- ΘΕΑΣΗ ΔΙΠΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (πχ. 11:11, 22:22, 11:33....) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Παρατηρείτε κάτι τέτοιο ή κάποιο ανάλογο φαινόμενο;
Έχει επηρεάσει την ζωή σας θετικά η αρνητικά;
Έχει κάποιος γνώση του τι συμβαίνει;
Δώσει εξήγηση γι αυτό εκτος του 22.22 η ζωή μου είναι γεμάτη από 2
Πάντα με κυνηγάνε τα διπλα .
Απλά τα νούμερα που αναφέρεις παρουσιάζουν συμμετρικότητα και καταγράφονται ποιο εύκολα στον εγκέφαλο δίνοντας μια εντύπωση συγχρονικότητας.
Ο Εγκέφαλος πάντα ψάχνει απεγνωσμένα μέσα στο χάος για να βρεί μία τάξη, μια μορφή, ένα σχήμα που θα του κάνει "κλίκ", πρόκειται για μια τεχνική επιβίωσης, μια τεχνική κυνηγών, που αναπτύχθηκε μέσα από τα εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης του είδους μας. Δεν αποκλείεται βέβαια να εκδηλώνεται και σε άλλα είδη ίσως κάπως διαφορετικά..
Edited by - r00t on 15/09/2007 16:47:42
Φίλε r00t, αν ήταν έτσι τότε ίσως όλοι οι άνθρωποι θα το παρατηρούσαν. Φυσικά δεν αντικρούω αυτό που ανέφερες, απλά εστιάζω σε περιπτώσεις όπου η θέαση διπλών ψηφίων είναι συστηματική και πέραν της συμπτώσεως ή του εσωτερικού ρολογιού. Παράδειγμα από την δική μου εμπειρία: Έχει υπάρξει ημέρα όπου από τις 10 φορές που κοίταξα την ώρα οι 9 ήταν διπλά νούμερα και μάλιστα σε διαφορετικά ρολόγια με αποκλείσεις μεταξύ τους ή σε ρολόγια τρίτων! Το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται εντατικά και πίστεψέ με, είμαι αρκετά λογικός και αναλυτικός. Από αυτό το καλοκαίρι οι εμφανίσεις των 2323, 2222, 2020 έχουν ελαττωθεί, ενώ αυξήθηκαν οι εμφανίσεις των 1111, 1122, 1133, 1144, ή 222, 333, 444, ή ό,τι τελειώνει σε 11, 22, 33, 44, και 55. Ανακάλυψα διάφορες εξηγήσεις για αυτό (ιδιαίτερα για το 1111) στο διαδύκτιο, αλλά δεν υιοθετώ κάποια από αυτές. Πολλά άσχημα και μοιραία γεγονότα συνέβηκαν από την στιγμή της παρατήρησης των διπλών ψηφίων, αλλά δεν τολμώ να πω ότι συνδέονται μεταξύ τους
Είναι πιθανόν οι αριθμοί οι οποίοι παρουσιάζουν κάποια στοιχεία συμμετρικότητας να εντυπώνονται στο υποσυνείδητο μας σε μεγαλύτερο βαθμό από κάποια άλλη τυχαία ένδειξη του ρολογιού.
Παλιότερα μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση το γεγονός το ότι παρατηρούσα ώρες όπως 11:11, 13:13 κλπ.
Ύστερα σκέφθηκα πόσες φορές έχω κοιτάξει το ρολόι κι είδα τόσες άλλες ενδείξεις οι οποίες δε μου έκαναν εντύπωση.
Μπορώ να σου πω πως από τότε δεν θυμάμαι καν αν κοιτάζω το ρολόι σε ώρες που παρουσιάζουν συμμετρικότητα! ![]()
Υ.Γ. Εγώ πάλι που για χρόνια σχεδόν κάθε πρωί κοιτούσα το ρολόι στις 09:23 τι να πω? ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Y.Γ. Εγώ πάλι που για χρόνια σχεδόν κάθε πρωί κοιτούσα το ρολόι στις 09:23 τι να πω?
