- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
δυο πραγματα θα πω αποψε:
πρωτον, ειδα στις ειδησεις του ΣΚΑΙ το τι συμβαινει με το "φιλετο" Πεντελη - οι οικοδομικοι συναιτερισμοι κανουν το παν για να αποχαρακτηρισθουν οι δασικες περιοχες που κατεχουν (αφου ειναι δασικες, πως γινεται να τις κατεχουν ιδιωτες???) και τα συμφεροντα ειναι Τεραστια!
δευτερον, ετυχε να δω σε ντοκυμανταιρ τις αντιπυρηνικες υπογειες οχυρωσεις των αμερικανων και εβαλα τα γελια οταν αυθορμητα τις συσχετισα με το δηθεν υπογειο αρχηγειο του ΝΑΤΟ στην Πεντελη
παραδειγμα: στο ορος Σαγιεν το αρχηγειο βρισκεται κατω απο 2.600 ποδια γρανιτη, χωρια οι απιστευτα παχιοι τοιχοι και πορτες, και διαθετει τεραστια τουνελ
γενικως οι αμερικανοι προτιμουν το εδαφος να ειναι γρανιτικο πετρωμα, οχι μαρμαρο, και ας συγκρινουμε τα 2.600 ποδια γρανιτη με τα καποια (30? 40?) μετρα μαρμαρου της οροφης της σπηλιας...
ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ το παραμυθι... ![]()

Edited by - jonniebegood on 10/09/2006 22:56:23

Φυσικό είναι να προτιμούν για τα "καταφύγιά" τους γρανίτη,αφού είναι πιο συμπαγές και αδιαπέραστο από την πυρινικη ενέργεια! Το μάρμαρο στην φύση είναι γενικά πορόδες υλικό και μέλλαν όχι τόσο ανθεκτικό απέναντι στην ακτινοβολία.
Φιλε μου,
θα ηθελα να σου πω πως ειμαι κατοικος ραφηνα και εχω ακουσει πολλαπαραξενα για την πενταλη.
ΕΜενα ομως δεν μου εχουν συμβει.Παρολα αυτα μελετησα λιγο καταληγοντας στο συμπερασμα πως στην πεντελη υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα πεδια τα οποια επιτρεπουν ταξιδια στο χρονο.κατα καιρουσ πολλοι ερευνητες εχουν μελετησει την περιοχη και σε συνεργασια με επιστημονες φυσικους θεωρητικα ειναι σημειο αναφορας για ufo.
Αξιοσημειωτο για την περιοχη ειναι και το ματι.Αφου πηγαινεις στην ν.μακρη θα ξερεις που βρισκετε το ματι.Εχει ονομαστει ετσι επειδη μεσα στην θαλλασα υπαρχει ενα μαγνητικο καναλι το οποιο διαπερνα την γη και το αλλο ακρο της καταληγει στην οθασιγκτον.Δεν ειναι τυχαια η αμερικανικη βαση,ουτε και το γεγονος για το ποσοι εχουν προσπαθησει να καταλαβουν τον χωρο κατα διαστηματα(ιστορικα)Εχω βρει πολλες απαντησεις για το θεμα στο βιβλιο ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.Αξιοσημειωτα για τα παραδοξα της ελλαδας ειναι τα αρθρα του ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ.O οποιος μεσα απο εκπομπη στα ανεξηγητα εχει ζητησει να επικοινωνησει ο κοσμος μαζι του για την καταγραφη και μελετη περιεργων παρομοιων εμπειριων.Θα ηταν καλο να επικοινωνησεις μαζι του και να των ενημερωσεις.Παντως μην σε ξενιζει το γεγονος γιατι δεν εισαι ο μονος ουτε και πρεπει να ντρεπεσε να το μοιραστεις μηπως σε κοροιδεψουν.Οποιος το κανει φοραει παροπιδες.
Άντα
Σταμάτης
Φιλε σταματη δεν σε παρεξηγω,
κι εγω αυτης της αποψης ημουν.
Το εχεις ψαξει καθολου ή απλα επιμενεις στις δικες σου πεποιθησεις?
