ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

γιαπετ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/03/2009, 23:05:15
ευρωπαίοι

quote:
Ποτέ δε θυμάμαι να παρουσίασες κάποια βιβλιογραφία ........μόνο εξυπνάδες!!!!

Στο έχω ξαναπεί, ότι οι απόψεις μου είναι βασισμένες σε ιστορικά γεγονότα, τα οποία βλέπω σε... οράματα.

Το μόνο βιβλίο που έχω στη βιβλιοθήκη μου, είναι η αγ. γραφή, διότι δεν "έρχονται" σε όραμα, αυτά που λέει εκεί μέσα και απορώ πώς τα οραματίστηκαν αυτοί που την έγραψαν...

Εσύ πιστεύεις αυτούς που βλέπουν οράματα, εμένα γιατί όχι;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
08/03/2009, 00:28:09
quote:
γιαπετ:
Στο έχω ξαναπεί, ότι οι απόψεις μου είναι βασισμένες σε ιστορικά γεγονότα, τα οποία βλέπω σε... οράματα.

Το μόνο βιβλίο που έχω στη βιβλιοθήκη μου, είναι η αγ. γραφή, διότι δεν "έρχονται" σε όραμα, αυτά που λέει εκεί μέσα και απορώ πώς τα οραματίστηκαν αυτοί που την έγραψαν...

Εσύ πιστεύεις αυτούς που βλέπουν οράματα, εμένα γιατί όχι;;;

Βλέπω ότι από εξυπνάδες καλά τα πας!.....
Από ιστορία όμως!.....άστα να πάνε!!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

08/03/2009, 01:23:21
quote:
europaios2
Nα ανοίξουμε λοιπόν την κερκόπορτα στους Μουσουλμάνους? Έχεις εσύ την ικανότητα να ξεχωρίσεις τους μουσουλμάνους με Ελληνική συνείδηση από τους μουσουλμάνους με Τουρκική συνείδηση?

europaioi 1 ή 2 δεν έχει καμιά σημασία , καλό θα είναι πριν γράψετε μια απάντηση να θέσετε σε λειτουργία το όποιο μυαλό διαθέτετε .
Γιατί με αυτό το σκεπτικό και αυτήν την τακτική κατάφεραν οι ηλίθιοι κυβερνήτες μας να σπρώξουν τους Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους στην αγκαλιά των Τούρκων , και αντί να ιδρύσουν Πομάκικα σχολεία στα πομακοχώρια όπου τα παιδιά θα διδασκόντουσαν την Πομάκικη γλώσσα μαζί με την Ελληνική , έστειλαν τα παιδιά των Πομάκων στα Τούρκικα ιεροδιδασκαλεία .
quote:
europaios2
Ή αυτός είναι τελικά ο στόχος σας? Της εισαγωγής των μουσουλμάνων με Τουρκική συνείδηση και πρακτόρων του γείτονα στο στράτευμα?
Η δε γνωρίζετε τις πολιτικές της περιοχής ή "κάποιον λάκκο έχει η φάβα"........εξάλλου είναι αρκετά περίεργο ο Χριστιανισμός που κράτησε τον Ελληνισμό όρθιο στα χρόνια της σκλαβιάς, να λοιδορείτε με αυτόν τον τρόπο!

Κατ’ αρχήν δεν είναι μόνο οι Μουσουλμάνοι οι αλλόθρησκοί . Υπάρχουν και βουδιστές , και ινδουιστές , και άθρησκοι , και άθεοι , ακόμα και δωδεκαθεϊστές όσο και αν αυτό σου κάθεται στο λαιμό .
Σε όλους αυτούς αμφισβητείται ο πατριωτισμός ; Και στο κάτω κάτω της γραφής ο διαγωνισμός δεν αφορούσε μάχιμους αξιωματικούς για το δεύτερο ή το τρίτο γραφείο , Αξιωματικούς νοσηλευτικής αφορούσε , τι φοβήθηκαν μήπως προδώσουν στον εχθρό τις «πάπιες» ή τους «καθετήρες» . Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει .
Όσο για το μονοπώλιο του χριστιανισμού στον πατριωτισμό τον αφιερώνω εξαιρετικά στην φίλη azmat , η οποία περί άλλων τυρβάζει στις απαντήσεις της .

