ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Tyaneas91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
TyaneasΜέλος
20/01/2004, 10:30:51
Eγω αυτο που βλεπω παντως φιλε Poet ειναι οτι οτιδηποτε μας κανει την ζωη πιο ευκολη το Σατανοποιητε.
Δηλαδη δε σου αρεσουν οι πιστωτικες και χρεωστικες καρτες?
Δεν κουβαλας χρηματα μαζι σου και δεν κινδυνευεις να σε ληστεψουνε.
Αυτο δεν σου αρεσει?

Δεν σου αρεσει που υπαρχει το barcode και καταγραφονται τα προιοντα?
Εχεις αναρωτηθει ποσα σατανικα προιοντα χρησιμοποιουνται μεσα στις Εκλησιες και ποσα απο αυτα φτανουνε στα στομαχια των παππαδων και τον μοναχων?

Αμα τους πειραζε τοσο πολυ το λεγομενο σφραγισμα ας εφτιαχνε η Εκκλησια δικα της να τα μοιραζει στον κοσμο και να μην εχουνε επανω σφραγισμα αλλα να δω πως θα εβγαζε ακρη η μηχανογραφηση της εταιριας που θα φτιαχνανε για να προμηθευει αυτα τα προιοντα.

Φιλε μου αμα θελουνε να σε κατασκοπευσουνε ειναι πανευκολο.
Σου βαζουνε ενα chipaki με το που γεννιεσαι και δεν το παιρνεις χαμπαρι.

Σιγουρα οι εξουσιαστες θελουνε τον κοσμο να τον ελεγχουνε με καθε τροπο αλλα απο αυτο μεχρι οτι πισω απο αυτα βρισκεται το μυθικο προσωπο που εχει κατασκευασει η Εκκλησια για να εχει σε υποτελεια το ποιμνιο,ο λεγομενος Σατανας απεχει πολυ.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

poetΜέλος
20/01/2004, 18:13:00

Eγω αυτο που βλεπω παντως φιλε Poet ειναι οτι οτιδηποτε μας κανει την ζωη πιο ευκολη το Σατανοποιητε.

Εγώ; Jamais!!!

Δηλαδη δε σου αρεσουν οι πιστωτικες και χρεωστικες καρτες?

Όι πιστωτικές μου αρέσουν άμα δεν τις πληρώνω εγώ, οι χρεωστικές μόνο άν έχει επαρκές υπόλοιπο ο λογαριασμός

Δεν κουβαλας χρηματα μαζι σου και δεν κινδυνευεις να σε ληστεψουνε. Αυτο δεν σου αρεσει?

Φαίνεται ότι δεν κατάλαβες καλά το μήνυμά μου. Για ξαναδιάβασέ το λίγο πιό προσεκτικά.

Δεν σου αρεσει που υπαρχει το barcode και καταγραφονται τα προιοντα?

Το barcode είναι φανταστική εφεύρεση, θα μπορούσε όμως να λειτουργεί χωρίς το 666 ξέρεις, αυτό δεν μου αρέσει. Και είτε το θέλουμε είτε όχι, πάντως σίγουρα όχι τυχαία, το 666 υπάρχει στο UPC και στο ΕΑΝ barcode.

Εδώ να σου πώ ότι υπάρχουν δεκάδες είδη barcode που ΔΕΝ περιέχουν το 666. Να σε ρωτήσω λοιπόν εγώ, γιατί προωθήθηκε το UPC (Αμερικάνικο), υιοθετήθηκε από την Ευρώπη και έγινε ΕΑΝ και σε λίγο γίνεται ΙΑΝ (International). Γιατί ειδικά αυτό και όχι τα άλλα που ΔΕΝ περιέχουν το συγκεκριμένο αριθμό;

Η δική μου η θέση είναι, χρειαζόμαστε το barcode ή κάποιο άλλο σύστημα αναγνώρισης χαρακτήρων, αλλά δεν χρειαζόμαστε το 666. Ξεκάθαρα !!!

Εχεις αναρωτηθει ποσα σατανικα προιοντα χρησιμοποιουνται μεσα στις Εκλησιες και ποσα απο αυτα φτανουνε στα στομαχια των παππαδων και τον μοναχων?

Σατανικά προϊόντα δεν υπάρχουν. Αυτές τις απλουστεύσεις μόνο άνθρωποι της εκκλησίας δεν τις κάνουν.

Αμα τους πειραζε τοσο πολυ το λεγομενο σφραγισμα ας εφτιαχνε η Εκκλησια δικα της να τα μοιραζει στον κοσμο και να μην εχουνε επανω σφραγισμα αλλα να δω πως θα εβγαζε ακρη η μηχανογραφηση της εταιριας που θα φτιαχνανε για να προμηθευει αυτα τα προιοντα.

