ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απ' το ΙΡΑΚ στο ΙΡΑΝ...Δε θ' αφήσει τιποτα όρθιο ο νέος Χιτλερ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Απ' το ΙΡΑΚ στο ΙΡΑΝ...Δε θ' αφήσει τιποτα όρθιο ο νέος Χιτλερ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

free rider57 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
19/02/2005, 14:54:16
Ο Πουτιν -εχθες ακουσα στις ειδησεις ότι- θα συνεχισει να ενισχυει το ιραν παρα την αντιθεση των αμερικανων.

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

19/02/2005, 15:20:59
quote:

Γεια σου φιλη Ζαντοκ.
Με τα δικα τους κριτηρια εννοουσα.Μπορει να υπαρχει διαφορετικη κουλτουρα αλλα δεν μπορει κανεις να αμφισβητησει οτι πολλες π.χ γυναικες υποφερουν σε αυτες τις χωρες.Ποσες φορες εχεις ακουσει στην τηλεοραση να εκτελειται μια γυναικα επειδη μοιχευσε,παρα πολλες φορες.Επισης υπαρχει και πολλη φτωχια,ο λαος δεν εχει να φαει(για την οποια μεγαλη ευθυνη εχει η Αμερικη και η Ευρωπη αλλα οχι μονο) και οι ηγετες αυτων των χωρων ζουνε μεσα στην χλιδη και στην πολυτελεια.Και τι φανταζεσαι οτι αν μια μερα ο Μπους και η παρεα του
μετανιωνανε και διναν χρηματα στο Ιρακ,Ιραν,Νιγηρια κ.λ.π,αυτα τα χρηματα θα πηγαιναν στον απλο λαο;Οχι βεβαια,θα τα επαιρναν ολα οι ηγετες των χωρων αυτων και θα εχτιζαν παλατια.

Αγαπητέ VIKING, θα μου επιτρέψεις να σου πω, ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι που ζουν στις χώρες αυτές, δεν έχουν τέτοια αντίληψη των πραγμάτων και είναι και δικαίωμά τους...
Έχουν άλλη κουλτούρα και αυτό που για μας θεωρείται πολιτισμός δεν τους αγγίζει απαραίτητα.
Αναφέρεσαι στην σκληρή πλευρά του νόμου, αλλά ξεχνάς ότι και ο δυτικός τρόπος ζωής δεν επιβάλλει λιγότερο σκληρές, αν και "πολιτισμένες" ποινές. Έτσι είναι ο νόμος.
Δεν εννοώ με αυτό ότι συμφωνώ με τη βάναυση μεταχείριση π.χ. των γυναικών στις κοινωνίες αυτές, αλλά θεωρώ ότι οφείλουμε να σεβαστούμε τους δικούς τους ρυθμούς εξέλιξης και να τους επιτρέψουμε (λειτουργώντας επικουρικά και μόνον δια του παραδείγματός μας) να προσεγγίσουν πιο ανθρώπινες πρακτικές πάντα κατά τη δική τους άποψη.

Δεν είναι το ζητούμενο να γίνουμε όλοι ίδιοι!!

Σκέψου πώς θα αισθανόσουν, αν ερχόταν κάποιος από ένα γειτονικό σου σπίτι και σου 'λεγε ότι δε θεωρεί πολιτισμένο τον τρόπο με τον οποίο ζεις κι ότι απαιτεί να τον αλλάξεις πάρ' αυτα.
Δε θα του 'λεγες, "κοίτα τη δουλειά σου";

quote:
Όσοι ηγετες και να αλλαξουν,οσα συστηματα και να αλλαξουν,αν δεν αλλαξει ο ιδιος ανθρωπος δεν θα αλλαξει ο κοσμος προς το καλυτερο.

Αυτό ξαναπέστο ΔΥΝΑΤΑ μπας και τ' ακούσουμε...

...αλλά δε νομιμοποιεί κάποιες συμπεριφορές, έτσι;

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

19/02/2005, 16:02:51
VIKING
quote:
Σαφως και δεν θα λυσουν το προβλημα οι βομβες,oυτε ποτε θα υποστηριζα φυσικα ποτε κατι τετοιο.