Mήπως συνοδευόταν και με την φράση "ωχ πάλι άργησα για την δουλειά" ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Την δεύτερη ώρα ή θα την είχα κοπανήσει ή θα παρακολουθούσα κάποιο μάθημα στο σιωπηλό mode.
Δεύτερη ώρα γαρ...
Στην δουλειά τέτοια ώρα λέω "ακόμα 9+ είναι?!". ![]()

Συμφωνο παρα πολυ με τον φιλο DYING .εχεις απολυτο δικαιο.το οτι είναι πιθανόν οι αριθμοί οι οποίοι παρουσιάζουν κάποια στοιχεία συμμετρικότητας να εντυπώνονται στο υποσυνείδητο μας σε μεγαλύτερο βαθμό από κάποια άλλη τυχαία ένδειξη του ρολογιού.
Αλλα και εγω παλια οταν εβλεπα την ωρα 11:11 παντα με επερνε ενας φιλος μου τηλεφωνο και παντα ηταν εκεινος.μου ετυχε 4-5 φορες.πολυ παραξενο!!!!!!!!
Μια μεγαλη γυναικα που ασχολειτε με αυτα τα πραγματα και την ξερω χρονια τωρα και εχει πολλες γνωσεις σε αυτα τα παραξενα θεματα μου ειπε αυτος ο αριθμος που βλεπουμε συνεχος η σε αυτοκινητο η στην ωρα να συμαινει κατι για εμας αυτος ο αριθμος και πρεπει να το Υαχουμε(και την καθε λεπτομερια) η ακομη εκεινη την ωρα να σε σκευτετε καποιος η ακομη να σου συμβει κατι καλο η και ακομη κατι δυσαρεστο.
που πολυ ανθρωποι το παθαινουν.σαν αυτη η γυναικα οταν βλεπει 3 φορες του αυτοκινητου τα ιδια σε μια μερα (που σοανια της συμβαινει λεει)ξερει οτι θα γινει κατι κακο μεσα στο σπιτι της.
Αλλα να σας πω ολα αυτα ειναι μεσα στο μυαλο μας.Αν πεις και σκευτεσε συνεχος οτι κακο θα μου συμβει ,τοτε θα γινει γιατι εμεις θα το προκαλεσουμε κατα καποιο τροπο.
ΟΠΩΣ Πχ. οταν καποιος λεει την τυχη του αλλου με χαρτια (τα ταρω) παλι αυτα παιζουν με το μυαλο σου και τα δημιουργεις μονο σου τα προβληματα.
<AFHSTE THN LOGIKH NA SAS PLHSIASH>
ΕΥχΑΡΙΣΤΩ![]()
Για παράδειγμα, αν δούμε μια μαύρη γάτα μπορεί να φοβηθούμε ότι θα μας τύχει κάτι το αρνητικό.
Όταν αυτό καταγραφεί στο υποσυνείδητο μας, μπορεί πράγματι να προκαλέσουμε κι οι ίδιοι ακόμη ένα αρνητικό συμβάν.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αποδώσουμε ευθύνες στην γάτα κι όχι σ' εμάς.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν "γρουσούζικα" πράγματα.
Υπάρχουν πράγματα που εμείς τα ερμηνεύουμε με τον ένα ή τον άλλον τρόπο και δρούμε αναλόγως. ![]()

quote:
Αγαπητή PARADEISOS, είναι πιθανόν κάποιες φορές να έχουμε να κάνουμε με συμπτώσεις κι ύστερα να συνδέουμε ένα γεγονός με κάποιο άλλο που υποθέτουμε ότι το ακολουθεί.
Για παράδειγμα, αν δούμε μια μαύρη γάτα μπορεί να φοβηθούμε ότι θα μας τύχει κάτι το αρνητικό.
Όταν αυτό καταγραφεί στο υποσυνείδητο μας, μπορεί πράγματι να προκαλέσουμε κι οι ίδιοι ακόμη ένα αρνητικό συμβάν.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αποδώσουμε ευθύνες στην γάτα κι όχι σ' εμάς.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν "γρουσούζικα" πράγματα.
