- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Οταν λες τι κονσεπτ έχει,τι εννοείς;Είναι ένα ακόμα σημείο που δειχνει σαφώς οτι είμαστε πολυ κοντά στην εμφάνιση εκείνου...του Fox!
Ψαξε τι αλλα video εχει
1)το καvαλι απο τον ιδιο δημιουργο
2) διαβασε τα σχολια .
παρωδιες κανει το παλικαρι
τωρα τι ταινιες υπαρχουν με θεμα τους
ΛΥΚΑΘΡΩΠΟΥΣ και οχι την Αλεπου
μιας που κοροιδευει τους λυκανθρωπους ,
εινια δικο σου θεμα να τις βρεις
Υσ: οτα ντις δεις θελω να μου γραψεςι την αποψη σου σχετικα.
To όνομα του Αντιχρίστου,βγαίνει απο το αγγλικό αλφάβητο και αν χρησιμοποιήσεις το αρχαιοελληνικό σύστημα αρίθμησης:A=1 J=10 S=100
B=2 K=20 T=200
C=3 L=30 U=300
D=4 M=40 V=400
E=5 N=50 W=500
F=6 O=60 X=600
G=7 P=70 Y=700
H=8 Q=80 Z=800
I=9 R=90F=6
O=60
X=600FOX=666!
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 09/09/2013 19:29:18
Ο άνθρακας 12 = 666..ο άνθρωπος....ο άνθρακας 7=667 ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
βαριέμαι να γράφω πολλά...ψάχτε το...ίσως αξίζει.
quote:quote:
To όνομα του Αντιχρίστου,βγαίνει απο το αγγλικό αλφάβητο και αν χρησιμοποιήσεις το αρχαιοελληνικό σύστημα αρίθμησης:A=1 J=10 S=100
B=2 K=20 T=200
C=3 L=30 U=300
D=4 M=40 V=400
E=5 N=50 W=500
F=6 O=60 X=600
G=7 P=70 Y=700
H=8 Q=80 Z=800
I=9 R=90F=6
O=60
X=600FOX=666!
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 09/09/2013 19:29:18Ο άνθρακας 12 = 666..ο άνθρωπος....ο άνθρακας 7=667 ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
το ισοτοπο ;
Νομιζω οτι ο Ανθρακας επτα ειναι 661
Edited by - gewkwn on 12/09/2013 20:45:04
quote:quote:quote:
B=2 K=20 T=200
C=3 L=30 U=300
D=4 M=40 V=400
E=5 N=50 W=500
F=6 O=60 X=600
G=7 P=70 Y=700
H=8 Q=80 Z=800
I=9 R=90F=6
O=60
X=600FOX=666!
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 09/09/2013 19:29:18Ο άνθρακας 12 = 666..ο άνθρωπος....ο άνθρακας 7=667 ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
το ισοτοπο ;Νομιζω οτι ο Ανθρακας επτα ειναι 661
εκτος απο μια . Ποσα κοματια να γινω για να τις προλαβω ολες;Edited by - gewkwn on 12/09/2013 20:45:04
Το ισότοπο του άνθρακα 12 αποτελείται από 6 πρωτόνια 6 ηλεκτρόνια και 6 νετρόνια.
Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ο άνθρακας 12 μετουσιώνεται σε άνθρακα 7.
Ο άνθρακας 7 αποτελείται από 6 πρωτόνια 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνιο και - όπως πολύ σωστά παρατήρησες και με διόρθωσες φίλε γιάπετ- γίνεται 661 .
Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα, ας γκουγκλάρει, άνθραξ 12 και άνθραξ 7.
Όποιος φοβάται μη κολαστεί , ας μη το κάνει...δεν έχω καμία ευθύνη. ![]()
quote:
Δεν ξέρω τι αλλες παρωδίες κάνει με λυκανθρώπους,η ουσία είναι οτι βγήκε τραγούδι με τίτλο ''Τhe fox'' 3 μόλις μήνες πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Δεν μπορεί να είναι τυχαίο....
Εσύ το χαβά σου...Τυχαίο???
Κώλυσε το βινύλιο....έεεε!!!!
quote:
Δεν ξέρω τι αλλες παρωδίες κάνει με λυκανθρώπους,η ουσία είναι οτι βγήκε τραγούδι με τίτλο ''Τhe fox'' 3 μόλις μήνες πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Δεν μπορεί να είναι τυχαίο....