*
08/03/2009, 13:08:05
quote:
Sesostris:
europaioi 1 ή 2 δεν έχει καμιά σημασία , καλό θα είναι πριν γράψετε μια απάντηση να θέσετε σε λειτουργία το όποιο μυαλό διαθέτετε .
Γιατί με αυτό το σκεπτικό και αυτήν την τακτική κατάφεραν οι ηλίθιοι κυβερνήτες μας να σπρώξουν τους Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους στην αγκαλιά των Τούρκων , και αντί να ιδρύσουν Πομάκικα σχολεία στα πομακοχώρια όπου τα παιδιά θα διδασκόντουσαν την Πομάκικη γλώσσα μαζί με την Ελληνική , έστειλαν τα παιδιά των Πομάκων στα Τούρκικα ιεροδιδασκαλεία .

Δε διορθώνουμε ένα λάθος! με ένα άλλο λάθος μεγαλύτερο.
Εδώ δίδασκαν υποχρεωτικά την Τουρκική και προαιρετικά την Ελληνική γλώσσα. (Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος).
Οι μπάρες είχανε μπει από τη δεκαετία του 1950, λόγω κομουνιστικού κινδύνου! και άλλα τραγικά πράγματα.
Εάν είχαν λίγο μυαλό οι κυβερνώντες δε θα υπήρχε ούτε για δείγμα μουσουλμάνος που να αυτοπροσδιορίζεται ως Τούρκος.
Αυτά είναι τραγικά λάθη του παρελθόντος τα οποία δυστυχώς έχουν διαμορφώσει μία δυναμική μή ανατρέψιμη απ' ότι φαίνεται.

Το να κάνουμε όμως ένα λάθος ακόμη χειρότερο! για να διορθώσουμε δήθεν την κατάσταση, αυτό είναι φανερό δείγμα, έλλειψης ιστορικής παιδείας!.........σαφώς λοιπόν και δε με εκπλήσσει η στάση σου.

quote:
Sesostris:
Κατ’ αρχήν δεν είναι μόνο οι Μουσουλμάνοι οι αλλόθρησκοί . Υπάρχουν και βουδιστές , και ινδουιστές , και άθρησκοι , και άθεοι , ακόμα και δωδεκαθεϊστές όσο και αν αυτό σου κάθεται στο λαιμό .
Σε όλους αυτούς αμφισβητείται ο πατριωτισμός ; Και στο κάτω κάτω της γραφής ο διαγωνισμός δεν αφορούσε μάχιμους αξιωματικούς για το δεύτερο ή το τρίτο γραφείο , Αξιωματικούς νοσηλευτικής αφορούσε , τι φοβήθηκαν μήπως προδώσουν στον εχθρό τις «πάπιες» ή τους «καθετήρες» . Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει .
Όσο για το μονοπώλιο του χριστιανισμού στον πατριωτισμό τον αφιερώνω εξαιρετικά στην φίλη azmat , η οποία περί άλλων τυρβάζει στις απαντήσεις της .

Και τι θα πεις? επιτρέπονται όλοι πλην των μουσουλμάνων? Τότε είναι που οι Πομάκοι θα αισθανθούν "τελείως άπατρις".
Ήδη οι Αλβανοί στην Ελλάδα έχουν αρχίσει και πολιτογραφούνται ως Έλληνες!
Ο αριθμός τους αυτή τη στιγμή υπολογίζονται σε 1.000.000 ως οικονομικοί μετανάστες.