Υπάρχουν πράγματα που εμείς τα ερμηνεύουμε με τον ένα ή τον άλλον τρόπο και δρούμε αναλόγως.
Αγαπητέ Dying_Incubus θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Επίσης να τονίσω ότι οι αριθμοί είναι γύρω μας και κοιτάμε χιλιάδες φορές το ρολόι αλλά μόνο όταν βλέπουμε το 11.11 -εφόσον έχουμε και την ιδέα- λέμε νάτο πάλι το είδα.
Εμένα στη ζωή μου επαναλαμβάνεται π.χ. ο αριθμός 7 και ο αριθμός 3 από το διαμέρισμα που έχω μέχρι την ημερομηνία γέννησής μου. Οπότε τί σημαίνει δηλ. ότι όποτε βλέπω ότι είναι 7 η ώρα πρέπει να μου κάνει εντύπωση?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Πιστεύω πως η εντύπωση που μας προκαλείται είναι η συμμετρικότητα που εμφανίζουν οι αριθμοί 11:11, 22:22.
Από την άλλη, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι κοιτάμε αρκετές φορές της ημέρας το ρολόϊ μας και βλέπουμε διάφορους αριθμούς.
Δε μας προκαλεί όμως ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός αυτό.
Από την άλλη, είναι πιθανό να συνδέσουμε μια συγκεκριμένη ένδειξη του ρολογιού με ένα συγκεκριμένο συμβάν.
Αν πχ πέσω και σπάσω το χέρι μου στις 21:47 κι έχω δει προηγουμένως την ώρα, μπορεί να συνδέσω την συγκεκριμένη ώρα με το αρνητικό αυτό περιστατικό που μου έφερε πόνο.
Οπότε θα αρχίσω να φοβάμαι τι θα ακολουθήσει κάποια άλλη στιγμή που θα κοιτάξω το ρολόι την ίδια στιγμή.
Κι αν μετά αρχίσω να προκαλώ υποσυνείδητα διάφορες ατυχίες;
Πόσο μάλλον όταν κάποιο ατύχημα συμβεί στις 22:22 πχ, φαντάσου τι μπορεί να σκέφτεται κάποιος! ![]()

![]()
ΣΟυ εύχομαι να έχεις καλές κι εποικοδομητικές συζητήσεις στα Forums του Esoterica!
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Σχετικά με το ερώτημα σου, προσωπικά δεν πιστεύω πως το γεγονός ότι παρατηρείς αρκετές φορές τον αριθμό 11 στην ένδειξη της ώρας αποτελεί κάποια "αντίστροφη μέτρηση" - όπως είπες χαρακτηριστικά.
Αντίστροφη μέτρηση για τι όμως;
Τι σκέφτεσαι;
Από την άλλη, πόσες φορές έχεις παρατηρήσει την ένδειξη της ώρας σε μια ημέρα και δεν έχεις δει τον αριθμό 11;
Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες φορές που η ένδειξη έδειχνε κάποια διαφορετική ώρα.
Αν όμως έτυχε σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να παρατηρείς συχνά το 11, μήπως κατά κάποιον τρόπο συνδέθηκες αρνητικά με αυτό τον αριθμό, φοβούμενος/η για κάτι το κακό - έστω κι υποσυνείδητα;
Εάν αποβάλλεις αυτή την σκέψη νομίζω ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. ![]()

Εγώ προσωπικά δεν έχω καταλήξει.. είναι αλήθεια πως είναι αρκετά περίεργο το να γυρνάει το κεφάλι σου συνεχώς σε αυτή την ώρα σε ρολόγια που δεν είναι συγχρονισμένα μεταξύ τους (άρα και με το "εσωτερικό" σου ρολόι) αλλά όπως είπε κάποιος μήπως γυρνάμε συχνά και απλά στο 11:11 το μυαλό μας το βλέπει σαν κάτι σημαντικό λόγο της ομοιότητας των άσσων και τσάμπα δίνουμε τόσο σημασία?