Σου προτινω να δεις μια ταινια
το ονομα της ειναι "πι"
Σε ενα σημειο εχει μια κουβεντα
με τον "δασκαλο μαθηματικο" να εξηγει
στον Ερευνητη μαθηματικο-παλιο μαθητη
το κολημα που μπορει να φας οτνα βλεπεις παντου
συνεχεια το ιδιο νουμερο
(στην ταιναι νομιζω οτι ηταν το 217)
Αυτο το χαρακτιριστικο εχεις και εσυ
μον που βλεπεις παντου αντι για νουμερο
Μια αλεπου .
Εαν π.χ. ηταν ενας λυκος(μιας που ανεφερα
τις ταινιες παραπανω) θα εγραφες
οτι οι ταινιες εγιναν με αφορνη την επικειμενη
(για εσενα) ενφανιση του "λυκου".
Εαν δεν σου εδωσα να καταλαβεις θα σου ξαναεξηγησω
οταν θα εχεις κατεβασμενες "τις ασπιδες"( 1-1-14)
μιας που τωρα πολεμας την "πιθανοτητα" να εχεις πεσει θυμα
Απατης ( για την ωρα απο τον κ.μαξιμο).
Υσ:Να συνεχιζω να μετραω αναποδα τους μηνες
ή μηπως θα ειναι περιτο κατι τετοιο ;
edit: το νουμερο ειναι 216
Εαν θελεις το βιντεο στο ytbe
watch?v=BNOQUPmgbnY
Edited by - gewkwn on 13/09/2013 21:47:32
quote:quote:
Οσο χριστιανός είμαι εγώ, άλλο τόσο είσαι κι εσύ!Χαααχαχαχα!
Αμφισβητείς οτι είμαι χριστιανός;
ΕΝΑς ΕΊΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΌς ΘΕΌΣ.

quote:

υπάρχει όντως τελικά βιβλίο που ονομάζεται ''Το αποχετευτικο σύστημα στο Βυζάντιο'';
Νομίζετε ότι εσείς θα καταλήξετε κάπου αλλού; Σε κανέναν παράδεισο, μήπως; Σε καμμιά παρινιρβάνα;
Είστε τόσο σίγουροι γι'αυτά που πιστεύετε και ελπίζετε; Βάζετε τη ζωή σας στοίχημα;
I have some things to settle before I go legit.

..Learn to listen and you will learn to learn...
quote:Ξέρετε, για εμάς τα σκουλήκια που κατοικούμε στην "τελευταία κατοικία" όλων εσάς και που σας περιμένουμε με ανυπομονησία (α, δεν ανησυχούμε, όλοι μ'εμάς θα καταλήξετε στο τέλος) δεν ισχύουν αυτοί οι διαχωρισμοί που βάζετε εσείς στο κρέας.
φιλτατε, οπως αποτελω ενα απειροελαχιστο μερος του Συμπαντος, ετσι αποτελω ενα απειρο Συμπαν για δισεκατομμυρια μικροοργανισμους.
αυτοι θα αναλαβουν την μεταστοιχειωση των συστατικων μου ωστε να αποδοθουν πισω στην Φυση.
για να το πω με δικα σου λογια, κανεις δεν πεθαινει μονος! ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Το συμπέρασμα: είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσω μια οποιαδήποτε πίστη και να τη διαδώσω σε πλήθος ανθρώπων, της οποίας οι βασικές παραδοχές να μην ακυρώνονται άμεσα από τους θεμελιώδεις φυσικούς κανόνες. Αντιθέτως, δεν θα μπορέσω να πείσω κανέναν να με πιστέψει, αν βασικό τμήμα της νέας πίστης που προτείνω είναι, π.χ., ότι οι άνθρωποι, για να είναι πραγματικά πιστοί, πρέπει να ζουν χωρίς νερό και τροφή. Αλλά, μήπως μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα και δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ;
(Μη περιμένετε βέβαια να απαντήσω είτε σε δηλώσεις ταυτότητας -κι εγώ ξέρω ότι το Α είναι Α- είτε περί μικροκυμάτων, είτε σε γλυκερά σχόλια για απειροελάχιστα μέρη, μεταστοιχειώσεις και παρόμοια "λόγια ν'αγαπιόμαστε")
Εσένα τώρα τί σε πειράζει που κάποιος θέλει να πιστέυει σε ένα μύθο ?
