- ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Η ΚΥΡΙΑ DARKANGERL ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ? ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ.
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.
ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ. ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ.
ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΛΑΣΠΗ?
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ.
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.
--------------------
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Κάτσε εδώ να αποδείξεις το αντίθετο, με τον καιρό...
Μια φιλική συμβουλή

quote:
ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ. ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.
![]()
![]()
![]()
Και με master ή PhD ή ό,τι άλλο τελοσπάντων στην αρετή της...μετριοφροσύνης!
Εύγε!
quote:quote:
ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ. ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.
Και με master ή PhD ή ό,τι άλλο τελοσπάντων στην αρετή της...μετριοφροσύνης!
Εύγε!
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
ΑΠΟΧΩΡΩ. ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 2-3 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΤΕΛΟΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Βέβαια θα συμφωνήσω απόλυτα πως μάλλον ήταν άστοχη επιλογή λέξης αλλά στο κάτω-κάτω το "αντέγραψες" από μόνο του δεν έχει άσχημη σημειολογία. Γνωρίζοντας τη μεγάλη "αγάπη" της Darkangel_78 για το παράξενο, το ανεξήγητο και το μυστήριο μάλλον πρόκειται για δήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς της... γι'άυτό και σε ρωτάει για το βιβλίο(εάν πρόκειται περί βιβλίου) από το οποίο παραθέτεις το απόσπασμα εκείνο (εάν πρόκειται περί αποσπάσματος).
Νομίζω πάντως πως η μόνη αρμόδια να λύσει την οποιαδήποτε παρεξήγηση και να διαλευκάνει το ζήτημα είναι η ίδια η Darkangel_78.
Εγώ σου απαντώ σε αυτό το θέμα που άνοιξες, παρότι δεν συνηθίζω να λαμβάνω το ρόλο του απολογητή εκ μέρους άλλων και ειδικά των αξιόλογων Συντονιστών μας που μπορούν μία χαρά να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τις απόψεις τους και να τις επεξηγήσουν, γιατί α) η συντονίστριά μας μάλλον δεν θα μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή, πιθανώς λόγω εργασίας και β) βρίσκω την κίνησή σου να ανοίξεις ένα ολόκληρο θέμα (και μάλιστα συμπεριλαμβάνοντας το όνομά της) κάπως βεβιασμένη και υπερβολική. Πιστεύω ότι, ελπίζω άθελά σου, φέρνεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε πολύ δύσκολη θέση, αν αποδεχτούμε και την πιθανότητα να πρόκειται απλά για μία παρεξήγηση που θα μπορούσε να διευθετηθεί με άλλον τρόπο... να περίμενες για την απάντηση στο ίδιο το θέμα που προκάλεσε την αντίδρασή σου για παράδειγμα.
Τέλος πάντων, θα σου πρότεινα κι εγώ με τη σειρά μου, να ακολουθήσεις τη συμβουλή της Avallon και παραμένοντας να βοηθήσεις κι εσύ μαζί μας να αναδείξουμε το αυτονόητο: ότι η Σοφία είναι μία απείρως υψηλότερη ιδιότητα από την ξερή Γνώση.
Αν βέβαια επιλέξεις, κατ'ευχήν, να παραμείνεις στα Forums, προσπάθησε σε παρακαλώ να έχεις κατά νου ότι ο άξονάς τους είναι οι Συζητήσεις. Δηλαδή, εννοώ ότι είναι καλύτερο να ανοίγουμε όλοι Θέματα Συζήτησης στα οποία θα συμμετέχουμε, θα τα "φροντίζουμε" με περαιτέρω έρευνα και παράθεση στοιχείων, θα αλληλεπιδρούμε με τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για το Θέμα μας, από το να ξεκινάμε πολλά θέματα που έχουν τον χαρακτήρα της απλής άποψης. Και σε παρακαλώ μην με παρεξηγείς για το παραπάνω, δεν αναφέρομαι μόνον σε σένα, απλά έχω διαπιστώσει μία μικρή τέτοια τάση τους τελευταίους καιρούς από κάποια Μέλη, που μάλλον οφείλεται σε αγνό ενθουσιασμό οπωσδήποτε, αλλά δημιουργεί μία κάποια αλλοίωση του χαρακτήρα των Συζητήσεών μας και της Λειτουργικότητάς τους.
Καλή συνέχεια λοιπόν... ότι και αν επιλέξεις! ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Χμμμμμ ....
ΑΦΡΟΔΙΤΗ, κάθε Δράση φέρνει μία Αντίδραση και αυτή με τη σειρά της προκαλεί καινούργια Αντίδραση/Δράση και ούτω καθεξής... και "εις τον αιώνα των Αιώνων". Είναι απαράβατος Νόμος του Σύμπαντος. Βέβαια οι Δράσεις και οι Αντιδράσεις δεν περιορίζονται μόνο στα πιο "παχυλά" πεδία των Φαινομένων αλλά πολύ συχνά και στα πιο... αόρατα, συναισθήματα, σκέψεις και ιδέες(εμμονές, απωθημένα, πικρίες κ.λπ.). Αυτά θέλουν και τη μεγαλύτερη προσοχή.
Νομίζω ότι οι φίλοι που σου απάντησαν παραπάνω, κάποια καλά πράγματα θέλησαν να σου πουν...
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Κομπλεξικά ατομα σαν κι αυτήν δεν ανηκουν σε χωρο ανταλαγης αποψεων...
Τί κι αν έχεις 5.000 χαρτιά αν ΔΕΝ έχεις καλοσύνη και τρόπους.
![]()
ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΔΩΣΕ!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η DARKANGEL ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο AMDIN.ΕΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ....
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 02/12/2003 17:03:06
quote:Δηλαδή το γεγονός ότι εσύ έχεις αυτό το αρνητικό χαρακτηριστικό, το οποίο δεν προσπάθησες ποτέ να το εξαλείψεις αλλά σχεδόν περφανεύεσαι που το παραδέχεσαι, σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι το έχουν αλλά το κρύβουν και υποκρίνονται το αντίθετο??? Έχεις μεγάλη ευχέρια στο να κρίνεις.... Α, και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι δεν εννοούσαν ακριβώς αυτό με το "γνώθι σ'αυτόν"....
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.