Νομίζω ότι σου απάντησα ήδη παραπάνω, μπορούμε να κρατάμε μόνο τα καλά στοιχεία. Το 666 τί το θέλουμε;

Φιλε μου αμα θελουνε να σε κατασκοπευσουνε ειναι πανευκολο.Σου βαζουνε ενα chipaki με το που γεννιεσαι και δεν το παιρνεις χαμπαρι.

Το σενάριο με την εμφύτευση του chip στον άνθρωπο αυτό ακριβώς προβλέπει, εμφύτευση στις μαιευτικές κλινικές ή τα νοσοκομεία όταν γεννιέται ο άνθρωπος. Πάντως απ'όσο έχω διαβάσει αυτή η τεχνολογία δεν έχει πλήρως εξελιχθεί, έχει ακόμα προβλήματα, καθ' όσον είναι δυνατόν να προκαλέσει λοιμώξεις και φλεγμενές. Πάντως η τεχνολογία εξελίσσεται και ίσως γρήγορα να το δούμε να παίζει όπως στα κατοικίδια.

Σιγουρα οι εξουσιαστες θελουνε τον κοσμο να τον ελεγχουνε με καθε τροπο αλλα απο αυτο μεχρι οτι πισω απο αυτα βρισκεται το μυθικο προσωπο που εχει κατασκευασει η Εκκλησια για να εχει σε υποτελεια το ποιμνιο,ο λεγομενος Σατανας απεχει πολυ.

Εδώ να σου διευκρινίσω μιάς και ίσως δεν το ξέρεις, ότι το πρόσωπο αυτό δεν το κατασκεύασε η εκκλησία, απλά η εκκλησία μας "προειδοποιεί" για την έλευση αυτού του προσώπου.

Ο σκοπός της προειδοποίησης δεν είναι ο εκφοβισμός μιάς και γνωρίζουμε τι κατάληξη θα έχει αυτό το πρόσωπο, αλλά η στήριξη των Χριστιανών στους δύσκολους χρόνους "ίνα μη σκανδαλισθώσι", διότι η κατάσταση θα είναι τόσο έντονη και η πίεση που θα ασκηθεί από αυτόν αφόρητη για να εκτελέσει το έργο του "ώστε ει δυνατόν πλανήσαι και τους εκλεκτούς" και το εκλεκτούς δεν σημαίνει επίλεκτους ελιτίστικα, αλλά τους πολύ δυνατούς στην πίστη.

Μιά ακόμα διευκρίνηση, ο λεγόμενος Άντίχριστος ΔΕΝ είναι ο Σατανάς. Όχι. Ο Σατανάς δεν έχει την δυνατότητα να ενσαρκωθεί και να γίνει άνθρωπος. Ο Αντίχριστος θα είναι άνθρωπος, τέλειος υπηρέτης του Σατανά, μέσω του οποίου ο Σατανάς θα προσπαθήσει να επιδείξει τη δύναμή του. Είναι λάθος να λέμε ότι ο Αντίχριστος θα είναι ο Σατανάς.

exΝέο Μέλος
20/01/2004, 20:44:47
quote:
Μιά ακόμα διευκρίνηση, ο λεγόμενος Άντίχριστος ΔΕΝ είναι ο Σατανάς. Όχι. Ο Σατανάς δεν έχει την δυνατότητα να ενσαρκωθεί και να γίνει άνθρωπος. Ο Αντίχριστος θα είναι άνθρωπος, τέλειος υπηρέτης του Σατανά, μέσω του οποίου ο Σατανάς θα προσπαθήσει να επιδείξει τη δύναμή του. Είναι λάθος να λέμε ότι ο Αντίχριστος θα είναι ο Σατανάς.

Γεια σου poet.Εχω την εξης απορια.Ο Αντιχρηστος θα εχει την υποστηριξη των σατανιστων;

exΝέο Μέλος
20/01/2004, 20:48:49
Και μια δευτερη ερωτηση προς ολους οσους το γνωριζουν.Γιατι αρκετοι απο αυτους που ασχολουνται με τον σατανισμο αγαπουν την αρχαια Ελλαδα και εχουν στο σπιτι τους οτιδηποτε εχει σχεση με την αρχαια ελληνικη μυθολογια;

grecoRaelianΜέλος
20/01/2004, 21:07:42
Elohim στα αρχαία Εβραικά δεν σημαίνει ΘΕΟΣ,
είναι πληθυντικός,και σημαίνει: (αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό)

Η εβραική εκκλησία σταύρωσε το Χριστό που μιλούσε για αγάπη
επειδή οι νόμοι τους έλεγαν "οφθαλμό αντι οφθαλμού"
και ο Χριστός ήταν αντίθετος των νόμων τους...
Ελεγε ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ για παράδειγμα!!!!!
Αν σας πω εγώ έτσι δεν θα με πείτε ΤΡΕΛΟ>>>>>>>

Η εκκλησία στέλλει τον κόσμο σε πολέμους για
"ελευθερία" με την ευλογία του ""θεού" ενώ την ίδια
στιγμή κυρήττει: ο Χριστός είπε: "Αγαπάτε τους εχθρούς σας?"

