- Χριστιανισμός = πιστό αντίγραφο του Βουδισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ανακάλυψες και συ την ρημάδα την Αμερική και ποιός μας γλύτωνει
από τους κολομβους του γλυκού νερού...
Φιλαράκι, έχεις πρόβλημα και ο ενθουσιασμός σου
σε παρασέρνει και λες ότι νάναι σαν τα συνθήματα στο γήπεδο...
Αλήθεια τι ομάδα είσαι;
Και για να σοβαρευτούμε, τώρα, το απόσπασμα που λέγεται
βουδισμός, δεν μπορεί να καλύψει παρά μερικά την αλήθεια
και όλα τα υπόλοιπα πάνε από διάβολο μεριά...
Κοινώς μόνο με τον χριστιανισμό θα δούμε φως,αν το θέλει κανείς
φυσικά...
quote:
Σε παρακαλώ πολύ rasputin να μου πεις ένα θαύμα που έκανε ο Βούδας. Τώρα όσον αφορά το αν η θρηκεία τους σχετίζεται με τον διάβολο ένα θα σου πω. Ξέρω άτομα που ήταν σε αυτήν την θρησκεία και μου είπαν ότι όλα τα "θαύματα" και γενικά όλα τα περίεργα που κάνουν (αιωρήσεις και αλλα τέτοια) δεν είναι τίποτα άλλο παρά δαιμονική ενέργεια. Όλα αυτά τα κάνουν με την βοήθεια του διαβόλου.αγγελος91
Πολύ δυνατό τον βρίσκω τον διάολο !!!
Απ΄ την άλλη ολόκληρος θεός και δεν ακούστηκε τίποτα για κάποια αιώρηση , τηλεμεταφορά κ.λ.π. Περιορίζεται μόνο σε εικόνες που δακρύζουν , και "άγια φώτα". Άν συνεχίσει έτσι δεν τον βλέπω να ....κρατάει μαγαζί !
θέλει πάει ,όποιος θέλει μένει κι από έξω...
Εκεί από έξω να δούμε τι θα κάνουνε, όσοι είναι...
quote:
Dying_Incubus:Αγαπητέ europaios2, τι γνώμη έχεις για το Μίθρα;
Tην έχω γράψει παλαιότερα! .........αλλά θα σου απαντήσω διαφορετικά!
Της λυχνίας σβυσθείσης πάσα γυνή ομοία! Συμφωνείς?

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!
Μήπως είν' ηαλήθεια στο θάνατο κιη ζωή μήπως κρύβει την πλάνη
ότιλέμε πωςζει μήπως πέθανε κιείναι αθάνατο ότι έχει πεθάνει
quote:
Όπως φαίνεται KaraRasputin, μάλλον έχεις πρόβλημα...
........
Φιλαράκι, έχεις πρόβλημα και ο ενθουσιασμός σου
σε παρασέρνει και λες ότι νάναι σαν τα συνθήματα στο γήπεδο...
Αλήθεια τι ομάδα είσαι;
.... μόνο με τον χριστιανισμό θα δούμε φως,αν το θέλει κανείς
φυσικά...
Χο χο ..! βρε συ εισαι μπιτ σκεπάρνι λέμε, να παιρνεις φορα και να κατεβάζεις μαντρότοιχο..!
Τωρα καταλαβα γιατι κανεις δεν καταφερνει να μιλησει μαζι σου…
Λοιπον, με το χριστιανισμο σιγουρα καποιοι θα δουν φως (αλλωστε κι εγω ασπαζομαι τη διδασκαλία του Χριστου), ΕΣΥ όμως αποκλείεται.
Και ξερεις γιατι βρε γκιόνη? γιατι με ΚΛΕΙΣΤΑ ματια και προβολεα 100Watt να φας στη μαπα χαμπαρι δε θα παρεις..
Τελος παντων δε θελω να το συνεχισω, αλλα αμα ψηνεσαι ν’ακουσεις κι αλλα εδώ ειμαι.
Ως τοτε, εγω θα συνεχισω με τον αγγελο και τον ευρωπαιο που τουλαχιστο μεχρι στιγμης συνεννοούμαι και περιμενω να μου απαντησουν στις ερωτήσεις μου!
