- Ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο 5ος κι η Ελληνική Επανάσταση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Να μια ενδιαφερουσα φωτο του .... νυν "Ελληνα" κατα τα αλλα , Πατριαρχη σας ,αλλα με ... μμμμ ... Τουρκικο "φεσι" !
![]()
ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ
Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις τελικά να πεις αλλά δυσκολεύομαι. Ξεκινάς από το σχόλιό μου ότι η συνθήκη της Λωζάνης αναγνωρίζει μόνο θρησκευτικές και όχι εθνικές μειονότητες (όπως παράθεσα στα 8 άρθρα που το δηλώνουν σαφέστατα) και για απάντηση σ'αυτό μου αραδιάζεις ένα παντελώς άσχετο κείμενο που αφορά:
1. Την Ιστορία της Ιμβρου και της Τενέδου
2. Τους διωγμούς των Ελλήνων εκεί
3. Το διπλωματικό αγώνα ώστε να διατηρηθεί ο ελληνικός πληθυσμός εκει.
4. Τις παραβιάσεις της συνθήκης της Λωζάνης εκ μέρους της Τουρκίας
Και σαν κερασάκι, προσπαθείς να μου αποδείξεις γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει "η δοκιμασία του πατριαρχείου" μια και το καημένο ήταν υπό έξωση αλλά τελικά δεν έμεινε στους πέντε δρόμους αλλά κατάφερε να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, φευ! χωρίς τα προνόμιά του.
Να σου απαντήσω ευθέως, επί της ουσίας και χωρίς την ακατάσχετη φλυαρία μέσω της παράθεσης άσχετων κειμένων.
1. Οντως, η ιστορία της Ιμβρου και της Τενέδου είναι έτσι όπως την περιγράφεις.
2. Οντως οι Ελληνες διώχτηκαν εκεί και οδηγήθηκαν στην εξαφάνιση.
3. Οντως η ελληνική πολιτεία έκανε ότι μπόρεσε για να διατηρήσει τους Ελληνες στα νησιά αυτά.
4. Οντως, η Τουρκία παραβιάζει τη συνθήκη της Λωζάνης (και όχι μόνο) σχεδόν από την επομένη της υπογραφής της.
Εξήγησέ μου τώρα σε ποιό σημείο απ'όλο το κατεβατό σου υπάρχει κάτι σχετικό με το σχόλιό μου που υποτίθεται ότι ανασκευάζεις.
Ούτε έκρινα τη συνθήκη αν είναι δίκαιη ή άδικη, ούτε ασχολήθηκα με το αν εφαρμόζεται ή όχι, ούτε έκανα διαπιστώσεις αν έπρεπε να την υπογράψει η Ελλάδα ή όχι και γιατί την υπέγραψε ή γιατί δεν την υπέγραψε. Τα 2 σχόλιά μου ήταν σ α φ έ σ τ α τ α και επ'αυτών δεν άκουσα τίποτε σχετικό και τίποτε σαφές.
1. Η Συνθήκη της Λωζάνης μιλάει για μη μουσουλμανικές μειονότητες στην Τουρκία και μουσουλμανικές μειονότητες στην Ελλάδα. Είτε συμφωνείς (οπότε δεν έχεις τίποτε να ανασκευάσεις), είτε διαφωνείς (οπότε μας παρουσιάζεις τα άρθρα εκείνα που μιλάνε για "ελληνική" ή "τουρκική" μειονότητα). Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να γνωρίζεις ότι ναι μεν είναι έτσι αλλά πρέπει να έχεις αντίλογο ντε και καλά, οπότε τότε είσαι όντως σε δύσκολη θέση, οπότε και κατανοητή η αναγκαιότητα ενός πανάσχετου πονήματος περί της αρχαίας ιστορίας των συγκεκριμένων νήσων.