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
quote:
Οταν λες ανεχομαστε τι εννοεις;Δηλαδη τι θα μπορουσαμε να κανουμε;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ PARKING ΠΛΟΙΩΝ/ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ....ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΓΕΜΙΖΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΑΣ
ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΕΛΥΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ -ΚΟΡΑΝΙ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΟΤΟΓΟΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ" ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ -ΠΑΡΑΔΟΣΗ-.

quote:
Φιλε μου υπαρχουν καποιοι που βλεπουν μονο τα εγκληματα της Αμερικης και για εγκληματα αλλων χωρων σιωπουν.Σου θυμιζω κατι.Οταν ηταν υπερδυναμη η πρωην Σοβιετικη ενωση και εκανε τον πολεμο στο Αφγανισταν γιατι δεν αντεδρασαν εδω στην Ελλαδα με διαδηλωσεις ολοι αυτοι οι κομμουνιστες που σημερα κατεβαινουν στους δρομους;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ "επιλεχτικη ευαισθησια" ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ.....ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.

quote:
Oταν εννοεις οι πολιτες ειναι υπευθυνοι,πως το εννοεις;
Δηλαδη θες να πεις οτι για παραδειγμα στο Ιρακ ο λαος εφταιγε που ηταν σε αυτην την ασχημη κατασταση;Προφανως εννοεις οτι εφταιγαν επειδη δεν αντεδρασν με καποια επανασταση.Φιλε οσοι αντεδρασαν τους εκτελουσαν ή τους βασανιζαν.

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ" ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΟΧΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ- ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

quote:
Επισης το αν καποιος ειναι αγαπητος σε μεγαλη μεριδα του λαου του δεν μου λεει τιποτα.Με την ιδια λογικη και ο Μπους(ή ο Χιτλερ που ειχε την υποστηριξη του Γερμανικου λαου) που εχει την υποστηριξη της πλειοψηφιας του Αμερικανικου λαου πρεπει να συνεχισει την εγκληματικη πολιτικη στο Ιρακ

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

19/02/2005, 16:05:18
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ;ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

VIKINGΜέλος
19/02/2005, 16:13:56
Γεια σου και παλι φιλη Ζαντοκ.

quote:

Δεν εννοώ με αυτό ότι συμφωνώ με τη βάναυση μεταχείριση π.χ. των γυναικών στις κοινωνίες αυτές, αλλά θεωρώ ότι οφείλουμε να σεβαστούμε τους δικούς τους ρυθμούς εξέλιξης και να τους επιτρέψουμε (λειτουργώντας επικουρικά και μόνον δια του παραδείγματός μας) να προσεγγίσουν πιο ανθρώπινες πρακτικές πάντα κατά τη δική τους άποψη.

Σε αυτο ισως να εχεις δικιο.Αλλα αναρωτιεμαι θα υπαρξει ποτε καποια προσεγγιση πιο ανθρωπινων πρακτικων κατα την δικη τους αποψη;Αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που εχει αλλαξει σε αυτες τις χωρες(Ιραν,Ιρακ,Συρια,Νιγηρια κ.λ.π) σε σχεση με την κατασταση που υπηρχε πριν 30 χρονια;Αν δεν κανω λαθος η θεση της γυναικας στις κοινωνιες αυτες ειναι ιδια με οτι ηταν πριν 30 χρονια.Αρα δεν βλεπω καμια πιθανοτητα να αλλαξει κατι σε αυτες τις χωρες στο μελλον.Εσυ πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι σε ολες αυτες τις χωρες που εχει τοσο μεγαλή δυναμη η θρησκεια τους και που οι θρησκευτικοι νομοι του κορανιου ειναι νομοι του Κρατους;Εδω στην Τουρκια που υποτιθεται οτι ειναι καπως πιο δημοκρατικη χωρα πηγαν να ποινικοποιησουν την μοιχεια.

quote:
Όσοι ηγετες και να αλλαξουν,οσα συστηματα και να αλλαξουν,αν δεν αλλαξει ο ιδιος ανθρωπος δεν θα αλλαξει ο κοσμος προς το καλυτερο.
quote:

Αυτό ξαναπέστο ΔΥΝΑΤΑ μπας και τ' ακούσουμε...

...αλλά δε νομιμοποιεί κάποιες συμπεριφορές, έτσι;

.

Συμφωνω.

