- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Και τι μου λες τωρα?Οτι ο χομο σαπιενς ηρθε στην ευρωπη με το που του επεσε το τριχωμα απο το προηγουμενο ειδος απο το οποιο εξελιχθηκε?Εγω ξερω οτι για χιλιαδες χρονια εζησε πρωτα στην αφρικη και μετα περασε στον υπολοιπο κοσμο.Κανω λαθος?Όχι δε λέω αυτό... Λέω ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κάθε τόπο μετά από κάποιες γενιές ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ σε αυτόν. Οι Εσκιμώοι πχ έχουν ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ άκρα για να μειώνουν τις απώλειες θερμότητας, οι μαύροι μελανίνη για τον ήλιο και μακρυά άκρα για τη ζέστη κτλ κτλ. Αυτό που γράφω είναι ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ανθρωπομετρικά.
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο όμως...Γιατί λέμε ότι ξεκίνησε από την Αφρική, ξέρεις; Εννοώ ποια τα ακριβή επιχειρήματα...
Με δικα μου λογια ,αυτο που ξερω ειναι ,οτι το dna των αφρικανων ειναι πιο πποικιλο απο οτι των υπολοιπων....
quote:
europaios2 -Αγαπητέ συντονιστή, αυτά τα λες κατόπιν μελέτης κάποιου πολύτιμου συγγράμματος?....ή έχεις σπουδές που σε καταξιώνουν ως εκφραστή τέτοιων συμπερασμάτων?....και το λέω αυτό γιατί κάποτε μου είχες πει ότι ήσουν ένας απλός οδηγός....μου έδειξε μια εικόνα αν θυμάμαι καλά.Το ρωτάω αυτό γιατί επειδή εγώ δεν έχω σπουδάσει το αντικείμενο της ψυχολογίας, ενδεχομένως μέσα από διάβασμα των σωστών εγχειρειδίων, να μπορώ να κάνω κι εγώ εγκαίρως τέτοιες διαγνώσεις.
Υπάρχει μεγαλύτερη σπουδή απ΄το να σε διαβάζει κάποιος ευρωπαίε…![]()
Όσα χρόνια και να φάει στα θρανία, όσα βιβλία και εργασίες και να διαβάσει, την περίπτωση την δίκη σου δεν θα την συναντήσει πουθενά γραμμένη…
Ειλικρινά περιμένω με ανυπομονησία να δω τι φατσούλες θα βάλεις ως απάντηση.
quote:
europaios2 -Αν λοιπόν είναι το πρώτο, όπως από ένστικτο πιστεύω, θα ήθελα να μου προτείνεις μερικά συγγράμματα, για να τα βάλω στην τρίτη μου βιβλιοθήκη που θα φτιάξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
πανεύκολο…![]()
εκτύπωσε κάθε μήνυμα που έχεις γράψει και φτιάξε μια ωραία βιβλιοδεσία με "χοντρό" γυαλιστερό εξώφυλλο και γράψε απέξω "Τα άπαντα του Ευρωπαίου"…. Νο1, Νο2, Νο3, Νο4……..
Να είσαι σίγουρος πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη κληρονομία από αυτό για τις επόμενες γενιές.

περα απο τον ηλιο λοιπον και την αφρικη , ο ανθρωπος δεν εμφανιστηκε πριν απο 100 χρονια ουτε πριν απο 7000 που λενε κατι πονηροι.. αλλα πολλα πολλα χρονια πριν ... για να μη παιδευομαστε με μεγαλους αριθμους ως πουμε οτι με την σημερινη του μορφη εμφανιζεται το 30.000 οκ?
εαν μια γενια ζουμε να πω καμια 20ρια χρονια ή ειναι πολλα ? ας υπολογισουμε για ποσες γενιες μιλαμε για καμια 1500 ... εαν καθε 10 αλλαζε και ενας τονος στο χρωμα και καθε 10 γενιες η αφρικη ανεβαζε κανα μισο βαθμο (πολυ εβαλα) τοτε εχουμε 150 αλλαγες , προσθετικες
αρα το λευκο γινεται μαυρο και οι 23 βαθμου 93 )εεε ειδες ? πολυ εβαλα)... οποτε εαν το κανουμε οτι ανεβαινε 0.18 βαθμους ανα 10 γενιες , τοτε οι 23 θα γινονταν 40 (εε αυτο ειναι καλο)
δηλαδηΣ που λεγαμε , ο λευκος γινεται μαυρος και το λιβαδι ερημος !!!!