2. Η Σύμβαση Νο.6 της συνθήκης της Λωζάνης "περί ανταλλαγής πληθυσμών" ήταν διμερής, ανάμεσα στην "Κυβέρνηση της Μεγάλης Εθνοσυνελεύσεως της Τουρκίας και την Ελληνική Κυβέρνηση". Το ίδιο διμερής ήταν η σύμβαση νο. 7 με το όνομα "Ελληνοτουρκική συμφωνία περί αποδόσεως των πολιτικών κρατουμένων και ανταλλαγής των αιχμαλώτων πολέμου".
Αυτό δε χρειάζεται πολύ επιστήμη: Διαβάζεις τις επικεφαλίδες των συμφωνιών και βλέπεις ανάμεσα σε ποιούς υπογράφεται (ο φίλος σου δεν το κατάφερε ούτε αυτό).
Οσο για το Πατριαρχείο, ο "διωγμός" του περιορίζεται σε και καθορίζεται από την εύστοχη πρόταση που έγραψες:
quote:
Trainman
Τελικά με παρέμβαση του Curzon, (σ.σ. βρετανός ΥΠΕΞ), συμφωνήθηκε η παραμονή του Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς όμως εκκλησιαστικά προνόμια και με περιορισμένη τη δραστηριότητά του σε αυστηρά θρησκευτικά πλαίσια.
Εμ... τώρα κατάλαβα πού πήγαινε ο όρος "δοκιμασίες του πατριαρχείου" και "διωγμός". Δεν ήσουν σαφής από την αρχή. Πάνε πια τα αφορολόγητα, τα πεσκέσια, οι έφιππες συνοδείες, τα τάγματα των αυτοκρατορικών φρουρών που το φύλαγαν, οι δικές του φυλακές, το δικαίωμα είσπραξης φόρων...
Αυτός είναι όντως διωγμός, συμφωνώ. Γιατί κύριε, άμα του άλλου δεν του γεμίζεις το πορτοφόλι, όπως είχε μάθει τόσα χρόνια, διωγμός είναι. Αμα του λες "κύριε, πατριάρχης είσαι, να φέρεσαι σαν πατριάρχης και όχι σαν πασσάς", διωγμός είναι. Ασε που πρέπει να πληρώνουν και φόρους.
Επίσης δεν μου έδωσες να καταλάβω γιατί τα προβλήματα του πατριαρχείου και των Τούρκων Ορθοδόξων που εργάζονται εκεί (τους οποίους πληρώνω εγώ σαν φορολογούμενος μέσω των μυστικών κονδυλίων της διεύθυνσης Ε2 του ΥΠΕΞ) θα πρέπει να με απασχολούν περισσότερο από τα προβλήματα της βουδιστικής κοινότητας της Χαλκιδικής (που είναι και γειτόνοι μου και δεν τους δίνω φράγκο. Ασε που είναι και Ελληνες).

macedon
quote:
Κυρία AmaliaΣας παρακαλώ ιδιαιτέρως, να μην ξαναχρησιμοποιήσετε το nickname μου, εκτός κι αν πρόκειται να μου κάνετε παρατήρηση. Έπαινοι προερχόμενοι από εσάς, είτε έμμεσοι, είτε άμεσοι, μονάχα αηδία μου προκαλούν.
Παρακαλώ να σεβαστείτε, τόσο εσείς, όσο και ο κος Dying Incubus, τουλάχιστον το στοιχειώδες αυτό δικαίωμά μου. Ούτως ή άλλως, η έξωσή μου από το forum, βρίσκεται στη διακριτική σας ευχέρεια.
Trainman
Trainman κρίμα, χάνουμε πάσα ιδέα! ![]()
Ομολογουμένως πολύ όμορφη στάση απέναντι σε έναν άνθρωπο, που με ειλικρίνια έφερε την καλή συμπεριφορά σου στις συζητήσεις ως παράδειγμα...
Σίγουρα πάντως το παραπάνω μήνυμά σου μας εκπλήσσει δυσάρεστα και δεν είναι σωστό, τόσο προς την κοινότητα όσο και προς εσένα τον ίδιο, ένας άνθρωπος με τέτοια συναισθήματα να παραμένει ενεργός στις συζητήσεις.
