ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΑΣΗ ΔΙΠΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (πχ. 11:11, 22:22, 11:33....) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΘΕΑΣΗ ΔΙΠΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (πχ. 11:11, 22:22, 11:33....) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

synplinpan31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/02/2011, 15:30:29
Η καταστροφολογία σε φυσικό επίπεδο για μένα είναι μια μάλλον αστοχη υπόθεση...
Πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με άλλου είδους αλλαγές...συνειδησιακές...
Με λίγο ψάξιμο που έκανα στο ίντερνετ ανακάλυψα πως υπάρχει η θεωρία για τους άνθρώπους που είναι συνδεδεμένοι με το 11 ότι καλούνται να παίξουν ένα συγκεκριμένο ρόλο στο "σενάριο" αυτό.
Μη με ρωτήσεις τι... Οπως όλοι οι υπόλοιποι απλά το νοιώθω χωρίς να ξέρω...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
CravenΜέλος
21/02/2011, 16:12:57
Ναι τα έχω διαβάσει και αυτά τα σενάρια για την μετάβαση της ανθρωπότητας σε άλλο επίπεδο συνείδησης και κάποιοι επιλεγμένοι (με τι κριτήριο?) θα βοηθήσουν σε αυτή την μετάβαση. Μου ακούγεται τραβηγμένο φυσικά όλο αυτό (όπως και όλα τα σενάρια) αλλά σίγουρα αν επιθυμούσα ένα απ τα σενάρια να ισχύσει τελικά όσο και αν αντιβαίνει στην λογική μας, αυτό θα ήταν το συγκεκριμένο σενάριο καθώς είναι το μόνο που δεν περιέχει αναγκαστικά την καταστροφή και είναι ίσως το μόνο θετικό σενάριο (το χω γράψει ξανά νομίζω αυτό στο θέμα για το 2012.. :))
21/02/2011, 21:18:55
Ποιος ξέρει φίλε μου τον σκηνοθέτη?
Εκείνος ξέρει μόνο για την διανομή των ρόλων και γιατί την έκανε έτσι...
Απομένει σε μας ...στον καθένα μας να παίξει το ρόλο του καλά όταν θα έλθει εκείνη η ώρα...
Ολα γίνονται ερήμην μας τώρα θα το μάθεις?

entryΝέο Μέλος
09/03/2011, 19:44:34
στο θεμα αυτο με τα επαναλβανομενα νουμερα εχω να δωσω μια απαντηση που οποιος θελει μπορει να το πιστεψει και οποιος δεν θελει μπορει να προσπερασει.
τα ιδια νουμερα στην σειρα εχω διαβασει οτι ειναι μηνυματα που μας
δινουν οι αγγελοι, και κανουν οτι μπορουν για να μας τραβηξουν την προσοχη και να επικοινωνησουν μαζι μας, για κατι που μας απασχολει η για κατι που εχουμε παρακαλεσει (προσευχηθει)
και συνεχιζω με τις εξηγησεις των αριθμων οπως τα αναφερει
η Dorren virtue στο βιβλιο της '' θεραπεια με την βοηθεια των αγγελων''

1. υπαρχη μια πυλη ευκεριας για σας που ανοιγει, και οι σκεψεις σας υλοποιητε σε χρονο ρεκορ. δηλαδη οτι το συμπαν τραβηξε φωτογραφια την σκεψη σας και τις υλοποιει.ειστε ευχαριστημενοι απο την σκεψη που κανατε, αν οχι αλλαξτε σκεψεις.

2.οι νεες ιδεες σας αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα, μην παραιτησε λιγο πριν πραγματοποιηθει αυτο που τοσο πολυ θελεις. η υλοποιηση θα γινει προφανης σε λιγο, γι αυτο συνεχισε την καλη δουλεια.

3.οι αναληφθεντες διδασκαλοι ειναι κοντα σας και θελουν να ξερετε οτι εχετε την βοηθεια τους. απευθυνθειτε σε αυτους οταν βλεπετε συνδιασμους του 3.

4.οι αγγελοι σας περιβαλουν τωρα, και επιβεβαιωνουν την αγαπη τους και τη βοηθεια τους.

5 δεστε τις ζωνες σας, γιατι ερχετε μια μεγαλη αλλαγη στην ζωη σας. αυτην την αλλαγη δεν πρεπει να την δειτε ως θετικη η αρνητικη αφου ολοες οι αλλαγες ειναι απλα μερος της ροης της ζωης.

6. οι σκεψει σας δεν βρισκονται σε ισσοροπια τωρα, ειναι πολυ εστιασμενες σε υλικο πεδιο.

