ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ 12 ΘΕΟΙ + ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΙ 12 ΘΕΟΙ + ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
VANDAMMEΜέλος
09/08/2003, 05:53:15
ΝΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ!!!ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΑ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!!!

Edited by - VANDAMME on 29/08/2003 23:35:18

CrytilaΜέλος
05/09/2003, 09:43:12
Κι εγώ κατάγομαι απο Μάνη, χεχε. Ο παππούς μου γεννήθηκε στο Νύφι.
Πρέπει να ήταν άτομο με ... ξεχωριστές ικανότητες.
Όταν ήταν μικρός έβλεπε διάφορα περίεργα.
Μια μέρα έκατσε και μας είπε την ιστορία του, που περιελάμβανε τα παιδικά του χρόνια, τις ταλαιπωρίες του στους πολέμους κλπ κλπ.
Όταν ήταν μικρός λοιπόν:
α) είχε δει ένα γυάλινο ανθρώπινο κρανίο που εξέπεμπε φως το βράδυ,
β) μια μέρα που ο αέρας φύσαγε δυνατά είχε ακούσει απελπισμένες φωνές και αλυσίδες,
γ) είχε δει μια νεράϊδα που χτενιζόταν τα μεσάνυχτα μπροστά από έναν πύργο (αυτό το είχαν δεί κι άλλοι συγχωριανοί του) και
δ) είχε δει μπροστά του και σε απόσταση 5-6 μέτρων απ'αυτόν δύο γυναίκες ντυμένες στα άσπρα, με καλυμένα και τα μαλλιά με άσπρα πέπλα να προχωράνε. Εκείνος προσπαθούσε να τις πλησιάζει αλλά εκείνες απομακρύνονταν

arisdΝέο Μέλος
05/09/2003, 11:46:32
ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΓΕΡΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ

ΕΧΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ

ΕΔΡΑ ΓΥΘΕΙΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΕΡΕΥΝΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ .... ΤΟ ΑΚΡΟΤΑΙΝΑΡΟ Ή ΑΛΛΙΩΣ 'ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΗ' .......ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

05/09/2003, 13:05:54
Φίλε arisd νομίζω ότι θα πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση κάποια στιγμή προς το Ταίναρο!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

arisdΝέο Μέλος
05/09/2003, 13:19:38
ostria i idea einai kali alla i 'simantiki' imeriminia tia fetinis panselinou tou augoustou perase.Egine mia sinantisi sta alika tote me apokaliptikes empeiries....

opoios epithimei plirofories gia akrotainaro mail me or request in forum. o vandamme pou menei alika mporei na voithisei kai eimai sigouros oti kserei polla...

etoimos dilono gia opoiadipote eksormisi alla me sigkekrimeno skopo

05/09/2003, 14:01:58
arisd και βέβαια ενδιαφέρομαι να μάθω τί έγινε... στείλε μήνυμα ή mail ή αν μπορείς κάνε μια λυτή αναφορά εδώ

ΝΑΖΙ + ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΔΗ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1669

Το θέμα του φίλου θάνου είναι ειδικά για το Ταίναρο και την είσοδο του Αδη. Το ανεβάζω για να του ρίξεις μια ματιά και αν έχεις καμιά πληροφορία είναι ευπρόδεκτη.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

oneiric1Μέλος
05/09/2003, 17:15:07
Βρε βρε φίλοι μου!

Όπως είπα ήδη, καταγωγή από το Νύφι (γεννήθηκε ο παππούς μου) και ο μπαμπάς μου γεννήθηκε στο Γύθειο!

Φίλε ari, πολύ ενδιαφέρον το πατρώνυμό σου! Ξέρεις τίποτα γι' αυτό?