-Φιλε αγγελε σου ειπα παραπανω που θα βρεις για τα θαυματα του Βουδα! Διαβασε αυτά που ειπαμε στο προηγουμενο μηνυμα και ΜΗ ρωτας εδώ μέσα!
..
Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!
Μήπως είν' ηαλήθεια στο θάνατο κιη ζωή μήπως κρύβει την πλάνη
ότιλέμε πωςζει μήπως πέθανε κιείναι αθάνατο ότι έχει πεθάνει
quote:
Ρασπούτιν δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να διαβάσω ολόκληρο την ζωή του Βούδα και να χάσω τόσο χρόνο
Δεκτο και σεβαστον.
Και δε χρειαζεται να κατσω να πω ότι εκανε εκεινο το θαυμα ή το άλλο. Όταν βρεις λιγο χρονο ψαχτο.
Μη ξεχνας όμως ότι κριτική μπορεις να ασκεις ΜΟΝΟ σε πραγματα που τα ξερεις καλα. Κι εσυ τον Βουδισμο δεν τον ξερεις.
«άκουσα αυτό .. μου είπαν εκείνο … λέγεται το ταδε…» δεν είναι σωστα γιατι ετσι οποιοσδηποτε μπορει να συκοφαντήσει.
Μη ξεχνας επισης ότι η βασικη διδασκαλια του Βουδα είναι για τη συμπονοια και την αγαπη.
Ο Χριστος ειχε πει ότι «Οποιος δεν είναι εναντιον μου, είναι μαζι μου»
Απ’τη στιγμη λοιπον που η διδασκαλια του Βουδα συμφωνει με του Χριστου, εσυ γιατι εναντιωνεσαι?
..
quote:
Δεκτο και σεβαστον.
Και δε χρειαζεται να κατσω να πω ότι εκανε εκεινο το θαυμα ή το άλλο. Όταν βρεις λιγο χρονο ψαχτο.
Μη ξεχνας όμως ότι κριτική μπορεις να ασκεις ΜΟΝΟ σε πραγματα που τα ξερεις καλα. Κι εσυ τον Βουδισμο δεν τον ξερεις.
«άκουσα αυτό .. μου είπαν εκείνο … λέγεται το ταδε…» δεν είναι σωστα γιατι ετσι οποιοσδηποτε μπορει να συκοφαντήσει.
Μη ξεχνας επισης ότι η βασικη διδασκαλια του Βουδα είναι για τη συμπονοια και την αγαπη.
Ο Χριστος ειχε πει ότι «Οποιος δεν είναι εναντιον μου, είναι μαζι μου»
Απ’τη στιγμη λοιπον που η διδασκαλια του Βουδα συμφωνει με του Χριστου, εσυ γιατι εναντιωνεσαι?
Kάθε καλός Χριστιανός θέλοντας και μη! είναι και καλός Βουδιστής! ή καλός μουσουλμάνος εφόσον αυτές οι θρησκείες έχουν ως κέντρο τους τη δικαιοσύνη και την αγάπη! Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα!
Αγαπητέ rasputin! το εάν ο Βούδας είχε δηλώσει ότι ήταν αληθινός Θεός έχει μικρή σημασία για τη διδασκαλία του αλλά μεγάλη για το εάν ήταν Θεός όχι! Εφόσον ο ίδιος είχε αρνηθεί κάτι τέτοιο μιλάμε πλέον για τη διδασκαλία ενός φιλόσοφου αλλά όχι Θεού!
Υ.Γ. Εάν διαβάσεις προσεκτικά την Καινή Διαθήκη θα δείς ότι ήταν σαφής για το τι εννοούσε!
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
Edited by - europaios2 on 04/06/2008 00:17:29
quote:
quote:
Dying_Incubus:Αγαπητέ europaios2, τι γνώμη έχεις για το Μίθρα;
europaios2
Tην έχω γράψει παλαιότερα! .........αλλά θα σου απαντήσω διαφορετικά!
Της λυχνίας σβυσθείσης πάσα γυνή ομοία! Συμφωνείς?
Με άλλα λόγια έμμεσα παραδέχεσαι ότι ο Χριστιανισμός πήρε αρκετά στοιχεία από τον Μιθραϊσμό , όπως επί παραδείγματι η περιγραφή «Γέννησης του Χριστού» είναι πιστό αντίγραφο της γέννησης του Μίθρα .