Η εκκλησία ζει στην πολυτέλεια και το χρυσάφι
την στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την
πείνα ενώ την ίδια στιγμή κυρήττει: ο Χριστός είπε:
"Ο έχων 2 χιτώνες να δώσει τον ένα στους φτωχούς? "

"Οσοι έχουν μάτια ας δουν
Οσοι έχουν αυτιά ας ακούσουν"

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι,ο Σατανισμός και η εκκλησία του Σατανά
δεν πιστεύουν στο ΣΑΤΑΝΑ,επειδή δεν υπάρχει,όπως δεν υπάρχει
Άγιος Βασίλης.Η εκκλησία του Σατανά πιστεύει στην Θεωρία
της εξέλιξης.

Εγώ πιστεύω στους δημιουργούς μας, που μας δημιούργησαν
κατεικόνα και καθομοίωση.
Πιστεύω στην Παλαιά και καινή Διαθήκη....
Πιστεύω στο Χριστό
Πιστεύω στον αδελφό του Χριστού
Πιστεύω στο παιδί του Χριστού που η εκκλησία μας το κρύβει
ότι ο Χριστός είχε παιδί
Πιστεύω στην καταστροφή της εκκλησίας και της υποκρισίας
Θρησκεία μου η ΕΠΙΣΤΗΜΗ...

Και μια ερώτηση στο συγχισμένο αδελφό μου...

Γιατί η κωλομοναχοί και κωλοαρχιεπίσκοποι
και κωλο"πατέρες" όταν έχουν πρόβλημα υγείας φωνάζουν
το γιατρό και όχι το "θεό" ????

Υποκριτές..Πόλεμοι και καταστροφές έχουν γίνει
λόγω Των Μονοθειστικών Θρησκειών

Ανοίξετε τα μάτια σας ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Εσύ ρε βλάκα,πρόβατο των κωλόγερων τραγοπαπάδων...
Το 666 δεν είναι το μπαρ code...
Ετσι λένε τα άμυαλα ζώα και οι ειδωλολάτρες
που πιστεύουν στις ασχημόφατσες των ψεύτικων αγίων...

Α, και κάτι άλλο ...δεν υπάρχει ψυχή

Συγνώμη για τα βαριά μου λόγια αλλά η εκκλησία
είναι η αρρώστεια της ανθρωπότητας!!!!

Εδώ πήγαινε για να καταλάβεις γιατί η εκκλησία είναι
αρρώστια: www.antichrist.com

Εγώ πιστεύω στη δημιουργία και όχι στην εξέλιξη...

grecoRaelian

20/01/2004, 21:21:00
grecoRaelian

Λές πως σκοπός του Ραελ είναι να πληροφορήσει κι όχι να πείσει

Αν είναι έτσι, τότε γιατι επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα σ' ένα σωρό
διαφορετικά τοπικς, απο τη στιγμή μάλιστα που έχεις ήδη ανοίξει ένα
δικό σου ("Ζούμε στην αποκάλυψη") και υπάρχει κι ακόμη ένα αποκλειστικά για τον Ραελιανισμό και τα πιστεύω του ("The Raeliens")

Αν θες να πληροφορήσεις πες τα όλα μια φορά σε ένα σχετικό θέμα
κι αυτο ήταν!
Αποστολή εξετελέσθη!
Σωστά;

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

grecoRaelianΜέλος
20/01/2004, 21:31:36
"σκοπός του Ραελ είναι να πληροφορήσει κι όχι να πείσει"

Αυτό κάνω ,πληροφορώ...
ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ Ο "ΤYΦΛΟΣ" ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 99% ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΘΕΙ επειδή η
"τύφλα" του τον ικανοποιεί(άλλωστε γι αυτό μερικοί μουσουλμάνοι
ντύνονται στις βόμβες και αυτοκτονούν,και 4.000.000.000 άνθρωποι
είναι μονοθειστές)...
:)

Συγνώμη αν σου προκαλώ αρνητικά συναισθήματα

grecoRaelian

fokaiasΜέλος
20/01/2004, 21:44:12
poet

Μήπως το 666 είναι άλλη μία αλληγορική ερμηνεία ?

Και αν δεν είναι πως το ξέρεις?

20/01/2004, 21:46:36
quote:
Συγνώμη αν σου προκαλώ αρνητικά συναισθήματα

Μπα φίλε μου! Αυτό έγινε στην αρχή κι αυτό επειδή μίλησες άσχημα.
Μετά μου προκάλεσες περιέργια
Τώρα δε μου προκαλείς απολύτως τίποτα.