Ως εκ τούτου, o λογαριασμός σου καθώς και η αηδία σου απενεργοποιούνται.
Εάν μετά το πέρας ενός δεκαημέρου έχεις σκεφτεί πόσο μεγάλο λάθος και αδικία ήταν αυτό που έκανες, έχεις καταφέρει να αποβάλλεις τα συναισθήματα αυτά και έχεις δει την πραγματικότητα, του ότι αυτός ο χώρος δεν υποστηρίζει την οποιαδήποτε φανατική άποψη έναντι της άλλης, αλλά προσπαθεί να προωθήσει τον υγιή και φιλοσοφικό διάλογο καθώς και τον σεβασμό του άλλου ανθρώπου, μπορείς να μας στείλεις ένα email ζητώντας την επανενεργοποίηση του λογαριασμού σου.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Το να μην 8ελει κάποιος να τον κολακεύουνε, όπως και να μην τον βρίζουνε, δεν νομίζω ότι είναι κολάσιμο. Είναι δικαίωμα του καθενός να μην ανέχεται να του απευθύνουνε επαίνους.
"Αποστραφήτωσαν παραυτίκα αισχυνόμενοι οι λέγοντες μοι Εύγε, εύγε!" Ψαλμ. 69.
Νομίζω το μέλος Trainman αυτό σας ζήτησε.
Εάν τώρα εσείς κρίνετε ό,τι όποιος σας κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ, για τα κριτήρια απέλασης των μελών και θέτει υπο αμφισβήτηση την αμεροληψία σας, πρέπει να τρώει κιτρινη ή και κόκκινη κάρτα, τότε νομίζω ότι δεν λειτουργείτε σαν συντονιστές ενός φόρουμ, αλλά σαν λοχίες σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων.
Όσον αφορα το μέλος sensum, νομίζω ότι εσείς του δώσατε το δικαίωμα, να αμφισβητεί την αμετροέπεια σας, όσον αφορα την εύνοια κάποιων μελών εδω μέσα. Το μέλος Macedon είπε πριν απο λίγες ημέρες, ότι "το να μιλάς με τον sensum είναι σα να μιλάς με τα γεννητικά σου όργανα" και παρόλαυτά αντί να τον επιπλήξετε, που συναγωνίζεται σε πνευματικό επίπεδο τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ και της Γκαλατάς Σαράη, τον αφήνεται ανέπαφο...
Το μέλος Schwabe έχει ξεστομίσει εδω μέσα βρισιές, που θα έπρεπε να γραφτούνε βιβλία ολόκληρα να τις χωρέσουνε και όμως τον αφήνετε στο απειρόβλητο. Είχα αναφερθεί στο παρελθόν για αυτό το θέμα στον Dying Incubus και αρκέστηκε να του τραβήξει χαϊδευτικά το αυτί...
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου του 1954, όπου έπαιζε η Γερμανία και η Ουγγαρία και ο Εγγλέζος διαιτητής σφύριζε με ανεπανάληπτη αυστηρότητα και το παραμικρό χνώτο των Ούγγρων ενώ άφηνε ατιμώρητους τους Γερμανούς παίκτες, να σπάνε κόκκαλα με τις πρόκες απο τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.
Εάν τα παιδιά δεν ξέρουνε μπάλα και ήρθανε για μαλλί και βγήκανε κουρεμένοι, είτε υποκινούμενοι απο την χρηματοδότηση που τους προσφέρει κάποια γνωστή οργάνωση, είτε υποκινούμενοι απο κάποια τραυματική εμπειρία, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα και όχι δικό μας. Και η όποια βοήθεια απο μέρους της διαιτησίας, το μόνο που επιφέρει είναι το να δείχνει τα καβούρια στα πόδια τους.
Αλλά ακόμα και με αυτήν την "δικαιοσύνη" που επικρατεί εδω μέσα, νομίζω ότι μερικές στιγμές μπορεί να δούμε καλό ποδόσφαιρο.. ε συγγνώμη! ...καλές συζητήσεις εννοώ.
