ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΖΕΝ, Η "ΚΑΘΙΣΜΑ"...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΖΕΝ, Η "ΚΑΘΙΣΜΑ"...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

amalia91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
20/01/2011, 23:47:15
Σ' εμένα αμοθεν γιατί δεν απευθύνεσαι;
Γιατί δεν είμαι... άνδρας;

20/01/2011, 23:49:13
@ Κηφεύς:

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα αποσπάσματα.
Θα τα διαβάσω (όχι τώρα - το μυαλό μου έχει γίνει κουδούνι τις τελευταίες μέρες, έπεσε πολύ δουλειά... )

20/01/2011, 23:58:00
quote:
αμοθεν : Κάτι επί της ουσίας κοπελιά έχεις;;; 
Για την συμβολή σου στην αναζήτηση της αλήθειας σου εύχομαι υγεία χαρά και ευτυχία

αμοθεν, το ερώτημά σου σ'εμένα απευθύνεται ;

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

promitheus90Μέλος
20/01/2011, 23:58:25
ΠΛΑΤΩΝΑΣ

quote:

Είναι δύσκολο να πεις σε κάποιο, πως διαλογισμος είναι κάθε στιγμη, ακόμα και όταν πίνεις Ένα καφέ, μπορείς να διαλογισθεις, να αισθανθεις το κρύο η τι ζέστη του, το άρωμα, το πως πιάνει το χέρι το φλιτζάνι, και συγχρόνως να βλέπεις στα ματιά τη φίλη σου, να βλέπεις πίσω της τα γκαρσόνια και παραδυπλα το μικρό ζητιανο να ζητά κάποια βοήθεια, να ακούς τα πουλιά να τσιτσιβιζουν και το θόρυβο της μηχανής κάποιου αυτοκινήτου, να αισθάνεσαι το σωμα σου που ακουμπα οπως και σε τη θεση ειναι τα ποδια σου, όλα αυτα σαν μια κίνηση....με τη σκέψη σε μια ισσοροποιμενη κόψη, έτοιμη στην αναγκη να παει μέσα η έξω, παρολαυτα να μενει σιωπηλή, και αυτη η κίνηση να φτανει στην καρδιά, εκει που νους και καρδιά δεν είναι διαφορετικά....

Διαλογισμός=Στιγμιαία Σύνδεση με το Όλον-Σύμπαν.

Γεια σου φίλε μου!Να είσαι καλά!

21/01/2011, 00:01:29
Γεια σου μικρε, χαθηκαμε!!!
21/01/2011, 00:22:17
αμοθεν,

Σαν να γίναμε ... θάλασσα !

Σου επαναλαμβάνω το προηγούμενο μήνυμά μου :

quote:
Απεστάλη: 20/01/2011, 23:58:00
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
αμοθεν : Κάτι επί της ουσίας κοπελιά έχεις;;; 
Για την συμβολή σου στην αναζήτηση της αλήθειας σου εύχομαι υγεία χαρά και ευτυχία

αμοθεν, το ερώτημά σου σ'εμένα απευθύνεται ;

Το ξαναγράφω.

Το ερώτημά σου : "Κάτι επί της ουσίας κοπελιά έχεις;;;" , σ'εμένα απαυθύνεται ;

21/01/2011, 00:31:32
Φως φαναρι ειναι φιλε Κηφεα οτι απευθυνεται σε σενα,γιατι σε μενα την ειπε σε αλλο τοπικ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

21/01/2011, 00:35:51

21/01/2011, 00:41:46
Φίλε Νικόμαχε , θα περιμένω την απάντηση του αμοθεν, γιατί απ' αυτήν θα εξαρτηθεί η απάντησή μου .

Σ'ευχαριστώ, πάντως, για την διευκρίνηση.

21/01/2011, 00:58:16
quote:
amalia -Σ' εμένα αμοθεν γιατί δεν απευθύνεσαι;
Γιατί δεν είμαι... άνδρας;

Τα παράπονα σου στον θεό που σε έκανε γυναίκα…

21/01/2011, 10:46:26
quote:

Φίλε Νικόμαχε , θα περιμένω την απάντηση του αμοθεν, γιατί απ' αυτήν θα εξαρτηθεί η απάντησή μου .

Σ'ευχαριστώ, πάντως, για την διευκρίνηση.

Καλημέρα φίλε μου!
Σήμερα έχει μια όμορφη μέρα και σαν πρόσεξα -δεν το είχα δεί νωρίτερα- το όλο "σκηνικό" κατ'αρχάς ξεράθηκα στα γέλια , όπως εξάλλου σχεδόν πάντα κάνω με αντίστοιχες πρακτικές που αφορούν το πρόσωπό μου...