παντα σε πολυ απλοϊκη μορφη και με αρκετα λαθη ... αλλα συγχωρεστε με , μικρο παιδι ειπαμε ..εεε ... καλα το λεμε τωρα !!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 03/11/2010 21:08:52
Πρώτα πρώτα, να κάνουμε ένα διαχωρισμό, γιατί πολλές φορές υπάρχει παρανόηση όταν χρησιμοποιούμε μη επιστημονικούς όρους (όπως άνθρωπος αντί για Homo sapiens sapiens).
1. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ΠΡΩΤΟΙ Homo εμφανίστηκαν στην Αφρική. Αποκλείεται με κάθε τρόπο να εμφανίστηκαν στην Αμερική ή την Αυστραλία, εκεί δεν υπάρχουν ΟΥΤΕ μεγάλοι πίθηκοι, ούτε έχει βρεθεί ποτέ σκελετός Homo άλλου εκτός του sapiens sapiens. Η πιθανότητα να εμφανίστηκε στην Ευρασία είναι επίσης μικρή.
2. Υπάρχει διαφωνία μεταξύ τον ανθρωπολόγων για το ΠΟΥ εμφανίστηκε ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ άνθρωπος ή άμεσος πρόγονος του (ο αρχαϊκός sapiens ή άνθρωπος της Χαϋλδεβέργης). Ενώ συμφωνούν σχεδόν καθολικά για την καταγωγή του από τον Homo erectus, υπάρχουν 2 προτάσεις για το πώς αυτό προέκυψε ο Homo sapiens. Είτε εξελίχθηκε στην Αφρική και μόνο και μετά μετανάστευσε στην υπόλοιπη γη είτε εμφανίστηκε παράλληλα σε διάφορες περιοχές ως είδος που αλληλεπιδρούσε με τον άνθρωπο τον όρθιο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μετανάστευσε. Οι δύο πλευρές συγκεντρώνουν διάφορα επιχειρήματα...
για παράδειγμα:
Για την Αφρικανική καταγωγή τα σοβαρότερα επιχειρήματα είναι γενετικές έρευνες και το εύρημα του Homo sapiens idaltu (σκελετός ενός άνδρα και 2 παιδιών).
http://el.wikipedia.org/wiki/Homo_sapiens_idaltu
idaltu σημαίνει γηραιός σε γλώσσα της Αφρικής
Η μιτοχονδριακή Εύα, η μάνα ΟΛΩΝ των Ευρωπαίων ζούσε στην Αφρική
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=259453&dt=15/03/2009
Το ίδιο και ο Αδάμ του Υ χρωμοσώματος...
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=75&artid=122219&dt=14/05/2000
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4514853&ct=2
(Σημείωσε ότι τα ονόματα είναι παρατσούκλια που χαριτολογώντας έχουν δώσει οι επιστήμονες και δεν έχουν καμία σχέση με τα βιβλικά πρόσωπα
Για την multiregional είναι τα ευρήματα της Γεωργίας
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4535459&ct=2
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=208911
Το ντιμπέητ των επιστημόνων καλά κρατεί... Τα περι ποικιλότητας του DNA είναι πενιχρά όταν έχεις να αναλύσεις ευρήματα και τόσο βαρβάτα στοιχεία...
εγω παλι δεν ειμαι του λευκου φωτος οποτε της ελεγα να χαμογελασει με τα κατω χειλη !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 03/11/2010 21:24:31
το επιβεβαιωνει ο Αριστος...