Για αυτό ζητάω, να ενεργοποιήσετε άμεσα τον λογαριασμό των δύο προαναφερθέντων μελών και να τους αφήσετε να μας πούνε τι έχουνε να μας πούνε. Ειδάλλως για τους λόγους που προανέφερα, πρέπει ένεκα δικαίου, να απενεργοποιήσετε αμέσως και τον λογαριασμό των δύο άλλων χριστομάχων μελών Macedon & Schwabe.
Μου φέρνει στο μυαλό ένα παλιό αστειάκι για τον εγωισμό τον Ελλήνων.
Ρωτάει ο Θεός τον Ελληνα:"Θέλεις να σου δώσω ένα γαιδούρι για να κάνεις τις δουλειές σου?"
Και ο Ελληνας του απαντάει:"Οχι Θεέ μου,θέλω να πεθάνει το γαιδούρι του γείτονα."
Γιατί αγαπητέ samuel1974 να απενοργοποιηθούν οι λογαριασμοί των Macedon & Schwabe?Που στηρίζεται αυτή σου η απαίτηση?Στο ότι έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από αυτές που εσύ εκφράζεις?Μπορούσες αγαπητέ μου να μας εκθέσεις τα πλεονεκτήματα του αγαπητού Trainman στις συζητήσεις του forum,παρά να μας τονίσεις το "θράσος" των Macedon & Schwabe να παρουσιάζουν την γνώμη τους με πιο έντονο και καυστικό τρόπο από τον προβλεπόμενο.Θεωρώ αγαπητέ άκυρο το σχολιο σου περί χριστομάχων μελών που δείχνουν ασέβεια στον χώρο των συζητήσεων.Υπάρχουν και πολλοί χριστολάτρες που προβαίνουν στο ίδιο.
Impious Varmint
Εάν είχες διαβάσει προσεκτικά τα όσα έγραψα θα έβλεπες, ότι γράφω:
«ζητάω, ...ένεκα δικαίου, ...εάν παραμείνουνε απενεργοποιημένοι... οι μεν..., να απενεργοποιηθούνε και οι δε.»
Επειδή οι μεν είπανε: «Σιχαίνομαι τον έπαινο» και απενεργοποιήθηκαν,
ενώ οι δε είπανε: «Όταν μιλάω μαζί σου, είναι σα να μιλαω με το π...ος μου» και δεν έτρεξε τίποτα.
Δεν ζήτησα να απενεργοποιηθεί ο τάδε ή ο δείνα, αλλά να ενεργοποιηθούνε κάποιοι. Εάν δεν ενεργοποιηθούνε οι Α επειδη είπανε «σιχαίνομαι τον έπαινο» και παραμένουνε ενεργοί οι Β ενώ βρίζουνε σαν να είναι σε επίσκεψη στην Λέλα την όμορφη απο την οδό Φυλής, τότε σκέψου εάν το σκεπτικό μου είναι η κλασσική σκέψη του Έλληνα ή εάν προκειται για απλή λογική.
Τέτοιου είδους σχόλια, με παρομοιάσεις των συνομιλητών με γεννητικά όργανα, όπως έκανε ο Μακεδον ή με το να αποκαλείς το συνομιλητή σου επιληπτικό, όπως έχει κάνει ο Σβάμπε, δεν είναι καυστικά, αλλά εξυβριστικά και θα γνωρίζεις ασφαλώς ότι εάν αυτά τα "καυστικά" σχόλια γινότανε επώνυμα, θα καταπιανόμασταν με τα άρθρα του ποινικού κώδικα.
Edited by - samuel1974 on 05/09/2007 15:02:35
«Το μέλος Schwabe έχει ξεστομίσει εδω μέσα βρισιές, που θα έπρεπε να γραφτούνε βιβλία ολόκληρα να τις χωρέσουνε και όμως τον αφήνετε στο απειρόβλητο…με το να αποκαλείς το συνομιλητή σου επιληπτικό, όπως έχει κάνει ο Σβάμπε..»