19/02/2005, 19:37:13
quote:
Σε αυτο ισως να εχεις δικιο.Αλλα αναρωτιεμαι θα υπαρξει ποτε καποια προσεγγιση πιο ανθρωπινων πρακτικων κατα την δικη τους αποψη;Αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που εχει αλλαξει σε αυτες τις χωρες(Ιραν,Ιρακ,Συρια,Νιγηρια κ.λ.π) σε σχεση με την κατασταση που υπηρχε πριν 30 χρονια;Αν δεν κανω λαθος η θεση της γυναικας στις κοινωνιες αυτες ειναι ιδια με οτι ηταν πριν 30 χρονια.Αρα δεν βλεπω καμια πιθανοτητα να αλλαξει κατι σε αυτες τις χωρες στο μελλον.Εσυ πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι σε ολες αυτες τις χωρες που εχει τοσο μεγαλή δυναμη η θρησκεια τους και που οι θρησκευτικοι νομοι του κορανιου ειναι νομοι του Κρατους;Εδω στην Τουρκια που υποτιθεται οτι ειναι καπως πιο δημοκρατικη χωρα πηγαν να ποινικοποιησουν την μοιχεια.

Αγαπητέ μου, ο χρόνος είναι πολύ σχετικό και υποκειμενικό κριτήριο.

Κάτι που για μένα είναι σύντομο, μπορεί σ' εσένα να φαίνεται καθυστερημένο ή και τ' ανάποδο.

Πόσο μάλλον για τους λαούς στους οποίους αναφέρεσαι, για τους οποίους ο χρόνος δεν έχει καμμία αξία και απέχουν πολύ της δυτικής νοοτροπίας αξιολόγησης του χρόνου.

Για μένα το ζήτημα είναι να μπορούμε να είμαστε καταλύτες σε αλλαγές που οι ίδιοι επιλέγουν κι όχι δια της βίας "εκσυγχρονιστές".

Π.χ. στην περίπτωση της Τουρκίας, αυτοί ζητούν να μπουν στην ΕΕ κι έτσι, καλούνται να συμμορφώσουν τη νομοθεσία τους σύμφωνα με τα ισχύοντα στην ΕΕ.
Δεν πήγε κανείς να τους αλλάξει τα μυαλά ντε και καλά.
Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

ΑreiosΜέλος
19/02/2005, 21:56:44
quote:
Αν δεν κανω λαθος η θεση της γυναικας στις κοινωνιες αυτες ειναι ιδια με οτι ηταν πριν 30 χρονια.

Εχω την εντυπωση οτι η θεση της γυναικας ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΙΝ 30 χρονια απο οτι ειναι σημερα!
Στο Ιραν, πριν τους Αγιατολλαχ δεν φορουσαν τσαντορ και κελεμπιες, δεν ηταν υποταγμενες στη σαρια.. Αυτα ειναι τα καλα της θεοκρατιας. Δυστυχως παντου παρατηρειται εξαρση των πιο φονταμενταλιστικων οπισθοδρομικων πλευρων των 3 αβρααμικων θρησκειων (Σιιτων-Σουνιτων σε πολλες χωρες, Ορθοδοξων στο ισραηλ, χριστιανων στην Αμερικη και αλλου)

ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

09/07/2014, 10:56:53
quote:
ITALOS
Σέραπις διαλέγω πολύ προσεκτικά τα λόγια μου...
Δεν αναφέρω ότι ένα σύμβολο μπορεί να σε βλάψει από μόνο του. Επειδή όμως είμαι του οικονομικού, θεωρώ ότι τέτοια σύμβολα δεν πρέπει να προάγονται επουδενί ούτε για αστείο. Δεν υπάρχει καλή η κακή διαφήμιση στο μάρκετινγκ. Μόνο διαφήμιση.

Εγώ κατάλαβα γιατί και πως το έβαλες.
Μπήκα όμως στον κόπο να γράψω αυτά που έγραψα, στην πιθανότητα να μπει το οποιοδήποτε 15άχρονο και να το πάρει στα αστεία, μετά να το κάνει λογότυπο, να το ζωγραφίσει και σε κανένα τετράδιο κτλ.
Δεν κυκλοφορούν μόνο νορμάλ άτομα στα φόρουμ, αν δεις παλαιότερες συζητήσεις θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Εχεις δίκιο σε αυτά ..

