφορά στις προλήψεις περι κατόπτρων, η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε πως την πλάτη μας δεν πρέπει να την γυρνάμε σε καθρέπτη τη νύχτα, ούτε να μονολογούμε μπροστα σε κεθρέπτη. Η ίδια δεν κοίταζε καν καθρέπτες τη νύχτα και αν τους κοίταζε φρόντιζε να φεύγει απ'το δωμάτιο του καθρέπτη (χωρίς να γυρίσει πλάτη) και να κλείνει την πόρτα πίσω της!

Φαντάζομαι οτι αυτές οι προλήψεις ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα διάσημα: "μην χασμουριέσαι στο τραπέζι! και "μην μαχαιρώνεις το ψωμι!"

Δικός σας
Librarian

servatis a periculis,servatis a maleficum...
Denn die Todten reiten schell!

b0ukitsaΝέο Μέλος
17/05/2005, 02:58:21
Ξέρεις πόσα λέγανε οι παππούδες μας? Πάρα πολλά, ένα που έλεγε η δικιά μου είναι ότι δεν κάνει να τινάζεις το τραπεζομάντιλο το βράδυ ή να πετάς αποφάγια βραδιάτικα έξω από το σπίτι (ξέρεις στα χωριά έχουν αυλές και τα πετάς εκεί συνήθως για τα σπουργίτια) γιατί και καλά γλυκαίνεις διάφορες υπάρξεις. Για το ψωμί ο λόγος είναι καθαρά θρησκευτικός "σώμα του Χρηστού" που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν ανήκουν στην ίδια μορφή "λεγομένων" τώρα για το χασμουριτό γίνεται να μην χασμουριθείς στο κρεββάτι?
17/05/2005, 12:20:27
b0ukitsa το ξανακοίταξα το βιβλίο, γενικώς αυτά που λέει ισχύουν, τα αποδέχεται και η ψυχολογία λέγοντας τα με άλλα ονόματα.
Αυτό που λέει στην 9η επίγνωση δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, ούτε εάν θα γίνει ποτέ, μακάρι να γίνει, αλλά μάλλον είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα λόγω ελλειπών γνώσεων.
Πάντως δεν είναι κάποιο περίεργο βιβλίο η Ουράνια Προφητεία ούτε και επικίνδυνο για όποιον θέλει να το διαβάσει.

Εγώ τα βιβλία τα κρίνω με δικό μου τρόπο, πάω σε ένα βιβλιοπωλείο, κάθομαι το λιγότερο 2 ώρες όπως το έχω υπολογίσει, αποφεύγω φανταχτερά εξώφυλλα και βαρύγδουπους τίτλους, ανοίγω το βιβλίο που θα μου τραβήξει την προσοχή, διαβάζω λίγο, εάν μου προκαλέσει ενόχληση δεν το παίρνω σε καμμία περίπτωση.
Για μένα αυτό δηλώνει ή ότι δεν είναι καλό ή ότι εγώ δεν το αντέχω ακόμα να το διαβάσω.

iisiusΝέο Μέλος
17/05/2005, 14:56:21
agaphte sadromanticghost,
8a para8esw th dikh mou tapeinh apopsh. to dikaiwma to pairnw, xwris na exw asxolh8ei pote me to parafusiko, ektos apo kapoia ane3hghta pou mou exoun sumbei, eite monh mou, eite me filous mou kai den exoume milhsei pote 3ana gi auta..

skeftomai mhpws o ereunhths ston opoio anaferesai, elabe upopsh tou oti mporei to peirama na diaferei analoga me ton psuxismo tou ka8e atomou..

ennow, ka8e an8rwpos exei ta biwmata tou kai analoga me auta, th dikh tou psuxosun8esh kai katastash pragmatwn ston tropo pou antilambanetai ta pragmata..

isws mono sth periptwsh tou na emfanisthke auto gia to opoio milaei. mporei na htan upo thn epiria narkwtikwn 'h alkool, 'h apla nhfalios alla se entonh psuxologikh fash kai na eide auta pou eide..

mporei an to kanei kapoios allos na dei kati allo, 'h akoma kai na mh dei kai tipota, an den einai ephreasmenos, opws ekane o gigenhs.

de se amfisbhtw, alla otan diabazeis kati, bale na paizei kai o paragontas "atomikothta". na diaferei diladi to apotelesma tou peiramatos apo atomo se atomo.

kai mhn anatrixiazeis me kati pou apla diabases kai den to epixeirhses :)

de se exei peta3ei kati pou de blepeis 2 metra makria paizontas ton "mikro e3ereunhth" ston Taugeto! (mou sunebh prin 5 xronia)

anyway, an pisteueis oti mporeis na antimetwpiseis tis sunepeies, kanto..alliws apla afhse to pisw sou..

sorry kiolas, opws proeipa den exw asxolh8ei me ta parafusika, alla tis empeiries mou tis exw kai prospa8w na eimai oso pio logikh mporw.

take care :)

tomorrow is not what it used to be

08/06/2005, 15:13:01
ξαναφερνω το θεμα στην επιφανεια γιατι εντελως τυχαια βρηκα το βιβλιο που γραφει για το πειραμα ο συγραφεας ειναι ο Γι..... Κω............ στο βιβλιο γραφει και το mail του για επικοινωνια

το βιβλιο ειναι ασ..... θρ....