Φίλτατε Σαμουήλ, έχεις αναλάβει και ρόλο κριτή/σχολιαστή?
Επί προσωπικού δεν συνηθίζω να υβρίζω, και οι φορές όπου αυτό συνέβη έλαβε χώρα μετά από επίθεση στο πρόσωπο μου. Ας μην συγχέουμε τις επικρίσεις ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ με το τι κάποιοι θεωρούνε «προσωπικό τους αμπέλι».
Συγνώμη που δεν είμαι «Άγιος», αλλά και ο Ιησούς μετά από εκνευρισμό τα έβαλε ακόμα και με…..μια συκιά ή βιαιοπράγησε κατά ανίδεων επιτηδευματιών. Δεν αντιπαραβάλω το παράδειγμα ως εξίσωση, αλλά ως μια απλή ανθρώπινη αντίδραση.
Ως προς το απυρόβλητο, αυτό είναι ψέμα, διότι και ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί αλλά και πολλάκις έχω λάβει συστάσεις, τις οποίες και ακολούθησε παύση της αντιπαράθεσης και όξυνσης.
Επομένως, θα πρέπει να βρεις κάτι πιο φανταχτερό για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων Σαμουήλ…
quote:
samuel1974
Το μέλος Macedon είπε πριν απο λίγες ημέρες, ότι "το να μιλάς με τον sensum είναι σα να μιλάς με τα γεννητικά σου όργανα" ...Τέτοιου είδους σχόλια, με παρομοιάσεις των συνομιλητών με γεννητικά όργανα, όπως έκανε ο Μακεδον...
1. Θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις σε ποιό σημείο των 1992 μηνυμάτων μου το είπα αυτό, έτσι όπως το δηλώνεις.
2. Θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις έναν άνθρωπο ανάμεσα στους 6.616.156.134 ανθρώπους που κατοικούν τον πλανήτη μας σήμερα, 5.9.2007, του οποίου τα "γεννητικά όργανα"΄(τα οποία αποτελούν δική σου αυθαίρετη ερμηνεία του μηνύματός μου), φύονται υποκάτω της οσφυικής περιοχής.
3. Θα σε παρακαλούσα τέλος να μου πεις σε ποιό σημείο του μηνύματός μου κάνω "παρομοιάσεις των συνομιλητών με γεννητικά όργανα" (sic).
Επειδή και στις τρεις περιπτώσεις η απάντησή σου θα είναι "δεν ξέρω" (γιατί αν είναι οποιαδήποτε άλλη, σημαίνει πως απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά και πως παρουσιάζεις τις δικές σου ερμηνείες σαν ειρημμένες απόψεις άλλων) θα σε παρακαλούσα να παραδεχτείς δημόσια πως έκανες λάθος στα συγκεκριμένα μηνύματά σου που αναφέρονται στο πρόσωπό μου.
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

macedon
quote:quote:
samuel1974
Το μέλος Macedon είπε πριν απο λίγες ημέρες, ότι "το να μιλάς με τον sensum είναι σα να μιλάς με τα γεννητικά σου όργανα" ...Τέτοιου είδους σχόλια, με παρομοιάσεις των συνομιλητών με γεννητικά όργανα, όπως έκανε ο Μακεδον...
1. Θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις σε ποιό σημείο των 1992 μηνυμάτων μου το είπα αυτό, έτσι όπως το δηλώνεις.
2. Θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις έναν άνθρωπο ανάμεσα στους 6.616.156.134 ανθρώπους που κατοικούν τον πλανήτη μας σήμερα, 5.9.2007, του οποίου τα "γεννητικά όργανα"΄(τα οποία αποτελούν δική σου αυθαίρετη ερμηνεία του μηνύματός μου), φύονται υποκάτω της οσφυικής περιοχής.
3. Θα σε παρακαλούσα τέλος να μου πεις σε ποιό σημείο του μηνύματός μου κάνω "παρομοιάσεις των συνομιλητών με γεννητικά όργανα" (sic).