Αν θες διαβασε και ψαξε λιγο για αυτα τα σβιιιιιν σβουνννν κι οπως αλλιως θες πες τα.
Λες ολοι αυτοι οι ανθρωποι να λενε ψεμματα?
ΛΕς να ειναι φαντασιοπληκτοι?
ή μηπως απλα θελουν προσοχη?
Ειναι δικαιωμα σου οπως και του καθε ενος να αφηνει καποια ενδεχομενα ανοιχτα.
Μηπως σου αρεσει να περνεις την θεση του αντιρισια?
Ακομα κι απο αυτη την πλευρα μπορει να εκτιμησεις με τον καιρο εαν υπαρχουν ανεξηγητα ή οχι φαινομενα.Δεν ειναι τυχαιο που επιστημονες ανθρωποι ασχολουντε με παρομοια θεματα ή και που ερευνητες αναλονονται μερα νυχτα να βρουν τα στοιχεια που θα κανουν το απιθανο πιθανο.
Οπως και να΄χει σεβαστη η γνωμη σου και καλα κανεις και την καταθετεις.Απλα θα ηταν καλυτερα δημιουργεις διαλογο παρα απλα αντιδρασεις.
Με εκτιμηση Άντα
Δεν θέλω να δημιουργήσω αντιδράσεις...απλά σκέψεις
Γράφεις πιό πάνω ότι μελέτησες καταληγοντας στο συμπερασμα πως στην πεντελη υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα πεδια τα οποια επιτρεπουν ταξιδια στο χρονο.Από πού έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα? Εχεις ακούσει κάπου αλλού για κάτι παρόμοιο? Υπάρχουν αποδείξεις (και όχι ενδείξεις) για αυτό? Επίσης γράφεις για την περιοχή Μάτι οτι μεσα στην θαλασσα υπαρχει ενα μαγνητικο καναλι το οποιο διαπερνα την γη και το αλλο ακρο της καταληγει στην ουασιγκτον.Μήπως παρεμβάλλεται και ο πυρίνας της Γής ο οποίος έχει τεράστια μαγνητικά πεδία? Αυτό πού το διάβασες? υπάρχουν αποδείξεις για αυτό? Δεν είναι ότι δεν θέλω να πιστέψω... απλά θέλω αποδείξεις! κακό είναι? Αλλο ένα που γράφεις Δεν ειναι τυχαιο που επιστημονες ανθρωποι ασχολουνται με παρομοια θεματα ή και που ερευνητες αναλονονται μερα νυχτα να βρουν τα στοιχεια που θα κανουν το απιθανο πιθανο.Για μένα για τους περισσότερους δυστυχώς ταιριάζει το "επιστήμονες" και όχι το επιστήμονες! Οι πραγματικοί επιστήμονες δουλεύουν χωρίς πολλά πολλά λόγια! Αυτοι, το κάνουν γιατί αυτό φέρνει πολλά λεφτά! Αρνείσαι το ότι οι περισσότεροι γραφουν μπαρούφες που ΔΕΝ μπορούν να αποδείξουν? Αν σου πώ εγώ ότι υπάρχει μία φυλή ανθρωποειδών στον Αρη που ζουν μέσα στον πλανήτη και προέρχονται από την Γη και πήγαν εκεί με διαστημόπολοια όταν καταστράφηκε η Ατλαντίδα,θα με πιστέψεις??? Αυτούς γιατί τους πιστεύεις?Λοιπόν... εγώ είμαι το αντίθετο από εσένα! Κάποτε... πίστευα σε αυτά. Μετά απογοητεύτικα όταν κατάλαβα ότι με κοροηδεύουν καλή μου φίλη. Δεν έχω τίποτα μαζί σου.
