ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/12/2003, 09:45:18
Αγαπητέ drumx13,

Επειδή συμμετείχα στο "κράξιμο", πρέπει πιστεύω κάτι να πω κι εγώ, έτσι;

Λοιπόν, σε "ξέρω" και με "ξέρεις" μέσα από το φόρουμ εδώ και καιρό...Και, ειλικρινά, σε εκτιμώ για ό,τι έχεις συνεισφέρει εδώ μέσα με τα μηνύματά σου...Έχω λόγο που το λέω αυτό, δεν είναι "γλύψιμο"...

Ναι, είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε το μέλος "Αφροδίτη"...Ούτε και ξέρω, ούτε και μ' ενδιαφέρει τι προηγήθηκε με τη Darkangel...Όμως το να έρχεται ένα μέλος--οποιοδήποτε μέλος--και να σου πετάει στα μούτρα "περγαμηνές και πτυχία" με ένα ύφος "δεν έχω ανάγκη κανένα σας" είναι κάτι που προσωπικά θεωρώ ότι υποτιμά όλα τα υπόλοιπα μέλη...Γι' αυτό έγραψα ό,τι έγραψα παραπάνω! Εντάξει, μπορώ να δεχτώ ότι αυτό που έκανα είναι αν θέλεις έξω από τις "αρμοδιότητές" μου μια και ένα απλό μέλος είμαι κι εγώ όπως τόσοι άλλοι...Ήταν μια έκρηξη της στιγμής, αυτό το δέχομαι...

Καθένας όμως, αν είναι κάτι, πρέπει να το αποδεικνύει ΜΟΝΟ μέσα από τα γραφόμενά του και σ' αυτό ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου...

Όσο για του "βασιλικούς" και τις "γλάστρες", Αναστημένε, ξέρεις, σε κάθε "βασίλειο" υπάρχει και η άλλη κατηγορία, αυτή των κατ' επάγγελμα αντιδραστικών...

03/12/2003, 09:54:24
quote:
Όσο για του "βασιλικούς" και τις "γλάστρες", Αναστημένε, ξέρεις, σε κάθε "βασίλειο" υπάρχει και η άλλη κατηγορία, αυτή των κατ' επάγγελμα αντιδραστικών...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑ.....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Edited by - ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ on 03/12/2003 09:59:50

03/12/2003, 12:10:16
quote:

Eίναι γνωστό ότι ο έχων ΓΝΩΣΗ δεν έχει απαραίτητα και ΣΟΦΙΑ και το αποδεικνύεις περίτρανα φίλη με τα πολλά πτυχία και με αυτή σου τη στάση...
Κάτσε εδώ να αποδείξεις το αντίθετο, με τον καιρό...
Μια φιλική συμβουλή

"Τάδε έφη Avallon"

----------------------------------------------------------------------ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΟΦΙΑ. ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΑΓΩΝΙΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΔΙΝΗ. ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΓΥΡΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΟΙ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

03/12/2003, 12:15:12
quote:

E! ρε ψάρωμα που έπεσε...
Είναι γνωστό ότι οι "νέοι" εισερχόμενοι σε ένα χώρο περνάνε μια "μύηση"...(έτσι το λένε εδώ, καψόνι στο στρατό)
Αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ μείνε και θα βγεις κερδισμένη...

"Τάδε έφη Avallon"

-------
ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΘΑ ΒΓΩ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΔΙΚΑΙΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΘΙΚΤΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

03/12/2003, 12:45:52
quote:

Αγαπητή Αφροδίτη,
Είμαι σε αυτό το χώρο εδώ και 9 μήνες.
Απο τότε, αρκετές φορές έχω ανταλάξει απόψεις με την Darkangel και ουδέποτε μου έδεικε τέτοια στοιχεία-ούτε πρόσεξα να τα έχει επιδείξει και σε άλλο μέλος.
Μου φαίνεται κάπως παράξενο λοιπόν για κάποιον σαν εσένα που έχει μόλις 14 μηνύματα να μπορεί να εκφέρει άποψη για κάποιον που δε γνωρίζει.
Ειλικτινά δε γνωρίζω πρωσοπικά ούτε έχω άμεσες σχέσεις με την Dargangel αλλά απλά απάντησα γιατί όλο αυτό το κατηγορώ το θεωρώ άδικο.
Μήπως υπάρχει κάποια...σκοπιμότητα απο πίσω?...
Αν όχι εξηγήσου πριν...απο-χωρήσου
Καλημέρα σε όλους

ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΓΡΗΓΟΡΗ, ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ, ΜΗΤΕ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΩ Η ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΕΓΩ. ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑ ΕΥΘΙΚΤΗ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΠΛΑΘΩ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΩ...
ΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ? ΤΙ ΛΕΣ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

03/12/2003, 12:51:53
quote:

Το μελος αφροδιτη εχει καθε δικαιωμα να αισθανεται προσβεβλημενο απο την συμπεριφορα οποιουδοιποτε
αλλα το μελος αν ειχε μια στοιχειωδη ωριμωτητα θα επρεπε να ειχε εκφρασει τα παραπονα της πρωσοπικα πριν να ανοιξει αυτο το τοπικ

Ειληκρινα δεν μπορω να καταλαβω την σκοπιμοτητα του θεματος
..αν οχι να χτυπηθει το φορουμ.

Αντε λοιπον και η συντονιστρια εκανε πατατια (ασ το δεχτουμε) ειναι συμπεριφορα αυτη απο καποια μελη που μπαινουν και "κραζουν" το μελος αφροδιτη?

Τι κανετε ρε σεις ?
τι το παιζεται?
βασιλικοτεροι του βασιλεως?

ο ιδιος α admin προσπαθησε να συμβηβασει τα πραγματα και καποια μελη αρχισαν την χλευη
προς ενα μελος που ελαχιστα ξερουμε
λυπηρον

οπως λυπηρον ειναι να μπαινουν καποιες φωνες και να παρακαλουν την αφροδιτη να μεινει

κατι σαν ελληνικη ταινια

θες να φυγεις κοπελα μου

feel free

ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΕΖΗ [ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ],ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

03/12/2003, 13:00:25
quote:

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,
ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΔΩΣΕ!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η DARKANGEL ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο AMDIN.ΕΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΕΜΑΘΑ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΖΥΓΙΖΩ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΓΧΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΟΡΓΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 02/12/2003 17:03:06

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

zezmpergΜέλος
03/12/2003, 13:02:28
Σας χαιρετώ.
quote:

ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΓΡΗΓΟΡΗ, ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ, ΜΗΤΕ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΩ Η ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΕΓΩ. ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑ ΕΥΘΙΚΤΗ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΠΛΑΘΩ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΩ...
ΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ? ΤΙ ΛΕΣ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Καλώς ήρθες καλή μου φίλη Αφροδήτη, στο χώρο που όλοι έχουμε να δώσουμε, αλλά προπάντων να ΠΑΡΟΥΜΕ για να εξελιχθούμε...
Φιλικά σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ.

03/12/2003, 13:05:08
quote:

έλα βρε Αφροδίτούλα,
δείξε λίγη επιείκεια...

κι έρχονται και Χριστούγεννα
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ? Η ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΓΑΝΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ [ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ] ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΩ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.
ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΑΝΤΕ... ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

Υ.Γ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ....

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

03/12/2003, 13:14:48
quote:

Προφίλ Μέλους : ΑΦΡΟΔΙΤΗ

quote:
ΕΤΩΝ 27, ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ. ΠΕΤΑΩ-ΑΦΗΝΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ TAΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ, ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΔΑΦΗ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ [ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ]. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ -ΜΙΛΑΩ 3 ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΑΓΑΠΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. [ΦΩΤΕΙΝΟ].ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

quote:
ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ. ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ.

δεν μου λες ... από τυρόπιτα πως πάμε...?
ξερεις να φτιάχνεις ?

Γιώργος.
.και η ιπτάμενη μπουγάτσα..
---------------
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.
ΛΟΙΠΟΝ. Η ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΙΑΣΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΡΕΣΤΑ Η ΨΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΚΑΝΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΕΡ ΣΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΑΦΩΝΟ.
ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΤΕ ΡΟΛΟ ΨΗΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΛΑΔΙ ΡΟΚΑΣ? ΑΣΕ ΤΑ ΓΑΡΙΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

Stavros_ΗΜέλος
03/12/2003, 13:49:05
quote:

ΕΤΩΝ 27, ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ -ΜΙΛΑΩ 3 ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ

ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΛΟΙΠΟΝ. Η ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΙΑΣΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΡΕΣΤΑ Η ΨΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΚΑΝΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΕΡ ΣΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΑΦΩΝΟ.
ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΤΕ ΡΟΛΟ ΨΗΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΛΑΔΙ ΡΟΚΑΣ? ΑΣΕ ΤΑ ΓΑΡΙΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ESOTERICA ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ...

(ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ FORUMS...)