Επειδή και στις τρεις περιπτώσεις η απάντησή σου θα είναι "δεν ξέρω" (γιατί αν είναι οποιαδήποτε άλλη, σημαίνει πως απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά και πως παρουσιάζεις τις δικές σου ερμηνείες σαν ειρημμένες απόψεις άλλων) θα σε παρακαλούσα να παραδεχτείς δημόσια πως έκανες λάθος στα συγκεκριμένα μηνύματά σου που αναφέρονται στο πρόσωπό μου.
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
macedon
macedon
"Βέβαια το να σχολιάζει κανείς τα γραπτά του sensum είναι σα να μιλάει με συγκεκριμένο μέρος του σώματός του, ευρισκόμενο υποκάτω της οσφυικής χώρας.
Ως εκ τούτου, ένα σχόλιο μόνο επί των "γραπτών" του συγκεκριμένου μέλους, ενδεικτικό της εγκεφαλικής του διεργασίας, η οποία αποδεδειγμένα επηρεάζεται από την αλόγιστη έκθεση στο λιβάνι."
Τα μέρη του σώματος που ευρίσκονται υποκάτω της οσφυϊκής χώρας είναι πολλά.
Διαλέχτε και πάρτε.
Τελικά, όντως, δύσκολη η ελληνική.
Όχι!! Το να παρομοιάζεις έναν άνθρωπο, σε ένα χώρο συζητήσεων, ως κάποιο (;) συγκεκριμένο μέρος του σώματος ευρισκόμενο υποκάτω της οσφυϊκής χώρας δεν μειώνει ούτε και προσβάλλει το συνομιλητή σου. Το να ανταποδίδεις όμως την ειρωνεία που πρώτος έλαβες ή το να ζητάς να μην σε παινεύουν, είναι επιλήψιμο και επισύρει ποινή.
Τι άλλο θα δούμε ακόμη;
**Δηλαδή, κύριε Θεοδωρίδη, αν σας αποκαλούσαμε, με το όνομα ενός από τα μέρη που ευρίσκονται υποκάτω της οσφυϊκής χώρας, θα σας χαροποιούσε ιδιαίτερα;

quote:
Ψηλός
Όχι!! Το να παρομοιάζεις έναν άνθρωπο, σε ένα χώρο συζητήσεων, ως κάποιο (;) συγκεκριμένο μέρος του σώματος ευρισκόμενο υποκάτω της οσφυϊκής χώρας δεν μειώνει ούτε και προσβάλλει το συνομιλητή σου.
Επειδή δεν γνωρίζω αν η αδυναμία σου (όπως και η αδυναμία του ετέρου προλαλήσαντος μέλους) κατανόησης της ελληνικής γλώσσας είναι εγγενής, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν θίγεται το συγκεκριμένο μέλος προσωπικά αλλά η προσπάθεια συζήτησης και σχολιασμού των γραπτών του.
"Βέβαια το να σχολιάζει κανείς τα γραπτά του sensum είναι σα να μιλάει...".
Θα μου πεις, ο εγκέφαλος βλέπει αυτά που θέλει να δει, οπότε δεν μπορείς να κατανοήσεις τη διαφορά. Κι αυτό σωστό.
Οσο για τον sensum μου επιτέθηκε με λεκτική βαναυσότητα από το δεύτερο μήνυμά του, γιατί είχα την ατυχία, σχολιάζοντας το πρώτο του μήνυμα, να του ζητήσω να σεβαστεί τους κανόνες του forum. Οι επιθέσεις του ήταν προσωπικές προς το άτομό μου και οι προσβολές του ήταν επίσης προσωπικές.
Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι για εσωτερική κατανάλωση και για δημιουργία εντυπώσεων.
Το θέμα για μένα έχει λήξει και δεν πρόκειται να επανέλθω, παρά τις έντονες και συνεχείς προβοκατόρικες λεκτικές ενέργειες των γνωστών δυναμιτιστών του διαλόγου στο φόρουμ αυτό.
Ισως είναι καιρός να αρχίσουν να σέβονται κάποιοι μερικά πράγματα.

macedon