7. οι αγγελοι σας χειροκροτουν. συνεχιστε την καλη δουλεια και να ξερετε η ευχη σας θα πραγματοποιηθει. περιμενε να συμβουν θαυματα.

8. μια φαση στην ζωη σας προκειτε να τελιωσει και αυτο ειναι σημαδι προειδοποιησης ωστε να προαιτοιμαστειτε. μπορει να ειναι συναισθηματικη, επαγγελματικη η συντροφηκη φαση.

9. ολοκληρωση. αυτο ειναι το τελος μιας μεγαλης φασης της προσωπικης σου ζωης.

0. ενα σημαδι οτι καποια κατασταση εχει κλεισει εναν πληρη κυκλο

11/03/2011, 16:31:44
Αγαπητέ/ή entry, έχω ακούσει για το συγκεκριμένο βιβλίο - προσωπικά δεν το έχω διαβάσει - όμως μου δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά.
Κάποιοι άνθρωποι έχουν συνδυάσει την θέαση των διπλών αριθμών με μια επικείμενη καταστροφή ή έστω ένα επικείμενο αρνητικό γεγονός στην ζωή του θεατή των διπλών αριθμών ή κάποιου δικού του ανθρώπου.
Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι λίγο παράδοξο οι διπλοί αριθμοί να προέρχονται από μια αγγελική οντότητα;

In anticipation of my resurrection...

CravenΜέλος
11/03/2011, 16:59:08
quote:

Αγαπητέ/ή entry, έχω ακούσει για το συγκεκριμένο βιβλίο - προσωπικά δεν το έχω διαβάσει - όμως μου δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά.
Κάποιοι άνθρωποι έχουν συνδυάσει την θέαση των διπλών αριθμών με μια επικείμενη καταστροφή ή έστω ένα επικείμενο αρνητικό γεγονός στην ζωή του θεατή των διπλών αριθμών ή κάποιου δικού του ανθρώπου.
Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι λίγο παράδοξο οι διπλοί αριθμοί να προέρχονται από μια αγγελική οντότητα;

Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ πριν πολλά χρόνια (το 2005 που ψάχνοντας για αυτό το φαινόμενο επειδή είχε παραγίνει, έπεσε το μάτι μου σε κάτι κείμενα για light watchers και για αγγέλους που προσπαθούν να τους αφυπνίσουν) και απορούσα τότε πως γίνεται να προσπαθούν να σε αφυπνίσουν έτσι όταν η θέαση των διπλών αριθμών σε διαρκή βάση το μόνο που κάνει σε ένα άτομο είναι να του προκαλεί μια αίσθηση "στραβού" και "κακού", ότι περισσότερο προειδοποίηση για κάτι στραβό είναι παρά για καλό.

11/03/2011, 19:12:24
Αγαπητέ Craven, αυτό που αναφέρεις μου θυμίζει τον Mothman, το λεγόμενο "άνθρωπο - πεταλούδα", η θέαση του οποίου όπως υποστηρίζεται από κάποιους συνδέεται με μια επικείμενη μεγάλη καταστροφή η οποία θα συμβεί.

Εάν θέλεις μπορείς να δεις και το παρακάτω θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Ο άνθρωπος πεταλούδα - Mothman

καθώς μπορεί να σου φανεί ενδιαφέρον.

In anticipation of my resurrection...

11/03/2011, 22:14:20
Κι εγώ πολλές φορές έχει τύχει να βλέπω διπλά νούμερα και όλα να γυρίζουν γύρω από τον αριθμό 8 αλλά πότε μου έφερε τύχει και πότε ατυχία. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι σημαίνει κάτι. Εσύ έχεις κάποια σημάδια ότι τα νούμερα σου οδηγούνε κάπου;

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

LIGHTWORKERΜέλος
07/04/2011, 06:29:21
quote:

Ναι τα έχω διαβάσει και αυτά τα σενάρια για την μετάβαση της ανθρωπότητας σε άλλο επίπεδο συνείδησης και κάποιοι επιλεγμένοι (με τι κριτήριο?) θα βοηθήσουν σε αυτή την μετάβαση. Μου ακούγεται τραβηγμένο φυσικά όλο αυτό (όπως και όλα τα σενάρια) αλλά σίγουρα αν επιθυμούσα ένα απ τα σενάρια να ισχύσει τελικά όσο και αν αντιβαίνει στην λογική μας, αυτό θα ήταν το συγκεκριμένο σενάριο καθώς είναι το μόνο που δεν περιέχει αναγκαστικά την καταστροφή και είναι ίσως το μόνο θετικό σενάριο (το χω γράψει ξανά νομίζω αυτό στο θέμα για το 2012.. :))