Σε συζητήσεις μου με τον τρόπο μου, μαζί τους (κάποιες φορές τους είχα ως εργάτες σε χτήματα), το μόνο που εισέπραξα ήταν ένα ανεξήγητο μίσος (λόγω ζήλιας? λόγω αυτών που διδάσκονται στα σχολεία?).
Μάλιστα ένας δεν κρατήθηκε και μου είπε, ότι σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα Αλβανοκρατείται.......και τότε θα αλλάξουν τα πράγματα!
Όταν τον ρώτησα τι εννοεί, μου απάντησε ότι κατ΄ αρχάς μόλις μπουν και οι Αλβανοί «στο κοινοβούλιο» θα αρχίσουν επιτέλους να λένε τα πράγματα όπως είναι.
Μου εξήγησε (τον άφησα αρκετή ώρα να μιλάει, καμωμένος ότι δεν ξέρω τίποτα από ιστορία), ότι η Αλβανία φτάνει μέχρι και τα Γιάννενα (αν θυμάμαι καλά).
Αυτά τα εδάφη είναι Αλβανικά μου είπε και κάποια στιγμή πρέπει να τα πάρουν πίσω ή αλλιώς να αποζημιωθούν οι Αλβανοί.
Όταν τον ρώτησα το πως? -Θα μας κηρύξετε τον πόλεμο?......με καθησύχασε! μου είπε να μή φοβόμαστε! αυτά θα γίνουν ειρηνικά.........

Σκέψου τώρα έναν τρίτο Βαλκανικό πόλεμο και με Μουσουλμάνους στην διοίκηση του στρατεύματος!.....άντε να ξέρω εγώ ποιος έχει Ελληνική και ποιος όχι συνείδηση.

Θεωρώ λοιπόν δεδομένο ότι εάν συμβεί αυτό (η είσοδος στο στράτευμα των μουσουλμάνων), θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα.

Όσο για τον πατριωτισμό που λες! Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους!
Κανένας μα ούτε ένας! άθεος δε βγήκε να πει!......-Ναι ρε! εάν χρειαστεί να πάω σε πόλεμο για τα αδέλφια μου που ζούμε ακόμη στην Πόλη ή σε άλλα μέρη της Μικρασίας θα το κάνω με όλη μου την καρδιά.(σε ερώτηση που είχα κάνει)

Αυτό γιατί δε θεωρείτε ως πάτρια εδάφη τα προαναφερόμενα.......τους Ίωνες φιλοσόφους τους θεωρείτε φαίνεται πρόγονους του Τούρκου....δεν εξηγείται αλλιώς!

Όταν ο γιαπετ με ρώτησε εάν θα πολεμούσα μαζί με άθεους Έλληνες εναντίων Χριστιανών μή Ελλήνων, η απάντησή μου ήταν θετική αφού άλλο θρησκεία και άλλο κράτος.

Εσείς όμως? Γιατί θεωρείτε τους Έλληνες Χριστιανούς της πόλης ως αλλοεθνείς? επειδή είναι Χριστιανοί? ......
έτσι φαίνεται από τις τοποθετήσεις σας............... οπότε τα κριτήρια του φιλοπατρισμού σας κρίνονται με το θρήσκευμα απ΄ ότι βλέπω. Των χριστιανών όμως όχι.......ελπίζω οι λοιποί άθεοι να μην έχουν τις ίδιες με εσάς ιδέες..........

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 08/03/2009 13:45:40

08/03/2009, 14:57:18
ευρωπαίοι

quote:
Μου εξήγησε (τον άφησα αρκετή ώρα να μιλάει, καμωμένος ότι δεν ξέρω τίποτα από ιστορία)

Δεν χρειάστηκε να πείς και μεγάλο ψέμμα...

quote:
Αυτά τα εδάφη είναι Αλβανικά μου είπε και κάποια στιγμή πρέπει να τα πάρουν πίσω

Βλέπεις καμμία διαφορά, απ' τις δικές σου θέσεις, περί Κωνσταντινούπολης και άλλων εδαφών;;;

Γιατί κατηγορείς τον Αλβανό;;

quote:
Ναι ρε! εάν χρειαστεί να πάω σε πόλεμο για τα αδέλφια μου που ζούμε ακόμη στην Πόλη ή σε άλλα μέρη της Μικρασίας θα το κάνω με όλη μου την καρδιά.