Αυτο που σου λέω πιο πάνω, στο λέω εντελώς καλοπροαίρετα, γιατί επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια και βρίζοντας επίσης αυτους που σε διαβάζουν το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουράσεις και ν' αποξενώσεις τους πάντες απ' το μήνυμα που θες να περασεις.

Αυτά, απο 'κει και περα πράξε όπως καταλαβαίνεις

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
20/01/2004, 21:53:36
ΦΙΛΕ ΜΟΥ grecoRaelian

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΕΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΙΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ, ΚΑΙ Ο ΡΑΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.

ΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΩ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

grecoRaelianΜέλος
20/01/2004, 22:59:05
>"ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ >ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ >ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ."

Ευχαριστώ πολύ για την περιγραφή του εαυτού σου και ελπίζω να
με ευχαριστήσεις και εσύ με τη σειρά σου αδελφέ μου που θα σου αποδείξω ότι, Ναι είσαι αυτός που περιέγραψες...

> ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
Παρά τη θέληση σου,ήσουν μωρό χωρίς κρίση,από παράδοση.

> ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΕΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
Ναι επειδή είσαι το τι περιέγραψες ποιο πάνω και δεν μπορείς να
αντιληφθείς το κακό που κάνει η αφορολόγητη εταιρεία που
σου παραβιάζει την προσωπική ελευθερία της κρίσης.

> ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΣ.
Είσαι αρκετά χριστιανός όσο θέλουν να είσαι τουλάχιστον
οι σταυρωτές του Χριστού.

> ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΙΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ
> ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ
Χωρίς σχόλια.

> ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ > > ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Και μετά μου λες ότι δεν είσαι αρκετά Χριστιανός...

> ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

Οι Χριστιανοί (καθολικοί και Ορθόδοξοι) πιστεύουν ότι
οι εξωγήινοι είναι του Σατανά...

> ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ.

Όχι ο Ραέλ...το μήνυμα του.

> ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ >ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ, ΚΑΙ Ο >ΡΑΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ.

Της ρατσιστικής εκκλησίας σου να το πεις αυτό...
Όσο για το Ραέλ ... μάθε να κρίνεις κατί αφού πρώτα
ξέρεις τι είναι...
www.subversions.com

> ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ >ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕΧΡΙ >ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.

Αυτό θα το δούμε σε μερικά χρόνια που θα προχωρήσει η
επιστήμη της βιολογίας...

>ΑΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ >ΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΩ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟ ΘΕΜΑ >ΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

Να γιατί οι πρωτόγονοι έλεγαν ότι οι δημιουργοί μας είναι
θεοί...(θεοί του Ολύμπου...,αγγέλοι...)

Αγάπη

grecoRaelian

20/01/2004, 23:08:49
ΤΟ 666 ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;!!!!!

ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Edited by - Εχετλαίος on 20/01/2004 23:11:42

poetΜέλος
21/01/2004, 03:14:05
ex

Γεια σου poet.Εχω την εξης απορια.Ο Αντιχρηστος θα εχει την υποστηριξη των σατανιστων;

Πιστεύω πως οι σατανιστές σε υψηλό επίπεδο προετοιμάζουν το έδαφος για την έλευσή του, ο οποίος για εμάς θα είναι Αντίχριστος, για αυτούς όμως θα είναι "Μεσσίας", το ίδιο και για τους Εβραίους.
Πιστεύω ότι η διεθνής εβραιομασονία όπως σήμερα εκφράζεται
1. Πολιτικά, μέσω του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ αλλά και μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης
2. Οικονομικά, μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του ΟΟΣΑ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, των πολυεθνικών εταιρειών.
3. Μυστηριακά, μέσω της Νέας Εποχής, του Ιουδαϊσμού του σατανισμού
4. Σε κεντρικό ρόλο G8, Λέσχη Buildeberg, Μασονία
5. Διάσπαρτα με πλείστες όσες οργανώσεις.

Νομίζω ότι έχουμε ένα πλέγμα από οργανώσεις και φορείς, χωρίς εμφανή κεντρική εξουσία.

Την κεντρική εξουσία, εγώ προσωπικά την προσδιορίζω :
1. Σε εκείνους που πραγματικά καθορίζουν την Αμερικανική πολιτική, όχι αυτούς που φαίνονται, αυτούς που είναι από πίσω.
2. Στους πλουσιότερους του πλανήτη, διότι αυτοί θα είχαν τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Πριν από 30 χρόνια το 87% του παγκόσμιου πλούτου ήταν στα χέρια 350.000 ανθρώπων, τώρα είναι στα χέρια 250. Μέσα σ'αυτούς πρέπει να ψάξουμε.