Για να είμαι πιο ξεκάθαρος, τείνω προς το ότι όλα είναι μάλλον παιχνίδια του μυαλού που απλά ορισμένες φορές τα παίζει τόσο καλά που μας κάνει έστω και για λίγο να απορούμε και να σκεφτόμαστε πολλά και διάφορα ενδεχόμενα ακόμα και όταν θα υπήρχαν λογικότερες εξηγήσεις.
Καθώς είμαστε σε μια χρονιά με αρκετά 11ρια θα ήθελα και την άποψη των υπολοίπων έτσι με μια πιο.. σύγχρονη ματιά. Νοιώθετε ότι συγκεκριμένα αυτό τον χρόνο (και λόγο ίσως ότι το μυαλό έχει περισσότερο φέτος να ασχολείται με το 11) το φαινόμενο είναι για εσάς εντονότερο? :)
Και συγκεκριμένα για το 11 που φαίνεται ότι με κυνηγάει από κούνια...
1)Κάθε μου σοβαρή σχέση που με σημάδεψε την ξεκίνησα στις 11.
2)Γιορτάζω 11/11
3)Το πιο σημαντικό άτομο έχει στις 11 κάποιου μηνός γενέθλια...
4)Αν και έκλεισα την εκκλησία για το γαμο μου 11 μήνες πιο πρίν η μόνη ημερομηνία που ήταν ελευθερη εκείνο το μήνα ήταν 11!
3)Πήγα στο 11ο δημοτικό και μετά στο 11ο Λύκειο περιστερίου...
4)Το 11 γράμμα της αλφαβήτου με κυνηγά κυριολεκτικά...
5)Το εξοχικό μου βρίσκεται στην 11η στάση Αιαντείου...
6)Κάθε εισητήριο συναυλιας που έχω πάρει έχει μέσα το 11 ή το άρθροισμα 11
7)Η παλιά μου ταυτότητα είχε μέσα ένα 11άρι...η καινούργια έχει 2(!)
8)Στην ομάδα που έπαιζα βόλλεϋ όσο και αν το πάλεψα το 11 μου δώσανε...
9)Οσες φορές εχω ξυπνήσει εν μέσο νυκτός εντελώς ξαφνικά χωρίς λόγο και κοιτάζω το ρολόι η ώρα είναι 11:11.
Kάποια μέρα είδαστον Χαρδαβέλα που ανέπτυσσε το ίδιο θέμα ότι οι Μάγιας είπαν ότι κάτι σημαντικό θα γίνει στις 11:11 ώρα Γκρήνουιτς..το 2012/12/12. Και τώρα κρατηθείτε... Πως μου ήρθε φλασιά και έκανα το άρθοισμα της ημερομηνίας...και είναι... 11!![]()

quote:
Από την άλλη, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι κοιτάμε αρκετές φορές της ημέρας το ρολόϊ μας και βλέπουμε διάφορους αριθμούς.
Ενώ αναλώνω ώρες πολλές καθημερινά στον υπολογιστή είναι ζήτημα να έχω κοιτάξει το ρολόι του 5-6 φορές... πάντα είναι 11:11.
Το περίεργο είναι ότι έχω προσέξει ότι αυτό γίνεται σχεδόν πάντα όταν κοιτάμε ψηφιακά ρολόγια λες και κάποιος επιλέγει τον καλύτερο δυνατό τρόπο να εντυπώνεται η εμφάνιση του 11:11 στη συνείδησή μας. Στα κλασσικά ρολόγια δε νομίζω να μου έχει συμβεί παραπάνω από 1-2 φορές στη ζωή μου.

Πάντως για το θέμα της ημερομηνίας ειδικά, αν επρόκειτο για κάποια καταστροφή όπως ακούω συνεχώς, γιατί θα έπρεπε κάποιοι άνθρωποι να "προειδοποιούνται" αφού έτσι κιαλλιός δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο.. Αν λοιπόν για μένα την δεχόμουν αυτή την συσχέτιση, αυτόματα στο μυαλό μου θα έπρεπε να απορρίψω και την καταστροφολογία για το 2012 (όχι ότι δεν το κάνω ήδη) ή έστω την συνολική καταστροφή.