Συγνώμη που επέλεξα ετούτο το topic να γράψω την μικρή πορεία της ιστορίας μου με τα Forums του Esoterica.gr, αλλά καλοί μου φίλοι, βρήκα ανοικτά και μπήκα.
Και σας ευχαριστώ που θα με αφήσετε να σας εξομολογηθώ.
Όταν ήρθα κοντά σας, στο (Esoterica.gr). Πρώτα μελέτησα πολύ καλά τα διάφορα topic που με αφορούσαν, μετά απομόνωσα "έψαξα" τις απαντήσεις απο συγκεκριμένα μέλη που με εντυπωσίασαν και κατόπιν δίμηνης μόνο ανάγνωσης, έκανα και την εγραφή μου σαν μέλος. Βέβαια τώρα θα μου πείτε και με το δίκιο σας: Ούτε σπίτι να αγόραζες βρε 'συ!
Όχι καλοί μου φίλοι, στη ζωή μου έπραξα πολλά λάθη (παρ' όλα τα πτυχία που απέκτησα στα εικοσιέξη χρόνια μαθητείας μου), και στην επιλογή, τη συλλογή γνώσεων έκανα μπόλικα. Όσπου κάποιο πρωί, είδα τον "μασκαρεμένο" από γνώσεις εαυτό μου και ΤΡΌΜΑΞΑ με το υπερφίαλο αποτέλεσμα...
Γι' αυτό τώρα, στα 47 χρόνια μου, θα πρέπει να ελέγχω τις πηγές, θα πρέπει να υποβάλω σε τεστ τη νόηση μου για να μην πονέσω ξανά με τον εγωισμό του τύπου, (καλά και πια είμαι ΕΓΩ), τον εαυτό μου που θα καθρεφτίζετε θολά στους άλλους!!!
Να γιατί σας διάβαζα, σας διάβαζα, σας διάβαζα και σας μελετούσα.
Εδώ, εσείς ακουμπάτε της ψυχούλας σας τ' απαύγασμα, της νοησής σας τον καλύτερο ανθό. Πως λοιπον, ΕΓΩ, θα εισέβαλα κουβαλώντας τα ράκη απ' τα όποια λάθη μου, εάν δεν έλεγχα πρώτα τον ΕΓΩΙΣΜΟ που απορρέει απ' την συσσώρευση της γνώσης στην νόησή μου.
Ήρθα καλοί μου φίλοι σαν ισόνομο μέλος και με την εγραφή μου άρχισα να γράφω στο topic της μαγικής Πάρνηθας. Κάποιοι με καλωσόρισαν, άλλοι με αγνόησαν και κάποιοι άλλοι μου επιτέθηκαν για όσα παράξενα μεταφυσικά έγραφα εκεί.
Ναι πιστεύω πως είναι η προσαρμογή, μέχρι ΕΓΩ και οι ΑΛΛΟΙ να γνωριστούμε. Κάποια προβλήματα θα υπάρξουν, ίσως και να αποφεύγω κάποιους που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, όπως και άλλοι εμένα. Όμως ο χώρος του Esoterica.gr είναι εδώ, και συνεχίζει να φροντίζει με αγάπη, να φωτίζει όλο και νέες πτυχές στα ήδη εσωτερικά θέματα που γνώριζα. Συνεχίζει, συνεχίζει, συνεχίζει να μου δίνει..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ESOTERICA.GR ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.
Με τούτα φιλικά σας χαιρετώ.
Είναι γνωστό ότι οι "νέοι" εισερχόμενοι σε ένα χώρο περνάνε μια "μύηση"...(έτσι το λένε εδώ, καψόνι στο στρατό)
Αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ μείνε και θα βγεις κερδισμένη...