Πάντως έχω ακούσει τόσες πολλές ιστορίες, ειδικά για νεράιδες, σε αυτά τα μέρη που ειλικρινά αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβαίνει.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

magneticΝέο Μέλος
14/03/2007, 13:26:13
γεια σας ειμαι καινουριο μελος....ενας λογος που γραφτηκα ειναι ορι ειδα πατριωτακια..με λενε μαρια κατοικω στη χαλκιδα αλλα η καταγωγη μου ειναι απο τη γερμα λακωνιας στη μανη,απο κει ειναι ο πατερας μου, εξου και το επιθετο μοσχοβακου..ειλικρινα δεν εχω ακουσει καποια παραξενη ιστορια ουτε για νεραιδες ουτε για ξωτικα,αν και ειναι λιγο ανατριχιαστικα ολα αυτα εμενα με ενδιαφερουν πολυ ολα αυτα και μου διεγειρουν την φαντασια
vardaΝέο Μέλος
03/07/2005, 23:29:18
Έξω απο το κτιριο της CIA εγκαταστάθηκε το 1990 ενα κρυπτογραφημενο γλυπτο, το οποιο περιείχε έναν μυστικο κώδικα.Παρολο που καταφεραν να το αποκρυπτογραφήσουν δεν μπορεσαν ακομη να εξηγησουν τη σημασια του γριφου που εκρυβε.Συγκεκριμένα ελεγε:

'' Ανάμεσα στην απουσια φωτος και στην ελαχιστη σκια, βρισκεται η απόχρωση του iglusion.
Ηταν τελειως αόρατο.Πως ηταν αυτο πιθανό;.Αυτοι χρησιμοποιησαν το γηινο μαγνητικο πεδίο.Οι πληροφοριες συγκεντρωθηκαν και μεταβιβαστηκαν σε μια αγνωστη τοποθεσια. Η CIA ξερει για αυτο;Πρέπει,εχει θαφτει καπου εκει εξω.Ποιος ξέρει την ακριβή τοποθεσια;Μονο ο WW.Αυτό ηταν το τελευταιο μηνυμα του.38 μοιρες,57 λεπτα, και 6,5 δευτερολεπτα βορεια,77 μοιρες, 8 λεπτα και44 δευτερόλεπτα δυτικα.ID με τις σειρες
Αργα,βασανιστικα αργα, τα υπολειμματα των συντριμιών που εφραζαν το χαμηλοτερο μερος της πορτας αφαιρέθηκαν.Με χέρια,τα χερια μου να τρεμουν, εκανα μια μικρη χαραμαδα στην πανω αριστερη γωνια της πορτας.Και μετα,μεγαλώνοντας λιγο την τρ΄τπα, έβαλα μεσα το κερι και κρυφοκοιταξα.Ο καυτος αερας που ξεφευγε απο την κλεισμενη αιθουσα εκανε την φλογα να τρεμει,αλλα οι λεπτομερειες απο οσα υπηρχαν μεσα στο δωματιο αχνοφανηκαν μεσα στην ομιχλη.Μπορειτε να δείτε τίποτα;''

Λεγεται ότι ο γρίφος αυτός αποτελεί μια συνεχεια απο τον γλυπτη των κωδικων του DA VINCI.Γνωριζει κάποιος κατι σχετικα;

My life is a legend...but I want to make it a myth...

illuminatusΝέο Μέλος
04/07/2005, 16:43:16
Για παραπάνω στοιχεια δες στο http://elonka.com/kryptos/faq.html
Φαίνεται να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα είδος μοντέρνας τέχνης. Ο καλλιτέχνης το έφτιαξε σε συνεργασία με τον τότε διευθυντή της CIA.
Δεν ξέρω τι ήθελε να πει ο ποιητής, αλλά το βρίσκω λίγο χλωμό να περιέχει στοιχεία για πράγματα που δεν λέγονται αλλιώς. Βέβαια κανείς δεν ξέρει ποτε.. :)
Οσο για τον Κώδικα Ντα Βίντσι, ο συγγραφέας του (ο θεός να τον κάνει συγγραφέα) έχει ένα κόλλημα με τους γρίφους και ήθελε να συμπεριλάβει και το krypto στο βιβλίο, αλλά τελικά δεν το έκανε. Βλέπεις θα χρειαζόταν λίγη σκέψη για αυτό και προτίμησε απλώς να βουτήξει τα στοιχεία του αυτούσια...

Everything you know is wrong!