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

09/07/2014, 11:06:31
Φίλε Itale πάντα οι κριτικές σου προς εμένα είναι όχι μόνο σωστές αλλά και ωφέλιμες .
Είναι καλό να έχει κανείς φίλους που να του επισημαίνουν τα λάθη του με αυτό τον ευγενικό τρόπο και σε ευχαριστω.

.

Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

quote:

quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Ετσι λοιπον,θα έχουμε μια βασιλεια-αυτοκρατορία που θα έχει υποδουλώσει το Ισραήλ και που αρχηγός και πρόεδρος θα είναι ο ίδιος ο Αντίχριστος!
Αυτό είναι το λεγόμενο ''θηρίο''!

Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε. Αν υποθέσουμε ότι όντως επαληθευτούν οι προφητείες και έλθει τελικά ο Αντίχριστος, σύμφωνα με τον συλλογισμό που ανέπτυξες θα πρέπη να είναι ένα βασίλειο που θα υποδουλώση και θα καθυποτάξη το Ισραήλ. Και εδώ είναι που δεν ταιριάζει η ένταξη του Ισραήλ στην Ε.Ε. με το 7ο βασίλειο. Γιατί πρώτον το Ισραήλ θα ενταχθή σαν ισότιμο μέλος οικειοθελώς, οπότε δεν ισχύουν τα περί υποδούλωσης, και δεύτερον οι πολιτικοί ηγέτες του Ισραήλ όπως το έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν δεν έχουν καμιά σχέση με τους δικούς μας τους ξεπουλημένους, και αν δουν ότι διακυβεύεται η ανεξαρτησία του κράτους τους θα γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις απαιτήσεις των Βρυξελλών.
Οπότε πάντοτε σύμφωνα με τους δικούς σου συλλογισμούς, το πιθανότερο όλων είναι ο Αντίχριστος να είναι κάποιος ισχυρός ισλαμιστής ηγέτης. Γιατί οι ισλαμιστές είναι αυτοί που ονειρεύονται όχι μόνο την εξαφάνιση του Ισραήλ από τον χάρτη, αλλά και βάσει μακροχρόνιου σχεδίου με αθρόα μετανάστευση μουσουλμάνων, στην ισλαμοποίηση ολόκληρης της Ευρώπης, για να μη πω του δυτικού κόσμου.

*

Sesostris,
όχι,δεν είναι έτσι,είναι μάλλον ακριβως το αντίθετο!Το Ισραηλ είναι το κράτος που θα θέλει να βασιλέψει επι των υπολοιπων ευρωπαικών κρατών,και αυτο με την σειρα του να ''υποδουλώσει'' τα υπόλοιπα κράτη!Απλως,τι γίνεται τώρα:Ο Αντίχριστος,θα είναι ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ,μια αρνητικη έννοια ''κυβερνήτη'' και έτσι ακριβως παρουσιάζεται και στις Γραφές!Δεν θα είναι ένας καλος και συμπονετικός αρχηγος κρατων,θα είναι ένας στυγνός και απάνθρωπος ηγετίσκος,που ουσιαστικα θα ''υποδουλώσει'' κάτω από την δυναστεία του ΚΑΙ το κρατός Ισραηλ,ΚΑΙ όλα τα άλλα κράτη της Ενωσης,αλλα και μεσω του G-20,ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Δηλαδή,για να στο ξεκαθαρίσω ακόμα περισσότερο,ο Ιωάννης βλέπει στο πρόσωπο του Αντίχριστου,την φιγουρα εκείνη που θα ''υποδουλώσει'' την χωρα του,το κράτος του,το Ισραήλ και γι'αυτο το συμπεριλαμβανει μαζί με τις άλλες αυτοκρατορίες που έκαναν το ίδιο!

09/07/2014, 19:02:53
Χριστιανέ Ορθόδοξε στο έχω πει εκατομμύριες χιλιάδες εκατοντάδες φορές.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ!!! ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΟ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ;

Αν θες να συζητήσεις σοβαρά συζητά με εμένα, με την panpam με κάποιον άλλο.

quote:

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ!!! ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΟ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ;

Maradona,
τι λες πάλι;;;Ποιος με έχει για κορόιδο;;;Δεν αισθανομαι τίποτα τέτοιο!Εξαλλου,5 ατομα είναι όλα και όλα που γράφουν σε αυτό το τόπικ....