Ανοίγεις ένα topic να του πεις οτι είναι βλάκας ?
Του προσφέρεις κάτι ?
Προσφέρεις κάτι στον εαυτό σου ?
Αγγελος.
Αν κάποιος έχει προσωπικό πρόβλημα με τα σκουλήκια και την μελλοντική διαχείριση
τους στην νεκρή του σάρκα τότε μπορεί να θέσει όρο μετά τον θάνατο του να τον βάλουν σε φορμόλη η σε καμιά κατάψυξη.![]()
Γιατί ο θεός έδωσε την βούληση και την επιλογή σε εμάς να πιστέψουμε ότι θέλουμε?
Εαν υποθετικά κατέβαινε και έλεγε να με είμαι ο θεός σας
Αυτό θα ήταν η όχι κάτι το οποίο θα γκρέμιζε την ελευθερία της επιλογης?
Θα ηταν η οχι ενας μέγιστος εξαναγκασμός όλων μας στο να πιστέψουμε?
ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΜΩΡΙΑ..
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ..
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΤΕ ?
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ
ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ??
ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Προσωπικά, δεν χαρακτήρισα κανέναν "βλάκα", και θα ήταν βλακώδες από μέρους μου να το κάνω. Αλήθεια, τί προσφέρω εγώ με αυτά τα ελάχιστα πού γράφω, και τί οι θρησκείες και οι οργανωμένες ιδεολογίες που πέφτουν πάνω μας και μας "γαλουχούν" από πριν γεννηθούμε, καλά-καλά;
Ας μη μιλήσουμε σοβαρά, τώρα, για "ελευθερία επιλογών". Είναι μία φενάκη.
Όμως, πού θέλω να καταλήξω; Στο ότι πετάμε αυτό που ήδη έχουμε, για να αποδεχτούμε κάτι που ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσουμε, γιατί, απλούστατα, δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι στην μορφή που νομίζουμε οι περισσότεροι.
Ο άνθρωπος, όταν γεννιέται, δεν κουβαλάει μέσα στο κεφάλι του καμμία θρησκεία και καμμία ιδεολογία. Αν αυτά ήταν απαραίτητα για την ζωή και την εξέλιξή του στην γη και το σύμπαν, να είστε σίγουροι ότι η φύση θα είχε βρει τρόπο να ενσωματώσει όλα αυτά στον ανθρώπινο νου, γεγονός που σημαίνει ότι είναι μάλλον άχρηστα, για να μη πω επιζήμια, από φυσικής και συμπαντικής σκοπιάς.
Μήπως έχουμε υποστεί μαζική εξαπάτηση;
(Ακόμα, βέβαια, περιμένω απαντήσεις στα αρχικά μου ερωτήματα...)
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ.."
Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που λες,μπορεί ο καθένας πχ να καθαρίζει έναν άλλο, να γίνεται κάποιος εμπορος ναρκωτικων και να υπάρχει αναρχία και τιμωρησία.Και αν υπήρχε ατιμωρησία, θα έπραττε κανείς το καλό?Χααχαχαχαα.Κάλό το ανέκδοτο.
Ο Θεός μπορεί να συγχωρήσει κάποιον αν αυτός δεν το πιστεύει. Με τίποτα όμως δεν πρόκειται να συγχωρήσει κάποιον ο οποίος βλάπτει τον συνάνθρωπό του και δεν μετανιώνει. Εξάλλου, το κύριο δίδαγμα του Ιησού αφορούσε την σχέση μεταξύ των ανθρώπων.
Και σχετικά με την κόλαση που λες, έχει βαθμίδες. Άλλοι θα τιμωρηθούν με πόνο, και άλλοι που δεν πιστεύουν πχ σε αυτόν, αν δεν συγχωρεθούν θα ζήσουν μόνοι τους μακρυά απο εκείνον.
Δηλαδή τι θές?Να ρίχνεις μπινελίκια στο Θεό σε όλη σου τη ζωή, να κάνεις χίλια δυο σε έναν διπλανό σου και αν ακούσεις ότι θα σε τιμωρήσει να τον θεωρήσεις φασίστα που δεν σου δίνει ελεύθερη βούληση?
Η ελεύθερη επιλογή υπάρχει. Κάθε επιλογή όμως, έχει τις συνέπειές της.
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΗ.
PAO UBER ALLES
GATE 13