Φιλικά Σταμάτης
Φιλε μου Σταματη,
το καναλι που ανεφερα στο Ματι ειναι γεωφυσικο φαινομενο και αποτελειτε απο μαγνητικο πεδιο γιαυτο και στην ουσια ειναι ενα καναλι που δεν υπαρχει περιπτωση αν στειλεις ενα μηνυμα αυτο να κλαπει.Αυτα απο οτι θυμαμε εχουν να κανουν με την φυσικη της 3ης γυμνασιου.Θα βρω τους καθηγητες που ειχα για να σου βγαλω φωτοτυπια να την βαλω στη σελιδα.Οχι αμεσα λογω δουλειας.Για οτι ειπα συνεστησα και καποια βιβλια τα οποια αναφερουν για τις αποδειξεις ή τις ενδειξεις που εχουν.
Δεν ειμαι κολλημενη με αυτα τα θεματα απλα δεν τα αποριπτω.
Ουτε και παθιασμενη ειμαι συζητηση να κανουμε.
Σ΄ευχαριστω που μου απαντησες με εκτιμηση Άντα![]()
Σταμάτης
Αρκετα χρονια πριν πηγαινα κι εγω σχολειο.
Τυχαινει ο πατερας μου να εργαζετε στο Γεωφυσικο Ινστιτουτο Αθηνων,στο τμημα του σεισμολογικου κι οπως καταλαβαινεις καποια γεωφυσικα φαινομενα τυχαινει να μου εχουν κανει εντυπωσει οποτε τα συναντω χτυπαει καμπανακι.Γιαυτο και τα θυμαμαι.
Με την πρωτη ευκαιρια θα σου στειλω τα στοιχεια
που θα εχω στα χερια μου.
Με εκτιμηση ΆΝΤΑ
quote:
Εχω βρει πολλες απαντησεις για το θεμα στο βιβλιο ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.Αξιοσημειωτα για τα παραδοξα της ελλαδας ειναι τα αρθρα του ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ.
Αγαπητή φίλη Άντα,
εγώ δεν θα βιαζόμουν και τόσο να βγάλω συμπεράσματα διαβάζοντας τα παραπάνω.![]()
Το ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ δεν θεωρείται καθόλου αξιόπιστο και ο Γιαννουλάκης είναι πολύ αμφιλεγόμενο πρόσωπο.
Καλοσόρισες στην παρέα![]()
Infinitum Finitum Producit
Πρόσεξε, λέω στην φίλη Αντα, ότι δεν είναι πως δέν την πιστεύω, απλά θέλω αποδείξεις! Αυτά που γράφουν πολλοί στα βιβλία τους ουτε αποδυκνείονται ούτε επιβεβαιόνονται.
quote:
Whiz λέει...
Φιλε μου,θα ηθελα να σου πω πως ειμαι κατοικος ραφηνα και εχω ακουσει πολλαπαραξενα για την πενταλη.
Πες μας μερικά .... έτσι για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται...
quote:
Whiz λέει...ΕΜενα ομως δεν μου εχουν συμβει.
Κρίμα....
quote:
Whiz λέει...Παρολα αυτα μελετησα λιγο καταληγοντας στο συμπερασμα πως στην πεντελη υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα πεδια τα οποια επιτρεπουν ταξιδια στο χρονο.
Περιμένουμε να μας πείς βήμα βήμα πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα...
quote:
Whiz λέει...
...κατα καιρουσ πολλοι ερευνητες εχουν μελετησει την περιοχη και σε συνεργασια με επιστημονες φυσικους θεωρητικα ειναι σημειο αναφορας για ufo.
Βζίννν Βζούννννν
quote:
Whiz λέει...
Αξιοσημειωτο για την περιοχη ειναι και το ματι.Αφου πηγαινεις στην ν.μακρη θα ξερεις που βρισκετε το ματι.Εχει ονομαστει ετσι επειδη μεσα στην θαλλασα υπαρχει ενα μαγνητικο καναλι το οποιο διαπερνα την γη και το αλλο ακρο της καταληγει στην οθασιγκτον.
Ρέ γμτ... όλα τα καλά τα έχει η Αμερική.... Σέ όλα τα έργα οι βζινν βζουννν πηγαινουν στην Αμερική...Οι περισσότερες θεάσεις βζινν βζουνν είναι στην Αμερική... τί γίνεται επιτέλους .... θα μας πέι κανείς...