Το παγκόσμιο εγχείρημα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς πολιτική και στρατιωτική εξουσία και χωρίς τεράστιους πόρους χρημάτων.

fokaias

poet Μήπως το 666 είναι άλλη μία αλληγορική ερμηνεία ?
Και αν δεν είναι πως το ξέρεις?

Δεν είναι αλληγορική ερμηνεία. Το ξέρουμε αυτό από τον ίδιο τον Ευαγγελιστή Ιωάννη. Να δούμε τί λέει :
"Ωδε η σοφία εστίν. ο εχων νουν ψηφισάτω τον αριθμον του θηρίου, αριθμος γαρ ανθρώπου εστίν. και ο αριθμος αυτου χξς'"

Ο Ιωάννης, προφανώς για να γίνει κατανοητός, στο σημείο αυτό μίλησε εντελώς κυριολεκτικά, εξηγώντας ο ίδιος την αλληγορία για να μην υπάρξει αυθαιρεσία στην ερμηνεία περί του τί συμβολίζει το "θηρίο".
Το θηρίο δεν είναι ούτε τέρας, ούτε έθνος, ούτε οργάνωση.
Είναι άνθρωπος.

beyondΜέλος
21/01/2004, 07:36:00
ΑΝ Ο RAEL EXEI ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 1,2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ..

ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΚΟΜΑ...:)

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

scullyΜέλος
21/01/2004, 09:59:55
quote:
ο οποίος για εμάς θα είναι Αντίχριστος, για αυτούς όμως θα είναι "Μεσσίας", το ίδιο και για τους Εβραίους.

Συμφωνα παντα με την Αποκάλυψη, ο Αντιχριστος θα θελησει να μας ξεγελασει, παρουσιαζοντας τον εαυτο του ως μεσσια.
Θα κανει και θαυματα, και στην αρχη θα ειναι καλος για να παρει τους ανθρωπους με το μερος του...
Οσοι τον αρνηθουν, και δεν δεχτουν στο σωμα τους "το σημαδι του θηριου", θα πεινασουν, θα διψασουν, θα δυστυχησουν...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

21/01/2004, 10:25:58
Poet,

διαβάζω και ξαναδιαβάζω, τόσο εσένα όσο και άλλους συνδαιτυμόνες, ότι ο συντάκτης της "Αποκάλυψις" είναι ο Ευαγγελιστής Ιωάννης.

Ερώτηση (και ελπίζω κάποτε σε απάντηση!): ΒΑΣΗ ΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ?

Απο πού προκύπτει έτσι αβίαστα και ξεκάθαρα το γεγονός ότι ο συντάκτης είναι ο λεγόμενος Ευαγγελιστής Ιωάννης?

Απο πού εξάγεις το συμπέρασμα ότι δέν πρόκειται περι συνωνυμίας?

Τί είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο ότι είναι ο Ευαγγελιστής και όχι ένας άγνωστος άλλος? Η..."Ιερά Παράδοση"?
Η μήπως έτυχε να ερευνήσεις και μόνος σου το θέμα εκτός των όσων σου έχουνε παραδωθεί απο τους ευσεβείς "Πατέρες"??

Για ποιόν λόγο πολλοί αρχικοί "Πατέρες" δέν θέλανε να ακούσουνε ούτε κουβέντα για την "Αποκάλυψη" του (υποτιθέμενου) Ευαγγελιστή Ιωάννη? Να'τανε άραγε άσχετοι καιροσκόποι ή κάτι γνώριζαν?

Θέλω ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΘΕΣΕΙΣ φίλτατε, διότι βλέπω ότι πολλοί αρέσκονται στην ανάλωση "βαθυστόχαστων πνευματικών κειμένων" πλην όμως χωρίς να κοιτάξουνε ούτε καν πίσω απο το εξώφυλλο

Αϊντε να δούμε ΑΝ λάβω έστω και μία απάντηση.

poetΜέλος
21/01/2004, 20:39:37
Schwabe,

διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα μηνύματά σου, πάντα με καλή διάθεση μπας και βρούμε κάποιο κοινό τόπο να πατήσουμε.

Ίσως θα ήταν πιό ενδεδειγμένο να σού'στελνα κάποιο e-mail, αποφάσισα όμως να ποστάρω αυτά που έχω να σου πώ, μιάς και κατά τη γνώμη μου τα μηνύματά σου ίσως έχουν συνέπειες και σε άλλους αναγνώστες του φόρουμ και ίσως θα έπρεπε και αυτοί να λάβουν γνώση και να κρίνουν.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι αρέσκεσαι να βάζεις διαρκώς θέματα χωρίς να έχεις ουσιαστική πρόθεση για γόνιμο διάλογο.

Τα θέματα που βάζεις δεν δείχνεις καμμία διάθεση να τα διαλεχτείς.