οπως γραφει μεσα εκανε το πειραμα 2 φορες και την πρωτη φορα ειπε το πατερ υμων και ξανα γυρισε στον κοσμο μας και την δευτερη εκανε το πειραμα σε ενα φιλικο σπιτι και η φιλη του πηρε τηλ. καποιον πνευματικο που ειπε μια προσευχη και γλιτωσε ο Γι.....
στο τελος λεει οτι καλο ειναι να μην το δοκιμασουμε γιατι μπορει να ειναι και αληθεια οτι εχει γραψει

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Edited by - gigenis on 08/06/2005 15:15:41

liviaΜέλος
09/06/2005, 11:59:16
Μου φάνηκε ενδιαφέρον το πείραμα και το έκανα εχθές.
Ταράχτηκα λίγο απο ότι φάνηκε στον καθρεύτη μου,αλλά δεν μπορώ να πώ οτι έμιαζε με ψηλό γαλανομάτη,ή με ματωμένη νύφη.

Το όλο πείραμα ήταν λίγο τρομακτικό γιατί γίνεται στο σκοτάδι και το κερί που ακούμπησα στο πάτωμα φώτιζε την μορφή μου απο κάτω προς τα πάνω δημιουργώντας παράξενες σκιές,που έκαναν την μορφή μου άγρια.
Οταν πρόφερα το:<<σε μισώ>> πρέπει να το πίστευα,γιατί μου βγήκε δυνατά και τρόμαξα απο την φωνή μου.

Ότι εμφανίστηκε στον καθρεύτη ήταν για δευτερόλεπτα και δεν είμαι και σίγουρη οτι ήταν πραγματικό ή της φαντασίας μου.

Πάντως την πλάτη μου δεν την γύρισα στον καθρεύτη εχθές και σήμερα το πρωί τρόμαξα και απο τον καθρεύτη του μπάνιου.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

09/06/2005, 12:53:02
Βρε livia γιατί κορίτσι μου παίζεις με την φωτιά?
Πολύ ωραία εμφανίστηκε κάτι ή νομίζεις ότι εμφανίστηκε, ποιός είπε ότι θα εμφανιζόταν ντε και καλά αυτό που αναφέρει το βιβλίο, δεν είσαι ο συγγραφέας για να εμφανιστεί το ίδιο.
Και εάν όντως κάτι εμφανίστηκε πως θα το διώξεις τώρα? Το έχεις σκεφτεί? έχεις την τεχνική κατάρτιση, το κουράγιο?
Όλα τα πράγματα δεν είναι παίρνουμε ένα βιβλίο βλέπουμε κάτι που μας λέει ότι θα γίνει,βλέπουμε και από ένα άλλο έναν τρόπο να το διώξουμε, ωραία ας το επιχειρήσουμε.
Άλλο πράγμα η θεωρία άλλο η πράξη.
Τι να πω ελπίζω απλώς να ήταν της φαντασίας σου και να μην έγινε τίποτα.
09/06/2005, 14:07:42
livia αν διαβασεις προσεκτικα το μηνυμα που εστειλα θα δεις οτι ο συγραφεας του αποσπασματος σου λεει μεσες ακρες οτι αυτα ειναι μπαρουφες
οτι και αν εμφανιστηκε στον καθρεφτη σου ηταν της φαντασιας σου

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

09/06/2005, 15:16:58
Προτείνω να διαβάσετε το θέμα μου "Νεκρομαντεία - Η επικοινωνία των ζωντανών με τους νεκρούς" στο φόρουμ της θρησκείας.

Κάτω-κάτω έχω βάλει ένα link με την συνέντευξη ενός ψυχολόγου που έκανε ανάλογο πείραμα με τον καθρέφτη στο Πανεπιστήμιο με υποκείμενα τους φοιτητές του και έβγαλε κάποια συμπεράσματα.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

10/06/2005, 00:16:56
Πολλές φορές τα πράγματα λειτουργούν χωρίς να το καταλάβουμε αμέσως.
Λειτουργούν χωρίς να ξέρουμε ΠΩΣ.
Όπως η τηλεόραση που πατάμε το κουμπί και ανοίγει αλλά οι περισσότεροι απο μάς δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί αυτό τεχνικά.

Ο καθρέφτης έχει την ιδιότητα να εμφανίζει τα πράγματα ανάποδα.
Λογικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φάμε στη μάπα καμιά φρίκη λόγω της αρνητικής ενέργειας που θα εκπέμπει. Το "σε μισώ" είναι εκτός από παράλογο και αρνητικό.

ΓΙΑΤΙ κάποιος να κάνει κάτι τόσο επικίνδυνο? Αν εξετάσουμε τον καθρέφτη σαν αντικείμενο θα καταλάβουμε πολλά.

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει τόπικ σχετικό αλλά ο δαίμονας της "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ" ξαναχτύπησε και δεν μπορώ να το ψάξω.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"