Πάντως μου αρέσει αυτό που λές περί μαγνητικού καναλιού... πήγαινε γρήγορα και δώστο σε κανέναν Έλληνα παραγωγό να το κάνει ταινία... Μην μας προλάβουν οι Αμερικάνοι...
quote:
Whiz λέει...
Δεν ειναι τυχαια η αμερικανικη βαση,ουτε και το γεγονος για το ποσοι εχουν προσπαθησει να καταλαβουν τον χωρο κατα διαστηματα(ιστορικα)
Ναί κάθε Αμερικάνικη βάση είναι χτισμένη πάνω σε μιά αστροπύλη.... Στο Ελληνικό έχουν μπέι μέσα με τις μπουλντόζες και την ψάχνουν...
Το ιστορικά πάντως μου αρέσει... για εξήγησε πόσοι θέλαν την περιοχή της Νέας Μάκρης?????
quote:
Whiz λέει...
Εχω βρει πολλες απαντησεις για το θεμα στο βιβλιο ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ... ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ.... ΟΚ ..ΑΝΤΕ ..ΔΕΝ ΓΕΛΑΩ ... ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΡΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.....
quote:
Whiz λέει...
Αξιοσημειωτα για τα παραδοξα της ελλαδας ειναι τα αρθρα του ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ.
ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ..... ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....
quote:
Whiz λέει...
O οποιος μεσα απο εκπομπη στα ανεξηγητα εχει ζητησει να επικοινωνησει ο κοσμος μαζι του για την καταγραφη και μελετη περιεργων παρομοιων εμπειριων.Θα ηταν καλο να επικοινωνησεις μαζι του και να των ενημερωσεις.
Η φίλη μου η Ανίτα δίνει και 1000 ευρώπουλα σε όποιον πάει ... ο Γιανουλακης πόσα δίνει.... γιατί αν δεν δίνει σίγουρα η Ανίτα θα με προσκαλέσει στην εκπομπή της...
quote:
Whiz λέει...Παντως μην σε ξενιζει το γεγονος γιατι δεν εισαι ο μονος ουτε και πρεπει να ντρεπεσε να το μοιραστεις μηπως σε κοροιδεψουν.Οποιος το κανει φοραει παροπιδες.
Ναι Ναι μήν ντρέπεσε...και ο φίλος μας που τον βιάσαν οι βζιν βζουνν δεν ντρεπόταν....
Υ.Γ. Προς κ.κ. Συντονιστές.... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ???

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Edited by - stanfromgreece on 12/09/2006 10:34:29
quote:
.Παρολα αυτα μελετησα λιγο καταληγοντας στο συμπερασμα πως στην πεντελη υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα πεδια τα οποια επιτρεπουν ταξιδια στο χρονο.κατα καιρουσ πολλοι ερευνητες εχουν μελετησει την περιοχη και σε συνεργασια με επιστημονες φυσικους θεωρητικα ειναι σημειο αναφορας για ufo.
Με ποιον τροπο μελετησες?Πες μας πως κατεκηξες στο συμπερασμα οτι στην Πεντελη υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα πεδια που επιτρεπουν ταξιδια στον χωροχρονο?
Αν η μελετη περιοριζεται μονο στην αναγνωση βιβλιων των συγχρονων Ελληνων νεοπαραμυθαδων τοτε δεν μπορουμε να θεωρησουμε αξιοπιστα τα συμπερασματα σου.

Τέλος πάντων... δεν έχω τίποτα με την κοπέλα. Ποιός ξέρει,μπορεί να έχει και δίκιο και να μην το έχει παρουσιάσει σωστά. Πάντος μου είπε πως ο πατέρας της είναι στο Γεωφυσικό Ινστιτούτο Αθηνών... και περιμένω να επισυνάψει στο φόρουμ κάποιες σημειώσεις που έχει...
θα δείξει...
γιατί αν περιμένουμε μόνο από τα βιβλία και του συγγραφείς που λέει... ζήσε Μάη μου
Ενταξει παιδια,
με αναγκαζετε να επαναλαβω.