Σε όσα από αυτά εγώ σου απάντησα, όσο μου επέτρεπαν οι γνώσεις μου, η διάθεσή μου αλλά και ο ελεύθερος χρόνος μου, δεν είδα να προωθείται η συζήτηση κάπου παραπάνω, αλλά παρακάμπτεις πολλές φορές τα αρχικά θέματα, και θέτεις μιά νέα σειρά θεμάτων.

Άλλες φορές επικεντρώνεσαι και εμμένεις σε λογικοφανή ερωτήματα, σε εικασιολογικές θέσεις τις οποίες και παρουσιάζεις ως θεμελιώδη προβλήματα του Χριστιανισμού που σε οδηγούν στο συμπέρασμα της παγκόσμιας Εβραιο-εμπνευσμένης Χριστιανικής συνωμοσίας, συμπερασμα που σε οδηγεί στην επανατροφοδότηση αυτής σου της διάθεσης και στην θέση νέων σειρών θεμάτων.

Αποκορύφωμα της όλης στάσης σου, οι πομπώδεις εκφράσεις, χειρίζεσαι αρκετά καλά το λόγο, αλλά και η αλλαζονική θριαμβολογία με την οποία συνήθως κλείνεις τα μηνύματά σου (άιντε να σας δώ και τα τοιαύτα).

Τέλος να σου πώ ότι δεν έχω ακόμα καταλήξει περί των ειλικρινών προθέσεων σου ή όχι, θέση που εντείνεται και από το "Poet, μου αρέσει ότι διαφωνείς σε γενικούς χαρακτηρισμούς οι οποίοι αφαιρούν κάτι από την πνευματικότητα του δόγματος (π.χ. οι τοπικές παραδόσεις)" που ποστάρισες σε άλλο topic και το οποίο το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και όλο πιό πολύ μου λέει ότι ο σκοπός σου δεν είναι ο ουσιαστικός διάλογος αλλά το να κάνεις κακό στην πνευματικότητα του δόγματος όπως εσύ τουλάχιστον γράφεις.

Περί των ιστορικών στοιχείων τα οποία ρητορικώς "ζητάς και ξαναζητάς" και "απάντηση δεν παίρνεις" σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, θέλω να σου ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, αν θέλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και με τους συντρόφους μας στο φόρουμ, τα ιστορικά στοιχεία είναι κάτι που λέγονται; δείχνονται; διαβάζονται; Τί ακριβώς;

Γιατί εδώ μέσα, μόνο ιστορικά στοιχεία δεν πρόκειται να βρεις, για οποιοδήποτε θέμα.

Ζήτα στο net ιστορικά στοιχεία για την ύπαρξή σου και πες μου άν θα βρείς.

Άλλα τόσα ιστορικά στοιχεία θα βρείς και για τον Ιησού.

Τα ιστορικά στοιχεία είναι "ευρήματα" που διασώζονται σε αρχαιολογικούς χώρους, σε μουσεία, σε βιβλιοθήκες, στο Άγιον Όρος, στην Κωνσταντινούπολη, στο Βατικανό και απανταχού της γής οπουδήποτε αυτά φυλάσσονται.

Στα ευρήματα, δύσκολα έχουμε πρόσβαση εμείς, εκτός άν εσύ διάβασες κανένα από τα χειρόγραφα του Qumran και δεν το ξέρουμε.

Έχουν όμως πρόσβαση διάφοροι ερευνητές.

Αυτοί είναι που μεταφέρουν τα συμπεράσματά τους προς εμάς που είμαστε οι τελικοί αποδέκτες των αναζητήσεων αυτών.

Για τα θέματα λοιπόν που βάζεις, έχουν δοθεί απαντήσεις προ αιώνων.

Ακόμα και οι ερευνητές πατέρες των πρώτων Χριστιανικών αιώνων που με περισσή ευχέρεια απορρίπτεις είχαν ασχοληθεί με πολλά από τα θέματα που διαρκώς θέτεις αποπροσαναλοτίζοντας όποια συζήτηση βρεθεί μπροστά σου.

Αν λοιπόν πραγματικά διψάς για μάθηση και θέλεις πραγματικά να ερευνήσεις, μη ζητάς τα ευρήματα εδώ μέσα.

Είναι και ανειλικρινές και ρητορικό και παιδαριώδες.

Θα σου πρότεινα, αν είσαι από Θεσσαλονίκη να απευθυνθείς στο ίδρυμα Πατριαρχικών Μελετών, όπου μπορούν να σου εξασφαλίσουν κάποια πρόσβαση σε κάποιες πηγές.

Επίσης, τα κατ' εξοχήν ερευνητικά κέντρα είναι τα Πανεπιστήμια. Μπορείς να απευθυνθείς στη Θεολογική σχολή του Α.Π.Θ. στον κ. Γιώργο Μαντζαρίδη ή στον κ. Ανέστη Κεσελόπουλο που φαντάζομαι με χαρά θα σε βοηθούσαν στην αναζήτησή σου.