Να το...

Επειδή δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς, σου λέω ότι άλλο είναι ένας επεκτατικός πόλεμος (που εννοείς εσύ) για χαμένες πατρίδες και άλλο η αλληλεγγύη στους συμπατριώτες μας, που κατοικούν σε άλλη χώρα.

Επίσης ο πόλεμος είναι η τελευταία "λύση" και βολεύει πάντα αυτούς που τον προκαλούν, μέσα στους οποίους δεν είσαι εσύ κι εγώ.

quote:
Όταν ο γιαπετ με ρώτησε εάν θα πολεμούσα μαζί με άθεους Έλληνες εναντίων Χριστιανών μή Ελλήνων, η απάντησή μου ήταν θετική αφού άλλο θρησκεία και άλλο κράτος.

Και πολύ σωστά απάντησες. Δεν απάντησε κάποιος άλλος βέβαια, αλλά ελπίζω να συμφωνούν μαζί σου και οι υπόλοιποι χριστιανοί.

Όχι βέβαια για το κράτος, αλλά για την πατρίδα, έχει διαφορά.

quote:
Εσείς όμως? Γιατί θεωρείτε τους Έλληνες Χριστιανούς της πόλης ως αλλοεθνείς?

Παρασύρεσαι απ' το φανατισμό σου και λες βλακείες.
Ποιός δήλωσε ότι οι Έλληνες που κατοικούν στην Κωνσταντινούπολη, είναι αλλοεθνείς;;;

Είναι ΄Έλληνες, κάτοικοι άλλου κράτους, εσύ, απ' ότι φαίνεται, τους μπερδεύεις με τους Τούρκους.

quote:
έτσι φαίνεται από τις τοποθετήσεις σας..............

Έτσι θέλεις εσύ να φαίνεται απ' αυτά που διαβάζεις, για να παπαρολογείς και να αυτοθαυμάζεσαι για τις ιστορικές σου γνώσεις και να κάνεις... ρούμπους.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Edited by - γιαπετ on 08/03/2009 14:59:53

08/03/2009, 18:22:22
quote:
Όσο για τον πατριωτισμό που λες! Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους!
Κανένας μα ούτε ένας! άθεος δε βγήκε να πει!......-Ναι ρε! εάν χρειαστεί να πάω σε πόλεμο για τα αδέλφια μου που ζούμε ακόμη στην Πόλη ή σε άλλα μέρη της Μικρασίας θα το κάνω με όλη μου την καρδιά.(σε ερώτηση που είχα κάνει)

συγνώμη που δεν απάντησα σε βλακείες του στιλ σε μια μάχη μεταξύ μπάτμαν και άλιεν ποιος θα κερδίσει
ξέρεις βρες χαμένε τι έχω κάνει εγώ ο άθεος για την πατρίδα μου;
άιντε ρε χαμένε από εδώ που θα κάνεις εσύ ο γλείφτης των προδοτών της χώρας κριτική σε εμένα τράβα ρε στους προδότες τους παπάδες και γλείφτους λίγο ακόμη μπας και μπεις στον παράδεισο ανθρωπάκι

08/03/2009, 20:52:11
quote:
europaios2
Εδώ δίδασκαν υποχρεωτικά την Τουρκική και προαιρετικά την Ελληνική γλώσσα. (Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος).