Φιλε/φιλη Craven η θεαση των σημετρικων αριθμων και ιδιαιτερα του 11:11 εχει να κανει μ αυτο ακριβως που σκεφτεσαι!Ειναι μυνηματακι απο τους απο πανω που προσπαθουν απεγνωσμενα να σου τραβηξουν την προσοχη για ν αρχισεις να ψαχνεσαι και να ανακαληψης την αληθεια!!
Λες οτι δεν καταλαβαινεις με τι κριτηριο ειναι αυτοι επιλεγμενοι μα αν καταλαβαινες τα κριτηρια θα ειχες ανεβει ηδη συνειδητοτητα!!Και αν καποιος προσπαθησει να σου πει τα κριτηρια αυτο να δεις πως θα αντιβαινει στην λογικη σου!!Μα για μισο λεπτο,δεν ειπαμε οτι θα ανεβουμε συνειδητοτητα αυτο λοιπον τι σημαινει οτι την υποτιθεμενη λογικη μας πρεπει να την ξεχασουμε η μαλλον να την εξεληξουμε!!
Παμε λοιπον στα κρητηρια:αυτοι που εχουν "επιλεχθει" οπως λες.Να σε ενημερωσω οτι ολοι εχουμε επιλεχθει ολοι ειμαστε ισοι και εχουμε τη δυνατοτητα αυτη,οι επιλεγμενοι απλως ειναι παλαιοτερες ψυχες και θα ανεβουν πιο γρηγορα συνειδητοτητα δηλαδη αφυπνιζονται αυτοι πρωτα και βοηθουν και τους αλλους!!(καλη ωρα)
Ξερω ποσο κινεζικα σου ακουγονται αυτα τωρα.Θα μπορουσα να πω πολλα πανω στο συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν ξερω απο που ν αρχισω για να μπορεσει να κατανοηθει.Ο καθενας μονος του πρεπει να ψαχτει.Και οσο προχωραει θα δει οτι θα του εμφανιζονται αυτα ακριβως που πρεπει να μαθει(συγχρονικοτητα λεγεται)Το μονο που μπορω να πω σε οποιον βλεπει αυτους τους αριθμους ειναι ψαχτειται και οτι διαβαζεται περαστε το απ την καρδια (ωπα!καινουριο ειναι αυτο πως το κανεις?κι ομως μπορεις απλα δεν το χεις μαθει)Εχεις και συναισθηματικη ευφυια εχεις και δεξη ημισφαιριο στον εγκεφαλο σου,το οποιο το κακομοιρο κοιμαται μηπως ηρθε η ωρα να το ξυπνησεις?
Μετα απο τοσο καιρο κατι σε εκανε να ξανανοιξεις το θεμα,τυχαιο?δε νομιζω!!

ΦΙΛΙΚΑ

07/04/2011, 09:30:49
Η πρώτη μου ταυτότητα έβγαζε σύνολο 11
Η δεύτερη μου ταυτότητα έχει το 111 και άλλα δυο νούμερα που βγάζουνε σύνολο 11... είμαι σοβαρά γιατρέ μου?

LIGHTWORKERΜέλος
08/04/2011, 04:25:21
quote:

Η πρώτη μου ταυτότητα έβγαζε σύνολο 11
Η δεύτερη μου ταυτότητα έχει το 111 και άλλα δυο νούμερα που βγάζουνε σύνολο 11... είμαι σοβαρά γιατρέ μου?

Θα δειξει η νεκροψια!!χεχε(black χουμορακι)
Φιλε/φιλη Αvallon δεν ξερω αν ειναι μονο αυτα η αν βλεπεις και τον αριθμο 11 συστηματικα!!Η αληθεια ειναι οτι οντως συνηθως αυτοι που πρεπει να αφυπνιστουν τον βλεπουν πολυ συχνα,αλλα δεν ειναι μονο αυτα τα κρητηρια το βασικοτερο κρητηριο ειναι πως νιωθεις!Αν εχεις αυτη τη βαθεια αισθηση απο παντα οτι εχεις ενα σκοπο εδω περα!Ασχετα αν ειναι πολυ αοριστη,αυτο ειναι γιατι ακομα καποιος δεν εχει αφυπνιστει πληρως
την αισθηση ομως την εχει παρα πολυ εντονα και γεγονοτα στη ζωη του δρομολογουνται ετσι που τον οδηγουν παντα εκει!!Ολα γινονται σταδιακα!