Αν είσαι Αθήνα, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κάποιοι καθηγητές του πανεπιστημίου που θα βοηθήσουν σε μιά τέτοια αναζήτηση, εγώ δεν γνωρίζω κάποιους συγκεκριμένους.

Ρωτάς αν έτυχε να ερευνήσω από μόνος μου κάποια θέματα. Σου λέω ότι όσα με απασχολούν τα ερευνώ, βρίσκοντας πηγές από οπουδήποτε.

Πολλά όμως από αυτά που θέτεις τα θεωρώ ήδη λυμένα, προ αιώνων.

Είμαι της άποψης ότι εφ'όσον κάποιος άλλος ανακάλυψε την Αμερική πριν από εμένα δεν χρειάζεται εγώ να την ξαναανακαλύψω.

Βασιζόμενος σε ότι με ικανοποιεί, σε ότι θεωρώ αξιόπιστο, προσπαθώ να ανακαλύψω καινούργια πράγματα, να πάω ένα βήμα παραπέρα, όχι να αυτοεπαναλάβω απλά τα βήματα κάποιου άλλου.

Χωρίς άιντε, ελπίζω να σου έδωσα απάντηση.

Νά'σαι καλά

21/01/2004, 22:47:13
Poet,

Λές:
«διαβάζω και ξαναδιαβάζω..μπας και βρούμε κάποιο κοινό τόπο να πατήσουμε.»

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δέν πρέπει να υπάρχει απαραίτητα «κοινός τόπος» ωστε να να ανοιχθεί ένα θέμα. ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...

Λές:
«Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι αρέσκεσαι να βάζεις διαρκώς θέματα χωρίς να έχεις ουσιαστική πρόθεση για γόνιμο διάλογο.»

Αν αυτό έχεις αποκομίσει ως συμπέρασμα απο τα θέματα που ανοίγω, τότε τι να πώ? Απλά σεβαστή η άποψη σου.

Λές:
«Τα θέματα που βάζεις δεν δείχνεις καμμία διάθεση να τα διαλεχτείς.»

Μα, ίσα ίσα φίλτατε! Για αυτό και το χιούμορ του στυλ «αϊντε...»

Λές:
«Αποκορύφωμα της όλης στάσης σου, οι πομπώδεις εκφράσεις, χειρίζεσαι αρκετά καλά το λόγο, αλλά και η αλλαζονική θριαμβολογία με την οποία συνήθως κλείνεις τα μηνύματά σου (άιντε να σας δώ και τα τοιαύτα).»

Poet κάπου κάτι έχεις μπερδέψει. Δέν είναι «θριαμβολογία» αλλά ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Τώρα γιατί εσύ αντιλαμβάνεσαι την πρόκληση ως «θριαμβολογία» αδυνατώ να κατανοήσω. Όσον αφορά το «αϊντε» έχω τοποθετηθεί, και εάν σε έχει κατα κάποιο τρόπο προσβάλει τότε δέξου την ειλικρίνεια του Λόγου μου.

Λές:
«Γιατί εδώ μέσα, μόνο ιστορικά στοιχεία δεν πρόκειται να βρεις, για οποιοδήποτε θέμα.»

ΛΑΘΟΣ! Έχουνε γίνει κατα καιρούς αξιόλογες επισημάνσεις απο τα μέλη. Όποιος επαίρεται για κάτι φίλτατε, πόσο μάλλον εάν πρόκειται για το πιστεύω του, τότε ΑΥΤΟΣ είναι που οφείλει να απαντήσει ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τα οποία και κόπτεται. Σε διαφορετική περίπτωση βγαίνεις και ξεκαθαρίζεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και άρα τα όσα σας εξιστορούνε ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ είναι αποκυήματα νοσηρών εγκεφάλων. Η μπάλα είναι δικιά σου!

Λές:
«Τα ιστορικά στοιχεία είναι "ευρήματα" που διασώζονται σε αρχαιολογικούς χώρους, σε μουσεία, σε βιβλιοθήκες, στο Άγιον Όρος, στην Κωνσταντινούπολη, στο Βατικανό και απανταχού της γής οπουδήποτε αυτά φυλάσσονται.»

Poet, γιατί σώνει και καλά να υποτιμάμε την νοημοσύνη των συνανθρώπων μας? Θές μήπως να σου πώ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΕΥΡΗΜΑΤΑ» φυλάσσονται στο Βατικανό? Δηλαδή εάν ψάξουμε τα διάφορα (αντίστοιχου...«κύρους» και «ιεροπρέπειας») «ευρύματα» του Ισλάμ ή του Εβραϊσμού ΤΙ πιστεύεις ότι θα συναντήσουμε? Λιγότερα ή πιο ευτελούς αξίας «ευρύματα»? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΙΛΤΑΤΕ! Πάντως εάν ρίξεις μια ματιά στο topic «Publius Lentulus και άλλα επίπλαστα» θα βρείς αρκετά...ευρύματα!