ο οποιος ομως συμπληρωνει πως οταν ο ανθρωπος εμφανιστηκε στην Αφρικη η Αφρικη ηταν μια τελειως διαφορετικη ηπειρος γεωγραφικα...
quote:
Υπάρχει διαφωνία μεταξύ τον ανθρωπολόγων για το ΠΟΥ εμφανίστηκε ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ άνθρωπος ή άμεσος πρόγονος του (ο αρχαϊκός sapiens ή άνθρωπος της Χαϋλδεβέργης). Ενώ συμφωνούν σχεδόν καθολικά για την καταγωγή του από τον Homo erectus, υπάρχουν 2 προτάσεις για το πώς αυτό προέκυψε ο Homo sapiens. Είτε εξελίχθηκε στην Αφρική και μόνο και μετά μετανάστευσε στην υπόλοιπη γη είτε εμφανίστηκε παράλληλα σε διάφορες περιοχές ως είδος που αλληλεπιδρούσε με τον άνθρωπο τον όρθιο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μετανάστευσε. Οι δύο πλευρές συγκεντρώνουν διάφορα επιχειρήματα...
Αυτο φιλε το θεωρω μεγαλη παπαρια.....Ο ανθρωπος προηλθε απο ενα συγκεκριμενο ειδος ζωου σε καποια περιοχη και απο εκει εξαπλωθηκε.Για αυτο ολες οι φυλες μπορουν να διασταυρωθουν μεταξυ τους...
quote:
μαυροι και ασπροι ...
περα απο τον ηλιο λοιπον και την αφρικη , ο ανθρωπος δεν εμφανιστηκε πριν απο 100 χρονια ουτε πριν απο 7000 που λενε κατι πονηροι.. αλλα πολλα πολλα χρονια πριν ... για να μη παιδευομαστε με μεγαλους αριθμους ως πουμε οτι με την σημερινη του μορφη εμφανιζεται το 30.000 οκ?εαν μια γενια ζουμε να πω καμια 20ρια χρονια ή ειναι πολλα ? ας υπολογισουμε για ποσες γενιες μιλαμε για καμια 1500 ... εαν καθε 10 αλλαζε και ενας τονος στο χρωμα και καθε 10 γενιες η αφρικη ανεβαζε κανα μισο βαθμο (πολυ εβαλα) τοτε εχουμε 150 αλλαγες , προσθετικες
αρα το λευκο γινεται μαυρο και οι 23 βαθμου 93 )εεε ειδες ? πολυ εβαλα)... οποτε εαν το κανουμε οτι ανεβαινε 0.18 βαθμους ανα 10 γενιες , τοτε οι 23 θα γινονταν 40 (εε αυτο ειναι καλο)δηλαδηΣ που λεγαμε , ο λευκος γινεται μαυρος και το λιβαδι ερημος !!!!
παντα σε πολυ απλοϊκη μορφη και με αρκετα λαθη ... αλλα συγχωρεστε με , μικρο παιδι ειπαμε ..εεε ... καλα το λεμε τωρα !!!!
Edited by - makfor on 03/11/2010 21:08:52
Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι δεν ισχυει αυτο το συγκεκριμενο.Εδω και αιωνες οι μαυροι στις αλλες ηπειρους που δεν εχουν μπασταρδευτει παραμενουν κατραμι...
πρεπει να καταλαβουμε καποια πραγματα πρωτα
το πρωτο ειναι να καταλαβουμε το μεγεθος του χρονου , δυσκολο
τι ειναι τα 120.000 χρονια ??? μπορουμε να το καταλαβουμε ?
το δευτερο οτι η σημερινη παρατηρηση ή η παρατηρηση σε βαθος 10 100 ή 300 χρονων δεν ειναι αξιοπιστο αντιθετα οδηγει πολλες φορε σε λαθη
το τριτο ειναι ο τροπος της "αλλαγης" που γινεται , απο λευκο σε μαυρο , τι ειναι αυτο που αλλαζει ? πως αλλαζει ? πως μεταφερεται κτλπ
και τεταρτο το ΓΙΑΤΙ , τι ειναι αυτο που προκαλει την "ΑΛΛΑΓΗ" ?
θεωρω οτι εαν κατανοησουμε αυτα τα 4 πραγματα , τοτε μπορουμε να δουμε ποιο ευκολα αυτα που μας λεει η επιστημη , απο την αλλη μπορουμε να προτεινουμε την δικη μας αποψη και να τους διαψευσουμε κερδιζοντας και ενα ΝΟΜΠΕΛ , δεν ειναι κακη η προκληση!!!
βαση αυτων των στοιχειων εδωσα και τα απλοϊκα παραδειγματα στα προηγουμενα μυνηματα.

Edited by - makfor on 03/11/2010 22:10:12