Ειναι πολυ καλυτερα να δημιουργεις διαλογο παρα αντιδρασεις.
Δεν υπαρχει προβλημα,αν σκοπος σας ειναι να πικαρετε οποιονδηποτε εχει αλλη αποψη απο την δικη σας οκ,Δεν με απασχολει ιδιαιτερα.
Απλα νομιζω πως το forum ειναι για να ανταλλαζουμε αποψεις κι οχι να αναγκαζουν μερικοι,τους αλλους να σιωπουν σε θεματα που ισως και να εχουν κατι να πουν.Οπως ουτε και να στερουν το δικαιωμα σε καποιους αλλουν να μοιραστουν μαζι τους καποιες σκεψεις απλα και μονο επειδη τρεφουν το χιουμορ τους απο τις οποιες ανησυχιες που πιθανος ειναι τα θεματα για αυτους.
Αν για σας ειναι ανουσια τα οσα καταθετω,τοτε μη ζητατε αποδειξης.Μην ασχολειστε γενικοτερα παρα να προσπαθειτε να υποβαθμισετε ή και να με υποτιμησετε.
Φιλε Α.Κircher καποια πραγματα στο βιβλιο που παρεπεμψα
δινουν απαντησεις ήκαποιες εκδοχες σε πολλα ζητηματα.
Αυτο διαπιστοσα εγω,δεν σημαινει οτι ειναι de facto.Δεν σημαινει πως εγω θα κανω η θα θεωρησω αξιοπιστουε η μη καποιους μελετητες.
Καλως σας βρηκα!![]()
Φιλε ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ εισαι πολυ καλος στο χιουμορ ομως μεχρι εκει,
δεν θελεις τιποτε αλλο απο την ζωη σου?
Σου αρκει να περιοριζεσε εκει?
Τοτε τι κανεις εδω?
Την βρισκεις να πικαρεις τους αλλους?
Ξεσπας σε εμας για καποιο λογο?
Οπως και να εχει θα σε παρακαλουσα να μην το κανεις αυτο τουλαχιστον σε εμενα.Και γιατι δεν με ξερεις και γιατι δεν μου δινεις την ευκαιρια να σας δειξω ποια ειμαι ή ποιες μπορει να ειναι οι αποδειξεις που υποτιθετε οτι αναζητατε στο forum.
Τελος ποτε μου δεν ακολουθησα τακτικες προπαγανδας οσο αφορα για το ποιος με κατευθυνει η μου ανοιγει τα ματια.Μηπως απλα χλευαζοντας κλεινετε τα ματια σας?
Ενα παραδειγμα εδωσα και τιποτε παραπανω.
Αν τωρα τα ιδανικα σας τα παρεχει η Ανιτα με τα χιλια ευροπουλα καλως να τα δεχτειτε.
Οσο για το καναλι υπαρχει, και οχι 1 αλλα 2 μαλιστα.
Να μην ξεχασω φυσικα την ταινια.
ΕΣΥ (ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ )αφου εισαι σιγουρος για την ταινια σχετικα με το καναλι γιατι δεν ζητας απο την Ανιτα να σε χορηγησει να το γυρισεις μιας και μιλας σαν ειδιμονας ε?
Πριν αρχισεις να ειρωνευεσε σκεψου πως ειναι να σε ειρωνευονται οι αλλοι.
Με την πρωτη ευκαιρια θα καταθεσω τα στοιχεια που θα εχω στα χερια μου.
quote:
Με την πρωτη ευκαιρια θα καταθεσω τα στοιχεια που θα εχω στα χερια μου.
Ωραια.Περιμενουμε.

quote:
whiz λέει...Φιλε ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ εισαι πολυ καλος στο χιουμορ ομως μεχρι εκει,
Γιατί μέχρι εκεί... έχω και άλλα πολλά χαρίσματα .... Απλά δεν με ξέρεις...
quote:
whiz λέει...
δεν θελεις τιποτε αλλο απο την ζωη σου?
Θέλω... είσαι Τζίνι;;;
quote:
whiz λέει...Σου αρκει να περιοριζεσε εκει?