Κάνεις λάθος.

macedon

11/03/2009, 11:04:27
quote:
γιαπετ:
Βλέπεις καμμία διαφορά, απ' τις δικές σου θέσεις, περί Κωνσταντινούπολης και άλλων εδαφών;;;

Γιατί κατηγορείς τον Αλβανό;;

Εγώ δεν έγραψα ποτέ μου, να κάνουμε έναν πόλεμο για να πάρουμε πίσω τα εδάφη που μας ανήκαν. Ας προσέχαμε να μην τα χάσουμε. Δεν διορθώνεται ένα λάθος με ένα άλλο μεγαλύτερο.
Αυτό που έγραψα είναι ότι θα πρέπει να πολεμήσουμε εφόσον αυτό είναι αναγκαίο για την προάσπιση της Ελληνική μειονότητας σε αυτά τα εδάφη.
Ο Αλβανός έχει βαπτίσει τα Ελληνικά εδάφη Αλβανικά και απ΄ ότι βλέπω θεωρείς κι εσύ ως βάπτισμα τέτοιο των Ελληνικών εδαφών της Μικρά Ασίας! οπότε με τη λογική σου οι Ίωνες φιλόσοφοι ποτέ δεν ήσαν Έλληνες.

quote:
γιαπετ:
Να το...

Επειδή δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς, σου λέω ότι άλλο είναι ένας επεκτατικός πόλεμος (που εννοείς εσύ) για χαμένες πατρίδες και άλλο η αλληλεγγύη στους συμπατριώτες μας, που κατοικούν σε άλλη χώρα.

Επίσης ο πόλεμος είναι η τελευταία "λύση" και βολεύει πάντα αυτούς που τον προκαλούν, μέσα στους οποίους δεν είσαι εσύ κι εγώ.

Τη στιγμή που γνωρίζεις τις θέσεις μου από παλιά είναι ντροπή να προσπαθείς να με διαβάλεις.
Έχω από πολύ παλιά ξεκαθαρίσει τις θέσεις μου. Ποτέ μου δε θα ήθελα (επεκτατικό πόλεμο).
Αυτό που έχω γράψει είναι ότι τόσο λόγω της γεωγραφικής μας θέσης, όσο και της ιστορίας η οποία συνεχώς επαναλαμβάνεται, ο πόλεμος ανάμεσα σε εμάς και στους Τούρκους είναι αναπόφευκτος.

quote:
γιαπετ:

Και πολύ σωστά απάντησες. Δεν απάντησε κάποιος άλλος βέβαια, αλλά ελπίζω να συμφωνούν μαζί σου και οι υπόλοιποι χριστιανοί.

Όχι βέβαια για το κράτος, αλλά για την πατρίδα, έχει διαφορά.

Σας ρώτησα όλους και κάνατε όλοι το παπί. Εσύ ρώτησες εμένα και σου απάντησα.

quote:
γιαπετ:
Έτσι θέλεις εσύ να φαίνεται απ' αυτά που διαβάζεις, για να παπαρολογείς και να αυτοθαυμάζεσαι για τις ιστορικές σου γνώσεις και να κάνεις... ρούμπους.

Οι ρούμποι είναι γεγονός! με παπαρολογίες όμως δε θα τους έκανα!

quote:
άθεος
συγνώμη που δεν απάντησα σε βλακείες του στιλ σε μια μάχη μεταξύ μπάτμαν και άλιεν ποιος θα κερδίσει
ξέρεις βρες χαμένε τι έχω κάνει εγώ ο άθεος για την πατρίδα μου;
άιντε ρε χαμένε από εδώ που θα κάνεις εσύ ο γλείφτης των προδοτών της χώρας κριτική σε εμένα τράβα ρε στους προδότες τους παπάδες και γλείφτους λίγο ακόμη μπας και μπεις στον παράδεισο ανθρωπάκι

Να και ο όψιμος πατριώτης.......όταν σε ρώτησα έκανες την κορόιδα !!!!.....τώρα γράψε κανά σύνθημα του επιπέδου σου.....να τα μπαλώσεις.....

11/03/2009, 16:26:56
quote:
Να και ο όψιμος πατριώτης.......όταν σε ρώτησα έκανες την κορόιδα !!!!.....τώρα γράψε κανά σύνθημα του επιπέδου σου.....να τα μπαλώσεις.....