Με αμερικάνικες σημαιούλες!
Ας είναι!
Αν είναι για καλό σκοπό...αν είναι να γυρίσει πίσω η Αφροδίτη να το ανεχτούμε

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ DARKANGEL Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ.
ADMIN KΛΕΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑ-ΘΕΜΑ
ΟΜ
dsm
quote:
Νομίζω ότι οι φίλοι που σου απάντησαν παραπάνω, κάποια καλά πράγματα θέλησαν να σου πουν...
Δεν νομίζω πως όσοι απάντησαν παραπάνω είχαν και την πλέον καλή διάθεση...
quote:
ΕΤΩΝ 27, ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ. ΠΕΤΑΩ-ΑΦΗΝΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ TAΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ, ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΔΑΦΗ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ [ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ]. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ -ΜΙΛΑΩ 3 ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΑΓΑΠΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. [ΦΩΤΕΙΝΟ].ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
quote:
ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ. ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ.
δεν μου λες ... από τυρόπιτα πως πάμε...?
ξερεις να φτιάχνεις ? ![]()
Γιώργος.![]()
.και η ιπτάμενη μπουγάτσα..![]()
Είμαι σε αυτό το χώρο εδώ και 9 μήνες.
Απο τότε, αρκετές φορές έχω ανταλάξει απόψεις με την Darkangel και ουδέποτε μου έδεικε τέτοια στοιχεία-ούτε πρόσεξα να τα έχει επιδείξει και σε άλλο μέλος.
Μου φαίνεται κάπως παράξενο λοιπόν για κάποιον σαν εσένα που έχει μόλις 14 μηνύματα να μπορεί να εκφέρει άποψη για κάποιον που δε γνωρίζει.
Ειλικτινά δε γνωρίζω πρωσοπικά ούτε έχω άμεσες σχέσεις με την Dargangel αλλά απλά απάντησα γιατί όλο αυτό το κατηγορώ το θεωρώ άδικο.
Μήπως υπάρχει κάποια...σκοπιμότητα απο πίσω?...

Αν όχι εξηγήσου πριν...απο-χωρήσου
Καλημέρα σε όλους
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
αλλα το μελος αν ειχε μια στοιχειωδη ωριμωτητα θα επρεπε να ειχε εκφρασει τα παραπονα της πρωσοπικα πριν να ανοιξει αυτο το τοπικ
Ειληκρινα δεν μπορω να καταλαβω την σκοπιμοτητα του θεματος
..αν οχι να χτυπηθει το φορουμ.
Αντε λοιπον και η συντονιστρια εκανε πατατια (ασ το δεχτουμε) ειναι συμπεριφορα αυτη απο καποια μελη που μπαινουν και "κραζουν" το μελος αφροδιτη?
Τι κανετε ρε σεις ?
τι το παιζεται?
βασιλικοτεροι του βασιλεως?
ο ιδιος α admin προσπαθησε να συμβηβασει τα πραγματα και καποια μελη αρχισαν την χλευη
προς ενα μελος που ελαχιστα ξερουμε
λυπηρον
οπως λυπηρον ειναι να μπαινουν καποιες φωνες και να παρακαλουν την αφροδιτη να μεινει
κατι σαν ελληνικη ταινια
θες να φυγεις κοπελα μου
feel free
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
Δεν νομίζω πως όσοι απάντησαν παραπάνω είχαν και την πλέον καλή διάθεση...
Ενώ εσύ με αυτό σου το μήνυμα έχεις την καλύτερη...![]()
![]()
Εχουμε συνηθίσει όμως...![]()

quote:
Τι κανετε ρε σεις ?
τι το παιζεται?
βασιλικοτεροι του βασιλεως?
ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ.....Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΛΙΚΟΙ.....