Πού στο χιούμορ;;; αν ναι ...όχι ... διευρύνω συνεχώς τους πνευματικούς μου ορίζοντες... διαβάζω πίο σοβαρα βιβλία από του Γιαννουλάκη .. π.χ. Λούκι Λουκ, Μίκυ Μάους, Ιζνογκούντ..κλπ
quote:
whiz λέει...
...
Τοτε τι κανεις εδω?
Ότι κάνεις και εσύ ...
quote:
whiz λέει...Την βρισκεις να πικαρεις τους αλλους?
ΟΧΙ καθόλου .... εσύ τη βρίσκεις με το να λές αβάσιμες πληροφορίες στους άλλους;;
quote:
whiz λέει...Ξεσπας σε εμας για καποιο λογο?
Ξέσπασμα το θεωρείς αυτό ;;;;
quote:
whiz λέει...Οπως και να εχει θα σε παρακαλουσα να μην το κανεις αυτο τουλαχιστον σε εμενα.Και γιατι δεν με ξερεις και γιατι δεν μου δινεις την ευκαιρια να σας δειξω ποια ειμαι ή ποιες μπορει να ειναι οι αποδειξεις που υποτιθετε οτι αναζητατε στο forum.
Εχεις κάνει 5-6 ποστ και αποδείξεις δεν μας έχεις βάλει... τί περιμένεις... ;;; Μπήκες εδώ μέσα για να μας εντυπωσιάσεις ;;;
quote:
whiz λέει...Τελος ποτε μου δεν ακολουθησα τακτικες προπαγανδας οσο αφορα για το ποιος με κατευθυνει η μου ανοιγει τα ματια.Μηπως απλα χλευαζοντας κλεινετε τα ματια σας?
Κοίτα να στο πώ και έτσι... πάω στοίχημα οτι έγώ σαν σκεπτικιστης επιστημονας έχω πολύ περισσότερα βιβλία για το μεταφυσικό απ΄οτι εσύ σαν ανοιχτομάτα, έχεις βιβλία επιστημονικά...
quote:
whiz λέει...Ενα παραδειγμα εδωσα και τιποτε παραπανω.
Αν τωρα τα ιδανικα σας τα παρεχει η Ανιτα με τα χιλια ευροπουλα καλως να τα δεχτειτε.
Ενώ τα δικά σου ιδανικά τα παρέχει ο Γιαννουλάκης ;;;;
quote:
whiz λέει...Οσο για το καναλι υπαρχει, και οχι 1 αλλα 2 μαλιστα.
Είναι στα UHF η στα VHF... ελπίζω να μην κάνει παρεμβολές στο MEGA...
quote:
whiz λέει...Να μην ξεχασω φυσικα την ταινια.
ΕΣΥ (ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ )αφου εισαι σιγουρος για την ταινια σχετικα με το καναλι γιατι δεν ζητας απο την Ανιτα να σε χορηγησει να το γυρισεις μιας και μιλας σαν ειδιμονας ε?
Έχω πάρει σειρά... προηγείται ο Βζίν Βζούν ... μετά είναι ο PaNo ...μετά έχει ο Πάλμος...μετα ο Ογυγός και μετά ειμαι εγώ.... Θα περιμένουμε λίγο αλλά τί να κάνουμε...
quote:
whiz λέει...Πριν αρχισεις να ειρωνευεσε σκεψου πως ειναι να σε ειρωνευονται οι αλλοι.
Χμμμμμ...ναι το σκέφτικα....... παρακάτω....
quote:
whiz λέει...Με την πρωτη ευκαιρια θα καταθεσω τα στοιχεια που θα εχω στα χερια μου.
Αντε και άμα έιναι πειστικές οι αποδείξεις σου περί καναλιών κλπ κλπ... θα πάρω τα όσα είπα δημόσια πίσω και θα σε κεράσω και ποτό...
Υ.Γ. Πρός κ.κ. Συντονιστές... έχετε 10 λεπτά να υπογραμμίσετε την υπογραφή μου...αν το κάνετε σε 9 έχουμε ρεκορ.....

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...