Λές:
«Για τα θέματα λοιπόν που βάζεις, έχουν δοθεί απαντήσεις προ αιώνων.»

Προ αιώνων φίλτατε, για παράδειγμα, πίστευαν ότι ένα σεντόνι που το είχανε κάπου στην ευρώπη καταχωνιασμένο ήτανε το σεντόνι που σκούπισαν ή τύλιξαν τον...Ιησού!! Βέβαια, σήμερα ξέρουμε ότι το μοναδικό πράγμα που «τύλιξαν» μέσα σε εκείνο το σεντόνι ήτανε...Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Άλλα σχόλια για τις «προ αιώνων» απαντήσεις (φθηνές δικαιολογίες δηλαδή) νομίζω περιττεύουνε.

Λές:
«Θα σου πρότεινα, αν είσαι από Θεσσαλονίκη να απευθυνθείς στο ίδρυμα Πατριαρχικών Μελετών, όπου μπορούν να σου εξασφαλίσουν κάποια πρόσβαση σε κάποιες πηγές.»

Ωραία «μελέτη» προτείνεις! Ρώτα τον ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ να σου δείξει τα «έργα» των παλαιοτέρων του είδους! Να ρωτήσω ΠΟΙΟΥΣ φίλτατε? Αυτούς που κρατάνε στα αρχεία τους π.χ. την περίφημη «επιστολή Publius Lentulus»? Για αυτούς που περιγράφουνε την ΑΝΥΠΑΚΤΗ «πόλη» Ναζαρέτ? Ας είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές λέω εγώ...

Λές:
«Πολλά όμως από αυτά που θέτεις τα θεωρώ ήδη λυμένα, προ αιώνων.
Είμαι της άποψης ότι εφ'όσον κάποιος άλλος ανακάλυψε την Αμερική πριν από εμένα δεν χρειάζεται εγώ να την ξαναανακαλύψω.»

ΩΡΑΙΑ!! Ότι μας έχουνε δώσει ως ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΟΦΗ απλά το θεωρούμε..ΛΥΜΕΝΟ! Εύγε Poet, ξεκαθάρισες πολλά πράγματα αλλά και συνάμα έδωσες μια βροντερή απάντηση σε όλους τους ανήσυχους ερευνητές ανα τον κόσμο: ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ! Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά μου θυμίζεις αυτόν τον «Μέγα» Τερτυλλιανό που λέει σχετικά «Αν γνωρίζετε ότι πρέπει να γνωρίζετε, είναι συμφέρον να αγνοείτε τα υπόλοιπα, μη μάθετε αυτά που δέν πρέπει καθόλου να γνωρίζετε». Τα σχόλια είναι των αναγνωστών.

Όπως και να'χει πάντως ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ. Και μάλιστα για ενα θέμα που διατυπώνονται απόψεις και προτάσεις επι της ουσίας (!) και συνάμα αγνοούνται οι βασικές παραδοχές.

Σε κάθε περίπτωση να ξεκαθαρίσω ότι ΕΜΜΕΝΩ στην άποψη ότι ΚΑΙ ΕΔΩ επικρατεί απόλυτο αλαλούμ! Το θέμα είναι ΔΙΑΤΡΗΤΟ και ταυτόχρονα αποτελεί ΣΥΜΠΙΛΗΜΑΤΑ και απο διάφορες εβραϊκές "Αποκαλύψεις".

Κάτι ξέρανε αυτοί οι "Πατέρες" που σκούζανε κατα της ένταξης στον κανόνα....

Άλλα είπαμε, την Αμερική δέν χρειάζεται να την ξαναανακαλύψουμε!

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
22/01/2004, 20:59:45
ΦΙΛΕ grecoRaelian Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
ΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΑΠΤΙΣΑΝ ΜΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΑΥΤΟ ΟΜΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΠΕΙΤΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ. (ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΡΑΕΛ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ )
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ
ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΠΙΣΤΕΥΩ)
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΡΑΕΛ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ Η ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ E-MAIL
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΡΑΕΛ)ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΡΑΕΛ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗΝ Η ΓΑΜΟΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥ Ο ΡΑΕΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΑΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΩΧΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ
ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

IzauraΜέλος
24/01/2004, 04:37:19
Γεια σας,

Θα ήθελα να μου πει κάποιος Χριστιανός,από που ξέρει
ότι η Βίβλος δεν είναι η ιστορία κάποιου με φαντασία?

Θα σας παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει...

Ευχαριστώ.

...Οι λειτουργίες μου βασίζονται σε ένα οξύ...