Επί της ουσίας δεν γνωρίζω αν ο φίλος Άμοθεν απλά μπερδεύθηκε ή επίτηδες σε προσφώνησε κατ'αυτόν τον τρόπο...αν ωστόσο -που δεν το πιστεύω- όντως επέλεξε αυτήν την προσφώνηση για να απευθυνθεί στο πρόσωπό σου , τότε πέραν κάθε αμφιβολλίας προβάλλει την ψυχολογική του έδραση σε σχέση με την παρουσία σου και την δυναμική που εκπέμπεις και όλοι την προσλαμβάνουμε , αισθανόμενος αδύναμος ...............

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μάλλον μπερδεύθηκε και δεν επέλεξε αυτήν την φράση επίτηδες...

Νά'σαι πάντα καλά φίλε μου και έχει υπ'οψιν σου ... ότι την καρυδιά που παράγει καρπό λιθοβολούν και όχι αυτήν που δεν παράγει...!!!

Μια όμορφη μέρα να έχεις , ο φίλος σου Εαρινός!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
21/01/2011, 12:49:09
quote:
Εαρινός : Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μάλλον μπερδεύθηκε και δεν επέλεξε αυτήν την φράση επίτηδες...

Καλή σου μέρα, φίλε Εαρινέ

Μόλις επέστρεψα από μια επείγουσα δουλειά που έπρεπε να κάνω νωρίς το πρωί και διάβασα το μήνυμά σου.

Έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν δίνω συνέχεια στο θέμα. Αρκετούς πονοκεφάλους είχα αυτές τις μέρες ... για διάφορους λόγους ... .

Σ'ευχαριστώ , πάντως ...

promitheus90Μέλος
22/01/2011, 03:15:43
quote:

Γεια σου μικρε, χαθηκαμε!!!

Διανύουμε περίοδο συστολής και μελέτης φίλε.
Κάνω βόλτες και διαβάζω όμως.

Σας χαιρετώ όλους φίλοι μου!

22/01/2011, 05:27:03
Ένταξη φιλαρακι!

Διάβασε τα μαθήματα σου, όταν έχεις καιρο.....

Θα είμαι αγκαλια με την έρευνα και τη Σοφια, όπως πάντα....

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10896

Να είσαι πάντα καλα!

αμοθενΜέλος
24/01/2011, 18:14:32
Φίλε Κηφέα ,κατάλαβες λαθος,λυπαμαι για την ταλαιπωρία.
Η ερώτηση αφορά την Αμαλία.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

αμοθενΜέλος
24/01/2011, 18:16:36
Αμαλια,μην κλαις,εδώ ειμαι,hit me.
Για την συμβολή σου στην αναζήτηση της αλήθειας σου εύχομαι υγεια,χαρα και ευτυχία.

αμοθενΜέλος
24/01/2011, 18:18:13
Νικόμαχε συγχαρητηρια,εγραψες άλλη μια λαμπρή σελίδα στην αναζήτηση της αληθειας.Σου εύχομαι υγεια,χαρα και ευτυχια,συνεχισε την καλή δουλειά.

24/01/2011, 23:07:49
Σε ευχαριστω πολυ αμοθεν,για τις ευχες σου.Και βεβαια θα συνεχισω.

Απευθυνοσουν στην Αμαλια ετσι?
Ειδες Κηφεα?Δεν απευθυνοταν σε σενα,απλα ρωτουσε την Αμαλια αν εχει
κοπελια...

Αμοθεν σου ευχομαι οτι επιθυμεις και περισσοτερο καλο ταξιδι
μολις βρεις το αστροπλοιο του Μενελαου!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

αμοθενΜέλος
25/01/2011, 19:27:31
total eclipse εχουμε προβλημα με την ερμηνεια της λεξης [κοπελια];;;εχουμε προβλημα με την σειρα εμφανισης της απαντησης μου;;; η και με τα δυο ;;;

28/01/2011, 04:33:38
quote:
αμοθεν
Κάτι επί της ουσίας κοπελιά έχεις;;; 

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες!
Μου την είπες που κορόϊδεψα το αστρόπλοιο του Μενέλαου!
Καλά, φοβερός συγχρονισμός... ένα "amalia" τουλάχιστον δε μπορούσες να βάλεις και ψάχνουμε μια σελίδα να βρούμε την κοπελιά του Κηφέα;

Να σαι καλά αμοθεν