09/07/2014, 19:11:19
quote:

quote:

Maradona,
τι λες πάλι;;;Ποιος με έχει για κορόιδο;;;Δεν αισθανομαι τίποτα τέτοιο!Εξαλλου,5 ατομα είναι όλα και όλα που γράφουν σε αυτό το τόπικ....

Το ξέρω ότι δεν αισθάνεσαι ότι έχεις γίνει περίγελος των κουράδων.

Μaradona,
αν εχεις προσωπικα με τον Σεραπις,τον Sesostris ή τον Ιταλο,και τους ονομάζεις ''κουράδες'',δεν είναι και δικο μου θεμα....Μέχρι στιγμης δεν εχω αντιληφθεί ότι γίνομαι περίγελος κανενός,μπορεί να μην συμφωνουν μαζί μου,(όπως οι περισσοτεροι)αλλα να με κοροϊδεύουν δεν εχει υποπεσει στην αντιληψή μου.....

09/07/2014, 19:22:55
quote:

Μaradona,
αν εχεις προσωπικα με τον Σεραπις,τον Sesostris ή τον Ιταλο,και τους ονομάζεις ''κουράδες'',δεν είναι και δικο μου θεμα....Μέχρι στιγμης δεν εχω αντιληφθεί ότι γίνομαι περίγελος κανενός,μπορεί να μην συμφωνουν μαζί μου,(όπως οι περισσοτεροι)αλλα να με κοροϊδεύουν δεν εχει υποπεσει στην αντιληψή μου.....

Εντάξει εσύ ξέρεις. Ο Ιταλός τουλάχιστον δεν είναι τόσο χάλια σαν τους άλλους.

Αντι να τσακώνεστε,καλυτερα είναι να τα βρείτε,αλλιως θα μεινει τρεις και ο κουκος να γραφει εδώ μέσα!Πολλα από τα φόρουμ που έγραφα παλια έχουν ερημώσει,σε άλλα δεν με αφήνουν να γραφω,εχω υποστεί και εγω τους διωγμούς μου από αλλα,δήθεν χριστιανικα φόρουμ με την αιτιολογία ότι ασχολουμαι με τον Αντίχριστο!Λες και δεν είναι η ωρα του να εμφανιστεί,λες και δεν έχουμε ενδείξεις ότι βρισκεται μια ανασα από την παρουσιαση του,μερικοι θελουν ακόμη να στρουθουκαμηλίζουν....

09/07/2014, 19:57:00
quote:

Πολλα από τα φόρουμ που έγραφα παλια έχουν ερημώσει,σε άλλα δεν με αφήνουν να γραφω,

Βρε μήπως είσαι εσυ ο αντίχριστος και μας το κρυβεις και οπου πας ερημωνουν τα φόρουμ ;;;

.

Λες;

09/07/2014, 21:00:36
Χριστιανέ Ορθόδοξε γα να ξεκαθαρίσω τυχόν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, ο λόγος για τον οποίο είχα διαφωνίες μαζί σου ήταν ως προς τα κίνητρα με τα οποία έγραφες. Απο τη στιγμή που σταθερά έχει φανεί ότι γραφεις τίμια αυτά που γράφεις, ανεξάρτητα αν συμφωνώ η διαφωνώ μαζί σου, η άποψη σου είναι σεβαστή και είμαστε εδώ να τη συζητήσουμε..

Και συμφωνώ ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η διαμάχη που δεν ωφελεί σε τιποτα.

quote:

Χριστιανέ Ορθόδοξε γα να ξεκαθαρίσω τυχόν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, ο λόγος για τον οποίο είχα διαφωνίες μαζί σου ήταν ως προς τα κίνητρα με τα οποία έγραφες. Απο τη στιγμή που σταθερά έχει φανεί ότι γραφεις τίμια αυτά που γράφεις, ανεξάρτητα αν συμφωνώ η διαφωνώ μαζί σου, η άποψη σου είναι σεβαστή και είμαστε εδώ να τη συζητήσουμε..

Και συμφωνώ ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η διαμάχη που δεν ωφελεί σε τιποτα.

+1000!