το πότε πολέμησα και πόσο για την ελλάδα το ξέρω εγώ και τα άτομα που χρειάζεται να το ξέρουν
στην αντίπερα όχθη είσαι εσύ γλείφτη των προδοτών της ελλάδας που το παίζεις έλληνας αλλά παίρνεις αλβανούς στο κτήμα σου έτσι γλυτώνεις και μεροκάματα και ένσημα οπότε ελληνάρα της κακιάς ώρας κλέβεις και το κράτος που σε ταΐζει γιατί είσαι δημόσιος ρεμπεσκές αλλά παράλληλα αφαιρείς την εργασία από τους άλλους έλληνες και με την πράξη σου αυτή στέλνεις και συνάλλαγμα στην αλβανία
11/03/2009, 16:58:10
ευρωπαίοι

quote:
Εγώ δεν έγραψα ποτέ μου, να κάνουμε έναν πόλεμο για να πάρουμε πίσω τα εδάφη που μας ανήκαν. Ας προσέχαμε να μην τα χάσουμε. Δεν διορθώνεται ένα λάθος με ένα άλλο μεγαλύτερο.

Μπορεί να μην το έγραψες εσύ προσωπικά αυτό, όμως κάποιος απ’ τους υπόλοιπους το έκανε, αναφερόμενος σε πολέμους για χαμένες πατρίδες.

Σας έχω πει πολλές φορές, να μειώσετε το ρυθμό καταχώρησης μηνυμάτων, προς όφελος της μεταξύ σας συνεννόησης.

quote:
Αυτό που έγραψα είναι ότι θα πρέπει να πολεμήσουμε εφόσον αυτό είναι αναγκαίο για την προάσπιση της Ελληνική μειονότητας σε αυτά τα εδάφη.

Αυτό είναι το πρόσφατο που έγραψες...
Εγώ μιλάω για πιο παλιά.

quote:
...απ΄ ότι βλέπω θεωρείς κι εσύ ως βάπτισμα τέτοιο των Ελληνικών εδαφών της Μικρά Ασίας! οπότε με τη λογική σου οι Ίωνες φιλόσοφοι ποτέ δεν ήσαν Έλληνες.

Για να κρίνει κάποιος τη λογική του άλλου, θα πρέπει πρώτα να διαθέτει δική του.
Εξ’ ορισμού λοιπόν, εσύ δεν μπορείς να το κάνεις και αυτό φαίνεται απ’ το αποτέλεσμα στο οποίο κατέληξες.

Είναι καθαρά σκέψη λιβανισμένου εγκέφαλου, περιορισμένων δυνατοτήτων, κατάλληλου μόνο να πιστεύει και να προσκυνά.
Η κρίση είναι λειτουργία άλλων, διαφορετικών μυαλών, απ’ το δικό σου.

quote:
Τη στιγμή που γνωρίζεις τις θέσεις μου από παλιά είναι ντροπή να προσπαθείς να με διαβάλεις.
Έχω από πολύ παλιά ξεκαθαρίσει τις θέσεις μου.

Κολακεύεις τον εαυτό σου, νομίζοντας ότι αυτό με απασχολεί, στο ελάχιστο.

Οι θέσεις εξαρτώνται απ’ τι βιβλίο που έχεις μπροστά σου, τη δεδομένη στιγμή ή απ’ τις οδηγίες που παίρνεις, κατά καιρούς, απ’ τους υπεύθυνους.

quote:
Ποτέ μου δε θα ήθελα (επεκτατικό πόλεμο).
Αυτό που έχω γράψει είναι ότι τόσο λόγω της γεωγραφικής μας θέσης, όσο και της ιστορίας η οποία συνεχώς επαναλαμβάνεται, ο πόλεμος ανάμεσα σε εμάς και στους Τούρκους είναι αναπόφευκτος.

Οι πόλεμοι για ανακατάληψη χαμένων πατρίδων είναι επεκτατικοί, ακόμη κι αν εσύ το αγνοείς...

quote:
Οι ρούμποι είναι γεγονός! με παπαρολογίες όμως δε θα τους έκανα!

Επιβεβαιώνεις την άποψή μου για τον εγκέφαλό σου, μ’ αυτό!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